God kundeservice og hurtig betjening. Bestilte et cover der var sat meget ned i pris, der stod på hjemmesiden at det grundet at coveret sad stramt på telefonen. Tog chancen og købte det, det passed... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Virkelig super god service. Bestilte et ur hos Balar.dk som desværre blev defekt en måned efter jeg havde købt det. Jeg skrev derefter til Balars kundeservice om de defekte ur, og efter lyn hurtig r... Zobacz więcej
Jeg er meget skuffet over mit køb fra balar. Jeg købte et panzerglas. Da jeg modtog pakken var der INTET absolut INTET i pakken. Jeg ringer til kundeservice adskillige gange, skriver mails osv, intet... Zobacz więcej
Super kundeservice der yder ekstra. Jeg har købt et AI fuglehus fra BALAR.dk Og har været meget tilfreds med produktet. Da der dsv kom en fejl i kameraet på fuglehuset, blev dette hurtigt sendt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych
- Sklep RTV
- Sklepy z artykułami biurowymi
- Sklep z artykułami biurowymi
Napisane przez firmę
Balar.dk er en del af distributørvirksomheden BORN Nordic ApS, der holder til i Odense. Som distributør har vi adgang til et stort udvalg af produkter fra mange forskellige leverandører rundt omkring i verden. Vi køber altid store partier hjem til lager, hvilket giver os muligheden for at tilbyde attraktive priser til dig på balar.dk.
Dane kontaktowe
Landbrugsvej 10L, 5260, Odense S, Dania
- info@balar.dk
- balar.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Betalt for hjemmelevering
Pakken kom hurtigt - men jeg havde bestilt og betalt for hjemmelevering, men pakken blev alligevel sendt til et posthus, selvom jeg var hjemme hele dagen. Jeg forhørte mig hos GLS som skrev, at de fået at vide, at pakken skulle sendes til et posthus. Det er bare lidt irriterende at give 39 kroner for hjemme levering, som jeg alligevel ikke fik.

TOP service
Hurtig levering. Efterfølgende valgte jeg at returnere varen, og fik top sød og venlig hjælp fra Tobias. Dagen efter jeg havde sendt pakken, kunne jeg se refundering af penge allerede var på vej.

Rigtig fin købsoplevelse ved Balar
Rigtig fin købsoplevelse ved Balar
Efter at have checket Trustpilot og de mange gode anmeldelser, turde jeg købe ved Balar, hvilket var en succes
Balar kan derfor varmt anbefales

Odpowiedź od Balar
Jeg modtog en uovertruffen service ifb…
Jeg modtog en uovertruffen service ifb et lettere defekt keyboard - ingen diskussion - kun service ved at bytte varen. Min allerbedste anbefaling gives hermed.

Odpowiedź od Balar
Helt fint sted at handle, jeg blev snydt af min egen tvivl om det firma pga navnet.
Har ikke før handlet her, hvilket skyldes at jeg ikke kendte til det firma, men faldt over det hed et tilfælde, og jeg må sige at alt gik som jeg havde forventet og håbet på, jeg var meget i tvivl om det nu var et ok sted og ikke et svindel firma, men det var over alt forventning og varerne kom og alt var iorden, handler gerne her igen.
Min tvivl ligger nok både i et ukendt navn for firmaet og at jeg ikke havde set det før samt at det ikke er så tit jeg handler ved steder som jeg ikke kender, men jeg er så tilfreds.

Odpowiedź od Balar
Det er en god service og kvalitet…
Det er en god service og kvalitet levering 😊

Levering
Levering: Bestilte og morgen efter modtag jeg varen.
Prisen: Billigste sted på nettet.
Super oplevelse med at få byttet et…
Super oplevelse med at få byttet et smart watch / ur til knap 400kr, som ikke kunne lade op efter 4 mdr. nyt ur leveret efter 2 dage!

Alt var som forventet
Alt var som forventet og der var ikke noget bøvl overhovedet. Det må vel være 5 stjerner 😅👍

Hurtig og god betjening 🙂
Balar gør handling 👍
Balar har givet mig den bedste service. Hurtig levering og hurtig til at svare på mails. Bedst af alt er der handling bag Balar. Kan varmt anbefales.
Selvom det headset vi havde bestilt…
Selvom det headset vi havde bestilt ikke virkede optimalt til min søns PlayStation, tog de ansvar og havde en hurtigt og god kundeservice. Kan virkelig anbefale dem. Derudover fik vi også varen inden for få dage som også er kæmpe +
Varen blev ikke afleveret på min…
Varen blev ikke afleveret på min adresse, så den vender retur på et tidspunkt.

Alt fungerede som lovet
Alt fungerede som lovet - afhentede selv ved lageret i Odense

Odpowiedź od Balar
Varen blev afsendt samme dag
Varen blev afsendt samme dag, og jeg fik track and trace med det samme. Derudover er jeg tilfreds med varen.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.