Zobacz, co mówią recenzenci
Update: Na het plaatsen van onderstaande review ben ik gebeld door de nieuwe eigenaar. Hij heeft mij aangegeven het z.s.m. op te zullen lossen. Inmiddels ook de bestelling mogen ontvangen en zeer... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zeer slechte ervaring!!!! Op 19 januari een foto besteld. Tot op heden nog niets ontvangen. Na een hele resem mails, geen reactie. Telefonisch niet bereikbaar. Voel mij echt bedrogen. Foto was 10... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
De mooiste prints op Hout,Glas en Aluminium. Prachtig printwerk Vaste lage prijzen en supersnel geleverd......
Dane kontaktowe
Holandia
- bestdeco.nl
Odpowiada na 81% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Inni użytkownicy przeglądali również
Supersnelle levering!
In eerste instantie lang gewacht op een bestelling. Contact opgenomen maar 2 maanden geen reactie gehad. Na die tijd kreeg ik een mail dat het bedrijf Bestdeco is overgenomen. Vervolgens was onze bestelling een week later binnen. Wel krom, maar daar kon het bedrijf (denk ik) niets aan doen. Weer gemaild en dezelfde dag nog een reactie gekregen. Binnen een week stond er een nieuwe, prachtige plaat op de stoep. Dus super opgelost! Zojuist weer een bestelling geplaatst.
Nieuwe eigenaar - nu netjes geleverd
Update:
Na het plaatsen van onderstaande review ben ik gebeld door de nieuwe eigenaar. Hij heeft mij aangegeven het z.s.m. op te zullen lossen. Inmiddels ook de bestelling mogen ontvangen en zeer tevreden mee!
-------
Bestelling betaald, maar nooit iets geleverd gekregen. Diverse malen gebeld en gemaild, maar geen enkele reactie. Contact is niet mogelijk. Bestelling daarom bij hen geannuleerd, maar ook hierop na een maand nog geen reactie of terugbetaling.
Goed nieuws na maanden wachten naar mijn bestelling kreeg ik nieuws dat de firma werd overgenomen door BESTDECO en zij mijn bestelling zouden afwerken, 1 week later bestelling ontvangen! TOP! DANK U.
Top afhandeling door overgenomen bedrijf Bestdeco.nl.
Bestelling geleverd door nieuwe eigenaar! Top!
Vandaag mijn bestelling binnen gekregen van Bestdeco. Bestelling was geplaatst in februari en nooit geleverd door de vorige eigenaar/directeur.
Uiteindelijk contact gehad door het bedrijf dat Bestdeco heeft overgenomen en bestelling is geleverd en ziet er top uit!
De nieuwe Bestdeco heeft alles super…
De nieuwe Bestdeco heeft alles super opgelost!
Erg blij mee!
Het probleem word eindelijk opgelost
De eugenaar is gelukig weg gegaan en is door een ander bedrijf overgenomen die wel telefoons opneem en een net gesprek gehad dat er gecompeseerd word wat wel erg netjes is dus het probleem word eindelijk opgelost.
7 februari besteld en tot op heden nog…
7 februari besteld en tot op heden nog niets geleverd. Geen antwoord op mijn mail.
Heb aangifte gedaan.
ben dat Bestdeco…
Na gelezen te hebben dat Bestdeco overgenomen is en mensen alsnog hun bestelling hebben ontvangen, vorige week een mail gestuurd dat ik mijn bestelling van 31 januari ook nooit ontvangen had. Gelijk antwoord gekregen waarin gezegd werd dat ze alsnog kostenloos mijn bestelling op zouden sturen. Vandaag binnengekregen en de afbeelding is prachtig en wij zijn er super blij mee. Bedankt voor de goede service en ik wens de nieuwe eigenaar heel veel succes en vertrouwen.
Pluim naar Promosign
Ja wel! Na 2 maanden geleverd!
Is overgenomen door Promosign en die heeft het alsnog gestuurd
Top opgepakt!
Nb tip aan Promosign, zou niet onder de naam Bestdeco doorgaan 😣
Oplichters
Oplichters! Niets kopen! Slechte kwaliteit, plexiglas zwaar beschadigd, en in de print zelf. Lastig te bereiken, komen afspraken niet na, steeds nieuwe beloftes en smoesjes, uiteindelijk geen oplossing en word je genegeerd.

Alles netjes opgelost
De nieuwe eigenaar heeft netjes contact met me opgenomen via de mail en me opgebeld. Helaas heeft de oude eigenaar het niet netjes achtergelaten. Gelukkig heb ik het product ontvangen! Er zat ook een nette brief bij bij de levering. Chapeau dat dit netjes word opgelost!!!

Bestdeco is inmiddels overgenomen
Bestdeco is inmiddels overgenomen door het bedrijf dat de daadwerkelijke afdrukken maakt.
Deze nieuwe eigenaar werkt er momenteel hard aan om alle klachten af te handelen. Die van mij zijn volledig opgelost en daarmee is mijn vertrouwen in dit bedrijf met nieuwe eigenaar volledig hersteld.
Nieuwe eigenaar heeft contact opgenomen…
Nieuwe eigenaar heeft contact opgenomen en kosteloos de bestelde foto op Aluminium alsnog geleverd. Mooie kwaliteit dus uiteindelijk is het gelukkig toch netjes opgelost! Heel blij mee!
Goede kwaliteit. Aluminium 60x90
De nieuwe eigenaar heeft contact met me opgezocht en de problemen van de vorige eigenaar heel erg netjes opgelost.
Vandaag binnen gekregen. Foto op aluminium 90× 60 cm. Ben erg blij met de kwaliteit. Binnenkort bestel ik weer!
Nieuwe ronde, nieuwe kansen!!
Zeer goede ervaring met dit “nieuwe” oude bedrijf. BESTDECO!
Na 2x terug gebeld te worden ivm een bedrijfsovername, oude levering van foto die nog steeds in de wacht stond en niet geleverd was.
Vandaag alsnog ontvangen, na een aantal maanden.
Ze hebben hún beloftes waargemaakt en ik wens ze heel veel succes en een mooie toekomst met deze nieuwe uitdaging!
Wij zijn zeer tevreden en mooie kwaliteit foto op aluminium.
Alles netjes opgelost
Na een mail te ontvangen van de nieuwe eigenaars heb ik mijn bestelling van eind januari vandaag netjes ontvangen . Heb niks moeten betalen omdat de vorige bestelling nooit ontvangen geweest is en ze dit kosteloos opgelost hebben . Ben blij met het mooie foto product dat ik toch nog cadeau kan geven aan mijn mama . Top
Bestelling nooit geleverd
Bestelling nooit geleverd, naar meerdere mailtjes en telefoontjes geen reacties. Nemen telefoon gewoon niet op! Geld nooit terug gekregen, hier moet je echt nooit bestellen!

Odpowiedź od Bestdeco.nl
Bestelling geplaatst wel een factuur ontvangen. Geen communicatie mogelijk. Niet via telefoon of e-mail. Reageert nergens op.

Odpowiedź od Bestdeco.nl
hier idem dito 1 februari een foto op…
hier idem dito 1 februari een foto op acrylglas besteld en never nooit wat ontvangen ook geen reactie op mail.

Zeer slechte ervaring!!!!
Zeer slechte ervaring!!!!
Op 19 januari een foto besteld. Tot op heden nog niets ontvangen.
Na een hele resem mails, geen reactie. Telefonisch niet bereikbaar.
Voel mij echt bedrogen. Foto was 100 euro, echt schandalig!
Een goede raad, BESTEL HIER NOOIT

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.