Reakcja na opinię
Vandaag een waterontharder (Lucida 14L) geplaatst door technieker Wahid, zeer tevreden van zijn werk! Bekeek samen met ons hoe en wat en werkte heel netjes!! Niets op aan te merken. Ook een zeer... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Installations impécable, mais le service après-vente laisse à désirer .Il y a du sel qui sort , et qui colle sur l'appareil . Déjà signaler , mais ont me répond par téléphone que c'est à cause du chau... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Investeer in een Bayard waterontharder en geniet van zacht, kalkvrij water in jouw hele huis. Wij zijn water experts. En als water experts streven we naar niets minder dan het beste water voor jou. Bayard biedt een oplossing voor elk waterprobleem. Zo helpen we je ook met de behandeling van je leidingwater, regen- én putwater. Thuis of op het werk. Puur &; kwaliteitsvol water: dat is onze drijfveer!
Oudenaardsesteenweg 275B, 8500, Kortrijk, Belgia
Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Een topservice van Gaultier. Zeer vriendelijke kerel. Alles perfect.
Top 👍

Odpowiedź od Bayard Water Experts
Zeer tevreden van het hele proces, begin tot einde! Louis is een zeer toegankelijke verkopers,zonder druk te leggen en staat bij met raad en daad. Mathias, de technieker, zeer aimabel persoon. Er was de dag van installatie een ander bedrijf aan het werk,wat de werkplek wat moeilijker manoeuvreren betekende..echter was het met de glimlach gedaan. Zeer toffe kerel, proper en snel gewerkt. Ik raadt dit bedrijf 100% aan, eveneens omdat ze na vergelijking van verschillende offertes er alsnog als goedkoopste uitkwamen.

Odpowiedź od Bayard Water Experts
Zeer goede en vlotte service
Aanrader Gaultier mag nog meer komen

Odpowiedź od Bayard Water Experts
Heden 15/04/26 werd het onderhoud van onze waterverzachter uitgevoerd. We zijn zeer tevreden over Gaultier die dit perfect en met zorg heeft uitgevoerd en achteraf een zeer duidelijke uitleg gaf. Voor Gaultier puntenscore 10 !

Odpowiedź od Bayard Water Experts
Super snel service van Gautier. Vriendelijk, beleefd. Alles zeer vlot verlopen.
Top! Mag nog komen.

Klantvriendelijkheid en duidelijke uitleg

Odpowiedź od Bayard Water Experts
Bekeek samen met ons hoe en wat en werkte heel netjes!! Niets op aan te merken.
Ook een zeer duidelijke uitleg gekregen van hem!
De afspraken met Bayard zelf waren ook allemaal duidelijk en mooi nagekomen!
Zeker en vast aan te raden.
Tevreden (nieuwe) klanten!

Odpowiedź od Bayard Water Experts
Vandaag onega laten plaatsen. Perfect en doordacht gedaan door Ferhan.

Odpowiedź od Bayard Water Experts
Het was een super ervaring de technieker was super vriendelijk en deed zijn werk super goed en snel.

Kwalitatief toestel.
Techniekers zijn zeer vriendelijk.
Werken erg proper.
Bedrijf is bereikbaar en komt afspraken na.
Aanrader!

Odpowiedź od Bayard Water Experts
Je suis de plus en plus sceptique quant à la qualité de l’adoucisseur, du service après-vente ainsi que de la compétence des techniciens.
En deux ans, j’ai déjà dû faire appel à trois interventions (hors entretiens annuels).
Aujourd’hui, une nouvelle demande d’intervention est en cours, avec une communication compliquée entre le client et Bayard.
Je me retrouve désormais avec une eau ayant une odeur et un goût de « renfermé », ce qui est particulièrement désagréable. De plus, un bruit de goutte est apparu récemment, alors que je n’avais jamais constaté ce problème auparavant.
Après avoir signalé ces éléments à Bayard, il m’a fallu plus de 20 jours pour obtenir une réponse, entre échanges de mails et appels téléphoniques. La solution proposée est un entretien… programmé cinq mois avant l’échéance normale.
Je commence sérieusement à envisager le remplacement de mon adoucisseur et à me tourner vers un autre prestataire.
Op 18 december 2025 stelde ik vast dat de waterverzachter van Bayard ( ± 20 jaar in gebruik) lekte.
Tussen 19/12/25 en 4/01/26 was onze correspondente, Inge, afwezig. Daardoor kregen wij een offerte pas op 7/01/2026. De vervanging kon ten vroegste op 26/01/2026 doorgaan. Spijtig.
Om een afspraak te kunnen maken moest er effectief een aankoop contract getekend worden. Na dit te ondertekenen is alles gelukkig in een stroomversnelling gekomen! Wegens een afgezegde afspraak kon de plaatsing van een nieuwe waterverzachter doorgaan op 14/01/2026!
De installatie werd uitgevoerd door WAHID. Zeer vlot en hij gaf veel uitleg. Hij controleerde de bestaande installatie en deed de nodige aanpassingen volgens de nieuwe normen! Ook controleerde en kuiste hij de kraan omdat er weinig druk was. Zeer vriendelijke en toegewijde medewerker, Proficiat !
Nous avons eu la chance d’être accompagnés par Roberto, et l’expérience a été franchement remarquable.
Disponible, clair, humain et surtout efficace : Roberto ne se contente pas de vendre, il comprend, il explique, et il accompagne jusqu’au bout.
Dans un monde où les discours commerciaux sont souvent formatés, son approche fait la différence : écoute réelle, réponses précises, et une vraie volonté d’aider plutôt que de pousser à l’achat.
Résultat : confiance installée, solutions adaptées, et un sentiment rare aujourd’hui… celui d’avoir été vraiment bien conseillé.
Merci Roberto pour ton professionnalisme et ton implication. Bayard Expert a clairement un atout de taille dans son équipe.
Je suis très satisfaite des explications, du professionnalisme et du suivi du commercial. Roberto a su prendre le temps qu'il faut pour répondre à toutes les questions. Il s'est renseigné et il a trouvé une solution pour que l'adoucisseur se place à l'endroit escompté, là où ses concurrents ont dit que c'était impossible. Disponible, il est venu lui même placer une pièce manquante et ce, dans un temps record. Il est clair qu'il a à coeur que ses clients soient satisfaits. Le temps nous dira si c'est un bon investissement mais pour ce qui est de la vente et de l'installation nous sommes pleinement ravis! Petit hic: retard du technicien lors de l'installation (heureusement que j'étais disponible aussi en après-midi) Merci Bayard!

Odpowiedź od Bayard Water Experts
Ik ben tevreden over mijn waterontharder, hier in de regio is kalk sterk aanwezig. Daar heb ik geen last meer van.
Er was iets verkeerd gelopen bij de aankoop en bij een onderhoud. Maar in samenspraak met de firma zijn we tot een oplossing gekomen.

Odpowiedź od Bayard Water Experts
wahid en Farid hebben mooi werk geleverd. Vriendelijke mensen! Goed gedaan!

Odpowiedź od Bayard Water Experts
Tevreden over installatie en uitleg van Lucida 14L waterontharder door installateur Wahid.

Odpowiedź od Bayard Water Experts
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.