Super service fra bestilling til levering. Havde de 2 sødeste bartendere ude der havde fuld styr på det hele og vigtigst af alt - lækre drinks = festlige og glafe gæster. Den varmeste anbefaling herfr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg kan varmt anbefale at booke bartenderbar.dk. Jeg holdt min 40-års fødselsdag med to års forsinkelse pga. corona, og selv om der var store logistiske problemer i min ende i forhold til adgang til... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super forløb - Har netop afholdt årets julefrokost hvor BartenderBar servede cocktail for 80 mennesker - De ankom som planlagt og serverede de fineste drinks i 4 timer. Var smilende og venlige. Fedt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Very professional barkeeper service. All equipment was delivered a few hours before the party. The barkeeper arrived 45min prior to when he was supposed to start and set up the bar. Drinks were grea... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
BartenderBar.dk leverer mobilbarløsninger skræddersyet til små og store arrangementer overalt i Danmark. Vi medbringer alt! 1x Mobil cocktailbar, bartendere, bar-udstyr, alkohol/spiritus, frisk frugt, is mm. Du undgår planlægning, indkøb og servering – og kan i stedet trygt overlade alt til os.
Automatikvej 1, 4 sal., 2860, Søborg, Dania
Super service fra bestilling til levering. Havde de 2 sødeste bartendere ude der havde fuld styr på det hele og vigtigst af alt - lækre drinks = festlige og glafe gæster. Den varmeste anbefaling herfra.

Odpowiedź od Bartenderbar.dk - Lej en bartender til fest
Fantastisk dejlige drinks, søde bartendere og et godt samarbejde forud for afviklingen. Alt var super professionelt. Eneste skår i glæden, er prisen, de ligger i den dyre ende, men absolut pengene værd.

Odpowiedź od Bartenderbar.dk - Lej en bartender til fest
Det var en fornøjelse at bruge BartenderBar, en professionel oplevelse, og de leverede på alle områder, så en helt klar anbefaling herfra

Odpowiedź od Bartenderbar.dk - Lej en bartender til fest
Det helt perfekte krydderi til vores firmajulefrokost. Kim "Hass" og hans assistent satte fart i festen.

Odpowiedź od Bartenderbar.dk - Lej en bartender til fest
De kunne måske have kommunikeret marginalt mere frem mod dagen, men det betyder ikke så meget for mig, så længe det der er bestilt og aftalt også matcher virkeligheden - og det gør det hos Bartenderbar.

Odpowiedź od Bartenderbar.dk - Lej en bartender til fest
Fantastisk oplevelse! De to bartender var søde og professionelle og lavede de lækreste drinks. Alle gæster har rost konceptet til skyerne.
Jeg vil helt klart anbefale dem til andre 👌

Fantastiske drinks.
Den ene bartender fik selv rigeligt at drikke, men det hjalp ikke på humøret hos nogen af de 2 bartendere. Der manglede lidt smil hos dem.
Men drinks kunne man ikke sætte en finger på, de var alle helt fantastiske.
Jeg vil egenligt gerne give en stjerne mindre, efter at have snakket med mine gæster.
Da bartendere skulle ud af døren, og have glas med, så blev disse hurtigt samlet sammen, og tømt.
Jeg har hørt fra andre der havde hyret bartendere, at der var mulighed for at få skænket op i plastkrus og kander, i den sidste time, denne mulighed fik vi ikke. Efter dialog med bartenderbar, og mulighed for kompensation, så ændrer jeg hermed tilbage til 4 stjerner. Min oplevelse har ikke ændret sig, men opfølgningen har været fornuftig.

Odpowiedź od Bartenderbar.dk - Lej en bartender til fest
Lækre cocktails og imødekommende personale.
Stor anbefaling herfra.

Odpowiedź od Bartenderbar.dk - Lej en bartender til fest
Det var bare super gode drinks. Der blev ikke gået på kompromis med noget, de var alle fine.
Fantastisk service og rigtig gode cocktails! Overgik alle forventninger - kan kun anbefales! Tak til Pernille for god stemning og gode drinks 😊
Alle mine ønsker og forventninger blev overgået - kæmpe ros og tak
Gode drinks og setup. Jeg forsøgte dog at afmelde bartenderen 2+ måneder inden vores arrangement, da vi ville aflyse festen, men bartenderbar.dk insisterede på fuld pris og binding til trods endnu ingen indkøb af råvarer mv. Så det blev en helt utrolig dyr omgang.
De sødeste og mest imødekommende bartendere! Super god service - og bartenderne gik lige den ekstra mil. Også super konkurrencedygtige priser, kan kun anbefales!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.