Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

God kundeservice og hurtig betjening. Bestilte et cover der var sat meget ned i pris, der stod på hjemmesiden at det grundet at coveret sad stramt på telefonen. Tog chancen og købte det, det passed... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Virkelig super god service. Bestilte et ur hos Balar.dk som desværre blev defekt en måned efter jeg havde købt det. Jeg skrev derefter til Balars kundeservice om de defekte ur, og efter lyn hurtig r... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg er meget skuffet over mit køb fra balar. Jeg købte et panzerglas. Da jeg modtog pakken var der INTET absolut INTET i pakken. Jeg ringer til kundeservice adskillige gange, skriver mails osv, intet... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super kundeservice der yder ekstra. Jeg har købt et AI fuglehus fra BALAR.dk Og har været meget tilfreds med produktet. Da der dsv kom en fejl i kameraet på fuglehuset, blev dette hurtigt sendt... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych
  2. Sklep RTV
  3. Sklepy z artykułami biurowymi
  4. Sklep z artykułami biurowymi

Napisane przez firmę

Balar.dk er en del af distributørvirksomheden BORN Nordic ApS, der holder til i Odense. Som distributør har vi adgang til et stort udvalg af produkter fra mange forskellige leverandører rundt omkring i verden. Vi køber altid store partier hjem til lager, hvilket giver os muligheden for at tilbyde attraktive priser til dig på balar.dk.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

4,5

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 10

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Varen lever fuldt ud op til…

Varen lever fuldt ud op til beskrivelsen.
Og hele processen gik uden problemer.

23 stycznia 2024

Hej Erling

Mange tak for de 5 stjerner.
Jeg er glad for du har haft en god oplevelse hos os.

Hurtig levering til pakkeshop

Hurtig levering til pakkeshop. Det er en julegave, så jeg ved ikke om produktet er godt.
Dejlig med email og sms information 😊

18 grudnia 2023

Hej Linda

Tak for de 5 stjerner.
Jeg håber vedkommende bliver glad for julegaven - god jul.

Super service

18 grudnia 2023

Hej Hanh

Tak for de 5 stjerner.
Dejligt du havde en god oplevelse hos os. Håber vi ses på shoppen en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Modtog desværre den forkerte vare

Modtog desværre den forkerte vare, men efter at have snakket med kundeservice gik det stærkt … de bad mig returnere varen ( som de betalte ) og ville selv samme dag sende mig den rigtige vare. Og dagen efter kunne jeg så hente den vare jeg havde bestilt … Tror aldrig jeg har oplevet så god en service !!!!!!

11 grudnia 2023

Hej Karina

Mange tak for de 5 stjerner.
Jeg er glad for vi kunne rette op på vores fejl hurtigst muligt, og at du har haft en god oplevelse trods den forkerte vare til at starte med.

Oceniono na 5 z 5

Levering fra dag til dag

Levering fra dag til dag! Prima!

8 grudnia 2023

Hej Klaus

Tak for de 5 stjerner - vi går meget op i at kunne levere hurtigst muligt, så det er dejligt du har haft den oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Bum bum havde uret dagen efter

Bum bum havde uret dagen efter. Hurtig levering. God pris.

1 grudnia 2023

Hej Steffen

Sådan - kort og godt!
Mange tak for anmeldelsen - håber du bliver glad for produktet.

Oceniono na 4 z 5

God kvalitet

Det det gik okay hurtigt og det kom i god kvalitet

30 listopada 2023

Hej Jannick

Tak for den fine anmeldelse.
Sig endelig til hvad vi kan gøre for at få 5 stjerner.
Skriv til info@balar.dk - vi sidder klar til ros, kritik, feedback og spørgsmål, og vil rigtig gerne høre hvordan vi kan få den sidste stjerne.

super duper 1

3 listopada 2023

Hej Bo

Tak for de 5 stjerner - er glad for du havde en god oplevelse hos os.

Rigtig god service

Fik købt en forkert vare og havde pengene tilbage på min konto 2 dage senere. Rigtig god service.

6 października 2023

Hej Carsten

Mange tak for de 5 stjerner trods den uheldige start. Er glad for vi hurtigt fik rådet bod på det.
Ønsker dig en rigtig god dag.

Godt godt godt

16 września 2023

Hej Christian

Jeg er glad for du har haft en rigtig god oplevelse hos os.
Mange tak for de 5 stjerner.
Ønsker dig en god dag - håber vi ses på shoppen igen.

Tobias, Powerbanken.dk

Meget hurtig ekspedition

Meget hurtig ekspedition. Ret god hjemmeside med lave priser

30 sierpnia 2023

Hej Brian

Mange tak for de 5 stjerner.
Dejligt at høre du synes om priserne og ekspeditionen - det er 2 af vores vigtigste felter, så det er fedt at vi lever op til det.

Den gør livet nemmere

Den gør livet nemmere, og skal ikke spekulere på stikkontakter ... når solen bare skinner lidt ...

19 sierpnia 2023

Hej Jan

Dejligt at høre du er glad for produktet. Kontakt os endelig, hvis der skulle opstå det mindste.
Ønsker dig en rigtig god dag.

Oceniono na 5 z 5

God og personlig kundeservice og hurtig…

God og personlig kundeservice og hurtig levering. Produktet er som forventet.

18 sierpnia 2023

Hej Søren

Dejligt at det hele levede op til forventningerne, og at vores kundeservice var behjælpelig.

Oceniono na 5 z 5

Nemt at bestille og hurtig ekspedition.

Nemt at bestille og hurtig ekspedition.
Levering var hurtig, men det er jo ligesom udenfor deres ansvarsområde. Så det de kunne gøre ved og påvirke, 5 stjerner.

10 sierpnia 2023

Hej Jannick

Mange tak for den fine anmeldelse.
Vi er glade for at du havde en god oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Let bestilling og hurtig levering

10 lipca 2023

Hej Flemming

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Vi er glade for vi kunne levere hurtigt og at du havde en god oplevelse.
Ønsker dig en god sommer.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej