Ik heb een contract afgesloten zodat ik niet misgrijp en er altijd fijn, zacht en sterk wc-papier in huis is. Keurig een aankondiging wanneer er word afgeschreven en wanneer er word geleverd. Super... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Superfijn product, vind het beter en steviger papier dan van "gewone" merken. Wc rol gaat heel lang mee en is echt zacht. Daarnaast ook snelle bezorging en geen plastic verspilling. Helemaal top!
Het bestellen van het produkt ging makkelijk, goede informatie. DHL echter leverde het pakket slordig jammer genoeg. De doos was letterlijk open(gemaakt) Verder heel tevreden over dit mooie produkt.
Snel geleverd, voelt goed aan, milieu vriendelijke verpakking, nog niet in gebruik genomen ! kan dus nog naar 5 sterren groeien. Ondertussen in gebruik genomen en bevald prima. Ondertussen naar... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Aankondiging van levering en betaling
Aankondiging van levering en betaling. Klant blijft continu betrokken bij de verzending etc

Odpowiedź od Bamboi
WC papier is dun maar sterk en toch ook…
WC papier is dun maar sterk en toch ook zacht.
Levering van de doos met rollen vlot, al weet je niet op welk moment van de dag.

Odpowiedź od Bamboi
Super fijn toiletpapier; ook snel oplosbaar in camper
Super fijn toiletpapier: zacht, dun en toch dik genoeg, veel vellen op een rol. Ook voor gebruik in camper geschikt vanwege snelle oplosbaarheid.
Het wachten is op Bamboi keukenrollen en ontwikkeling van rol papier zonder rol karton.
Vanwege milieuvriendelijkheid, grote voordeelverpakking en goede prijs zou iedereen Bamboi moeten gebruiken.

Odpowiedź od Bamboi
Goede info en kwaliteit wc rollen
Goede info en kwaliteit wc rollen, nog meer velletjes dan gedacht, vrienden zijn ook supporters geworden!

Fantastisch product
Fantastisch product. Duurzaam , sterk en goed voor het milieu.
Alleen maar een win win situatie.

Odpowiedź od Bamboi
Het is gewoon heel fijn toiletpapier
Het is gewoon heel fijn toiletpapier. Netjes verpakt en snel verzonden.

Bezorging uitstekend, prima kwaliteit
Bezorging uitstekend, maar vooral de kwaliteit is prima, je doet vele malen langer met een rol

Fijn papier
Fijn papier. Gaat niet stuk bij gebruik
Leuke verpakking.
Goede prijs.
Snelle levering. Toepasselihke kleuren van de verpakking
Fijne textuur van papier.
Bamboe!!!!!.

Odpowiedź od Bamboi
Natuurlijk omdat bamboo veel ecologisch…
Natuurlijk omdat bamboo veel ecologisch verantwoord is. Het is zacht. Helaas duurder en ik hoopte dat het minder snel zou scheuren als t vochtig is. Nog een voordeel dat ik de komende jaren niet meer met pakken toiletpapier moet zeulen. 😂

Odpowiedź od Bamboi
Het toiletpapier is zeer prettig in…
Het toiletpapier is zeer prettig in gebruik. Ik kan geen minpuntje bedenken.
Ook de service en bezorging is prima.

Levering volgens abonnement afspraak
Levering volgens abonnement afspraak. Je hoeft er zelf niet aan te denken. Groot gemak.

Eerste keer, fijn ervaring
Het is mijn eerste keer om van jullie te bestellen.
Het voelt goed, en het is goed voor het planeet.

Odpowiedź od Bamboi
Sta erg achter de visie van Bamboi en…
Sta erg achter de visie van Bamboi en als dat dan ook nog eens daadwerkelijk fijn toiletpapier oplevert is dat natuurlijk top. Dus goed voor de wereld en voor jezelf.

Odpowiedź od Bamboi
Mijn vergissing is hersteld.
Mijn vergissing is hersteld.
Bedankt voor de goede zorgen.
Ik blijf zeker klant.

Doświadczenie Trustpilot