Whey is van goede kwaliteit, levering was snel en een verrassend persoonlijke geschreven Bedank kaartje erbij! Ik bestel weer, letterlijk beste prijs in NL!
Zobacz, co mówią recenzenci
Ken je dat? langdurige spierpijn en nu tipte mij iemand om dan toch eens bij te houden hoeveel eiwitten je binnenkrijgt met de inspanningen die ik doe. Dat bleek dus voor mij echt te weinig te zijn... Zobacz więcej
Heb eergisteren de natural whey besteld, vandaag binnen en net getest. Neem whey altijd met volle melk & dextrose tijdens/na het sporten (smaakt naar een milkshake en goed voor de perma-bulk).... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Voor de eerste keer van whey merk veranderd. Heb nu enige tijd de whey van Basic Whey, ik moet zeggen de kwaliteit is net zo goed als bij mijn andere leverancier. Ik hoop alleen dat er op kort term... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z żywnością dla sportowców
- Centrum szkolenia
- Fitness i dietetyka
- Dietetyk
- Opakowania podstawowych produktów spożywczych
- Sklep z witaminami i suplementami
Napisane przez firmę
Basic Whey. Goed eiwitpoeder voor een normale prijs zonder fratsen. We staan voor kwaliteit en helpen iedereen in zijn of haar reis naar een betere zelf!
Dane kontaktowe
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również

Odpowiedź od Basic Whey
Het is snel geleverd en het is een goed…
Het is snel geleverd en het is een goed product.

Odpowiedź od Basic Whey
Product zoals beschreven met een…
Product zoals beschreven met een handgeschreven brief om je te motiveren voor je doelen. Beter dan dit wordt het niet!

Niet zoet genoeg
Ik heb vanille whey gekocht. Prijs is goed, maar het is niet zoet genoeg. Ik voeg er nu steeds sucralose aan toe.

Odpowiedź od Basic Whey
Voor de eerste keer van whey merk…
Voor de eerste keer van whey merk veranderd.
Heb nu enige tijd de whey van Basic Whey, ik moet zeggen de kwaliteit is net zo goed als bij mijn andere leverancier. Ik hoop alleen dat er op kort termijn er een smaakje zoals aardbeien bij het assortiment komt, ik heb nog niet de vanille geprobeerd, dat zal de eerstvolgende keer zeker gaan gebeuren.
Top whey en zeker aan te bevelen.
Met vriendelijke groet, Familie Westerveld.

Odpowiedź od Basic Whey
Deksel van de 4 kg pot whey was…
Deksel van de 4 kg pot whey was gescheurd en het eiwitpoeder zat door heel de doos, is de volgende dag gelijk opgelost met een verrekening, dus prima gedaan.

Goede producten en prijzen
Bestel hier al meer dan een jaar mijn proteïne poeder. Prijs is goed. Product is goed. Levering en service is goed.
Aanrader voor de budget bewuste sporter.

Odpowiedź od Basic Whey
Omdat ik vragen had en werden snel…
Omdat ik vragen had en werden snel persoonlijk beantwoord 👍🏻

Odpowiedź od Basic Whey
goed hoef niet altijd duur te zijn
ben al derde jaar bezig met deze product. Goed, zonder toegevoegde smaak of andere ongewenste additieven. Ongeveer voor de half van de prijs van andere merken.

Odpowiedź od Basic Whey
Persoonlijke aandacht, het bestaat nog!
2 kg isolaat & 2kg concentraat. Snelle verzending met persoonlijk tintje. Zorg aan besteedt dat zie je meteen, goed verpakt. De inhoud weet ik dat dat goed is, geen sucralose of andere rommel. Gewoon puur. Dus goed. Mijn volgende order zal weer deze zijn mits de prijs beetje goed blijft!

Snelle levering.
Snelle levering.. heb de basic Whey besteld als kado voor schoonzoon.. die was er heel blij mee!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.