Oceniono na 1 z 5

Min søn fik af sin farmor en gynge, som var købt hos dem, i fødselsdagsgave. Produktet var som sådan fin, men den var bare i den forkerte farve. Så tænkte, at jeg ville kontakte dem for at få... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte et navnesmykke til mit barnebarn i starten af februar - fik senere en besked om at det var blevet væk i posten. Nu har de så trukket pengene 16.2.26 men jeg har stadig intet hørt om - t... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Har købt en Pioli Husseng som overhovedet ikke lever op til billederne på hjemmesiden. Den blev afsendt fra Polen. Købte også en madras, som endnu ikke er leveret. Beløbet blev trukket for 4 uger side... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har fået leveret en flot og solid køjeseng, som også var nem at samle. Vi fik god hjælp fra kundeservice inden køb og under levering og er bestemt tilfreds med både køb og service. Eneste opgrader... Zobacz więcej

1. Sklep z artykułami dla niemowląt
  2. Sklep z meblami dziecięcymi
  3. Sklep z produktami dla dzieci

Napisane przez firmę

Vi er en virksomhed, hvor børnene er i centrum! Leg, møbler, tøj og alt det du mangler til livet med børn. Vi har alt fra håndsyet tøj til specialdesignet babynest. Fra kvalitetssenge til højstole og legetøj. Vores sortiment går bredt, og vi er altid nysgerrige efter at udvide endnu mere. Vi bestræber os efter at yde en kanon kundeservice, og vi gør vores ypperste for at du går glad og tilfreds fra os 🌸

2,3

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jeg er MEGET utilfreds

Jeg er MEGET utilfreds, som I allerede ved bestilte jeg et legetårn til 7.500 den 21.6, pengene er trukket 29.6 samt en besked om at det er på vej.
Vi har forsøgt at få besked om hvornår det bliver leveret, men det er I ikke i stand til. Vi har bedt om at få pengene retur og annullere ordren, men der sker heller ikke noget! Nu beder I om en anmeldelse - hvad sker der for jer. Få nu afsluttet dette OMGÅENDE

1 lipca 2023
Oceniono na 2 z 5

Rigtig øv oplevelse

Jeg har d. 28. Februar bestilt 20 stofbleer, og en stor babypakke. hjem. Produkterne var rigtig god kvalitet og jeg er fuldt tilfreds. Jeg fik hurtigt min ordrebekræftelse med en leveringstid på 3-10 hverdage.

På 9. Dagen (13. Marts) får jeg en bekræftelse på at mine ordrer er afsendt, og jeg får to trackingnumre tilsendt.

Da jeg ser på trackingnummeret, at det ikke har rykket sig 3 dage efter (16. Marts), ringer jeg og rykker for det. Det viser sig at pakkerne aldrig er blevet afhentet af PostNord. Jeg snakker med en flink ansat, der lover at indlevere de to pakker personligt dagen efter. Dette bliver gjort og der sker endelig noget. D. 17. Marts spørger jeg ind til om det er det hele der bliver indleveret. Hun fortæller mig at jeg har hele tre ordrer (min babypakke er delt op i to. Hun har indleveret de to af dem personligt og den tredje vil blive afsendt samme dag.

Mandag d. 20. Marts får jeg endelig min rigtig fine babypakke hjem.

Da vi når til tirsdag d. 21. Marts har jeg endnu ikke har modtaget en mail med en bekræftelse på at mine stofbleer er afsendt, som de ellers var lovet, fredagen forinden. Jeg vælger at ringe ind igen 9.30 og spørge ind til om jeg kan få en bekræftelse på dette; den selvsamme ansatte fra sidste opkald, fortæller at det var ikke deres skyld. Det var PostNords skyld, men at hun vil gerne sende en manuel ordrebekræftelse til mig. Dette takker jeg ja til. Da jeg ikke har hørt noget 12.30 ringer jeg ind igen og spørger hvor trackingnummeret bliver af. Hun fortæller at hun sidder til møde hele dagen og derfor først kan sende den senere. Kl 20.20 modtager jeg langt om længe end afsendelsesbekræftelse. Jeg ser på trackingnummeret at det først er gjort klar til at blive afsendt kl. 20.30, altså efterfølgende. Torsdag d. 20. Marts fik jeg endelig resten af min pakke hjem.

Jeg vil ikke handle derfra igen, da jeg har mon tvivl med om jeg ville få det hjem, hvis ikke jeg ringede og rykkede for det. Det er virkelig ærgerligt, da produkterne ellers er meget lækre.

12 marca 2023

Hej Anne
Tak for at tage dig tiden til at give os en anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at læse, at du synes om kvaliteten af vores produkter.🌸

Jeg er meget ked af, at din pakke, stofbleer, har været 4 hverdage forsinket. Det er selvfølgelig ikke okay, og det er meget beklageligt.

Vi er kede af, at du synes vi kun fortjener 2 stjerner, for vi ser absolut ikke at vores kunder er i tvivl om, hvorvidt de får deres varer hos os - for én ting er sikkert, det gør man! ❤️

Nu skriver du godt nok, at du ikke vil handle hos os igen, men jeg kunne nu godt tænke mig at tilbyde dig en kompensation for din oplevelse hos os. Send os gerne en mail på info@babydluxe.dk, såfremt det kunne have interesse alligevel.

Oceniono na 4 z 5

Lidt lang leveringstid

Ganske fin side og rigtig skønt og robust skum.
Den eneste grund, til at de ikke opnår maks antal stjerner, er, fordi det tog 10 dage at få det leveret når de skriver 5-8 dages levering på ordrebekræftelsen.

1 grudnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Fikk bianco husseng levert til Norge

Fikk bianco husseng levert til Norge. Kjempe fornøyd med fantastisk kundeservice og fin seng

21 listopada 2022

Hej Faiza 🌸
Mange tak for at tage dig tiden til at skrive en anmeldelse til os.
Vi er glade for, at du er glad for sengen❤

Håber at se dig på shoppen igen.

Babydluxe🌸🧸

Fint produkt

31 października 2022

Hej Josefine 🌸
Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse til os. Det værdsætter vi rigtig meget.💜

Dejligt, du er tilfreds med varen. Vi håber at se dig på shoppen igen.

S
BabyDluxe🦋

Oceniono na 5 z 5

Super fint legesæt som vores datter er…

Super fint legesæt som vores datter er meget glad for!

14 września 2022

Hej :-)
Men take for din fine anmeldelse, den værdsætter vi rigtig meget.

Vi håber, at se dig igen på shoppen

Hjælpsom og god kvalitet

God seng til god pris, let at samle og leverings tiden overholdes. Stephanie er den sødeste hjælp og guide til seng 🍁

7 września 2022

Tak for de søde ord🌸
Vi håber at se dig igen på shoppen 💜🧸

Oceniono na 4 z 5

Jeg købte et babysæt med….

Jeg købte et sæt med Babynest, legetæppe, tæppe osv, et af de helt store sæt der er på hjemmesiden, jeg var skeptisk i forhold til at købe det, da jeg aldrig har handlet der før, og fordi det ville tage nogle uger før det er fremme og det, i forhold til sy processen og det, men med samtlige af de beskeder jeg sendte, da det virkelig gav mig en ro, nu når det var første gang og det at jeg handlede der på denne hjemmeside, så synes jeg det var fedt med at der blev svaret så hurtigt tilbage fra deres side af, tænker os de må have haft tænkt “åh nej, nu er det hende igen der skriver” når de så mine mails, men der virkede til at være fuld forståelse for det, og det er jeg glad for, dog synes jeg det var ærgerligt at det var pakket og sendt i to sorte sække og ikke i en papkasse og derved bedre beskyttelse i en papkasse (det kom i to pakninger og på hver deres dage, i de to sække der), men da sækkene var i stykker ved modtagelse, men alt indhold var der og heldigvis i god behold, også var der et par små ændringer jeg ikke vidste i forhold til tingene på billedet, som jeg fik at vide, at det var det der var på billedet, som jeg ville modtage, til det jeg rent faktisk modtog trods de små ting der var anderledes i forhold til billedet, men ikke noget der gør noget, men alt i alt, så er jeg super tilfreds, og vil helt sikkert handle derinde igen, for nu er jeg helt tryg ved det - er altid super skeptisk, når jeg handler fra en ny hjemmeside jeg ikke har prøvet før.

29 sierpnia 2022

Hej Line,
Tak for din fine anmeldelse til os. Det varmer rigtig meget 💜

Vi er glade for, at du er tilfreds med dit køb, og vi håber at se dig på shoppen igen.

Odpowiedź od Babydluxe

Hej Sabrina,🌸 Du har købt din seng den 25/7 med en leveringstid på 3-4 uger. I dag er det ca 3,5 uger siden.💜 GLS har så leveret dig én pakke i stedet for dem alle på én gang, resten får du på mandag, altså stadigvæk indenfor den angivet leveringstid. Jeg ser det rigtig ærgerligt at få dårlige anmeldelser, som virkelig kan ødelægge et firma, når vores leveringstid ikke er gået over tid. Jeg håber dog i bliver glad for sengen, og den kan leve op til jeres forventninger, til trods for at leveringstiden ikke kan, selvom den er overholdt. 🌸🌸

Oceniono na 5 z 5

Gode priser og professionel hurtig…

Gode priser og professionel hurtig kundeservice. Vi havde nogle fejl og mangler på et legehus vi havde købt, men vi fandt hurtigt en rigtig god løsning. Vi er meget tilfredse, og jeg anbefaler gerne Babydluxe til andre.

30 lipca 2022
Oceniono na 1 z 5

Mangler fortsat returlabel som lovet

Bestilte en halskæde(halskæden var dog fin) og nogle væghængt træreoler. Reolerne levede dog slet ikke op til billedet på hjemmeside og mine forventninger til det købte(slet ikke pengene værd), hvorfor jeg anmodede om at kunne sende dem retur. Babydluxe ville forinden at de ville sende en returlabel gerne se en mindre skade, som den ene reol havde fået på transporten hertil.. Siden jeg fremsende nærmere herpå for knap 1 mdr siden, har jeg intet hørt og de svarer ikke på min påmindelse 👎🏼

8 lipca 2022

Hej Ninette,
Mange tak for din anmeldelse af os herinde. Desværre er vi meget kede af din ene stjerne.

Vi har haft mailet sammen et par gange, lige så har vi sendt dig 2 forskellige labels til returnering af din vare.
I dette sekund gensender jeg dig den senest oprettede label, hvor du på datoen kan se, at den nærmer sig at være en måned gammel.

Jeg beklager meget, at du ikke har fået en tilfredsstillende service hos os, men jeg gensender dig nu endnu en label - modtager du heller ikke denne, så tag meget gerne kontakt til os igen.

Jeg håber i fortsat er glade for halskæden <3

Køb IKKE herfra

Jeg købte en bogreol fra Babydluxe til mine døtres værelse. Vi ventede omkring 2 måneder på at få den leveret (selvom der stod 20 dage på hjemmesiden). Da reolen langt om længe blev leveret til pakkeshoppen, bliver jeg ringet op af Babydluxe, der oplyser, at det er en forkert reol de har sendt mig. Det viser sig, at de har byttet om på min og en anden kundes ordrer. Jeg får en del dage senere den korrekte reol, der er pakket ind sammen med et par beskidte sure sokker. Der er ydermere fejl i reolens huller til skruerne (de er skæve) og flere elementer er beskadiget. Derudover er reolen i så dårlig kvalitet, at selv et skolebarn kunne have lavet den bedre. Jeg kontakter derfor Babydluxe med ovenstående info, der oplyser, at jeg kan sende den retur til dem (dog skal jeg her selv betalt forsendelsen). Da pakken er sendt retur (til pakkeshop, som de også selv sender til), nægter de at afhente pakken, og denne er nu sendt retur til mig. Jeg skal nu IGEN betale for porto, for at få sendt dette stykke skrammel retur direkte til deres adresse!! Kan derfor på INGEN måde anbefale andre at købe herfra, da det siden start har været en lang vej op af bakke, for et produkt i yderst ringe kvalitet.

31 maja 2022

Hej Kia,
Tak for at du har taget dig tid til at sende os en anmeldelse. 🌸

Jeg forstår dog ikke helt dit skriv, dine pengene er allerede blevet refunderet til dig, så afhængig af din betalingsmetode, så er de enten på vej eller allerede ankommet.

Vi afhenter ikke i pakkeshops, derfor er den sendt retur til dig. Vi forventer ikke, at du bruger hverken tid eller penge på at sende den endnu engang. Selvfølgelig ikke 🌸

Ligeså, kan jeg ikke se i vores mail korrespondance med dig, at du på noget tidspunkt har givet udtryk for din, umiddelbare, store utilfredshed, så det kan jeg ikke nikke genkendende til, men havde du gjort det, så havde vi absolut forsøgt at hjælpe dig.

Du er velkommen til at sende os en mail på ordrer@babydluxe.dk, så skal vi gøre vores allerbedste for at hjælpe dig med situationen

Oceniono na 1 z 5

første måtte jeg vente 2 måneder på at…

første måtte jeg vente 2 måneder på at de sendte mine bestilte vare derefter forsvandt den i posten så ønskede jeg dem igen og der sagde jeg at det skulle bruges inden den 1 og så kunne det komme frem 3 dage sener end ønskes og der bliver ikke svaret på mails derfor bliver det kun en stjerne ingen kompression tror meget ventetid

10 maja 2022

Hej Susan,
Først vil jeg sige tak for, at du har taget dig tid til at give os en anmeldelse. Til gengæld, er jeg ked af at læse den.

Du har købt en specialvare hos os, som skal syes fra bunden af. Den har op til 25 hverdage i levering, hvilket er ca 5 uger. Her mister postnord den desværre, og du bliver derfor tilbudt, at vi laver en ny. Det takker du ja til, trods det er 25 hverdage i levering igen.

Du har ringet til os og sagt, at vi har leveret den forkerte vare til dig. Du var svær utilfreds, men det viste sig, at det var dig, der havde bestilt den forkerte farve - og ikke os 🙂

Du har ikke forsøgt at maile til os, så at vi ikke svarer dig på mails, det kan jeg ikke nikke genkendende til.

Du er velkommen til at sende os en mail - eller et opkald, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig med det som du ikke har fået svar på.

Fantastisk godt købsforløb!

Jeg skulle bestille en seng til min søn og jeg havde SÅ mange tvivl omkring alt angående sengen. Stephanie var så sød, hjælpsom og gav både råd og vejledning undervejs. Hun har besvaret hvert et spørgsmål og løst hver en tvivl. Der har været god information om alt fra start til slut og virkelig god opfølgning fra deres side af.
Stephanie har virkelig gået det ekstra for at sikre, at jeg var tryg ved alt og for mig betyder det alverden.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler over denne hjemmeside og jeg anbefaler den gerne til alle jeg kender!

3 kwietnia 2022

Hej Lea.
1000 tak for din anmeldelse. Den varmer hos os 🌸

Jeg er glad for at læse, at du føler dig godt hjulpet, og vi håber I er glade for varerne.

BabyDluxe

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej