Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super Service, bester Basketball Shop! Es hat super viel Auswahl: 2000 Schuhe, ganz viele Elitebags, Shirts, Trikots, Hosen, Trinkflaschen, Bälle… Unglaubliche Auswahl und super Beratung: Der Verkäu... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

De tar orimligt höga fraktavgifter även om du köper ngt som knappt väger ngt eller är skrymmande som ex en T-shirt, shorts el likn. (Att ex betala 89 kr i frakt för ett par shorts för 250 kr är v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De är väldigt trevliga och servicemindad. Jag hade beställt två , för jag hade ingen kunskap om bollen min sonen ville ha. Hade beställt två. Fick hjälp av en jag pratade i telefon så hjälpte mig av... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ni har överträffat mina förväntningar. Hög kvalitet basketskor till bra pris dessutom utmärkt service med kunnig personal som har hjälpt mitt barn/ungdom att hitta rätt skor anpassad till hennes kropp... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep sportowy
  2. Sklep obuwniczy
  3. Sklep z butami
  4. Sklep z odzieżą sportową
  5. Producent odzieży sportowej

Napisane przez firmę

- Stor butik med ett brett sortiment av basketskor och övrig basketutrustning. - Personal med 5-20 års kunskap av sportskor. - 100% fokus på att hitta rätt sko till rätt spelare. - Fysiska butiken är öppen 7 dagar i veckan.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Super Beratung, Riesen Auswahl!

Super Service, bester Basketball Shop!
Unglaubliche Auswahl und super Beratung: Der Verkäufer hat uns perfekt beraten, geschaut welche Modelle zu der Spielerin und auch ihren Verletzungen passen… Super toller Laden!

10 kwietnia 2026

Odpowiedź od Basketshop.se

Vielen Dank für die positive Bewertung! Wir sind stets bemüht, für jeden Spieler die optimalen Schuhe zu finden, abgestimmt auf Verletzungen, Spielstil und persönliche Vorlieben. Wir freuen uns, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen, wenn Sie Basketballschuhe und -ausrüstung benötigen!

Great store

Great store – we only buy our basketball shoes from them. They always help us choose the most suitable ones.

4 kwietnia 2026

Odpowiedź od Basketshop.se

Thank you for taking the time to give us a resume! We really want the players to choose the best product, and not just the best looking one so can we guide the players to the right one, we're more than happy to do so!

Väldigt bra personlig hjälp

Vi har fått väldigt bra personlig hjälp på distans att hitta rätt basketskor. Otroligt kunnig personal och väldigt trevligt bemötande! Sonen blev supernöjd!

5 marca 2026

Odpowiedź od Basketshop.se

Tack för det fina omdömet! Vad roligt att ni uppskattar vårt sätt att jobba genom att säkerställa att även kunder som inte kan ta sig till oss får den service de förtjänar! Vi ser fram emot att få assistera er fler gånger i framtiden! /Niklas m. Crew

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans, super nöjd!

20 lutego 2026

Odpowiedź od Basketshop.se

Tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme och att du uppskattar vårt sätt att jobba med snabba leveranser. Ser fram emot att få packa fler ordrar till dig i framtiden! /Niklas m. Crew

Odpowiedź od Basketshop.se

Tack för det fina omdömet! Hoppas få se dig i butiken snart igen för nya basketprylar!

Oceniono na 5 z 5

Bra utbud samt snabb leverans

Lättorienterad hemsida, bra utbud samt snabb leverans. Mycket nöjd!

28 stycznia 2026

Odpowiedź od Basketshop.se

Tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme! Vi ser fram emot att få packa fler ordrar snabbt till dig i framtiden!

Oceniono na 4 z 5

Vi fick den jätte snabbt

Vi fick den jätte snabbt

15 stycznia 2026

Odpowiedź od Basketshop.se

Kul att ni gillar vårt (snabba) sätt att jobba! Ser fram emot att få skicka fler snabba leveranser till er!

Oceniono na 5 z 5

Superbra hjälp till sonens sko köp

Fick kanonbra hjälp i butiken när sonen behövde nya skor. Personalen ställde upp och hittade olika skor att jämföra för att hitta det bästa paret.
Trevligt och otroligt hjälpsam. Tack.

12 stycznia 2026

Odpowiedź od Basketshop.se

Tack för att du tar dig tid att recensera oss! Vårt mål är att, oavsett ambitionsnivå på spelaren hitta den optimala skon, både gällande passform och spelstil. Ni är varmt välkomna tillbaka när det är dags för nya skor!

Bemötandet var topp

Trevligt och välkomnande

9 grudnia 2025

Odpowiedź od Basketshop.se

Tack, vi kallar det en helt vanlig arbetsdag! :) Varmt välkommen att handla av oss i framtiden, det ser vi fram emot!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej