Ervaringen en contact met bao Mao is altijd prima! De laatste ervaring met de bezorgdienst was minder. Her pakket was zo in een container gegooid. Dankzij de goede verpakking van baomao echt... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Super leuke en veilig ingepakt! Mooie producten ik heb de glazen rietjes en stokjes. Zijn al meerdere keren in de vaatwasser gegaan en zien er nog nieuw uit!
Ik ben onder de indruk van hoe snel mijn bestelling is gekomen! De kwaliteit is ook zo goed en stevig. Het staat super leuk in mijn keukenkast!
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij BaoMao streven we ernaar om meer te zijn dan alleen een serviesmerk. Het is onze missie om een bron van inspiratie te zijn voor mensen over de hele wereld en hen aan te moedigen om van elke maaltijd een buitengewoon en feestelijk moment te maken. Wij geloven in de kracht van servies om emoties en herinneringen te versterken, en we willen onze klanten helpen om van hun eettafel een mooie en betekenisvolle ruimte te maken.
Dane kontaktowe
Holandia
- max@bao-mao.com
- bao-mao.com
Fijne rietjes🥰
Ik had de rietjes besteld. Ze zijn uitstekende kwaliteit en werden snel en een lieve persoonlijke boodschap geleverd!!
Mooi
Het was heel leuk ingepakt, leuke sticker en de chopsticks hebben ook een hele leuke print
Echt een feestje om uit te pakken
Echt een feestje om uit te pakken, heel blij met mijn moederdagcadeau de glazen set en de rietjes. Mijn dochter had het voor mij besteld, wat een verrassing en zo leuk ingepakt. Bedankt
Foutje in glas? Geen probleem!
Ik had 1 glas ontvangen met een foutje erin, had gelijk een mailtje gestuurd en Max reageerde daar praktisch gelijk op. Een nieuwe set glazen gekregen met enorm snelle verzending en het werd gelijk naar de leverancier gecommuniceerd! De bubbelglazen zijn enorm schattig en maken mijn uitzet helemaal af! Ik ga zeker in de toekomst nog meer bestellen.
Super snel geleverd en precies wat ik…
Super snel geleverd en precies wat ik had gehoopt!
Heel blij met de snelle levering van…
Heel blij met de snelle levering van deze mooie producten :)
Echt een aanrader
Super super leuk kookboek.
Recepten zijn makkelijk te volgen. ik heb er al een hele boel gemaakt en ze zijn ook allemaal super lekker!!
Er zat zelfs een persoon kaartje bij
Echt een aanrader dit kookboek!
Leuk product en snelle levering!!
Geweldig
Een mooi horloge, die erg prettig om de pols ligt. Voor die prijs een top horloge. Werkt gewoon hartstikke goed, met veel extra's. Ook de medewerker aan de telefoon, was super vriendelijk. Jammer dat deze mensen niet met respect te woord worden gestaan door enkelen werd mij duidelijk.
Dank voor de nette, snelle levering. En dank voor de vriendelijke uitleg.
P.c te L
super snel binnen en cute in gepakt !!🩷
Meer dan tevreden!
2kookboeken en 1 setje chopsticks besteld, leuk ingepakt en onwijs snel verzonden! Heel erg blij mee!!
Superblije klanten
Mijn dochter vond het pakketje erg leuk. De kwaliteit is heel goed en de bestelling kwam erg ook snel binnen. Mijn dochter is er superblij mee. Dankjewel
Heel vriendelijk en super service ook…
Heel vriendelijk en super service ook met een leuk zelf geschreven kaartje erbij de extra stickers vonden mijn kindjes heel leuk ook
Top producten en snelle levering!
Leuk kookboek met veel verschillende recepten, voor iedereen is er wel wat. De chopsticks zijn van goeie kwaliteit en makkelijk af te wassen.
De producten waren snel geleverd!
I love bao mao!
I love bao mao!! Al my chopsticks i have to handwash and this one i can just trow in the dishwasher i love this i say buy,buy,buy!!
-sumeja
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.