Auto Europe presenterar bra alternativ av försäkringsnivåer och beskrivning av villkoren som är tydliga och lätta att förstå. Dessa alternativ finns inte alltid tillgängliga någon annanstans, inte en... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Lätt att hitta vilket fordon jag skulle välja, det man kan förbättra och förtydliga är delen där man väljer tillval, ex; försäkringar, verkar förvirrande med all text samt när man väljer extra val a... Zobacz więcej
"Det är alltid trevligt att mötas av vänlig och hjälpsam personal på hyrbilsföretaget. Deras professionalism och goda service skapar en positiv upplevelse och gör hela processen smidigare. Det känns t... Zobacz więcej
Had rental booked for Tivat airport in Montenegro. Anything that could go wrong went wrong. Took over 1hour to get in contact with car hire Flex Go that were suppose to meet us at arrivals, and then... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Auto Europe Sverige
Napisane przez firmę
Med över 20.000 stationer i 180 länder är våra kunders tillfredsställelse av största betydelse.
Dane kontaktowe
Landsbergerstrasse 155, 80687, München, Niemcy
- +49 89 541 9556 09
- seres@autoeurope.de
- autoeurope.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Perfekt bokningssite
Snabb och effektiv bokning samt tydlig information om bokningens innehåll
Erbjudandena ger en bredd och möjlighet…
Erbjudandena ger en bredd och möjlighet att göra realistiska val.
Ett problem är försäkringsvillkor kopplade till självrisker där man måsta ha koll på kort- alternativt hemförsäkringar som ersätter utbetalningar.
Jag saknar Centauro, som jag tidigare nyttjat, i utbudet.
Som de flesta hyrbilsmäklare vet man…
Som de flesta hyrbilsmäklare vet man inte riktigt vad man får förrän man fått nyckel till bilen. Långa finstilta texter och avgifter som kan uppkomma, alternativ kring om man ska lämna bilen fulltankad och försäkringar allt som presenteras stressat och på knaglig engelska vid hyrbilsdisken avgör. Dessa siter som sannolikt lockar många kunder borde ta sitt ansvar och städa upp i hyrbilsträsket. Tex att de flesta hyrbilsfirmor inte tillåter att man tar bil över landsgräns inom EU, eller kräver avgifter per dag högre än bilhyran för det. Hur var det med den fria rörligheten inom EU?
Uppdaterat 2024-09-30
När jag ser svaret från Auto Europe blir jag förfärad. Har de ens läst vad jag skrivit. Det är inte min bokning som är problemet. Det är deras förmedlingstjänst av sina hyrbilar där alla verkar bra när man gör köpet, men när man kommer till hyresdisken tvingas tacka nej till 40 frågor om tilläggsprodukter, upprepa alla uppgifter man skrivit in i bokningen och som jag skrev ovan tvingas betala avgifter för tjänster som är rent hittepå. Men som kund som redan slutit avtal har man inget alternativ. Att säga upp avtalet går inte och man vill inte stå utan hyrbil för en semesterresa klockan 23.30 på en främmande flygplats.

Odpowiedź od Auto Europe Sverige
Smidigt och enkelt
Otroligt enkelt och boka
Otroligt enkelt och boka. Tydliga erbjudanden
Har alltid gillat er och inte haft…
Har alltid gillat er och inte haft några som helst problem med mina bilhyrningar
Snabb service av hjälpsam personal.
Snabb service av hjälpsam personal.
Brukar använda Auto Europé för enkel…
Brukar använda Auto Europé för enkel och smidig bokning. Fungerar alltid.
Alltid nöjd med Auto Europe
Inget att klaga på :)
Klar och tydlig information. Användarvänlig hemsida. Bra priser.
Bokningen gick snabbt. Jag hade 3 frågor, vilka jag fick besvarade samma dag.
Bokningen gick snabbt. Jag
Skrev fel kontokort,men det var lätta…
Skrev fel kontokort,men det var lätta att ändra utan att börja om för början.
Enkel sökmotor och lätt att boka.
I’m not getting any response to my…
I’m not getting any response to my emails to the company. I’m wondering where at Faro Airport I should pick up the rental car.
Very bad!

Odpowiedź od Auto Europe Sverige
Smidigt och stabilt att jämföra och…
Smidigt och stabilt att jämföra och hitta alternativ .
Doświadczenie Trustpilot