Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

belachelijke gang van zaken!!!!!!!!!!!!!!!!!

Betreft de locatie in Breda op Hogeschoollaan, jammer dat ik geen 0 sterren mag geven. Ongelooflijk hoe er om gegaan wordt met hele nette klachtenprocedures gevolgd door student. wauw, nooit eerder zoiets gezien op een HOGESCHOOL. Dit is echt een schande voor alle studenten die strijdbaar zijn om misstanden netjes op te lossen intern, hier laat deze school geen enkele handreikingen zien. Belachelijk, jammer, maar helaas.

1 kwietnia 2026
Oceniono na 4 z 5

Avans Breda

Ik zit op Avans Breda en doe een HBO Mechatronica opleiding.
Zo als ik nu in de derde periode van het eerste jaar kan zeggen:

Een enorm fijne school, goede rustige leer plekken, overal mogelijkheden om te vergaderen (borden (ook digitaal) aanwezig).
Daarnaast goede leerkrachten die je altijd willen helpen!

Wel wordt er op HBO een beetje zelfstandigheid verwacht. De online leeromgeving geeft daar extra ondersteuning bij, zoals alle informatie die je nodig hebt voor elke periode. Het is soms even zoeken, maar dat hoort er bij.

Kortom, een fijne school waar discipline en comfort een grote rol spelen.

9 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

geen erkend diploma, het is zonde van je geld en tijd

Ik had me ingeschreven voor de cursus/opleiding basischemie niveau 3. volgens avans+ een post-mbo opleiding, met erkend diploma.

de hele duur van de opleiding (6 maand) was het een en al chaos. eerst werdt de verkeerde powerpoint presentatie opgestuurd, waar ik na 2 lessen achter kwam. vervolgens blijk een paar lessen later dat we de verkeerde versie van syllabus hadden om af te sluiten tegen het eind van de laatste les dat we toch nog steeds de verkeerde versie hadden....

huiswerk werdt nagekeken maar we kregen geen feedback, alleen te horen vrag 1,2,5,11 en 15 waren fout, kijk er nog maar even naar.

ik heb uiteindelijk een mail gestuurd na avans+ en me hierover uitgesproken, hier werd alleen niet veel mee gedaan, een kort gesprekje met de docent maar dat was het.

van de 3 studenten waren er uiteindelijk 2 geslaagd met een 5,5 het minimale dat je nodig hebt om een diploma te behalen.

bij controle blijkt het diploma, geen echt diploma te zijn, het is niet erkend en dus heb ik 2500 euro en 6 maanden weggegooid.

23 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Don't go to this "school" even if they pay you for it

I'm Dutch but I'll use English so more people can read it directly.

In two words: fraud and ineptitude

You can literally see frauds happening in front of you if you just paid a little attention. For example, if you just know a little about architecture or construction business, you will scream fraud when you see the budget for its Den Bosch building's recent renovation, it's that obvious. Unfortunately no one cares. Less obvious ones involve
international students and some others. Poor guys/girls, if you are foreigner, especially non-EU, run for your lives!!!

Totally agree the government should razed the school's buildings to the ground, or turn them into museums of "awful education" or apartments or something 😂

I'm so ashamed to say I'm from Den Bosch.

1 października 2023

A mad house

I'm not the petty type but this "school" is just so bad.
You'll get either lackeys or lackeys who are nasty as your "lecturer". They're a few who are not inept and responsible, every student know who they are and turn to them, so they got overwhelmed while disliked by other teachers. A highly toxic place.
Avans was known as "
technische hogeschool van Noord Brabant". It was fought with frauds, general mismanagement, sprinkled with a few cases with harassment. Look it up, some proficiency in Dutch is required.
Guess why they had to change its name?
There was a teacher there who were given a medal by the school, then two years later he and school started sueing each other.
A huge argument broke out between a "teacher" and a student, it was so loud. The day after the drama, at our building's entrance, a billboard (in Dutch) says "if you are having mental problems, seek help!" That single poor girl on that billboard looks a lot like the student who was in that argument the previous day, oh and there's no contact info of any psychologist whatsoever.

So glad I deregistered a few weeks ago. For those who are still studying there, just don't blame anyone if you barely make 1500 euro a month after graduation. Not a typo!

Too many nasty tales, I don't even care to recount more. There's plenty more, just interview anyone who studies there.

15 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

Avans moeten gesloopt worden.

Deze "school" heeft een geschiedenis van fraude ("HBO-fraude") en extreem wanbeheer (zonder enige reden studenten verbieden om stage te lopen nadat ze maanden, zo niet het hele jaar bij hen hebben gezocht. Te veel van dit soort domme dingen). Het gerucht ging dat toen er een fraudeonderzoek naar werd gedaan, er in hun bestuurskamer werd gegrinnikt omdat ze er zeker van waren dat ze ermee weg zouden komen, en Avans kwam er inderdaad mee weg!

Als Avans als persoon wordt gezien, is ze geestesziek.

Avans moeten gesloopt worden.

30 marca 2023

Weg blijven

Mijn ervaring op avans was alles behalve positief, docenten weten vaak niet hoe brighstpace werkt, en de modules richten hun brightspace pagina in op een andere manier waardoor de module informatie vinden een heel karwei is en het makkelijk is om iets over het hoofd te zien. ik heb zelfs persoonlijk de docenten 2 weken in de module hier op aan moeten spreken omdat niemand zich kon inschrijven bij hun groepjes. Daarnaast zijn ze ook verschikkelijk onduidelijk en communiceren veel docenten erg slecht, zowel in persoon als via brighstpace of mail. Er wordt ook weinig gedaan om studenten te helpen met hun leertraject, Avans heeft geen hulp aangeboden en de enige ‘’hulp’’ die Avans aanbiedt is in de vorm van het schrijven van eindeloze zelfreflecties. Ik ben helaas toch gevallen voor hun introductieles waarin ze een heel mooi beeld schetsen van de school, maar dit is alles behalve realiteit. Hun ‘’hoge’’ waardering is gebasseerd op lucht en zou ik niet voor waar aannemen. Ga alsjeblieft ergens anders dan dit grafhol studeren als je die mogelijkheid hebt, blijf zo ver mogelijk weg van deze school en hun mooie praatjes.

22 czerwca 2023
Oceniono na 1 z 5

Dan gaat je dochter de opleiding…

Dan gaat je dochter de opleiding Verpleegkunde doen. Van een MBO opleiding naar HBO opleiding. Een hele stap. Hard leren en de lessen volgen. Het lukt,maar op het nippertje.
En dan gaat ze het praktijk tentamen doen. Bij binnenkomst al de opmerking dat het erom gaat spannen. Lekker motiverend voor iemand. En dan wordt 1 fout haar fataal. Een fout die ze waarschijnlijk nooit meer zal maken. Fouten maken daar leer je nog het meeste van. De dame die het praktijk tentamen afneemt was onverbiddelijk. Gezakt en klaar. Direct van de opleiding af en geen enkele mogelijkheid voor een gesprek. De SLB-er ging nog in gesprek met de bewuste dame en een andere tentamen afnemer.
Maar er was geen enkele vorm van empathie te bespeuren.
Ik snap dat je regels hebt maar blijkbaar kennen ze bij Avans geen 2e kansen. En dat binnen een opleiding waaruit de toekomstige verpleegkundigen moeten komen. We hebben al zoveel verpleegkundigen in Nederland!

5 maja 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej