BB-Hotels Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Besøgte BB Hotels Vejle 4/7-5/7 2026. Værelset var fint men TV kunne ikke vise billede på DR1 og der var fodbold VM - et opkald til BB Hotels løste lynhurtigt problemet ved at anvise et nyt værelse... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Selvbetjening fungere fint og rum er store, rene men dog lidt simple "youth hostel agtig". Morgenmad ok. Godt match mellem niveau og pris Da det ligger fint ved marinaen, men der er meget støj fr... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

Bb i vejle. Ligger meget centralt. Nogenlunde hotel.. rent, men skjolder på slidt gulv. Morgenmaden er ikke noget at skrive hjem om, lille udvalg, og for en med glutenallergi der kun dårligt kogte, ko... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Hotel

Napisane przez firmę

Dansk hotelkæde med 5 selvbetjenings hoteller i Aarhus, Frederikshavn, Herning, Rønne og Vejle. Nyd er trygt og billigt ophold med normal hotelstandard – hos os får du samme lave pris året rundt. Book direkte på bbhotels.dk og få den bedste pris. Når du har betalt, modtager du din personlige dørkode på email. Brug dørkoden til at lukke dig ind på hotellet og på dit værelse. Helt enkelt :)

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Utrolig god SERVICE!

Vi er rigtig glade for at bo på BB Hotels. Sidst i juni 2026 besøgte vi først BB Vejle og umiddelbart efter BB Aarhus. Vi oplevede virkelig god og venlig samt kompetent service lige fra vejledning ifm booking til selve opholdet. I Vejle ligger hotellet dejligt centralt og i Aarhus utrolig smukt på lystbådehavnen. Morgenmaden levede op til forventningerne og var frisk og god. Og begge steder var der et virkelig sødt og hjælpsomt personale. Meget kundevenligt. Vi kommer rigtig gerne igen! Varme anbefalinger herfra.

21 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Besøgte BB Hotels Vejle 4/7-5/7 2026.

Besøgte BB Hotels Vejle 4/7-5/7 2026.
Værelset var fint men TV kunne ikke vise billede på DR1 og der var fodbold VM - et opkald til BB Hotels løste lynhurtigt problemet ved at anvise et nyt værelse :)
Senere viste det nye værelse sig at være generet af støj fra nabo ejendommen - nyt opkald til BB Hotels løste lynhurtigt problemet ved igen at anvise nyt værelse.
Super god service for et så billigt hotel og tilmed var der en flot morgenmadsbuffet med i prisen på 510 kr.

4 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Hotellet i Frederikshavn er fint til…

Hotellet i Frederikshavn er fint til prisen er ved at blive renoveret hvilket er tiltrængt. Da vi ankommer til værelset i vinterstorm er varmen i værelset til 6 personer i stykker. Vi kontakter Sheila v BB hotels. Der bliver gjort alt for at løse problemet.Hurtigt bliver vi flyttet til andre værelser ,får kompensation og fri morgenmad . Sheila var virkelig serviceminded og afsluttede problemet fint.

5 lutego 2026

Fantastisk hyggeligt hotel i Vejle

Hotellet ligger i en gågade. Det er et 3 etagers hotel med elevator. Man lukker sig selv ind med en pinkode og det fungerer perfekt. Der er 4 gratis parkeringspladser, men indgang til parkering er meget small og det kræver dygtige bilister eller en lille bil. Albert Parkeringshus ligger 350 meter derfra med 2 timers gratis parkering og gratis mellem kl.17 og 09. Det koster 9 kr i timen resten af tiden. Hotellet tilbyder morgenmad for 50kr fra kl.6-09:30. Man får boller, rugbrød, smør, ost, blødkogte æg, hårdkogte æg, 2 slags juice, vindruer, yoghurt natural, marmelade, mælk, en slags kødpølse, müsli, cornflakes, sometider suppleres det med honning, peberfrugt og økologisk peanut butter. Forskellige slags kaffe og kakao ad libitum hele døgn. De blødkogte æg er SUPER perfekte kogt. Det er meget mere end hvad man kan forvente for 50kr. Der findes en mikrobølgeovn og et lille køleskab i stuen til gæsternes afbenyttelse. Værelserne er rummelige med et åbent skab, et bord, to stole og TV. De har eget badeværelse. Sengene er behagelige. Hotellet er rent og pænt og personalets venlighed og imødekommenhed gør at man føler sig velkommen og hørt. De gør alt hvad de kan for, at gæsterne føler sig hjemme. Vi har været flere gange og vores erfaring og oplevelse har ikke ændret sig. Det er ikke et 5 stjerner hotel og det afspejles i deres fair prisniveau, men deres personale gør det til et 10 stjerner hotel. Har man brug for at overnatte i Vejle, vil jeg helt klart anbefale Vejle Park Hotel i Orla Lehmannsgade 5

20 października 2025
Oceniono na 5 z 5

5 stjernet service og beliggenhed!

Den hotelansvarlige Gitte har hver gang gjort vores oplevelse perfekt. Vi har flere gange boet på hotellet i Orla Lehmannsgade 5, 7100 Vejle. Vi bliver ved med at komme tilbage for Gitte og hendes medarbejdere giver oprigtig service og en følelse af at komme hjem.

20 października 2025
Oceniono na 1 z 5

God beliggenhed men morgenmaden dårligt

God beliggenhed.
Men sengene var meget bløde og morgenmaden var ikke det store. Æggene var hårdkogte og lige pludselig kunne man ikke få juice. Det var for dyrt. Pålægget var det samme hver dag. Ost og spegepølse. Ikke det store udvalg.

25 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Yderst utilfreds med dette ophold

Yderst utilfreds med dette ophold . Flere ederkopper , stankelben og skægkræ på værelset . Beskidte lagner , vægge og paneler fyldt med beskidte mærker. Tæpper og gardiner med pletter og mærkelig lugt på værelset .
Væreslet har en vibe af et gammelt asylcenter , virker meget forladt . Vi har ikke mødt andre mennesker på hotellet . Hele toilettet er løst når man sætter sig på det . Vi kommer ikke tilbage her og vil ikke anbefale dette sted til nogen. Vi har svært ved at skulle sove her i nat og overvejer stærkt at kører hjem mod sjælland igen,

2 listopada 2024
Oceniono na 4 z 5

Første gang vi har boet på…

Første gang vi har boet på havnehotellet i Århus...
Værelset overraskede positivt og så med udsigt til vandet...
Det fungere bare med dørkode og dejligt med gratis parkering ved nem registrering....
God information på mail til dette.
Et stort minus var morgenmaden....rundstykker var ikke bagt ordentligt færdig så smagte af dej...
Meget skrabet udgave af udvalg og kun 1 marmelade ( den billigste jordbær) men kan heller ikke forvente for meget til 50,-...
Ville hellere have givet lidt ekstra og der var højnet på standarden...
Flot med fri te og kaffe under opholdet, men kaffen var tynd så ikke den bedste smagsoplevelse...
Vi kommer gerne igen, men vælger så morgenmad et andet sted.

19 października 2024

Fantastisk

Nu har vi været både på det i Vejle og det i Herning og begge steder var fantastiske, rent, pænt, hyggeligt og utrolig høflig og medmenneskelig kundeservice der ville gøre alt for at vi var glade og tilfredse.
Jeg har aldrig modtaget så meget godhed og venlighed nogen steder før i hele mit liv, ikke engang på alle de luksus hoteller vi har været på før jeg opdagede bb hotels var der så venlige og hjertevarme personale bag mails.
Ville ønske jeg kunne give 10000000000 stjerner og mere til :)
Vi kommer 100% igen hver gang vi skal bruge hotel :)

3 sierpnia 2024

Hej Julie

Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at høre, at I har haft så gode oplevelser både i Vejle og Herning.

Vores team stræber altid efter at give vores gæster en venlig og imødekommende service, så det betyder meget for os at høre, at I har følt jer så godt taget imod.

Vi er glade for, at vores hotel har gjort et positivt indtryk på jer, og vi ser frem til at byde jer velkommen igen hver gang, I har brug for overnatning. Jeres støtte og varme ord inspirerer os til at fortsætte med at yde vores bedste.

Kontakt os gerne direkte, som stamgæster vil vi gerne tilbyde jer en rabatkode til fremtidige bookinger.

Dejlig udsigt til vand

Vi har haft to overnatninger på “Havnehotellet” i Aarhus. Det var en super fin beliggenhed lige ud til marinaen og relativt tæt på centrum. Hotellet var fint og pænt og havde en god indretning. Morgenmaden havde det, man havde brug for. Der var fri adgang til kaffe og te hele døgnet. Selvbetjeningen ved check-in og -ud giver fleksibilitet. Der er desuden fri parkering, hvis man lige husker at registrere den.
Et minus er, at hvis vi ikke havde fået en rabatpris, så havde det været for dyrt i forhold til, hvad man får.
Desuden var servicen, dvs. tallerkner, krus osv. ikke så rent. Så en bedre opvaskemaskine eller en bedre skylning inden vask ville gøre underværker.

5 lipca 2024

Hej Janni

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at I nød jeres ophold og fandt vores beliggenhed ved marinaen så attraktiv.

Det glæder os, at I satte pris på morgenmaden og de faciliteter, vi tilbyder, såsom fri adgang til kaffe og te døgnet rundt samt selvbetjening ved tjek-in og -ud.

Vi vil gerne informere dig om, at vi har fået en ny opvaskemaskine, som vil forbedre rengøringen af tallerkener og krus. Vi arbejder altid på at forbedre vores service, og din feedback er meget værdsat.

Husk også, at booking direkte på vores hjemmeside altid giver den laveste pris, så overvej det til næste gang.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen på et af vores hoteller.

B&B HOTEL Troyes Magasins d'usine

B&B HOTEL Troyes Magasins d'usine
Absolutely crap hotels. Bar shut early rude staff, terrible checkin. Avoid at all costs.

2 lipca 2024

Hello Dom Tabony,

WRONG HOTEL

I am very sorry to hear that you have left us this negative review and one-star rating.

It appears that you have mistakenly reviewed the wrong hotel.

We are BB-Hotels "Park Hotel," a Danish-owned chain, whereas you stayed at B&B Hotel in Vejle, which is part of a foreign-owned chain.

As a self-service hotel, we do not have a bar, and our staff is committed to providing excellent service.

We hope you will consider choosing our hotel next time.

Additionally, I kindly ask that you remove this review, as it is meant for the incorrect hotel.

Best regards,

Oceniono na 1 z 5

Forfærdelig kundeservice som ikke vil…

Forfærdelig kundeservice som ikke vil give mig deres navn, de vil ikke frigive de penge de har reserveret og nægter at kunne gøre noget ved problemet. Det er dog fuldstændig ukorrekt og self er det firmaet som reservere beløbet som skal frigive beløbet.

9 czerwca 2024

Hej Marcus

Tak for din anmeldelse.
Vi beklager at høre om din oplevelse og vi tager din feedback meget seriøst. Det er aldrig vores intention at give vores gæster en negativ oplevelse, og vi forstår, at dette kan være frustrerende.

Nu ved jeg ikke grunden til, at du skulle have frigivet din indbetaling. Vi har en rigtig god afbestillings politik og hvis der er booket direkte igennem os, så er det blot 13 timer før tjek ind. Vi har afbetillinger dagligt og tilbage betaler dagligt, så er ked af, hvis der er sket en misforståelse.

Har du bokket i gennem Booking.com, så tager de sig af det og der er afbestilling 48 timer.

Ring altid på hverdage kl. 8.00 - 16.00, så har bogholderiet mulighed for at hjælpe dig.

Vi håber at få mulighed for at rette op på situationen og forbedre din oplevelse.

Venlig hilsen,

Pænt

Pænt, rent og virkelig stort værelse til 4 voksne veninder til små penge. Vi blev meget overrasket. 😃
Dørkoder er genialt.
Stor anbefaling herfra.
Hilsen Janne Bruun

1 czerwca 2024

Hej Janne

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at I nød jeres ophold og fandt værelset stort og rent til en god pris. Det glæder os også, at dørkoderne gjorde jeres check-in og -udtjekning nemmere.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at byde jer velkommen igen en anden gang!

De bedste hilsner,

Turisthotellet i Frederikshavn

Havde en enkelt overnatning inden jeg skulle til Læsø. Fungerede upåklageligt med booking og med dørkode. Rent værelse og rent hotel, dog ikke gulvet på badeværelset. Meget lyt fra de andre værelser!!
Velanrettet morgenmad.
Der er ikke noget fancy eller specielt over det, men det fungerede fint for en overnatning, det er billigt, og man får hvad der bliver lovet på hjemmesiden.
Det kunne have været rart med et håndklæde til badeværelset, så jeg ikke skulle bruge det samme efter toiletbesøg og i fm. bad.

12 maja 2024

Hej Helle

Tak for dit besøg og din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du havde et godt ophold og nød morgenmaden og det hele til en rigtig lav pris.

Vi bestræber os på at tage vare på miljøet så meget som muligt, og derfor er der ikke så mange håndklæder til rådighed til korte ophold.

Hvis du har brug for flere eller ønsker at få udskiftet dine håndklæder, bedes du venligst kontakte personalet om morgenen eller ringe, hvis det er om aftenen.

Vi håber at se dig snart igen på et af vores hoteller.

B&B Vejle

Nyt, fine rum og rent + ligger i centrum ved Vejle station. 450 kr for en overnatning er i min optik 100% valuta for pengene.

16 grudnia 2023

Hej Jan

Tak for dit besøg og din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at du havde et godt ophold og nød den dejlige centrale beliggenhed og det hele til en rigtig lav pris.

Vi håber at se dig snart igen på et af vores hoteller.

Fr.havn super godt

Fr.havn super godt . Gode senge og puder . Rent og pænt. Kaffe/ te døgnet 24 t som er inkluderet i prisen . Varmt bad . Ok morgenmad , savnede dog lidt grønt og chokolade croissanter 🫣😂

Alt i alt kan jeg varmt anbefale BB fr.havn!

Ses næste år 💙

10 listopada 2023

Hej Mille

Tak for dit besøg og din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du havde et godt ophold og nød morgenmaden, også uden chokolade i din croissant.😉

Vi vil glæde os til dit besøg igen til næste år.

Oceniono na 2 z 5

Virkelig dårlige og slidte madrasser!!

Virkelig dårlige og slidte madrasser!!
Kun få kanaler på fjernsynet.

6 grudnia 2022

Hej Trine,

Tak for dit besøg hos os. Vi beklager, at madrassen ikke var så behagelig, som du havde forventet. Vi vil gerne informere dig om, at flere af vores hoteller har fået nye topmadrasser, som vi tror, du vil sætte pris på.

Vi er også kede af, at du fandt udvalget af kanaler på værelset begrænset. Vi har bemærket, at mange gæster i dag foretrækker streamingtjenester, når de vil se TV under deres ophold. Men vi vil tage din feedback med i overvejelserne, når vi opdaterer vores faciliteter.

Vi håber, at du vil give os en chance mere og besøge et af vores hoteller igen i fremtiden.

Venlig hilsen,
Karina fra BB-Hotels.

BB i Rønne

Vi var en gruppe på ni pensionister fra Århus som skulle fem dage til Bornholm og vi valgte BB hotel i Rønne, det fortrød vi bestemt ikke.
For det første ligger det meget central, der er pæne og rene værelser, god morgenmad, samt utrolig flink og imødekommende personale, så det er bestemt ikke sidste gang vi bruger BB hotel

4 września 2022

Hej Steen
Tusind tak for jeres flotte anmeldelse, som vi værdsætter meget højt. Vi er meget glade for at I alle nød jeres ophold, morgenmaden, værelserne og den dejlige, centrale beliggenhed. Jeg videregiver hermed din ros til vores søde personale. Det glæder os I også i fremtiden vil benytte et BB-Hotel.
Tak for besøget. Vi håber snart at se jer igen.
Venlig hilsen Karina, BB-hotels

Hotellet ligger centralt🤩

Hotellet ligger centralt i Vejle 🤩
Vi kommer ind på et værelse med et problem. Fik med det samme et nyt værelse🤩 fin morgenmad til prisen.
Vi kunne godt finde på at komme tilbage.

26 lipca 2022

Hej
Tusind tak for denne flotte anmeldelse, som vi sætter stor pris på. Vi er meget glade for at I nød jeres ophold, morgenmaden til den gode pris og den dejlige, centrale beliggenhed. Det glæder os I også i fremtiden vil benytte et BB-Hotel.
Tak for besøget. Vi håber snart at se jer igen.
Venlig hilsen Karina, BB-hotels

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej