Min søn fik af sin farmor en gynge, som var købt hos dem, i fødselsdagsgave. Produktet var som sådan fin, men den var bare i den forkerte farve. Så tænkte, at jeg ville kontakte dem for at få... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg bestilte et navnesmykke til mit barnebarn i starten af februar - fik senere en besked om at det var blevet væk i posten. Nu har de så trukket pengene 16.2.26 men jeg har stadig intet hørt om - t... Zobacz więcej
Har købt en Pioli Husseng som overhovedet ikke lever op til billederne på hjemmesiden. Den blev afsendt fra Polen. Købte også en madras, som endnu ikke er leveret. Beløbet blev trukket for 4 uger side... Zobacz więcej
Vi har fået leveret en flot og solid køjeseng, som også var nem at samle. Vi fik god hjælp fra kundeservice inden køb og under levering og er bestemt tilfreds med både køb og service. Eneste opgrader... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Vi er en virksomhed, hvor børnene er i centrum! Leg, møbler, tøj og alt det du mangler til livet med børn. Vi har alt fra håndsyet tøj til specialdesignet babynest. Fra kvalitetssenge til højstole og legetøj. Vores sortiment går bredt, og vi er altid nysgerrige efter at udvide endnu mere. Vi bestræber os efter at yde en kanon kundeservice, og vi gør vores ypperste for at du går glad og tilfreds fra os 🌸
Dane kontaktowe
Næstved, Dania
- Info@babydluxe.dk
- babydluxe.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Lidt leveringstid men kanon kundeservice
Vi bestilte et skumsæt til vores søn d. 18/12 og det er kommet idag. Der var lidt leveringstid på skumsættet, pga. Bring lavede ged i leveringen. Så sættet skulle sendes tilbage til afsender.
Men kontaktede babydluxe, og uden tøven blev der sendt et nyt skumsæt med det samme, selvom det andet ikke var kommet retur endnu. Ved den nye levering blev der brugt GLS i stedet og der modtog vi hurtigt vores vare. Vi er allerede glade for skumsættet. God kvalitet.
Sød og serviceminded kundeservice som svare MEGET hurtigt!
5 stjerner herfra.

Lang leveringstid
Tiltros for utrolig lang leveringstid, har vi oplevede at hurtig reaktion fra kundeservice, når vi har henvendt os, og vi er endt med at modtage en virkelig fin seng :)

Dårlig service!!
Dårlig service!!
I marts fik jeg i gave et sæt med puder og lege tæppe. Jeg har lige taget det i brug for ca. 1 uge siden. Da vi ikke har haft behov for at bruge det før. Ser så at 2 af sygningerne i midten af legetæppe er gået op, dvs der nu dr hul i.
Og det eneste de siger er, man har 2 mdr til at reklamere, da det er en god rum tid til at prøve det i. Så nu står med med et legetæppe med huller i, som kun har været brugt 1 uge…
De kunne tilbyde mig en ny, til halv pris!!!!
Virkelig dårlig service.

Odpowiedź od Babydluxe
Indtil videre en god købsoplevelse!
Indtil videre en god købsoplevelse!
Fine produkter og flot hjemmeside.
Jeg glæder mig til at modtage varen :-)

Odpowiedź od Babydluxe
God hurtig service og lækker kvalitet
Utrolig rar og mega god hurtig service.
Kvaliteten på varerne er super lækre. :)
Vil klart anbefalede denne hjemmeside og vender klart tilbage:)

Anbefaler!!
Jeg bestilte en himmel fredag og allerede mandag modtog jeg pakken. Virkelig god service. Himlen er VIRKELIG fin og i god kvalitet. Det er slet ikke sidste gang jeg køber fra babydluxe :-)!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.