Totul a decurs repede,de la efectuarea comenzii și până la primirea piesei. Piesa comandată este ceea ce trebuie.O să mai apelez la serviciile dumneavoastră. Prețul mi se pare destul de bun,piesa este... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Zero contact cu clienții. Am primit un produs nou care nu este funcțional cu toate că le am dat numărul VIN alb vehiculului.Returnarea produsului este in Polonia nu în România și costul returului este... Zobacz więcej
Firma serioasa,preturi bune pt.toata lumea,nu modifica pretul peste noapte cum fac unele firme romanesti.Adica te uiti azi la un produs si maine(deloc intamplator) e mai scump cu cativa lei.Nu era ra... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sum foarte mulțumit și incantat, am primit coletul într-un timp scurt cu toate ca a venit din Polonia și țin sa mulțumesc pe aceasta cale de experienta plăcută pe care-am avut-o, dați dovada de multa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Autofixer.ro este unul dintre cele mai mari din țară – și unul dintre cele mai rapid dezvoltate – magazine online de piese auto pentru autoturisme, autoutilitare, mașini sport și de performanță și alte vehicule utilitare (autocare și autobuze, tractoare industriale și agricole, vehicule grele pe șenile și roți etc.). Oferim o gamă largă de piese auto, scule specializate, materiale consumabile și toate produsele conexe auto. Platforma noastră oferă un sistem convenabil de cumpărături online, care vă permite să găsiți și să cumpărați ușor și fără stres piesele și produsele de care aveți nevoie. Inima magazinului nostru este o echipă profesionistă de angajați, inclusiv Centrul nostru de Asistență Clienți – care vă stă la dispoziție, un grup de experți din industrie bine informați. Consilierii noștri experimentați vor fi bucuroși să răspundă la întrebările dumneavoastră despre selectarea pieselor potrivite, compatibilitatea cu vehiculul dumneavoastră, disponibilitatea produselor și orice alte probleme. Vă vor oferi asistență profesională în fiecare etapă a achizițiilor dumneavoastră și, dacă este necesar, vă vor ghida prin procesul de reclamație, returnare sau schimbare a produsului.
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
The order came when they say will…
The order came when they say will come,they answer when i ask about the compatibility of the piece îți was all good.

Unexpected long-delivery time
Unexpected long-delivery time, ignorant operators and low quality search- compatibility configuration.

Odpowiedź od Autofixer - Romania
Se potrivește și funcționează perfect…
Se potrivește și funcționează perfect pe J10+2, 2012.
Rămâne de văzut cât ține, anterior am avut alta noname și a funcționat 2 luni.
Asta pare mai calitativă .

Odpowiedź od Autofixer - Romania
The product is fully incompatible for my car
The product arrived completely incompatible with my car. It had never been used or worn. It remains brand new. The return agents offered no assistance and completely ignored my request to return the product and receive a refund. I am disappointed with the store and the service. As a result, after an investigation and return of the goods, the money was returned.

Odpowiedź od Autofixer - Romania
Piesele ok dar ma asteptam sa ma sune…
Piesele ok dar ma asteptam sa ma sune cineva sa confirm comanda pentru ca mai aveam nevoie de ceva ce uitasem sa trec pe comanda…. In rest recomand. Au venit neasteptat de repede

Produsele conform descrierii
Produsele conform descrierii, le-am montat. Super preț.Multumesc!

Odpowiedź od Autofixer - Romania
Piese de calitate și pret bun
Piese de calitate și pret bun. Am cumpărat telescoape fata mondeo mk3. Excelente. Piesele ajung puțin cam tarziu, dar merita așteptarea. Recomand.

Odpowiedź od Autofixer - Romania
Piese de calitate si la preturi…
Piese de calitate si la preturi accesibile.

Odpowiedź od Autofixer - Romania
Prețuri foarte bune la anumite produse…
Prețuri foarte bune la anumite produse dar căutați cât mai puține produse made rpc China cu toate că sânt produse OM și nu aftemarchet .

stergatoare bosch
am comandat stergatoare bosch pentru volvo XC90 2021, au venit in cateva zile si s-au potrovit perfect

Odpowiedź od Autofixer - Romania
Foarte bune piesele și livrare excelent…
Foarte bune piesele și livrare excelent de rapida

Odpowiedź od Autofixer - Romania
Sub orice critică!Nu cumpărați această…
Sub orice critică!Nu cumpărați această piesă!!!!

Comanda a ajuns in timp
Comanda a ajuns in timp. Piesa este perfecta.
Multumesc!

Odpowiedź od Autofixer - Romania
Sunt foarte mulțumit de calitatea…
Sunt foarte mulțumit de calitatea produselor,vă mulțumesc.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.