Fantastisch geholpen gedurende onze reis in Costa Rica. De auto werd bij onze Airbnb gebracht, en eenmaal terug in San Jose werd deze weer bij onze Airbnb opgehaald. Een ideale service voor wanneer je... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Een heel fijn bedrijf om een auto bij te huren! De auto was super! De haal- en brengservice in het hotel was erg fijn en toen we te laat waren om de auto in het hotel in te leveren konden we kosteloos... Zobacz więcej
We hebben een geweldig verblijf én een hele goede ervaring met de huurauto gehad. We hadden gekozen voor een 4x4 en achteraf waren we daar ontzettend blij mee. In de omgeving van Sarapiquí krege... Zobacz więcej
Autohuur Costa Rica is een betrouwbare firma. Zowel qua prijs als service. Geen verborgen kosten. Onze oorspronkelijke wagen bleek in reparatie wanneer we toekwamen, en niet bruikbaar. Marlou had ec... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Je auto boeken bij Nederlanders in Costa Rica? Bij ons kan het. Wij wonen hier al jaren en met ruim acht jaar ervaring in de toeristische sector zijn we een echte lokale expert. Je kunt daarom ook bij ons terecht voor maatwerk en bijzondere verzoeken. Denk hierbij aan One Way autohuur en de combinatie van een gewone auto en een 4×4 met daktent. Autohuur Costa Rica werkt samen met de beste nationale en internationale autoverhuur bedrijven in het land. Onze lokale Nederlandse reisexperts in Costa Rica vergelijken zorgvuldig de beschikbaarheid en prijzen van onze partners om jou de ultieme huurauto te bieden, volledig afgestemd op jouw wensen en budget.
Dane kontaktowe
Garabito, Puntarenas, 61101, Playa Hermosa, Kostaryka
- +50671671680
- info@autohuurcostarica.nl
- autohuurcostarica.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Perfecte van het begin tot het eind
Ik kan niet nog meer tevreden zijn over de service en snelle reactie, zowel vooraf als tijdens onze reis. Alle vragen werden ook heel nauwkeurig beantwoord en in Costa Rica zelf verliep alles perfect volgens plan. Als je zonder zorgen een auto in Costa Rica wil boeken is dit de perfecte plek!
Topservice en fijn contact
Marlou heeft voor ons de autohuur voor onze hele rondreis van een maand en het verblijf naar Tortuguero (inclusief vervoer) voor ons geregeld. We hadden heel fijn contact en Marlou reageert supersnel op appjes en vragen. Ook heeft ze ons tips gegeven over activiteiten, lodges en mooie plekken waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Mede dankzij haar hebben we een onvergetelijke reis door Costa Rica gemaakt!
Top auto en top service …
Het was een super goed idee om tijdens ons verblijf een auto te huren.
Het contact is heel prettig met Marlou.
Ze heeft ons goed op weg geholpen tijdens onze roadtrip in Costa Rica.
Wat zo tof is dat de auto van een lokale verhuurbedrijf is.
We moesten ivm een staking van de luchtvaartmaatschappij langer blijven en dat was totaal geen probleem en konden de auto verlengen.
De auto wordt bezorgd bij je hotel of op het vliegveld en weer opgehaald bij je hotel in San José.
We hadden een 4x4 gehuurd en die deed het goed, ook op de onbegaanbare wegen.
Heel blij met onze beslissing om hier te huren.
Zeer goede en flexibele service
Zeer goed service. Auto werd gebracht en opgehaald waar wij hadden aangegeven. Auto was van goede kwaliteit en geen issues gehad. De manier waarop deze service wordt aangeboden is ook heel prettig. Het is transparant qua dienstverlening en kosten. Al met al erg tevreden.
Duidelijke en goede afspraken mee te…
Duidelijke en goede afspraken mee te maken. Auto tijdig geleverd op afgesproken locatie en ook inleveren van de auto probleemloos verlopen. Autohuur CR is prima bereikbaar bij vragen/problemen. Kortom een betrouwbaar bedrijf!
Zorgeloos op reis dankzij Marlou en Autohuur.nl
Vanaf het eerste contactmoment tot aan de terugkomst thuis was werkelijk alles tot in de puntjes geregeld. Wat een verademing om zo volledig ontzorgd te worden! Het ontbrak Marlou werkelijk aan niets qua flexibiliteit: al onze wensen zijn zowel vooraf als tijdens onze reis naar Costa Rica perfect opgepakt.
Toen onze vlucht last-minute werd geannuleerd en we een dag later aankwamen in San José, heeft Marlou ter plaatse nog razendsnel een shuttle voor ons geregeld. Precies dát is wat je wilt: iemand die de lokale situatie kent, snel schakelt en ervoor zorgt dat je vakantie zonder zorgen kan beginnen.
Dankzij Marlou reden wij uiteindelijk rond in een betrouwbare SUV, precies afgestemd op ons reisplan. We hebben onbezorgd genoten van een geweldige rondreis door Costa Rica, wetende dat alles rondom de huurauto perfect in orde was.
Chapeau Marlou, voor je inzet, bereikbaarheid en doortastendheid. Voor iedereen die plannen heeft om naar Costa Rica te gaan: wij weten in elk geval wel bij wie je moet aankloppen voor een huurauto.
Marlou, bedankt – het gaat je goed en wie weet tot horens!
Betrouwbaar
Het was heel erg makkelijk om een auto te huren bij Marlou en de prijs was goed. Het ophalen en terugbrengen van de auto bij Alamo ging erg soepel en met vragen kon je via de app altijd bij Marlou terecht. Zeker een aanrader.
Uitstekende service
Uitstekende service! Vriendelijk personeel, snel en adequate afhandeling. Goede uitleg over de auto, benzine, verzekeringen, etcetera.
Onze ervaring met autohuurcostarica was…
Onze ervaring met autohuurcostarica was top! Alles was goed geregeld vanaf het moment dat we aankwamen op het vliegveld tot aan het vertek. Vooral ook het contact met Marlou was heel fijn. De mogelijkheid hebben om voor of tijdens de reis vragen te stellen gaf ons een geruststellend gevoel. Wij gaan zeker weer terug en kunnen iedereen aanraden een auto te boeken via autohuurcostarica.
Aanrader!
Echt een aanrader om hier je autohuur te regelen in Costa Rica! Communicatie verloopt soepel, er is veel mogelijk en de tarieven waren prima (in vergelijk met andere aanbieders). Ook de service van de verhuurmaatschappij (in ons geval Alamo) was prima. Uitleg was duidelijk en zowel bij het brengen en ophalen van de auto op onze locaties waren ze netjes op tijd.
Fijn
Fijn, persoonlijk en snel contact. Duidelijke informatie en een complete service. Wij huurde via Autoverhuur Costa Rica een auto voor zowel Costa Rica als Nicaragua. We kregen een betere prijs dan direct bij de autoverhuurder zelf en ook nog een formaatje groter, inclusief de autostoelen voor onze jonge kinderen.
Toen er achteraf er een misverstand was, hebben zij dit met de autoverhuur perfect opgelost!
Een heel tevreden klant!
We hadden een heel goed contact met Marlou. De prijs van de auto was goed. De waarborg kregen we meteen na de huur terug. We zouden zeker opnieuw bij Marlou boeken!
Wij kunnen Autohuur Costa Rica enorm…
Wij kunnen Autohuur Costa Rica enorm aanraden. Wij hadden met Milou geappt op de dag dat we de auto ook wilden ophalen en ze was meteen voor ons aan de slag gegaan. Daarnaast dacht ze zelf ook heel fijn mee over wat voor type auto, wel of geen GPS, ergens tijdelijk inleveren om kosten te besparen – en ze gaf heel veel goede tips over het lokale verkeer en de parkeerregels in Costa Rica. Ze is supersnel met reageren via WhatsApp en heel benaderbaar. Dit gaf ons een heel fijn gevoel in plaats van direct bij een grote autoverhuurder zelf te boeken, waar je vaak wordt afgezet en er allerlei dure extra’s worden bijgerekend. Het autorijden in Costa Rica én het huren via Autohuur Costa Rica beviel ons zo goed, dat we voor het tweede gedeelte van onze reis weer via Milou een auto hebben geboekt.
Van begin tot eind werden we top…
Van begin tot eind werden we top begeleid. Het ophalen van de auto gjng gemakkelijk en het wegbrengen idem. De communicatie verliep heel soepel. Alleen maar positief
Marlou heeft heel goed mee gedacht met…
Marlou heeft heel goed mee gedacht met ons, ze heeft zelfs een zelfde type huurauto gevonden bij een andere auto verhuurder voor heel wat geld minder- en ook dat ons prima bevallen.
Alle lof voor Marlou waar wij met alle vragen in het Nederlands terecht konden via Whatsapp
Topervaring! Aanrader om hier je auto te huren.
Persoonlijk contact (in het Nederlands!), ze denken heel erg mee en zijn heel betrokken. Echt een aanrader!
We kregen een gloednieuwe auto met heldere uitleg en alle verzekeringen waren al geregeld. Super fijn om zo flexibel te zijn in Costa Rica, waar een auto toch prettig is.
Zo fijn, een Nederlandstalige back-up!
Op onze speurtocht naar antwoorden op diverse vragen, zoals bv "is een 4x4 echt nodig is. Costa,Rica?", kwamen we op de site van Autohuur Costa Rica. Het bleek een informatieve site te zijn, wat ons deed besluiten een offerte op maat aan te vragen. We kregen snel antwoord dat ze er mee aan de slag gingen en idd, na korte tijd kregen we een scherpe offerte met 4 mogelijkheden.
We hadden nog best veel vragen over verschillende dingen, en Marlou verraste ons steeds aangenaam met welonderbouwde adviezen. Erg fijn vond ik ook, dat er geen duizenden euro's borg op mijn creditcard geblokkeerd zou worden, slechts 100 ipv de gangbare 1900 €!
Uiteraard hebben we ook de revieuws gelezen, en eerlijk is eerlijk, bijna te mooi om waar te zijn, maakte me zelfs een beetje sceptisch.
Gaandeweg kwam er meer vertrouwen door de leuke, goede en uitgebreide antwoorden van Marlou op onze vele vragen.
Achteraf kunnen we het alleen maar met onze voorgangers eens zijn: het is een ontzettend fijn bedrijf om mee in zee te gaan.
We konden niet alles in 1 reis zien en doen, dus we gaan zeker nog een keer terug en hopen dan weer van hun service gebruik te kunnen maken!
Pure Vida!
Heel tevreden over de bemiddeling bij…
Heel tevreden over de bemiddeling bij onze autohuur. Met name omdat we wijzigingen hebben doorgevoerd. Ze was flexibel en behulpzaam. Ook het verschil kregen we snel terug geboekt.
Heel goede communicatie
Heel goede communicatie, Marlou reageert gelijk.geeft goede tips en denkt met je mee.heb verschillende aanbieders vergeleken, maar zij kwam er als beste uit.wij konden de auto inleveren in Sierpe en met de boot naar drake bay.kon bij niemand anders.wij vliegen terug vanuit drake bay. Ze is pro actief en vraagt regelmatig of het goed gaat.top!
Fantastische service voor een erg goede prijs
Vanaf het moment we begonnen met oriënteren op een reis naar Costa Rica en het huren van een auto is Marlou ontzettend waardevol geweest. Ze gaf advies over de route, welke auto’s handig zouden zijn voor ons gezelschap, gaf tips over de verzekering en had een zeer aantrekkelijke offerte. Eenmaal in Costa Rica was ik enorm blij voor haar en haar bedrijf gekozen te hebben! We hadden twee keer een calamiteit in de vier weken dat we er waren en beide keren werd de telefoon direct opgenomen en alles geregeld door Marlou, waarbij ze steeds met ons in contact bleef. Dat is erg prettig wanneer je in een ‘vreemd’ land waar je de taal en gebruiken niet machtig bent. Een volgende keer huur ik zeker weer bij Autohuur Costa Rica!
Doświadczenie Trustpilot