Oceniono na 4 z 5

Badekarret er præcis som forventet. Der stod 2 dages levering på hjemmesiden, men det blev først afsendt efter 2 dage, så leveringstiden var i alt 4 dage fra bestilling

Oceniono na 5 z 5

Super fint. Bestilte mandag middag modtog tirsdag eftermiddag. Kvaliteten virker helt som den skal være. Dog er der nogen i virksomheden som ikke kan måle - der manglede et par centimeter i længde... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alt gik som smurt! Vi bestilte et foldebadekar fredag d. 2 februar og modtog allerede varen om mandagen. Det hele klaret på en nem og overskuelig hjemmeside, hvor alt forløb som det skulle. Produk... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Ordre #2729. Blev lagt ved døren trods aftale om anbringelse i skur. Den ragede langt ud i indkørslen, alle kunne have taget den, inden min søn kom hjem. Problemet er udbringers? Meget venligt perso... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Wyposażenie łazienek

Napisane przez firmę

Køb foldebadekar til Danmarks bedste priser Badekaret.dk er en 100% Danskejet webshop med eget lager i Kastrup. Vi er din online shop med foldebadekar til hele familien. Velkommen til vores webshop med salg af foldebadekar i mange størrelser. Alle vores foldebadekar og isbade er perfekt til dig, som altid har drømt om et lækkert badekar, men som ikke har plads til et stående badekar. Det problem løser vi med vores foldbare-badekar, som du kan tage væk når det ikke skal bruges. Alle vores foldebadekar fås i forskellige størrelser og farver. Vi har foldebadekar til enhver smag og til Danmarks nok bedste priser! Hurtig levering indenfor 1-2 hverdage i hele Danmark.

4,6

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 3 z 5

Har købt et foldebadekar i plast 143x60…

Har købt et foldebadekar i plast 143x60 cm. Kontakt med service rigtig godt, og en mand på den anden side rigtig venlig og hjælpsom. Men... rigtig lang ventetid for forsendelse fra København til Skanderborg (2 uger) pga. nogle problemer med pakken. Har kontaktet flere gange både GLS og butikken, hvad med min pakke, som var rigtig træls. Varen er som på billedet.

14 marca 2025
Logo Badekaret.dk

Odpowiedź od Badekaret.dk

Hej.
Tak for din anmeldelse af badekaret.dk
Fine ord til vores medarbejder 👏
Pakken blev afsendt til tiden fra vores lager i Kastrup. Desværre kunne GLS manden ikke aflevere din pakke på adressen som vi også fortalte dig i telefonen, så din pakke blev sendt retur til os igen og det tog desværre lidt tid. Så det var lidt ude af vores hænder med GLS.
Men nu skulle alt være iorden 👍

Super super service

Super super service.
Hvis jeg ku gi flere stjerner gjorde jeg det. Har aldrig oplevet så god service nogen steder. Hurtig levering.
Kæmpe anbefaling herfra.

12 marca 2025

Fremragende kar

Helt igennem et fremragende produkt. Karet holder utrolig længe på varmen, hvilket er et kæmpe plus. Varmeste anbefaling herfra 👍

19 września 2024

Fantastisk badekar

Ordre nr. 3020
Fantastisk badekar til mit brug. God service. Dog er den siddepude, jeg bestilte med, ikke god. Jeg fylder jo ikke vand i badekarret for af flyde ovenpå. ;)

13 czerwca 2024

Ordre #3023

Ordre #3023
Bestilte et foldebadekar - og mindre end en uge efter blev pakken leveret med GLS. Hurtigt og dejlig nemt! (Jeg bor på en ø, så det er normalt med et par dages længere leveringstid). Badekarret er af overraskende god kvalitet - let at samle, og i sammenklappet tilstand kan det ligge under sengen. Selvom det er af plastic, er det fint stabilt, når først der kommer vand i. Var lidt spændt på, hvordan det ville være at få det tømt, for den medfølgende slange skal lægges hen over en lille barriere i brusekabinen (dvs. lidt opad), men det er overhovedet ikke noget problem. Har kun godt at sige om badekarret - og håber, det også har lang holdbarhed...
Kundeservice kan jeg ikke udtale mig om - for der har ikke været behov for at kontakte dem, men det føles dejligt at handle hos er rigtigt dansk firma...

19 czerwca 2024
Logo Badekaret.dk

Odpowiedź od Badekaret.dk

Hej.
1000 tak for din flotte anmeldelse. Vi er helt sikker på at det nok skal holde. Alle vores produkter testes på vores fabrik, inden de sendes til os og videre til alle vores kunder.
God sommer.

Bestilte et dejligt foldebadekar

Bestilte et dejligt foldebadekar, og modtog det fire dage senere. Det er en super god kvalitet, og har allerede anbefalet det til mine naboer. Det er en dansk ejet webshop, så karret havde ikke en lang rejse. Nu nyder jeg et dejligt varmt bad og når det ikke er i brug, bliver det blot skubbet ind under min seng. Så det fylder jo ikke noget.

10 maja 2024

Super god oplevelse

Jeg har købt en nordisk steamsauna og er yderst tilfreds. Meget hurtig levering og super kundeservice.
Saunaen lever fuld ud op til mine forventninger. Jeg glæder mig til hver dag hvor jeg kan bruge den. Kan “varmt” anbefales. Ordre nr. 2768.

6 maja 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej