zamówienie zrealizowane szybko, porzadnie zapakowane, dostarczone. Zamówione częsci i materiały eksploatacyjne zgodne z zamówieniem. Od lat korzystam z oferty waszej firmy i ZAWSZE części zamówione p... Zobacz więcej

Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
AUTODOC to internetowy sklep z częściami samochodowymi nr 1 w Europie. Podzielamy Twoją pasję do samochodów i pomagamy Ci zaoszczędzić pieniądze na naprawach samochodowych.
APLIKACJA AUTODOCJesteśmy znani z:
- Koncentracji na kliencie. Nasz zespół obsługi klienta składa się z wykwalifikowanych specjalistów, którzy mówią łącznie w 23 językach i są zawsze chętni do pomocy we wszelkich możliwych aspektach.
- Skali i zakresu rynku. W ciągu 12 lat naszej działalności na rynku zyskaliśmy 13 milionów zadowolonych klientów w 27 krajach Europy. Wysyłamy ponad 35 000 zamówień dziennie.
- Naszego asortymentu produktów. Oferujemy ponad 4 miliony produktów dla ponad 166 marek samochodów od znanych na całym świecie producentów.
- Przystępności i korzystnych cen. AUTODOC to internetowa platforma o uczciwych cenach i różnorodnych ofertach specjalnych i wyprzedażach.
- Usług na wielu platformach. Klienci mogą szybko i łatwo wyszukiwać części samochodowe zarówno na stronie internetowej, jak i na aplikacji mobilnej. Zobacz sam, jak ekonomiczny i dogodny może być proces kupowania części samochodowych.
- Ekspertyzy w naprawach samochodu. Możesz znaleźć ponad 3 000 filmików instruktażowych na temat wymiany części samochodowych na naszych kanałach na YouTubie. Te filmiki instruktażowe pomogą Ci samodzielnie przeprowadzać proste naprawy i zaoszczędzić na naprawach w warsztatach samochodowych.
Skontaktuj się z namiJosef-Orlopp-Straße 55, 10365, Berlin, Niemcy
Fachowość i szybka dostawa części pasują dziękuję i pozdrawiam.

Odpowiedź od AUTODOC - Poland
Od poniedziałku cały czas przetwarzanie? W czwartek muszę dostać przesyłkę bo w piątek jestem umówiony z mechanikiem!. Proszę abym ja jutro otrzymał.😪

Odpowiedź od AUTODOC - Poland
Obsługa ok.Mimo przerwy światecznej zamówienie dostarczone szybko.Tak jak w opisie.Godni polecenia.
Duży plus.

Odpowiedź od AUTODOC - Poland
Super szybko poszło i bardzo dziękuję za szybką przesyłkę

Paczka idealnie zabezpieczona produkt zgodny z opisem w 100%

Odpowiedź od AUTODOC - Poland
Zakup przebiegł pomyślnie. Niestety część okazała się wadliwa. Po zamontowaniu i przejechaniu około 30 kilometrów alternator zaczął wydawać dźiwne dźwięki buczenia, chrobotania i "jęcznia". Po ppwrocie do mechanika, mechanik stwierdził wadę wewnętrzną części oraz ocieranie kołą alternatora o jego obudowę co może doprowadzić do urwania koła i zerwania paska co w moim modelu silnika grozi uszkodzeniem rozrządu i kapitalnym remontem silnika! Nie polecam tańszych zamienników! Oryginał kosztował raptem 200zł więcej. Teraz jestem zmuszony kupić oryginał i ponownie zapłacić za demontaż/montaż i jeszcze czekać na zwrot pieniędzy za uszkodzoną część. Zobaczymy jak sprawnie w AutoDoc rozpatrują sprawy gwarancyjne i zwroty. Może ocena zostanie poprawiona na wyższą za sprawną obsługę klienta.
EDIT:
Ocena z ☆ poprawiona na neutralna ☆☆☆. Środki zostały zwrócone na konto. Obsługa posprzedażowa na wysokim poziomie. Szybkie wyjaśnienie sprawy i bardzo sprawna procedura reklamacyjna/gwarancyjna. Super kontakt. Uczciwe podejście do klienta. Ogólnie polecam za uczciwość.