Informacje dotyczące firmy

1. Warsztat samochodowy

Napisane przez firmę

Autobedrijf Ter Kuile in Enschede is al jarenlang een vertrouwd adres voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare auto, deskundig onderhoud en persoonlijke service. Wij zijn een full-service autobedrijf dat zich richt op alle merken en modellen, van compacte stadsauto’s tot luxe gezinsauto's. In onze showroom vindt u een zorgvuldig geselecteerd aanbod van kwalitatieve occasions, altijd voorzien van een duidelijke onderhoudshistorie en scherpe prijzen. Wij nemen de tijd om u te adviseren en helpen u graag bij het vinden van een auto die perfect past bij uw wensen en budget. Daarnaast beschikken wij over een moderne werkplaats, waar onze ervaren monteurs dagelijks werken aan onderhoud, reparaties en APK-keuringen. Of het nu gaat om een kleine beurt, bandenservice, aircocheck of complexe diagnose, wij zorgen ervoor dat uw auto veilig en betrouwbaar blijft. Bij Autobedrijf Ter Kuile staat persoonlijk contact en vertrouwen centraal. We kennen onze klanten en hun auto’s, en denken graag met u mee. Dankzij onze transparante werkwijze en no-nonsense mentaliteit weet u altijd waar u aan toe bent. Kortom: Autobedrijf Ter Kuile in Enschede is uw persoonlijke en betrouwbare partner voor auto’s, onderhoud en service voor elk merk, elke dag.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Gewoon een top bedrijf

Fijn en mooi autobedrijf met een mooi team vakmensen aan het werk.

Eerlijke recht-toe-recht-aan gesprekken zodat je meteen weet waar je aan toe bent, en deze mensen deinzen er niet voor terug om net dat stapje extra te doen, of je even fatsoenlijk uit te leggen wat er nou aan de hand is.

Eventuele dingetjes worden zsm opgelost binnen de mogelijkheden.
En de Twentse gastvrijheid vind je hier zeker nog, de koffie staat altijd klaar.

Zeker een aanrader.

13 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Het is al mijn 2e auto van Wouter en…

Het is al mijn 2e auto van Wouter en Bas!
Als Euro-Repar hebben zij een doorstart gemaakt.
Ik ben erg blij met de persoonlijke ontvangst en 'bediening'. Met mijn huidige Peugeot 208 kom ik graag weer eens aanrijden als (ik denk) dat er iets niet goed is.... dat is altijd serieus opgepakt en eventueel verholpen. Soms kan dat niet ter plekke, dan maak ik een afspraak. Dus.... een 10 voor contacten en service-beleving.

4 lutego 2026

Odpowiedź od Autobedrijf ter Kuile

Dank voor de positieve review Rein!

Oceniono na 1 z 5

Mooie praatjes maar geen service

Toen wij 7 maand geleden een auto kochten was de service prima. Tot nu! Het is idd een oude auto van nog geen 3000 euro, maar ook dan mag je verwachten dat die een jaar mee gaan. Nu zit er olie in de koelvloeistof, moet het hele motorblok eruit en zijn de kosten ruim 1000 euro. Uit coullance hoeven wij maar 750 euro te betalen. Wettelijk gezien moeten zij de auto kosteloos repareren, maar om voor elkaar te krijgen zou ik ze voor het gerecht moeten dagen en dat kost mij nog veel meer.
Dus maar een andere garage opgezocht die het voor iets minder wil maken en op kortere termijn.
Tegen ons zeggen dat hij op maandag naar binnen gehaald word om te kijken wat het is en tegen mijn man op maandagavond zeggen dat hij dat niet gezegd heeft en dat het wel ruim 3 weken kan duren!

5 lutego 2026

Beste Cielia,

Jammer van je slechte review en om eerlijk te zijn vind ik dit ook niet helemaal terecht. Dus graag geef ik ook even mijn kant van het verhaal. Jullie hebben inderdaad 7 maanden geleden bij ons een, oudere, auto gekocht. In die 7 maanden hebben jullie daar ruim 12.000 km mee gereden.

Toen bleek dat de auto een probleem had hebben jullie de auto naar een andere garage gebracht die een diagnose heeft gesteld waar, volgens hen, een reparatie uit kwam van ruim € 1400. Vervolgens heb je ons gebeld met de vraag wat we hiermee konden doen. Wij hebben toen aangegeven dat op basis van de diagnose en de gereden kilometers wij hier een coulance op wilden bieden waardoor het jullie de helft zou kosten. Ook hebben wij aangegeven dat wij de auto dan eerst hier moeten hebben om zelf diagnose te kunnen doen. Een aanbod waar je op dat moment heel blij mee was. Op donderdag einde van de dag hebben jullie de auto bij ons gebracht en hebben wij aangegeven dat wij gingen proberen om maandag een diagnose te stellen.

De werkplaats zit bij ons 3 weken vol gepland maar dit soort klussen proberen wij altijd tussendoor te doen omdat wij de urgentie wel begrijpen, dit hebben wij ook nog keurig aangegeven.

Helaas wilden jullie hier niet op wachten en hebben jullie dinsdag de auto weer opgehaald en naar een andere garage gebracht.

Spijtig dat het zo gelopen is maar wij hebben volgens mij alles gedaan om er in coulance en gezamenlijk overleg uit te komen.

Hopelijk heeft de andere garage het probleem kunnen verhelpen en kunnen jullie weer veel kilometers maken met jullie auto.

Oceniono na 4 z 5

Top garage

Top garage. Goede deal en snel geregeld.
Een bezoek zeker waard!!!!

3 lutego 2026

Odpowiedź od Autobedrijf ter Kuile

Dank voor de positieve reactie!

Prettige aankoop-ervaring

De aankoop bij Ter Kuile was een prettige ervaring. Bij het eerste bezoek heeft Bas alle informatie gegeven die we nodig hadden waardoor we een gefundeerde beslissing konden nemen. De aflevering van de auto leek uitgesteld te moeten worden door een klein probleem, maar er is hard gewerkt om toch de afgesproken datum te halen.
Blij met m'n nieuwe auto.

24 stycznia 2026

Odpowiedź od Autobedrijf ter Kuile

Dank voor de positieve reactie!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej