Reakcja na opinię
Firma serioasa,preturi bune pt.toata lumea,nu modifica pretul peste noapte cum fac unele firme romanesti.Adica te uiti azi la un produs si maine(deloc intamplator) e mai scump cu cativa lei.Nu era ra... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Llegó en un plazo muy breve, confío en que la calidad el producto sea la adecuada, ya que aún no lo he podido montar en el vehículo. It arrived very quickly, I hope the product quality is adequate,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
⚠️ DO NOT BUY HERE ⚠️ I received a MAF sensor in completely unacceptable condition. The part arrived dirty, scratched, with a visible dent as you can see in one of the photos, clear signs... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Autofixer.ro este unul dintre cele mai mari din țară – și unul dintre cele mai rapid dezvoltate – magazine online de piese auto pentru autoturisme, autoutilitare, mașini sport și de performanță și alte vehicule utilitare (autocare și autobuze, tractoare industriale și agricole, vehicule grele pe șenile și roți etc.). Oferim o gamă largă de piese auto, scule specializate, materiale consumabile și toate produsele conexe auto. Platforma noastră oferă un sistem convenabil de cumpărături online, care vă permite să găsiți și să cumpărați ușor și fără stres piesele și produsele de care aveți nevoie. Inima magazinului nostru este o echipă profesionistă de angajați, inclusiv Centrul nostru de Asistență Clienți – care vă stă la dispoziție, un grup de experți din industrie bine informați. Consilierii noștri experimentați vor fi bucuroși să răspundă la întrebările dumneavoastră despre selectarea pieselor potrivite, compatibilitatea cu vehiculul dumneavoastră, disponibilitatea produselor și orice alte probleme. Vă vor oferi asistență profesională în fiecare etapă a achizițiilor dumneavoastră și, dacă este necesar, vă vor ghida prin procesul de reclamație, returnare sau schimbare a produsului.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
The product matched the discription and it was delivered in one week.
Multumit,dacă se potriveau amândouă piese,a fost vina mea ca a doua nu am verificato.
Recomand cu încredere, totul a decurs foarte bun și de calitate.

⚠️ DO NOT BUY HERE ⚠️
I received a MAF sensor in completely unacceptable condition. The part arrived dirty, scratched, with a visible dent as you can see in one of the photos, clear signs of prior use and no original manufacturer packaging — it came wrapped in an old plastic bag that smelled like motor oil.
I paid for a new part and they sent me something used of unknown origin. On top of being a scam, it's a real safety risk for my vehicle.
I'm a returning customer and this experience completely destroyed the trust I had in this store. I sent multiple emails to resolve the issue and they never even bothered to respond. Complete silence.
To make matters worse, returning the product would require paying for international shipping — an additional loss on top of the money already spent.
Avoid them. Not worth the risk.
UPDATE: The company asked for my order number to resolve this case, but there is no way to contact them privately through this platform. My order number is #2106647. I hope this helps move things forward and I will update this review once the issue is resolved.

Odpowiedź od Autofixer - Romania
Good prices,good comunication,oem parts.i recommend for romania.

Odpowiedź od Autofixer - Romania
Am dat o comandă și am dat o recenzie proasta aici , pentru ca pe factura îmi era trecut un amortizor dar mi-au venit ambele comandate , deci rectific : totul a decurs OK, mi-au ajuns exact piesele care le-am comandat, livrare în 1-2 zile după ce a fost predată la curier , iar dacă comandați pe firma tva-ul este returnat automat pe metoda de plată iar factura se va face fără tva pt taxare inversă și va fi primită pe mail când e trimisă comanda .
Pe total se schimbă tot ce am spus anterior , totul a decurs perfect , deși comunicarea este puțin precară ținând cont ca nu ai un call center pe limba romana și dos run robot care doar îți dă informații .
Pentru asta , și pentru ca nu se comunica direct de ce am primit o suma in cont și a trebuit sa îmi dau seama ca e tva ul ci nu restituirea unei sume a unui produs , și ca pe factura era trecut o bucata in loc de de 2 și am fost puțin furios din cauza transmiterii informatiilor intr un mod precar , rămân la 4 stele .
Produsele și livrare 5 stele .

Odpowiedź od Autofixer - Romania
Everything is in order, you can find parts according to budget and quality

Odpowiedź od Autofixer - Romania
Raport calitate preț excelent și promptitudine în livrara

Odpowiedź od Autofixer - Romania
Piesele au fost ambalate excelent și corespund cu descrierea din ofertă. Prețul este unul foarte bun în raport cu alți furnizori. Singura problemă este livrarea greoaie, circa 5 zile.

Odpowiedź od Autofixer - Romania
Raport pret calitate bun pentru produsele comandate(bobina inductie Beru, termostat), livrare rapida.

Odpowiedź od Autofixer - Romania
The product I ordered does not match what I received in real life.

Odpowiedź od Autofixer - Romania
Exact ce trebuia pt Ford Focus 2 1.6 benzina,an 2005.Produsul conform,bime ambalat si livrarea in timp decent.Super!!!👍🏼😁

Odpowiedź od Autofixer - Romania
Sum foarte mulțumit și incantat, am primit coletul într-un timp scurt cu toate ca a venit din Polonia și țin sa mulțumesc pe aceasta cale de experienta plăcută pe care-am avut-o, dați dovada de multa seriozitate întreaga echipa! Succes în continuare!

Odpowiedź od Autofixer - Romania
Nu masteptam sa se potrivească da chiar este ok recomand cu incredere

Odpowiedź od Autofixer - Romania
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.