Oceniono na 1 z 5

Min søn fik af sin farmor en gynge, som var købt hos dem, i fødselsdagsgave. Produktet var som sådan fin, men den var bare i den forkerte farve. Så tænkte, at jeg ville kontakte dem for at få... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte et navnesmykke til mit barnebarn i starten af februar - fik senere en besked om at det var blevet væk i posten. Nu har de så trukket pengene 16.2.26 men jeg har stadig intet hørt om - t... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Har købt en Pioli Husseng som overhovedet ikke lever op til billederne på hjemmesiden. Den blev afsendt fra Polen. Købte også en madras, som endnu ikke er leveret. Beløbet blev trukket for 4 uger side... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har fået leveret en flot og solid køjeseng, som også var nem at samle. Vi fik god hjælp fra kundeservice inden køb og under levering og er bestemt tilfreds med både køb og service. Eneste opgrader... Zobacz więcej

1. Sklep z artykułami dla niemowląt
  2. Sklep z meblami dziecięcymi
  3. Sklep z produktami dla dzieci

Napisane przez firmę

Vi er en virksomhed, hvor børnene er i centrum! Leg, møbler, tøj og alt det du mangler til livet med børn. Vi har alt fra håndsyet tøj til specialdesignet babynest. Fra kvalitetssenge til højstole og legetøj. Vores sortiment går bredt, og vi er altid nysgerrige efter at udvide endnu mere. Vi bestræber os efter at yde en kanon kundeservice, og vi gør vores ypperste for at du går glad og tilfreds fra os 🌸

2,3

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 5 z 5

Lidt leveringstid men kanon kundeservice

Vi bestilte et skumsæt til vores søn d. 18/12 og det er kommet idag. Der var lidt leveringstid på skumsættet, pga. Bring lavede ged i leveringen. Så sættet skulle sendes tilbage til afsender.
Men kontaktede babydluxe, og uden tøven blev der sendt et nyt skumsæt med det samme, selvom det andet ikke var kommet retur endnu. Ved den nye levering blev der brugt GLS i stedet og der modtog vi hurtigt vores vare. Vi er allerede glade for skumsættet. God kvalitet.

Sød og serviceminded kundeservice som svare MEGET hurtigt!
5 stjerner herfra.

12 stycznia 2022

Hej Julie,
Først, vil jeg sige tak for din fine anmeldelse. 🌸
Ja, det var noget rod med den første levering, det har vi heldigvis lært af - beklager du måtte lide under det. :-(

Dejligt, i er glade for det.🌸

BabyDluxe.dk

Oceniono na 4 z 5

Lang leveringstid

Tiltros for utrolig lang leveringstid, har vi oplevede at hurtig reaktion fra kundeservice, når vi har henvendt os, og vi er endt med at modtage en virkelig fin seng :)

10 grudnia 2021

Hej 🌸🌸
Tak for din fine anmeldelse.
Vi beklager endnu engang, at I måtte bøde med lidt længere leveringstid. Der sker indimellem nogle uforudsete ting, når man designer og producere senge fra bunden af, det beklager vi.

Til gengæld, så jeg rigtig glad for at læse, at I er glade for sengen. Vi vil elske at modtage et billede af den på vores mail info@babydluxe.dk 🙂🙂

Rigtig god weekend 🌸❄

Dårlig service!!

Dårlig service!!

I marts fik jeg i gave et sæt med puder og lege tæppe. Jeg har lige taget det i brug for ca. 1 uge siden. Da vi ikke har haft behov for at bruge det før. Ser så at 2 af sygningerne i midten af legetæppe er gået op, dvs der nu dr hul i.

Og det eneste de siger er, man har 2 mdr til at reklamere, da det er en god rum tid til at prøve det i. Så nu står med med et legetæppe med huller i, som kun har været brugt 1 uge…
De kunne tilbyde mig en ny, til halv pris!!!!

Virkelig dårlig service.

22 czerwca 2021

Hej Mia,
Mange tak for din anmeldelse. Vi værdsætter i tager jer tid til at skrive, ris som ros.
Jeg kan se, at der har forsøgt at finde en løsning sammen med dig - uden held desværre.

Ifølge vores handelsbetingelser, da har man på ovenstående 2 mdr til at reklamere, dit køb er foretaget den 7 februar og nærmer sig derfor snart 5 mdr, og det overskrider, desværre, vores betingelser.

Jeg beklager, at du ser det som dårlig service, da vi selv synes, at 2 mdr er en pæn rum tid til at bruge og se varen an for eventuelle reklamationer.

Har du yderligere spørgsmål til ovenstående sag, så du altid velkommen til at skrive os en mail. Tilbuddet om en ny til halv pris står ved magt, da vi altid ønsker vores kunder en god oplevelse.

Ønsker dig en dejlig dag.

Oceniono na 5 z 5

Indtil videre en god købsoplevelse!

Indtil videre en god købsoplevelse!
Fine produkter og flot hjemmeside.

Jeg glæder mig til at modtage varen :-)

15 lutego 2021

Hej Mette
Tak for din fine anmeldelse og din ros. :-)
Jeg håber at I er blevet glade for varen, trods den desværre ikke nåede frem til fødselsdagen. :-(

Stephanie // BabyDluxe

Hej Sara
Tak for din fine anmeldelse, det glæder os, at du er tilfreds. :-)
Du altid velkommen en anden gang.

Stephanie // BabyDluxe

Oceniono na 5 z 5

God hurtig service og lækker kvalitet

Utrolig rar og mega god hurtig service.
Kvaliteten på varerne er super lækre. :)
Vil klart anbefalede denne hjemmeside og vender klart tilbage:)

3 listopada 2020

Hej Celina
Mange tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for os. Du altid velkommen en anden gang. 🙂

Anbefaler!!

Jeg bestilte en himmel fredag og allerede mandag modtog jeg pakken. Virkelig god service. Himlen er VIRKELIG fin og i god kvalitet. Det er slet ikke sidste gang jeg køber fra babydluxe :-)!

14 października 2020
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej