Ik heb een contract afgesloten zodat ik niet misgrijp en er altijd fijn, zacht en sterk wc-papier in huis is. Keurig een aankondiging wanneer er word afgeschreven en wanneer er word geleverd. Super... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Superfijn product, vind het beter en steviger papier dan van "gewone" merken. Wc rol gaat heel lang mee en is echt zacht. Daarnaast ook snelle bezorging en geen plastic verspilling. Helemaal top!
Het bestellen van het produkt ging makkelijk, goede informatie. DHL echter leverde het pakket slordig jammer genoeg. De doos was letterlijk open(gemaakt) Verder heel tevreden over dit mooie produkt.
Snel geleverd, voelt goed aan, milieu vriendelijke verpakking, nog niet in gebruik genomen ! kan dus nog naar 5 sterren groeien. Ondertussen in gebruik genomen en bevald prima. Ondertussen naar... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Prima product
Prima product, netjes op tijd thuis bezorgd in een stevige doos.
Abonnement is indien nodig makkelijk aan te passen door een goede en meedenkende klantenservice.

Odpowiedź od Bamboi
Mooie aparte verpakte toilet rollen in…
Mooie aparte verpakte toilet rollen in een leuk papiertje en zware rollen.
Je hoeft veel minder rollen te vervangen en het belangrijkste..heerlijk toiletpapier.
Ik ga nooit meer naar de supermarkt voor toiletpapier en komt met het abonnement gewoon thuis bezorgd.

Goed spul goed geleverd
Vlotte verzending en fantastisch papier, zacht en sterk, veel fijner dan papierpapier.

Odpowiedź od Bamboi
Na een misverstand bij de bestelling…
Na een misverstand bij de bestelling werd alles goed opgelost. Ik wilde de (grote) doos nog niet ontvangen: die is ook probleemloos een paar maanden later bezorgd. Complimenten voor de afhandeling!
En het toiletpapier is prima in gebruik!

Makkelijk te bestellen
Makkelijk te bestellen, een voorraad uitstekend toiletpapier voor 1/2 jaar bezorgd aan huis.

Odpowiedź od Bamboi
snelle en nette bezorging.
snelle en nette bezorging.
ik doe 3 maanden met 48 rollen met 6 personen waaronder 4 kinderen.
Dus superspaarzaam.

Odpowiedź od Bamboi
Voelt dun en ziet er dun uit: surprise
Voelt dun en ziet er dun uit. Maar is sterk, en zacht. En omdat het dun is, zitten er veel vellen op een rol! Probeer het vooral eens en oordeel zelf.

Odpowiedź od Bamboi
Zoals inmiddels gewend van Bamboi is…
Zoals inmiddels gewend van Bamboi is bestelling van dit super fijne toiletpapier snel en perfect afgehandeld!

Wil nooit meer ander.
We gebruiken nu zo'n 2 jaar de toiletpapier van bamboi. Het wordt netjes thuisgebleven op de afgesproken datum. Ik ben nog altijd tevreden met de kwaliteit.
Het enige wat ik echt jammer vind is dat ze geen keukenpapier ervan hebben.

Super fijn toiletpapier
Super fijn toiletpapier, sterk, zacht, veel blaadjes op de rol, verhoudingsgewijs goedkoper , geen gezeul vanuit de winkel met rollenwc papier, wordt thuis afgeleverd en dus erg blij mee, doe er als alleenstaande heel erg lang mee, dus voor mij niet meer anders

Makkelijk bestellen en betalen
Makkelijk bestellen en betalen, snelle levering en goed verpakt

Doświadczenie Trustpilot