Badenvloer Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ontzettend tevreden! We ontvingen snel een duidelijke offerte, de communicatie was vlot en helder en het contact altijd prettig. Er wordt echt met je meegedacht en ze doen hun best om voor elke vr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik ben gisteren en vandaag heel goed geholpen vanuit bad en vloer. Ik had met spoed een douchegoot nodig voor mijn badkamer. Gebeld met de klantenservice waarbij ik uitstekend ben geholpen en vandaag... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Had online een verkeerde douche goot besteld Gemaild dat hij verkeerd was , de volgende dag werd ik gelijk terug gebeld (top) De juiste hadden ze nog liggen ,kon hem gelijk ruilen in hoevelaken... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Voor mijn bedrijf bestel ik regelmatig Sanitair of tegels, ik werd door een vriend op Bad en Vloer gewezen nadat ik niet tevreden was over mijn toenmalige leverancier. Erg fijn contact met deze club,... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Wyposażenie łazienek

Napisane przez firmę

Welkom bij Bad en Vloer, jouw sanitair specialist voor al je badkamerbehoeften! Bij ons vindt je een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige badkamerproducten die zijn ontworpen om jouw badkamer om te toveren tot een oase van rust en ontspanning. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, toilet, wastafel of accessoires, wij hebben het allemaal! Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, functionaliteit en esthetiek, zodat je altijd een product krijgt dat aan jouw eisen voldoet. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor jouw badkamer. Bestel vandaag nog bij Bad en Vloer en ontdek ons uitgebreide assortiment badkamerproducten en uitstekende klantenservice! Tot snel!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 40

Napisz recenzję

snelle levering

snelle levering , en fijne service. Meteen een goed telefonisch contact, en dat is goudwaard!

21 lipca 2025

Odpowiedź od Badenvloer

Bedankt voor uw leuke reactie! Hier doen wij het voor.

Kundige en correcte binnendienst

Wij hadden iets verkeerd besteld, maar werd keurig opgelost.
Keurige en correcte afhandeling van Lex.

21 lipca 2025

Hallo Peter,

We denken graag met de klant mee, een foutje is snel gemaakt de oplossing daar in tegen vaak ook, kleine moeite en zo is iedereen blij!

Lex

Oceniono na 5 z 5

Snel bezorgd en goedkoper dan elders

Snel bezorgd en kraan voldoet geheel aan verwachting. En ook nog voordeliger dan elders. Prima dus!

7 lipca 2025

Odpowiedź od Badenvloer

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen – van de snelle levering tot de prijs én de kraan zelf. Bedankt voor je vertrouwen en je positieve review!

Snel en deskundig advies

Ontzettend deskundig advies en heel behulpzaam

1 lipca 2025

Odpowiedź od Badenvloer

Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je ons advies als snel én deskundig hebt ervaren. Daar doen we het voor!

Tevreden!

Goed materiaal, fijn douche zitje!

19 czerwca 2025

Odpowiedź od Badenvloer

Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met het materiaal en het douchezitje! Bedankt voor je review en veel plezier ervan in gebruik!

Oceniono na 4 z 5

Snelle correcte goed verpakte levering echter zonder handleiding

Snelle correcte goed verpakte levering. Miste alleen de installatie handleiding

23 czerwca 2025

Odpowiedź od Badenvloer

Bedankt voor je feedback! Fijn dat de levering naar wens was.

Jammer om te horen dat de installatiehandleiding ontbrak, deze word vanuit de fabrikant niet altijd meegeleverd — laat het ons in het vervolg gerust weten, dan sturen we deze alsnog digitaal naar je toe.

Oceniono na 5 z 5

Er bleek op een of andere manier iets…

Er bleek op een of andere manier iets niet goed te zijn gegaan met onze bestelling. Maar wij hadden dat zelf nog niet in de gaten. We werden gebeld met de vraag of het product wel was aangekomen. Dat bleek niet het geval, en zo is alsnog direct de bestelling verzonden. Die kwam zoals beloofd de volgende dag. Dat is nogeens pro actief en klantvriendelijk! Het klapstoeltje voor in de douche voldoet overigens ook helemaal aan onze wensen. Mijn moeder is er blij mee!🙏

16 czerwca 2025

Odpowiedź od Badenvloer

Wat fijn dat je dit deelt! We vinden het belangrijk om actief mee te denken, dus mooi om te horen dat dat gewaardeerd wordt. En nog beter dat het douchezitje helemaal naar wens is – geweldig dat je moeder er blij mee is! Bedankt voor je vertrouwen en je uitgebreide review 🙏

Lex

CV netjes afgeleverd

CV netjes afgeleverd, duidelijk gecommuniceerd wat, waar, hoe. Scherpe prijs. Telefonisch goed contact.

13 czerwca 2025

Odpowiedź od Badenvloer

Bedankt voor je mooie woorden! Goed om te horen dat alles helder en netjes is verlopen — van de levering tot het contact. Fijn dat je tevreden bent met de prijs én de service!

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering van het product

Snelle levering van het product. Na levering bleek het product de verkeerde kleur te zijn. Na bellen is er dezelfde dag een nieuw product opgestuurd van de juiste kleur en de volgende dag al binnen.

16 czerwca 2025

Odpowiedź od Badenvloer

Fijn om te horen dat het snel is opgelost, en bedankt voor uw geduld! In zulke gevallen is met snel schakelen de oplossing vaak zo gevonden.

Doucheset Hotbath

Snelle verzending, mooi product voor een concurrerende prijs.

10 czerwca 2025

Odpowiedź od Badenvloer

Dankjewel voor je fijne review! Mooi dat je tevreden bent met het product, de snelle verzending én de prijs. Daar doen we het voor!

Oceniono na 4 z 5

Er waren problemen met levering

Er waren problemen met levering. Hier werd meteen op gereageerd en we werden geïnformeerd, ook erg belangrijk. Dank je wel Alex Berens.

26 maja 2025

Odpowiedź od Badenvloer

Helaas gebeurd het wel is dat niet alles soepel verloopt. Fijn om te horen dat dit adequaat is opgelost door mijn collega's.

Oceniono na 5 z 5

Super service en scherpe prijzen

Super service en scherpe prijzen. Je wordt snel en vriendelijk te woord gestaan en ze zetten graag een stapje extra voor je. Eerlijk advies en snelle afhandeling. Top!

2 czerwca 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od Badenvloer

Fijn dat je dit zo ervaren hebt! Het is altijd leuk om te weten dat de klant tevreden is en dat de inspanningen om een stapje verder te gaan, gezien worden!

Top service!

In de morgen gebeld of ze een kraan op voorraad hadden, kon ‘m dezelfde dag ophalen! Goeie service, snelle communicatie en goede en prijs/kwaliteit verhouding! Erg tevreden!

30 kwietnia 2025

Hi Rianne,

Fijn om te vernemen dat alles is verlopen zoals het hoort.

Wellicht tot in de toekomst!

Helemaal

Helemaal
Top goed geholpen

28 kwietnia 2025

Hi S,

Bedankt voor jouw review!

Oceniono na 5 z 5

Martijn heeft mij super goed geholpen…

Martijn heeft mij super goed geholpen met het regelen van een product dat bijna uit productie gaat en ik heel graag nog wilde bemachtigen. Het was er sneller dan verwacht en voldeed aan de verwachtingen. Erg bedankt Martijn!

28 kwietnia 2025
Opinia niezależna

Hi Barrie,

Fijn om te vernemen dat het contact met Marijn goed was en dat hij je heeft kunnen helpen met een product dat uitgefaseerd werd.

Veel plezier met jouw nieuwe aankoop!!

Oceniono na 5 z 5

Correcte afwikkeling van een…

Correcte afwikkeling van een probleempje. Artikel bleek niet voorradig, foutje op de website. Heel snel de betaling retour en zelfs nog een tip bij welke collega het artikel wel voorhanden was.
Prima service.

23 kwietnia 2025

Hi Harry,

Helaas konden we het gewilde item deze keer niet aanleveren, waar wij ook van baalde gezien dit in schaarse gevallen voorkomt.

Het minste wat ik kon doen was inseinen waar je deze wel nog snel kon krijgen, ondanks dat het niet via ons is gegaan :)

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej