Fantastisch geholpen gedurende onze reis in Costa Rica. De auto werd bij onze Airbnb gebracht, en eenmaal terug in San Jose werd deze weer bij onze Airbnb opgehaald. Een ideale service voor wanneer je... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Een heel fijn bedrijf om een auto bij te huren! De auto was super! De haal- en brengservice in het hotel was erg fijn en toen we te laat waren om de auto in het hotel in te leveren konden we kosteloos... Zobacz więcej
We hebben een geweldig verblijf én een hele goede ervaring met de huurauto gehad. We hadden gekozen voor een 4x4 en achteraf waren we daar ontzettend blij mee. In de omgeving van Sarapiquí krege... Zobacz więcej
Autohuur Costa Rica is een betrouwbare firma. Zowel qua prijs als service. Geen verborgen kosten. Onze oorspronkelijke wagen bleek in reparatie wanneer we toekwamen, en niet bruikbaar. Marlou had ec... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Je auto boeken bij Nederlanders in Costa Rica? Bij ons kan het. Wij wonen hier al jaren en met ruim acht jaar ervaring in de toeristische sector zijn we een echte lokale expert. Je kunt daarom ook bij ons terecht voor maatwerk en bijzondere verzoeken. Denk hierbij aan One Way autohuur en de combinatie van een gewone auto en een 4×4 met daktent. Autohuur Costa Rica werkt samen met de beste nationale en internationale autoverhuur bedrijven in het land. Onze lokale Nederlandse reisexperts in Costa Rica vergelijken zorgvuldig de beschikbaarheid en prijzen van onze partners om jou de ultieme huurauto te bieden, volledig afgestemd op jouw wensen en budget.
Dane kontaktowe
Garabito, Puntarenas, 61101, Playa Hermosa, Kostaryka
- +50671671680
- info@autohuurcostarica.nl
- autohuurcostarica.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Fijne ervaring
Prettig contact, helpt ook met andere vragen. Huurauto (minivan) wordt bij je hotel gebracht en kan in Sierpe ingeleverd worden (de meeste bij Uvita).
Erg prettig als je naar Corcovado gaat! Je stapt van de auto zo in de boot. Huurauto ook prima verder.
Fantastische ervaring!
Via Marlou en Autoverhuur Costa Rica hebben we 2 auto’s gehuurd voor onze rondreis door Costa Rica met z’n zessen. Een dikke aanrader! Het contact met Marlou was erg goed en verliep lekker vlot via whatsapp. We ontvingen van Marlou een duidelijke offerte met daarin opties van verschillende verhuurbedrijven. Zo konden we de optie kiezen die bij ons paste. Uiteindelijk hebben we gekozen voor Long Term Rent CR. Bij het ontvangen van het contract van de autoverhuurder, was ons iets onduidelijk, en na een appje richting Marlou, hebben ze het contract voor ons aangepast. Eenmaal aangekomen in Costa Rica werden de auto’s afgeleverd bij ons hotel en daarna hielden we zelf contact met Long Term Rent CR, wat ook erg soepel verliep.
Ook gaf Marlou een goede suggestie wat betreft onze reisroute tussen 2 plaatsen, waardoor we een prachtige bergroute namen!
Al met al een hele fijne ervaring. We konden zonder zorgen genieten van deze fantastische maand in Costa Rica. Als we weer naar Costa Rica gaan, dan zou ik opnieuw via Autoverhuur Costa Rica huren. Bedankt!
Excelentes autos al mejor precio
Ha sido una excelente opción para rentar autos .La Comunicación muy buena y muy flexibles. También nos dieron un auto nuevo y con full extras a un precio muy razonable.
Gracias por su ayuda. No dudaremos en contactarlos de nuevo.
Onze ervaring met Marlou
Onze ervaring met Marlou en Autohuur Costa Rica was simpelweg fantastisch! Vanaf het eerste contact wisten we dat we in goede handen waren. Alles werd tot in de puntjes geregeld, van een duidelijke offerte tot praktische tips. Wat ons echt verraste, was de persoonlijke betrokkenheid. Zelfs toen onze auto niet bij het hotel kon worden geleverd, werd er eeb taxi geregeld voor ons om alsnog onze wagen op tijd te krijgen. Wij hadden ook een platte band waarbij Marlou direct naar oplossingen zocht. Dit soort service is zeldzaam. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en stressvrije autohuur in Costa Rica, zoek niet verder. Marlou maakt het verschil!
Erg fijne service!
Wij hebben met grote tevredenheid een 4x4-auto gehuurd via Autohuur Costa Rica. Na onze aanvraag nam Marlou direct contact met ons op, op een prettige en vriendelijke manier. Het bedrijf biedt scherpe prijzen en uitstekende service. De auto werd keurig bij ons hotel afgeleverd en ook het inleveren verliep soepel. Tijdens de reis werden mijn vragen snel en vriendelijk beantwoord. Bovendien gaf Marlou voorafgaand aan de reis waardevolle informatie over het reizen door Costa Rica, waardoor de overige voorbereidingen ook soepel verliepen. Kortom, wij zijn ontzettend tevreden!
Via hen een auto gehuurd bij alamo…
Via hen een auto gehuurd bij alamo omdat wij door de bomen t bos niet meer zagen wat nu een betrouwbare autoverhuurbedrijf was. Zij hebben voor ons alles geregeld zodat we ook goed verzekerd waren en altijd contact konden leggen indien nodig in onze eigen taal! Gelukkig dit niet nodig gehad maar dit gaf een fijn gevoel. Het inleveren van de auto ging ook prima. Goede ervaring dus!
Gewelig!
We zijn net terug van onze reis in Costa Rica. We hebben een fantastische reis gemaakt met een huurauto die we via Marlou van Autohuur Costa Rica hadden gehuurd. Alles is voor ons zorgeloos geregeld, wat heerlijk. Met de overdracht van de auto was alles prima in orde. Het bedrijf was ruim op tijd en de beste man heeft even gewacht tot we klaar waren met ons ontbijt. We zijn duidelijk en vriendelijk geholpen. De auto was ook in top conditie. Voordat onze reis begon hebben we heel erg fijn contact gehad met Marlou, ze heeft haar ervaringen en adviezen over activiteiten en gangbare routes met ons gedeeld. Deze tips waren zeer welkom.
Tijdens onze reis was het extreem weer en was er extreem veel regen gevallen, waardoor we vast stonden in het verkeer. Wegens landslides, waarbij delen van de bergen als modderstromen de weg opvallen. We besloten contact op te nemen met Marlou over hoe te handelen en te reizen onder deze extreme weersomstandigheden. We werden telefonisch te woord gestaan en zeer goed geholpen. Ze meldde uitdrukkelijk; Mocht er nog iets zijn, we konden haar altijd bellen voor hulp of advies. We zijn onze weg vervolgt aan de hand van haar tips. Later op de dag werd het donker en het begon weer te regenen. We stonden welgeteld ca. 12u vast in het verkeer en hadden die dag nog géén 100 km gereden. We hadden weer contact met Marlou en zeiden dat we op zoek waren naar een hotel in de buurt waar we op dat moment vast stonden, zodat we uit het verkeer konden. We waren inmiddels helemaal uitgeput. Tijdens het contact kwamen we erachter dat we een korte afstand tot aan het privé huis van Marlou waren, ze nodigde ons uit om in haar eigen B&B te overnachten. Daarnaast gaf ze weer goede restaurant tips. We zijn met open armen ontvangen en hebben ons heel welkom gevoeld, we waren heel erg blij en dankbaar met deze oplossing. We hadden heerlijk geslapen en kregen een super goed ontbijt. We hebben leuk gekletst en weer kregen we goede tips over activiteiten in de buurt. Na ontbijt zijn we onze reis vervolgd.
Inlevering van de auto:
We mochten de auto zelfs kosteloos een paar uur langer houden i.v.m een dagje strand en wat boodschappen. We zouden namelijk rond 10u de auto inleveren maar dit mocht ook om 15u nadat we dit op het kantoor hadden gevragen. Zeer welkom en erg vriendelijk!
Super service en klantvriendelijk
Wat hebben wij een fantastische reis gemaakt met een auto geregeld door Marlou van Autohuur Costa Rica. Ze heeft haar ervaring gedeeld qua route en had erg leuke tips voor onderweg.
Wat wij handig vonden was dat we de auto kregen na onze boottrip door Torteguero(daar hadden we 'm niet nodig) en dat we 'm achter konden laten bij ons laatste hotel. Ze heeft een taxi voor ons geregeld naar de luchthaven. Ideaal hoef je zelf de drukke stad niet door! Top service😊
Geweldige service!
We zijn net terug van een prachtige en zorgeloze vakantie in Costa rica. Dit is zeker mede te danken aan Autohuur Costa rica. We hebben de auto gehuurd via Autohuur Costa rica. Heel erg fijn contact gehad met Marlou en zo kwam ze erachter dat ik een beetje vast liep met de planning van de eerste paar dagen. Uiteindelijk via Marlou gepland en geboekt. We werden op gehaald op het vliegveld, naar het hotel gebracht en de volgende dag ook weer naar onze eerste bestemming gebracht :Tortuguero. Daar verbleven we 3 dagen en werden we naar het ophaalpunt voor de auto gebracht. We waren snel weer op weg. Het inleveren van de auto ging ook vlekkeloos!
Een heel verhaal maar geweldige service en alles tip top geregeld! Heel erg bedankt!
Goed geregeld en geweldige communicatie…
Goed geregeld en geweldige communicatie 10/10
Goed, persoonlijk geregeld
We hebben genoten van een mooie reis door costa rica, mede namens Marlou en haar partner! Er wordt persoonlijk met je meegedacht wat past bij jouw route en dit wordt op maat aangepast. Je kunt terecht bij ze met al je vragen en de auto was tiptop geregeld voor een goede prijs. Zeker een aanrader!
Fantastisch geregeld allemaal!
Wij maakten in december 2023 een geweldige reis in Costa Rica. Marlou van Autohuur Costa Rica heeft voor ons het vervoer, de accommodaties en verschillende tours georganiseerd. Dat was allemaal top geregeld en we hebben enorm genoten! Al bij aankomst op de luchthaven werden we opgehaald door hun chauffeur en naar het eerste hotel gebracht. Daar stond de volgende ochtend onze huurauto klaar (netjes geregeld en geen verborgen kosten) en vanaf daar volgden we ons reisschema. Marlou kent duidelijk de leukste plekjes en deelt ook veel tips voor onderweg. Ook was ze tijdens de reis steeds goed bereikbaar als dat nodig was. Een aanrader!
Top ervaring.
Vooral de communicatie vooraf was heel goed. Behulpzaam, informatief en meedenkend. En dat alles in het Nederlands! De auto die we uiteindelijk kozen voldeed volledig aan onze eisen m.b.t. rijden en de bagageruimte. Volledig verzekerd betekende ook volledig verzekerd. We hebben zonder problemen een heerlijke rondreis gehad.
reis Panama en Costa Rica
Wij hebben een hele goed verzorgde rondreis in Panama en Costa Rica gedaan. De logies accommodaties waren zeer goed gekozen en ook de communicatie tijdens de reis was attent en goed verzorgd.
Frans en Annie Staring
Zevenaar
Erg tevreden over deze organisatie!!
Erg tevreden over deze organisatie!!
Fijn geholpen met het zoeken naar een auto voor onze reis door Costa rica. Tussen door nog contact gehad via de app over bepaalde vragen dat verliep allemaal soepel. Aanrader dus
auto huren zonder zorgen en verassingen achteraf $
Voor de 4de keer dat wij een auto huren in Costa Rica, altijd gezeur. Verzekering die ze zeggen dat er nog niet op zit en waarvoor je opeens extra moet betalen of een boete bij inleveren omdat de auto niet schoon is.
Daarom maar eens een auto gehuurd via Marlou, ophalen auto duurde 15 minuten. Inleveren auto 5 minuten en de auto was echt heel vies van het off-road rijden.
Als je het zelf regelt kan het goedkoper denk je, alleen achteraf ben je duurder uit. Marlou is goed bereikbaar per app en nog in het Nederlands ook.
Top service!
Blij met de keuze voor Autoverhuur CostaRica!
Super blij met de keuze voor autohuur Costa Rica! Het lokale aanbod was flink duurder, maar het persoonlijke contact was het grootste pluspunt eigenlijk. Vlot / duidelijk in de communicatie en handelend opgetreden toen de leverende partij op zich liet wachten met de auto, echt top. Bedankt Marlou, ook voor de reistips!
Kampeertrip 4x4
Samen met vrienden hebben wij via Autohuur Costa Rica auto’s gehuurd voor onze roadtrip. Eerst een giga 4x4 met twee daktenten en alles wat je nodig hebt voor een kampeertrip. Hierdoor konden we op allerlei toffe plekjes langs de kust kamperen. Vervolgens heeft autohuur Costa Rica gezorgd voor een soepele overgang en het omruilen van onze kampeerauto naar een reguliere 4x4 waarmee we onze trip hebben voortgezet. Prettige communicatie en fijn dat het binnen het bedrijf zowel Nederlands als Spaans goed gesproken wordt. De eigenaren denken met je mee waar nodig. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Zeer enthosiaste mensen die erg behulpzaam zijn
Autohuur Costa Rica. November 2023
Tijdens ons verblijf in Costa Rica hebben wij regelmatig een paar dagen gebruik gemaakt van Autohuur Costa Rica.
Marlou en Andrés zijn 2 enthousiaste mensen die ons erg hebben geholpen met het huren van een auto. De door hen gehuurde auto’s waren perfect. Mede daardoor hebben wij een fantastische vakantie gehad in Costa Rica en kan ze van harte aanbevelen .
Top verhuur
Tijdens onze surftrip aan de westkust van Costa rica hebben we hier de 4x4 gehuurd. Erg fijne communicatie en erg genoten van het comfort van deze auto. Goede auto zonder gezeik voor een prima prijs. En fijn dat je in het Nederlands wordt geholpen.
Kortom ik kan dit verhuurbedrijf iedereen aanraden!
Doświadczenie Trustpilot