Cocktail Company Recenzje 189

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Oceniono na 5 z 5

Kæmpe anbefaling herfra…. Alt klapppede både før, under og efter festen. Den sødeste bartender som bare var imødekommende, professionel og havde styr på alt. Vi købte en ekstra time da vi ikke var k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg gir Cocktail Company 5 stjerner hele vejen rundt - de leverede et super arrangement til 40 års fødselsdag! God dialog inden arrangementet, og super baropsætningen på dagen som var helt perfekt.... Zobacz więcej

1. Catering
  2. Dostawca i producent napojów
  3. Organizator imprez
  4. Konsultant ds produktów spożywczych i napojów
  5. Sklepy monopolowe
  6. Planer przyjęć

Napisane przez firmę

Cocktail Company er Danmarks førende leverandør af professionelle cocktailoplevelser til både firmaevents og private fester. Siden 2010 har vi leveret bartendere, mobile cocktailbarer og skræddersyede drinksløsninger til alt fra sommerfester og julefrokoster til bryllupper og konferencer. Vores team består af erfarne bartendere og eventfolk, der sætter en ære i at levere høj kvalitet, god stemning og exceptionel service hver gang. Vi arbejder landsdækkende og tilpasser hver oplevelse efter jeres ønsker og behov. Fra små, intime arrangementer til store firmafester med hundredvis af gæster. Med 4.9 stjerner på Trustpilot og tusindvis af tilfredse kunder er Cocktail Company det sikre valg, når I vil løfte jeres event til næste niveau. Besøg os på cocktailcompany.dk og få et uforpligtende tilbud i dag.

4,8

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service fra start til slut

Fantastisk service fra start til slut. Rigtig god indledende dialog omkring løsning til fest (40 års fødselsdag). Servicen på dagen var i top, og alle cocktails var lavet til perfektion. Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi bruger Cocktail Company.

28 marca 2026

Odpowiedź od Cocktail Company

Tusind tak! Vi glæder os til næste gang.

Kæmpe anbefaling herfra…

Kæmpe anbefaling herfra…. Alt klapppede både før, under og efter festen.
Den sødeste bartender som bare var imødekommende, professionel og havde styr på alt. Vi købte en ekstra time da vi ikke var klar til at slutte. Og det er et smart koncept at der er mulighed for det. Sidst men ikke mindst…. Muligheder for at få en del af cocktails i en alkoholfri udgave, det var mange gæster glade for.

7 marca 2026

Odpowiedź od Cocktail Company

Tusind tak for den skønne anmeldelse! Vi er glade for, at både planlægning, bartender og drinks – også de alkoholfri – var et hit. Håber vi ses igen til en ny fest! 🎉

Oceniono na 5 z 5

Kan virkelig anbefales- bedste drinks

Kan virkelig anbefales. Holdt min fødselsdag i lørdags og Cocktail company deltog og serverede drinks der faldt i alles smag. Flot udvalg og virkelig god bartender. Stor ros. Helt klart et firma jeg vil vælge igen. Professionelt fra start til slut. TAK 😁

7 marca 2026

Odpowiedź od Cocktail Company

Tusind tak for de flotte ord! 🍹 Vi er glade for, at I nød drinksene og håber at være med igen en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Topprofessionelle, søde og dygtige!

Top professionelt setup fra ende til anden. Booking process, samtaler undervejs, afvikling og opfølgende samtale var virkelig behagelig og professionelt. Bartenderne var virkelig søde og dygtige og bidrog virkelig til en fantastisk stemning og var med på lidt sjov og utroligt effektive samtidig så der ikke var ventetid på trods af at vi var 60 mennesker. Kæmpe anbefaling fra mig - det er folk der har styr på tingene, er ligetil og behagelige at have med at gøre og leverer et top produkt! Hvis jeg skal bruge en barløsning igen så bliver det en nem beslutning 😉

6 lutego 2026

Odpowiedź od Cocktail Company

Tusind tak for de flotte ord! Vi er virkelig glade for, at I havde en god oplevelse hele vejen igennem – og vi står selvfølgelig klar igen næste gang 🍸

Gode cocktails

Gode cocktails, god bartender og gode aktiviteter. Super fedt arrangement kan varmt anbefales🤗

26 stycznia 2026

Tusind tak! Det glæder os – I er altid velkomne 🍸

Oceniono na 5 z 5

Virkelig gode drinks og god bartender

Virkelig gode drinks og god bartender. Rigtig god oplevelse fra start til slut. Kan anbefales!

29 listopada 2025

Odpowiedź od Cocktail Company

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er superglade for, at både drinks og bartender gjorde oplevelsen god fra start til slut.

Cocktail Company og julefrokost

Vi har lige brugt Cocktail Company til vores firmajulefrokost for 160 personer på Sports Group Denmark. Megafed oplevelse og de allerbedste drinks - både med og uden alkohol. Alt var super professionelt, bartendere var søde og hjælpsomme og så var set uppet bare superflot. Kæmpe ros herfra. Vi booker igen til næste år :-)

21 listopada 2025

Odpowiedź od Cocktail Company

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er superglade for, at I havde en god oplevelse – og vi glæder os allerede til næste år! 🍸✨

Succes som firma arrangement

Succes som firma arrangement. God stemning og godt med variation i drinks og aktiviteter. Anbefales

31 października 2025

Odpowiedź od Cocktail Company

Tusind tak! Dejligt at høre, at både stemning, drinks og aktiviteter var en succes 🙌

Sådan skal drinks serveres 🍸🍸

Perfekt overraskelse for vores gæster - skønne cocktails i mængder - ikke mindst strawberry fizz (cocktail med portvin) og de mest smilende bartendere og god service.

11 października 2025

Odpowiedź od Cocktail Company

Tusind tak for de flotte ord! 🍸 Vi er glade for, at I havde en god oplevelse – håber, vi ses igen til næste fest!

Oceniono na 4 z 5

Sømløst arrangement

Som personaleforening, havde vi booket Cocktailcompany til 1,5t kursus i cocktailmixing. Kommunikationen med dem gik let og elegant, og de gjorde en del for at imødekomme de forskellige krav vi havde, og landede på en rigtig god løsning. Selve kurset blev gennemført af en festlig og fornøjelig bartender, der gav os lidt forskellige opgaver ud i cocktails. At det ikke bliver 5 stjerner skyldes at en del af deltagere syntes der manglede en smule indføring til selve det at mixe cocktails og hvordan man kan sammensætte dem for at få et godt resultat - men det er jo også begrænset hvad der kan nås på 1,5t. Men sjovt og underholdene var det absolut, og kurset kan anbefales.

3 października 2025

Odpowiedź od Cocktail Company

Tusind tak for den fine og detaljerede anmeldelse! Vi er glade for, at I havde en sjov og underholdende oplevelse med vores bartender, og at samarbejdet omkring planlægningen gik let og smidigt. Tak også for jeres feedback omkring introduktionen til cocktailteknikker – det tager vi med os, så vi kan gøre oplevelsen endnu bedre næste gang.

Highly recommended

Great dialogue, service and execution! The highlight was the Cocktail-menu adapted to the group and occasion. I can highly recommend using the Cocktail Company for an easy and fun solution with great effect for your event.

23 września 2025

Odpowiedź od Cocktail Company

Thank you! We're so glad you enjoyed the cocktails and service — hope to mix for you again soon! 🍸

Perfekt start på aftenen

Perfekt start på aftenen! Vi var 13 kollegaer til et cocktailkursus, og vi var meget begejstrede. Programmet var meget veltilrettelagt med god udveksling i aktiviteter, og bartenderen var ligeledes super sød og hjælpsom.

19 września 2025

Odpowiedź od Cocktail Company

Tusind tak for jeres anmeldelse! Vi er glade for, at I havde en skøn aften 🥂

Oceniono na 5 z 5

God kommunikation, samarbejde og service!

Cocktail Company serverede i fire timer til min fest i Kbh. Hele processen var super fint. Deres kommunikation og booking var nem. Deres smagsprøve/testaften var hyggeligt og lækker. Deres bartender kompetente og imødekommende.
Kan varmt anbefales.

20 września 2025

Odpowiedź od Cocktail Company

Tusind tak for din anmeldelse 🙏 Vi er glade for, at alt levede op til forventningerne og håber at shake cocktails for dig igen!

Oceniono na 5 z 5

Den perfekte overraskelse til vores…

Den perfekte overraskelse til vores gæster!
Vi holdte bryllup d. 6/9 og ville gerne have nogle ordentlige drinks - og det var lige præcis hvad cocktail Company kunne levere. De kom med hele setuppet hjemme i vores gamle lade og det så professionelt ud. De havde både bar og glas med, så det kunne ikke være nemmere for os.
Gennem hele processen har der været god dialog og de har været hurtige til at besvare spørgsmål. Der var endda en lækker prøvesmagning inkluderet.

Stor anbefaling herfra :-)

6 września 2025

Odpowiedź od Cocktail Company

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det var en fornøjelse at være med til jeres store dag – og stort tillykke igen! 🥂

5 store stjerner 🤩

Fantastisk service, super søde bartendere og virkelig lækre cocktails. Kan varmt anbefales til enhver fest 🥳

6 września 2025

Odpowiedź od Cocktail Company

Tak for de 5 stjerner! Vi er glade for, at du nød både service og cocktails – håber vi ses igen!

Oceniono na 5 z 5

Vi brugte Cocktail Company til vores…

Vi brugte Cocktail Company til vores genbryllup, og det var en virkelig god oplevelse 🍸✨

Kommunikationen op til festen var nem og på selve dagen var alt bare i top. Bartenderne var søde og skabte en god stemning.

Det bedste var, at vi bare kunne læne os tilbage og nyde aftenen, fordi Cocktail Company havde styr på alt det praktiske i baren.

23 sierpnia 2025

Odpowiedź od Cocktail Company

Tusind tak for de søde ord. Vi er superglade for, at I kunne læne jer tilbage og nyde aftenen – og vi håber at shake cocktails for jer igen en dag 🥂✨

Fantastisk Stemning gennem

Fantastisk Stemning

Upåklagelig afvikling, Hurtig respons på forespørgsel, effektivt effektueret og vigtigst serviceminded, der bragte stemning til arrangementet før, under og efter afvikling. Gæsterne taler fortsat om
jeres drinks og aftenen.

15 lipca 2025

Odpowiedź od Cocktail Company

Tusind tak for de flotte ord! Det glæder os enormt, at vi kunne bidrage til den gode stemning og skabe en mindeværdig aften for jer og jeres gæster. Vi håber at få lov til at være en del af endnu et arrangement i fremtiden!

Oceniono na 1 z 5

Lang ventetid på Cocktail :-(

Vi havde booket Cocktail Company til vores bryllup d. 28.6.2025. Vi havde booket i 4 timer, og vi var små 40 mennesker.
Der blev sendt en bartender. Så folk stod i kø mellem 20-30 min for at få cocktail. Hvilket var under al kritik.
Derover havde vi fået nogle cocktail byttet ud, så vi skulle have en helt alm filur og sex on the beach, som blev lavet på rød light sodavand, hvilket tydelig kunne smages.. Forstår ikke man kan kalde sig et Cocktail firma, også levere så dårlig drinks.
Men virker til vi har været super uheldig, da virksomheden ellers får høj score.
Det er bare ikke sådan en oplevelse man vil have når man holder bryllup, og vores gæster vender retur med samme oplevelse.
Vi kan desværre ikke anbefale Cocktails Company.

28 czerwca 2025

Kære Cecilie,

Først og fremmest vil vi gerne sige et stort undskyld. Det gør os oprigtigt kede af det at læse, at vi ikke har levet op til jeres forventninger – og især på så vigtig en dag som jeres bryllup. Det skal være en dag fyldt med glæde, nærvær og fejring, og vi er oprigtigt ærgerlige over, at vi ikke har bidraget positivt til den oplevelse.

Vi tager din feedback meget seriøst. Der er ingen tvivl om, at ventetider på 20–30 minutter og cocktails, der ikke smager som forventet, er langt fra den standard, vi normalt leverer og ønsker at stå for. Det er vores ansvar, og det beklager vi dybt.

Vi vil meget gerne tage direkte kontakt for at rette op på oplevelsen. Uanset at skaden i jeres tilfælde er sket, vil vi gerne gøre, hvad vi kan for at kompensere og vise, at jeres oplevelse ikke er et retvisende billede af, hvad vi ellers leverer. Som du selv bemærker, har vi heldigvis mange tilfredse kunder, men det hjælper naturligvis ikke jer i dette tilfælde.

Hvis du har lyst, må du meget gerne kontakte os direkte på support@cocktailcompany.dk, så vi kan tage hånd om sagen og finde en løsning. Vi håber inderligt, at vi kan genvinde jeres tillid.

Cocktail Company

Vi har brugt Cocktail Company til en sommerfest på arbejdet

Vi har brugt Cocktail Company til en sommerfest på arbejdet. Både forløbet op til var fuldstændig gnidningsfrit og på selve dagene var det hele også meget uproblematisk. Bartenderne kom som aftalt og satte hurtigt baren op. Serverede i 5 timer lækre drinks og havde det skønneste humør med sig. Vi havde egentlig valgt 4 drinks, men der var 5 på drinkskortet, fordi vi var kommet til at vælge 3 som skulle shakes. Det var super fed service! KUN ros herfra og vi kommer helt sikkert til at gøre brug af Cocktail Company igen :-)

20 czerwca 2025

Odpowiedź od Cocktail Company

Tusind tak for de flotte ord! Vi er glade for, at I havde en god oplevelse – og vi står klar næste gang, I skal holde fest! 😊🍸

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej