Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Whey is van goede kwaliteit, levering was snel en een verrassend persoonlijke geschreven Bedank kaartje erbij! Ik bestel weer, letterlijk beste prijs in NL!

Oceniono na 5 z 5

Ken je dat? langdurige spierpijn en nu tipte mij iemand om dan toch eens bij te houden hoeveel eiwitten je binnenkrijgt met de inspanningen die ik doe. Dat bleek dus voor mij echt te weinig te zijn... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heb eergisteren de natural whey besteld, vandaag binnen en net getest. Neem whey altijd met volle melk & dextrose tijdens/na het sporten (smaakt naar een milkshake en goed voor de perma-bulk).... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Voor de eerste keer van whey merk veranderd. Heb nu enige tijd de whey van Basic Whey, ik moet zeggen de kwaliteit is net zo goed als bij mijn andere leverancier. Ik hoop alleen dat er op kort term... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z żywnością dla sportowców
  2. Centrum szkolenia
  3. Fitness i dietetyka
  4. Dietetyk
  5. Opakowania podstawowych produktów spożywczych
  6. Sklep z witaminami i suplementami

Napisane przez firmę

Basic Whey. Goed eiwitpoeder voor een normale prijs zonder fratsen. We staan voor kwaliteit en helpen iedereen in zijn of haar reis naar een betere zelf!

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Snel

Snel, goede kwaliteit, uitstekende prijs.

17 lutego 2026

Bedankt voor je review!

Oceniono na 5 z 5

Kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

9 lutego 2026

Odpowiedź od Basic Whey

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en onze prijs. We vinden het belangrijk om goede producten toegankelijk en betaalbaar te houden. Graag tot een volgende bestelling!

Snele bezorging

Snele bezorging, goed product

16 lutego 2026

Odpowiedź od Basic Whey

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over de snelle bezorging en het product. Graag tot de volgende!

Geweldig

Geweldig! Goede service goede kwaliteit!

9 stycznia 2026

Odpowiedź od Basic Whey

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en kwaliteit. Tot de volgende!

Oceniono na 5 z 5

Product zoals beschreven met een…

Product zoals beschreven met een handgeschreven brief om je te motiveren voor je doelen. Beter dan dit wordt het niet!

8 lutego 2026

Odpowiedź od Basic Whey

Wat geweldig om te lezen, dankjewel voor je mooie review!
Fijn dat het product helemaal aan je verwachtingen voldoet en dat onze handgeschreven brief zo gewaardeerd wordt. We vinden het belangrijk om niet alleen een goed product te leveren, maar ook nét dat beetje extra motivatie mee te geven. Veel succes met het behalen van je doelen — we staan graag weer voor je klaar!

Oceniono na 3 z 5

Niet zoet genoeg

Ik heb vanille whey gekocht. Prijs is goed, maar het is niet zoet genoeg. Ik voeg er nu steeds sucralose aan toe.

1 lutego 2026

Odpowiedź od Basic Whey

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs.

Jammer dat de vanille whey voor jouw smaak niet zoet genoeg is. Smaakbeleving is natuurlijk persoonlijk, maar we waarderen het dat je dit aangeeft. We nemen je feedback mee in onze evaluatie van het assortiment.

Altijd goede service

Altijd goede service. Zeer tevreden met de kwaliteit.

27 stycznia 2026

Odpowiedź od Basic Whey

Dankjewel voor je review! 🙏 Super om te horen dat je onze service én de kwaliteit zo waardeert. 💪

Oceniono na 5 z 5

Voor de eerste keer van whey merk…

Voor de eerste keer van whey merk veranderd.
Heb nu enige tijd de whey van Basic Whey, ik moet zeggen de kwaliteit is net zo goed als bij mijn andere leverancier. Ik hoop alleen dat er op kort termijn er een smaakje zoals aardbeien bij het assortiment komt, ik heb nog niet de vanille geprobeerd, dat zal de eerstvolgende keer zeker gaan gebeuren.
Top whey en zeker aan te bevelen.
Met vriendelijke groet, Familie Westerveld.

15 stycznia 2026

Odpowiedź od Basic Whey

Dankjewel voor de mooie review en welkom bij Basic Whey! 💪 Super om te horen dat je de kwaliteit net zo goed vindt als bij je vorige leverancier. Dit raakt precies onze insteek: dezelfde A-kwaliteit whey als de grote merken, maar zonder de hype en onnodige marketing — zodat jij gewoon een eerlijke prijs betaalt.

En goed nieuws: aardbei staat inmiddels in het assortiment 😄🍓
Thanks voor de aanbeveling! 🙌

Oceniono na 5 z 5

Deksel van de 4 kg pot whey was…

Deksel van de 4 kg pot whey was gescheurd en het eiwitpoeder zat door heel de doos, is de volgende dag gelijk opgelost met een verrekening, dus prima gedaan.

30 stycznia 2026

Odpowiedź od Basic Whey

Dankjewel voor je review en het melden. Excuses dat de deksel gescheurd was en het poeder door de doos lag — dat hoort natuurlijk niet. Fijn dat we het de volgende dag meteen hebben kunnen oplossen. 🙏💪

Goede producten en prijzen

Bestel hier al meer dan een jaar mijn proteïne poeder. Prijs is goed. Product is goed. Levering en service is goed.

Aanrader voor de budget bewuste sporter.

29 stycznia 2026

Odpowiedź od Basic Whey

Dankjewel voor je review! 🙌 Super dat je al meer dan een jaar bij ons bestelt en tevreden bent over de prijs, kwaliteit én service. Daar doen we het voor. 💪

Oceniono na 5 z 5

goed hoef niet altijd duur te zijn

ben al derde jaar bezig met deze product. Goed, zonder toegevoegde smaak of andere ongewenste additieven. Ongeveer voor de half van de prijs van andere merken.

28 stycznia 2026

Odpowiedź od Basic Whey

Bedankt voor je review! 😊 Super om te horen dat je dit product al drie jaar gebruikt. Fijn dat je de pure samenstelling zonder smaakstoffen of ongewenste additieven waardeert. We gaan voor A-kwaliteit, zonder de hype of een onnodig hoge prijs. Dankjewel voor je vertrouwen!

Oceniono na 5 z 5

Persoonlijke aandacht, het bestaat nog!

2 kg isolaat & 2kg concentraat. Snelle verzending met persoonlijk tintje. Zorg aan besteedt dat zie je meteen, goed verpakt. De inhoud weet ik dat dat goed is, geen sucralose of andere rommel. Gewoon puur. Dus goed. Mijn volgende order zal weer deze zijn mits de prijs beetje goed blijft!

28 stycznia 2026

Odpowiedź od Basic Whey

Bedankt voor je mooie review! 😊 Super om te horen dat je de persoonlijke aandacht, de snelle verzending en de pure samenstelling waardeert.

Wat de prijs betreft: we proberen die altijd eerlijk en zo stabiel mogelijk te houden. Door inkoopprijzen kan hij soms schommelen; we passen hem dan aan op basis van onze actuele inkoop.

We zien je volgende bestelling graag weer tegemoet!

Snelle levering.

Snelle levering.. heb de basic Whey besteld als kado voor schoonzoon.. die was er heel blij mee!

11 stycznia 2026

Bedankt!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej