Autofixer - Romania Recenzje 97

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Totul a decurs repede,de la efectuarea comenzii și până la primirea piesei. Piesa comandată este ceea ce trebuie.O să mai apelez la serviciile dumneavoastră. Prețul mi se pare destul de bun,piesa este... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Zero contact cu clienții. Am primit un produs nou care nu este funcțional cu toate că le am dat numărul VIN alb vehiculului.Returnarea produsului este in Polonia nu în România și costul returului este... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Firma serioasa,preturi bune pt.toata lumea,nu modifica pretul peste noapte cum fac unele firme romanesti.Adica te uiti azi la un produs si maine(deloc intamplator) e mai scump cu cativa lei.Nu era ra... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Sum foarte mulțumit și incantat, am primit coletul într-un timp scurt cu toate ca a venit din Polonia și țin sa mulțumesc pe aceasta cale de experienta plăcută pe care-am avut-o, dați dovada de multa... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep samochodowy

Napisane przez firmę

Autofixer.ro este unul dintre cele mai mari din țară – și unul dintre cele mai rapid dezvoltate – magazine online de piese auto pentru autoturisme, autoutilitare, mașini sport și de performanță și alte vehicule utilitare (autocare și autobuze, tractoare industriale și agricole, vehicule grele pe șenile și roți etc.). Oferim o gamă largă de piese auto, scule specializate, materiale consumabile și toate produsele conexe auto. Platforma noastră oferă un sistem convenabil de cumpărături online, care vă permite să găsiți și să cumpărați ușor și fără stres piesele și produsele de care aveți nevoie. Inima magazinului nostru este o echipă profesionistă de angajați, inclusiv Centrul nostru de Asistență Clienți – care vă stă la dispoziție, un grup de experți din industrie bine informați. Consilierii noștri experimentați vor fi bucuroși să răspundă la întrebările dumneavoastră despre selectarea pieselor potrivite, compatibilitatea cu vehiculul dumneavoastră, disponibilitatea produselor și orice alte probleme. Vă vor oferi asistență profesională în fiecare etapă a achizițiilor dumneavoastră și, dacă este necesar, vă vor ghida prin procesul de reclamație, returnare sau schimbare a produsului.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

The order came when they say will…

The order came when they say will come,they answer when i ask about the compatibility of the piece îți was all good.

13 maja 2026

Hello Paraschiv,

Thank you for your 5-star review! We are glad to hear that your order arrived on time and that our team was helpful in confirming the compatibility of the parts. We appreciate your trust in Autofixer.

Unexpected long-delivery time

Unexpected long-delivery time, ignorant operators and low quality search- compatibility configuration.

11 maja 2026

Hello Andrei,

We take note of your feedback regarding the delivery time, our customer service, and the compatibility search configuration.

In order to investigate the tracking information and review the details of your order in our system, please share your order number with us.

A great deal

A best site , very good price and goid quality

16 maja 2026

Hello Alexandru,

Thank you for your 5-star review! We are glad to hear that you are satisfied with our prices and the quality of our products.

Oceniono na 5 z 5

Se potrivește și funcționează perfect…

Se potrivește și funcționează perfect pe J10+2, 2012.
Rămâne de văzut cât ține, anterior am avut alta noname și a funcționat 2 luni.
Asta pare mai calitativă .

15 maja 2026

Bună Busuioc,

Vă mulțumim pentru recenzie și pentru evaluarea de 5 stele! Ne bucurăm să auzim că piesa se potrivește și funcționează perfect pe vehiculul dumneavoastră și că sunteți mulțumit de calitatea acesteia. Vă mulțumim pentru încrederea acordată Autofixer.

totul ok

totul ok, recomand

12 maja 2026

Bună,

Vă mulțumim pentru feedback-ul pozitiv și pentru recomandare. Ne bucurăm că totul a fost în regulă cu comanda dumneavoastră.

Oceniono na 4 z 5

The product is fully incompatible for my car

The product arrived completely incompatible with my car. It had never been used or worn. It remains brand new. The return agents offered no assistance and completely ignored my request to return the product and receive a refund. I am disappointed with the store and the service. As a result, after an investigation and return of the goods, the money was returned.

Hello Oleksandr,

We take note of your feedback regarding the compatibility of the product and your experience with our return process.

In order to look into your communication history and verify the status of your return request in our system, please share your order number with us.

Oceniono na 5 z 5

Piesele ok dar ma asteptam sa ma sune…

Piesele ok dar ma asteptam sa ma sune cineva sa confirm comanda pentru ca mai aveam nevoie de ceva ce uitasem sa trec pe comanda…. In rest recomand. Au venit neasteptat de repede

Bună ziua Mary,

Vă mulțumim pentru feedback și pentru recomandare. Ne bucurăm că piesele au ajuns rapid și sunt pe măsura așteptărilor dumneavoastră. Am luat la cunoștință sugestia dumneavoastră referitoare la procesul de confirmare a comenzii.

Produsele conform descrierii

Produsele conform descrierii, le-am montat. Super preț.Multumesc!

11 maja 2026

Bună ziua,

Vă mulțumim pentru recenzia de 5 stele. Ne bucurăm să aflăm că produsele sunt conform descrierii și că sunteți mulțumit de raportul calitate-preț. Vă mulțumim pentru încrederea acordată Autofixer.

Evrithig is PROFI

Hello Florin,

Thank you for your feedback. We are glad to hear that everything was "PROFI" for you. We appreciate your trust in Autofixer.

Calitate buna

Calitate buna, se potriveste perfect

10 maja 2026

Bună ziua Andras,

Vă mulțumim pentru recenzia de 5 stele. Ne bucurăm să aflăm că piesa este de calitate bună și că s-a potrivit perfect.

Oceniono na 5 z 5

Piese de calitate și pret bun

Piese de calitate și pret bun. Am cumpărat telescoape fata mondeo mk3. Excelente. Piesele ajung puțin cam tarziu, dar merita așteptarea. Recomand.

Bună ziua Mihai,

Vă mulțumim pentru recenzia de 5 stele și pentru recomandare! Ne bucurăm să aflăm că telescoapele pentru Mondeo Mk3 sunt pe măsura așteptărilor dumneavoastră în ceea ce privește calitatea și prețul.

Ne cerem scuze pentru mica întârziere în livrare; depunem toate eforturile pentru a optimiza timpii de expediere, astfel încât piesele să ajungă și mai rapid la clienții noștri. Ne bucurăm însă că a meritat așteptarea!

Vă așteptăm cu drag pentru viitoarele comenzi!

Oceniono na 5 z 5

Piese de calitate si la preturi…

Piese de calitate si la preturi accesibile.

28 kwietnia 2026

Odpowiedź od Autofixer - Romania

Bună ziua! Vă mulțumim mult pentru feedback-ul pozitiv. Ne bucurăm că piesele noastre și prețurile accesibile s-au ridicat la înălțimea așteptărilor dumneavoastră. Este o plăcere să colaborăm cu profesioniști!

Oceniono na 5 z 5

Prețuri foarte bune la anumite produse…

Prețuri foarte bune la anumite produse dar căutați cât mai puține produse made rpc China cu toate că sânt produse OM și nu aftemarchet .

1 maja 2026

Odpowiedź od Autofixer - Romania

Bună ziua, domnule Ionașcu! Vă mulțumim pentru recenzie și pentru sugestia dumneavoastră sinceră. Apreciem feedback-ul legat de originea pieselor; ne străduim mereu să oferim produse OEM de cea mai înaltă calitate, dar opinia clienților noștri este esențială pentru selecția viitoare a stocului nostru.

Vă mulțumim pentru încredere!

A nice experiece

22 kwietnia 2026

Hi Catalin,

Thank you for the 5-star rating! We're glad to hear you had a nice experience with us. We'll be here whenever you need parts for your next project!

stergatoare bosch

am comandat stergatoare bosch pentru volvo XC90 2021, au venit in cateva zile si s-au potrovit perfect

28 kwietnia 2026

Bună ziua, Catalin!

Vă mulțumim pentru feedback-ul excelent. Ne bucurăm să auzim că ștergătoarele Bosch s-au potrivit perfect pe Volvo-ul dumneavoastră și că livrarea a fost rapidă. Vizibilitatea clară este esențială pentru siguranță, iar Bosch este alegerea ideală.

Drumuri bune și vizibilitate maximă vă dorim!

Oceniono na 5 z 5

Foarte bune piesele și livrare excelent…

Foarte bune piesele și livrare excelent de rapida

26 kwietnia 2026

Bună ziua Balan Tudorel,

Vă mulțumim mult pentru apreciere! Ne bucurăm că piesele comandate sunt pe măsura așteptărilor dumneavoastră și că livrarea a fost rapidă. Vă mai așteptăm cu drag în magazinul nostru!

Oceniono na 1 z 5

Sub orice critică!Nu cumpărați această…

Sub orice critică!Nu cumpărați această piesă!!!!

24 kwietnia 2026

Bună ziua gino,

Ne pare rău să auzim că aveți o experiență negativă cu produsul primit. Calitatea pieselor este prioritatea noastră, de aceea am dori să înțelegem ce anume nu a fost în regulă. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail cu numărul comenzii, astfel încât să putem găsi o soluție cât mai rapid.

Cu respect,

Foarte mulțumită .Recomand.

25 kwietnia 2026

Bună ziua Simona Pîrăianu,

Vă mulțumim mult pentru recomandare și pentru încrederea acordată! Ne bucurăm că sunteți foarte mulțumită de serviciile noastre. O zi excelentă vă dorim!

Comanda a ajuns in timp

Comanda a ajuns in timp. Piesa este perfecta.

Multumesc!

24 kwietnia 2026

Bună ziua Radu Matei,

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucurăm să aflăm că piesa este perfectă și că livrarea a ajuns la timp. Satisfacția dumneavoastră este prioritatea noastră. Vă mai așteptăm cu drag!

Cu respect,

Oceniono na 5 z 5

Sunt foarte mulțumit de calitatea…

Sunt foarte mulțumit de calitatea produselor,vă mulțumesc.

25 kwietnia 2026

Bună ziua Mirel Iordanoaia,

Vă mulțumim pentru cuvintele frumoase! Ne bucurăm enorm că sunteți mulțumit de calitatea produselor noastre. Lucrăm constant pentru a oferi cele mai bune soluții auto. Pe curând!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej