Bashcollect Recenzje 184

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,2

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

“Ik heb mijn bestelling op woensdag geplaatst met de belofte ‘voor 18:00 besteld, morgen in huis’. Inmiddels zes dagen verder en nog steeds niets ontvangen. De status blijft steken op ‘transport niet... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik en mijn vriend Luuk zijn al jaren fan van Bashcollect. Ondanks zijn grote succes zo ontzettend normaal gebleven en zijn manier van communiceren is om voor te tekenen. Geweldig bedrijf met een gewel... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fluffy laces gekocht nadat ik deze op hun TikTok voorbij zag komen. Had een paar vraagjes omtrent deze veters. Per WhatsApp in het weekend op een zondag volgens mij een berichtje gestuurd en vrij... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Site duidelijk overzichtelijk. Bezorgen duurde iets langer dan verwacht. Mail gestuurd, snel reactie terug dat het zo snel mogelijk woord verstuurd. Volgende dag idd in huis.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep odzieżowy

Napisane przez firmę

(De Trustpilot-pagina van dit bedrijf is sinds 9 mei 2023 van start gegaan) Kledingwinkel in minimalistische, betaalbare en kwalitatief sterke fashion. Bashcollect is een kledingbedrijf dat zich richt op moderne, minimalistische kleding voor iedereen die er goed uit wil zien zonder te veel te betalen. Onze collectie bestaat uit tijdloze items met een strakke, clean look en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ben je toch niet tevreden? Dan kan je achteraf ruilen voor een andere maat, een ander item óf je geld terugkrijgen. Alle pakketten worden verzekerd verzonden zodat je nooit risico loopt. Bij Bashcollect staat de klant centraal. Kwaliteit, service en betaalbaarheid zijn onze kernwaarden.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 45% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Superleuke winkel

Superleuke winkel. We zijn op zoek gegaan naar een zonnebril / fashionbril. Alles werd snel verzonden en ontvangen. Goede kwaliteit, klantenservice via whatsapp werkt ook super. Snel antwoord op mijn vragen. Echt een aanrader

24 czerwca 2025

Odpowiedź od Bashcollect

Wat een fijne review om te lezen, dankjewel! 🙌

Heel blij dat je tevreden bent met de bril én onze service via WhatsApp. We doen ons best om het je zo makkelijk mogelijk te maken, en dit soort berichten laten ons weten dat we op de goede weg zitten.

Snelle en goede service

Snelle en goede service, niks te klagen!

30 czerwca 2025

Odpowiedź od Bashcollect

Thanks voor je review! 🙌 Superfijn om te horen dat je tevreden bent. Daar doen we het voor.

Tot de volgende keer!

Oceniono na 5 z 5

Contact is top en vriendelijke mensen…

Contact is top en vriendelijke mensen aan de lijn

25 czerwca 2025

Odpowiedź od Bashcollect

Dankjewel voor je mooie woorden! 🙏 We vinden persoonlijk contact superbelangrijk, dus heel fijn dat je dat zo hebt ervaren.

Altijd welkom om contact op te nemen, we helpen je met plezier verder!

Snelle en top service

Snelle en top service. Schoenen besteld via de website. Vervolgens app gestuurd om te vragen wanneer ik schoenen binnen krijg. Snelle reactie vervolgens kreeg ik de schoenen binnen een weekje binnen. Echt een aanrader en ik ga zeker vaker bestellen!!!

2 maja 2025

Bestellen ging soepel

Bestellen ging soepel, Alleen de verkeerde binnengekregen.

29 kwietnia 2025

Bedankt voor je review!

Fijn dat het bestelproces goed verliep, maar jammer dat er iets mis is gegaan met de levering. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

vertraagde levering

pakket levering duurde lang, de customer service heeft mij daarin tegen goed verder geholpen.

25 marca 2025

Hi Kyano,

Bedankt voor je bericht. Vervelend om te horen dat je lang hebt moeten wachten op je bestelling en dat je ons mailtje niet beantwoord zag worden. We willen je laten weten dat we je bericht oprecht niet hebben ontvangen — anders hadden we uiteraard gereageerd. We zien dat je sneakers vandaag zijn aangekomen, gelukkig maar!

We hopen dat je tevreden bent met de sneakers. Als er verder nog iets is waar we je bij kunnen helpen, laat het gerust weten.

Groet,

Oceniono na 4 z 5

Goed ontvangen alleen levertijd duurde…

Goed ontvangen alleen levertijd duurde langer als aangegeven.

27 marca 2025

Hi Jayce,

Bedankt voor je review! Je bestelling is geplaatst op 24 maart in de avond rond 19:30 en op 28 maart geleverd. Dat betekent dat je bestelling in 3 werkdagen is bezorgd, gerekend vanaf de eerstvolgende werkdag (25 maart).

Je hebt een paar besteld zonder het raket-logo, wat betekent dat het niet direct bij ons op voorraad was. Voor zulke bestellingen hanteren we een levertijd van 2 tot 10 werkdagen, zoals ook duidelijk vermeld staat op onze website.

Fijn dat je de sneakers goed hebt ontvangen, en we hopen dat je er blij mee bent! Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten.

Groet,

Helemaal top

Helemaal top ! Gelijk antwoord als je een bericht via Whatsapp stuurt, mooie collectie en goede service

28 marca 2025

Hey Karin,

Wat een heerlijke review om te lezen — dankjewel! 🙌

We doen ons best om altijd snel te reageren en het is superleuk om te horen dat je tevreden bent over de service én onze collectie.

Hopelijk tot snel weer bij Bashcollect! 🔥👟

Oceniono na 4 z 5

Ik vind het een top website om sneakers…

Ik vind het een top website om sneakers te kunnen kopen. Er zijn veel verschillende soorten schoenen te koop bij bashcollect en ze zijn ook nog eens authetiek. De levering duurt alleen wel soms lang. Voor de rest vind ik het een top website!

3 marca 2025

Hey Thayla,

Wat een leuke review, dankjewel! ❤️

Super fijn om te horen dat je blij bent met onze collectie en dat je ons vertrouwt als betrouwbare plek voor authentieke sneakers.

We snappen dat het soms iets langer kan duren met de levering, vooral bij sneakers die niet direct op voorraad zijn. We doen altijd ons best om alles zo snel mogelijk te bezorgen, en nemen je feedback daarin mee.

Thanks voor je support en we hopen je snel weer terug te zien bij Bashcollect! 🙌

Mooie gympen

Bij met me nieuwe gympen snelle service!!!

26 lutego 2025

Hi Linda!

Love it! 🔥

Supertof om te horen dat je blij bent met je nieuwe gympen en onze service. Veel draagplezier en hopelijk tot snel weer bij Bashcollect! 🙌👟

Goede en snelle service

Goede en snelle service

26 lutego 2025

Hoi Jes!

Dankjewel voor je fijne woorden 🙏 We doen ons best om alles soepel en snel te laten verlopen. Tot snel weer bij Bashcollect! 👟🔥

TOPPERS!

Zeer tevreden met mijn aankoop en service! Omruilen voor een andere maat binnen 3 dagen geregeld. TOPPERS!

25 lutego 2025

Hi!

Wat een topbericht om te lezen — dankjewel! 🙌

Superfijn dat alles zo snel en soepel is gegaan met het omruilen. Blij dat je tevreden bent! 💯

Tot snel weer bij Bashcollect! 👟🔥

27 lutego 2025

Odpowiedź od Bashcollect

Hi Thijs, we begrijpen dat het frustrerend is dat je langer hebt moeten wachten op de juiste sneakers. Onze excuses voor de vertraging en het ongemak. We zien dat je bestelling inmiddels is afgeleverd en hopen dat je tevreden bent met je sneakers. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten. Als alles naar wens is, zouden we het waarderen als je je review zou willen updaten. Nogmaals sorry voor het ongemak en bedankt voor je geduld!

Oceniono na 5 z 5

Goede service van begin tot eind

Goede service van begin tot eind. Zowel persoonlijk ind winkel als de online bestelling.

30 stycznia 2025

Hi!

Wat een heerlijke review om te lezen 🙌

Dankjewel! We steken veel liefde in zowel de winkel als onze online service, dus het is supertof om te horen dat dat wordt gewaardeerd.

Je bent altijd welkom — online én in de store. Tot snel bij Bashcollect! 👟🔥

Ervaring

Duidelijke website, snelle reactie op vragen en een vriendelijke klantenservice.

10 lutego 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej