Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Veldig bra lagt opp med videoer og oppgaver. Savnet litt flere forskjellige kartoppgaver. Super løsning å kunne sitte hjemme og øve i egen stue når man har problemer med å sitte lenge pga kronisk sykd... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hør meg ut. Når jeg hadde båt føre prøven så fikk vi 2 uker på og øve. Men jeg bruke boka i over 12 dager. Så tok jeg en test på nettet og fikk 10/50 riktig. Så sa min søster at jeg burde kjøpe appen.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk app. Appen gjør det morsomt/interessant å lære. Båtførerappen er grunnen til at jeg bestod eksamen/båtførerprøven på første forsøk. Anbefales på det sterkeste. Viktig: hvis du kjøper B... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vurderte å ta båtførerprøven en stund, men orket ikke sitte 7 timer på kurs, hvor jeg sikkert hadde glemt alt dagen etter. Kom over Båtførerappen, og fant andre gode opplevelser. Ekstremt godt laget,... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Instruktor żeglarstwa i motorowodniactwa
  2. Producent oprogramowania
  3. Instytut szkolenia z oprogramowania

Napisane przez firmę

Norges mest populære båtførerkurs er en app - øv hvor og når du vil! Korte, enkle videoer lærer deg hele pensum. Øv på oppgaver lik den ekte båtførerprøven. Og forresten, vi har beståttgaranti – pengene tilbake om du stryker (noe som neppe vil skje)

Dane kontaktowe

Jak firma korzysta z Trustpilot

Veldig lære rikt

24 lipca 2024

Odpowiedź od Båtførerappen

Flott å høre at appen er til hjelp for deg - det er målet! Og tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse ☺️

God App

Enkel app med relevante spørsmål. Har gode oppgaver om alle temaer og ga stor hjelp til eksamen.

27 czerwca 2024

Odpowiedź od Båtførerappen

Herlig å høre at appen har vært til hjelp for deg! Tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse 😍

Oceniono na 4 z 5

Ok app

Relevante spørsmål, bra som finpuss før prøven.

Men kartoppgåvene fungerte dårleg på min mobiltelefon.

Odpowiedź od Båtførerappen

Herlig å høre at appen er til hjelp for deg. Når det kommer til kartoppgavene, så er det meningen at du skal ha FYSISKE kart. Du kan bestille kartene via nettsiden vår.

Tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse!

Super app

Kjøpte appen for 3 uker siden, pugget litt nå og da. Repeterte det jeg var mest usikker på slik at det satt på prøva. Tok prøven i dag og bestod med 98%

Det var 3 oppgaver som jeg ikke kjente igjen fra appen. Den vanskeligste var å finne hvor mange nautiske mil du reiser når du reiser fra en havn til en annen havn. Det var ikke en rett linje og jeg visste heller ikke hvilke punkter jeg skulle begynne og slutte i. Den hadde vært kjekt å lært i appen. Ellers var resten av spørsmålene lik det du går i gjennom i appen.

Uansett veldig fornøyd og vel verdt pengene.

13 lipca 2024
Opinia niezależna

Gratulerer med båtførerbeviset (med god margin) 🥳

Kontakt gjerne vår support (Messenger eller post@batforerappen.no) for å fortelle oss om oppgavene du følte du ikke hadde lært tilstrekkelig om i appen. Kanskje er det noe vi kan legge til mer om i appen.

Kos deg på sjøen, når den tid kommer! ☀️🚤

En effektiv læringsstrategi…

Fordi det var korte videoer med gode forklaringer som hjalp med testene

Odpowiedź od Båtførerappen

Nydelig å høre at appen er til hjelp for deg. Det er akkurat derfor vi holder på med dette.

Og tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse ☺️

Oceniono na 5 z 5

Denne er bare helt kanon

Denne er bare helt kanon. Tok prøven idag og klarte den med glans. Etter å brukt appen i noen uker. Bare å laste ned å kjøre igang.

27 czerwca 2024

Odpowiedź od Båtførerappen

Gratulerer så mye med båtførerbeviset! Og tusen takk for at du har tatt deg tiden til å skrive en anmeldelse - det setter vi stor pris på 🤩

Oceniono na 5 z 5

Super app. Enkel og forstå.

Super app. Enkelt og bruke og forstå. Har ingen forkunskaper om båt fra før. Brukte en uke på appen. 95% på eksamen. Anbefales.

Nydelig! Gratulerer så mye med bestått (med god margin) 🥳

Og tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse. Det hjelper oss masse!

Oceniono na 5 z 5

Anbefales på det sterkeste!

Bra teori kurs, lett fortalt lett å forstå!

Anbefales!

23 czerwca 2024

Odpowiedź od Båtførerappen

Herlig å høre at appen er til hjelp for deg! Det er derfor vi holder på med dette.

Takk for tilliten! ☺️

Oceniono na 5 z 5

Veldig enkel måte å lære på

Veldig enkel måte å lære på. Fikk 100% riktig på den ekte båtførerprøven

22 czerwca 2024

Wow - null feil er en god prestasjon! Gratulerer så mye 🥳🥳

Og tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse!

Fullførte pensum på 2 timer

Brukte 2 og en halv time på å komme gjennom pensum, og brukte resten av uka på å repetere.

Eneste å kommentere på er at jeg synes de kunne forklart bruk av parallellforskyver og kart litt bedre, jeg måtte sture en god time før jeg skjønte at kurs og retning er to ulike ting (færder fyr oppgaven kan forvirre ferskinger)

Ellers 10/10 app, inspirerte meg masse og jeg fikk 48/50 og bestått etter 1 uke!

Edit: Færder fyr oppgaven er forvirrende fordi 23 grader i kursen på kartet basicly er retningen man må ha mot det fyret på H, husker ikke navnet. Det er en liten retningsforandring bare...så man kan fort misforstå og tenke at man skal trekke rett strek fra punkt A (start) og til kursen på kompassrosen når man får informasjonen i de andre oppgavene (Du reiser i 247 grader bra sandvikberget fyr, 1.5 nm, for eksempel), men jeg innså til slutt hvorfor man har paralellforskyver da, så det gikk fint. Men, følte ikke dette var poengtert på kurset, så jeg måtte hoppe mellom oppgavene for å "lære meg selv" dette.

25 czerwca 2024
Opinia niezależna

Odpowiedź od Båtførerappen

Gratulerer så mye med bestått! 🥳 Det er nydelig å høre at appen har vært til hjelp for deg - det er derfor vi holder på med dette.

Og tusen takk for feedbacken. Vi skal se gjennom kurs-delen du referer til her.

Veldig bra

Veldig bra . Går gjennom alle emner man trenger for å bestå båtførerprøven. Jeg leste og øvde i 10 dager og bestod med glans 😊🛥🚤🛟

27 maja 2024

Odpowiedź od Båtførerappen

Det er helt nydelig å høre - gratulerer så mye med båtførerbeviset! Og kos deg på sjøen i sommer da 😍🛥️☀️

Anbefales!

Brukte denne appen i to uker. Eksamen bestått 98%.

24 maja 2024

Odpowiedź od Båtførerappen

Gratulerer så mye med bestått (med god margin)! Og tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse. Vi setter stor, stor pris på det ☺️

Rask levering.

Rask levering og bra priser.

23 maja 2024

Odpowiedź od Båtførerappen

Nydelig å høre - vi etterstreber virkelig så god service som mulig! Og tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse ☺️

Effektiv og pedagogisk

29 kwietnia 2024

Odpowiedź od Båtførerappen

Det er stor stas å høre at appen hjelper deg! Og tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse 😍

Oceniono na 5 z 5

App som gjør det enkelt å lære

Veldig fint inndelt i kapittler, med avsluttende test i hvert kapittel for repetisjon. Fine og gode forklaringer. En app som gjør det lett å lære, og lett og huske.

29 kwietnia 2024

Odpowiedź od Båtførerappen

Det er målet! Herlig å høre at appen er til hjelp for deg ☺️

Tusen takk for at du tok det tiden til å skrive en anmeldelse!

Anbefales på det sterkeste

Denne appen har veldig lette og gode forklaringer i videoene, samt quiz på slutten som gjør båt teorien mye lettere for deg som strever med teori!
ANBEFALES!

22 kwietnia 2024

Odpowiedź od Båtførerappen

Tusen takk for både tilliten og anmeldelsen! Vi setter stor pris på å kunne være til hjelp.

Kos deg på bøljan blå, når den tid kommer 🚤

Oceniono na 3 z 5

Skulle gjerne kunnet øve også på pc/mac - ikke kun i app på mobil o.l.

Fin inndeling av lærestoffet i temaer og med forklaringene til, og motiverende å øve underveis med quiz-oppgaver etter hvert.
Men jeg skulle gjerne kunnet øve til prøven også på pc/mac, med større skjerm enn mobil og nettbrett.

25 marca 2024

Odpowiedź od Båtførerappen

Flott å høre at appen hjelper deg ☺️

Tusen takk for at du har tatt deg tiden til å skrive en anmeldelse. Vi setter pris på det!

PS: Om du har en nyere Macbook (med M-prosessor), så kan du bruke appen på den.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej