Niet doen! malafide bedrijf. Western laarzen besteld maat 41. Bij de bevestigingsmail stond maat 46. Schijnt dat dit vaker voorkomt. Dus direct gereageerd, krijg je automatisch gegenereerd antwoo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Baby draagdoek (sling) besteld, wel gekregen, maar kwaliteit is slecht. Helaas niet gezocht op Google voordat ik bestelde. Deze site is volledig met AI gemaakt en gebruikt een neppe foto van een Amst... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Alles gaat mis , broek 3xl veel te klein, retour gestuurd maar volgens Aurora nooit aangekomen, dus beste mensen BESTEL NOOIT BIJ AURORA, oplichters eerste klas. Ook nog €5.25 verzendkosten moeten bet... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik sluit me aan bij aan bij alle andere reviews. Misleidende foto’s op site; je ontvangt Chinese troep, je moet het zelf terugsturen naar China ad 60 euro! Komt nooit aan, aankoopbedrag en verzendkos... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 8% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Wat een goedkope manier van oplichting. Misbruik maken voor zgn veilige web aankopen. Dit soort lui dragen bij aan verdere polarisatie. Mails ontvangen dat transporteur al een tijdje niets doen. Er komt gewoon niets aan. Adres in Den Haag is simpel post adres. Ze komen zichzelf nog wel tegen of net de verkeerde die wel op zoek gaat naar ze.
Voel me opgelicht, mijn bestelling is al heel lang onderweg, gelukkig niet duur, maar toch....
Uit ervaring weet ik dat diegene die je oplicht, zijn trekken thuis zult krijgen en zeker niet kunnen genieten van het gestolen geld.
Uw site bestaat niet als je “bestelling volgen” intoetst.
Oplichters zijn jullie!
Wat een gruwelijke oplichting is dit! Presenteren zichzelf goed. Had leren laarzen besteld, kwam er na bestelling achter dat ze uit China kwamen. Nou de lucht die er van afkwam kon een volle bus platleggen! Wat een stank!
Gemaild maar uiteraard geen reactie gekregen. Niets bestellen is bagger shit!!! Oh en ik bleek via de site van Hofmalen.nl uiteindelijk bij AuroraMode terecht. Beide sites zijn dus bagger!!!
Chinese rommel bestel hier niet staat Nederlands bedrijf maar uiteindelijk een komt het uit China Retour beleid is om waardeloos!
In het begin wordt je netjes op de hoogte gehouden maar zodra je op de mail iets wil weten zijn ze niet thuis …. Kortom €120 lichter en een super slechte kwaliteit pak ….. bestel hier dus nooit
Minderwertige Schuhe geliefert bekommen. Rückversand nach China 25 Euro. Rücksende Adresse sehr merkwürdig. Bist jetzt keine Erstattung.
Fall bei Pay Pal eröffnet, ohne Erfolg.
BETRUG.
Absolute Betrüger!! Bestellt dort auf gar keinen Fall.
Es wird mit schönen Artikeln geworben und man bekommt absoluten Dreck geliefert. Die gelieferte Ware muss dann für teures Geld nach China zurückgeschickt werden!
Frechheit, dass die damit durchkommen
Non posso mettere zero sennò lo farei. Esperienza pessima, il pacco è arrivato dopo un mese e il vestito è semplicemente pessimo. Sembra quello dei vestiti di carnevale preso dai cinesi. 30 euro buttati. Il sito è una truffa. Non acquistate mai
Vorsicht. Absolut unterirdische Qualität. Artikel entspricht in kleinster Weise der Beschreibung.
Eigentlich alles. Von der Bestellung bis zur Lieferung dauerte es fast 4 Wochen und dann kamen auch noch die falschen Sachen, Waren kamen nicht wie abgebildet. Da ist zu überlegen, ob man dort noch einmal etwas bestellt.
Absolut unterirdisch.Sitz angeblich NL ware kommt aus China
Ware stinkt nach Chemie.Falschen Artikel bekommen.Rücksendung auf eigene Kosten nach China
Bietet 40% Erlass
Sehe ich nicht ein.Laut Rückgabe erstellen Sie ein Ettiket
Läuft jetzt über meinen Anwalt
Am 03.12.25 Winterschuhe bestellt für 69,90€ . Bestellbestätigung kam, aber bisher keine Ware! Null Kommunikation auf meine Nachfragen! Ich hätt hier vorher reinschauen sollen. Finger weg von diesem Shop!
Wat een malafide bedrijf, geen zaken meedoen!
Ze doen aan dropshippen en als je iets wilt retourneren, dan moet je het naar China sturen. Dat mag volgens de Europese wetgeving niet. De retourkosten zijn meer dan het kledingstuk.
Ze reageren ook niet op klachten via mails. Ze sturen telkens dezelfde tekst. Bespaar jezelf moeite en energie, ga ergens anders kleding kopen
Dieser Shop ist blanker Betrug. Ware kommt nicht und das Geld bekomme ich anscheinend auch nicht mehr zurück. Nicht bestellen.
Der Laden ist eine einzige Katastrophe. Ich habe eine Jacke bestellt. Sie ist viel zu klein und sieht überhaupt nicht aus wie auf dem Bild. Zurück schicken? Kann ich machen für 27 € nach China. Und bei knapp 42 € Warenwert hab ich sie nicht zurück geschickt. Habe aber aus Kulanz 20% zurück erhalten. Wenn man auf die Seite geht glaubt man man bestellt in Frankreich. Ist aber alles aus China. Der Versand dauert auch dementsprechend lange. Per E-Mail antwortet auch keiner. Ich habe über PayPal eine andere E-Mail erhalten wo es besser war. Also, nie wieder....
Ich bin sehr enttäuscht von den Geschäftspraktiken dieses Unternehmens. Die Firma erweckt auf ihrer Webseite den Anschein, ein niederländisches bzw. europäisches Unternehmen zu sein (Adresse in Zwolle/Niederlande). Dies stellt sich jedoch als irreführend heraus, sobald es zu einer Retoure kommt.
Tatsächlich wird man gezwungen, die Ware auf eigene Kosten an eine Adresse in China zu senden. Dies verursacht unverhältnismäßig hohe Versandkosten, die in keinem Verhältnis zum Warenwert stehen und offensichtlich dazu dienen, Kunden von ihrem Widerrufsrecht abzuhalten.
Diese Praxis der verschleierten Rücksendeadresse empfinde ich als Täuschung des Kunden über den tatsächlichen Geschäftssitz und die damit verbundenen Rücksendebedingungen. Ich kann diesen Händler aufgrund dieser intransparenten und kundenunfreundlichen Methode nicht weiterempfehlen.
Als ik geen sterren kon geven, zou ik dat gedaan hebben. Op hun website wordt niet duidelijk gemaakt dat het retouradres in China bevindt én dat je 9,99 moet betalen voor verwerking van het kledingstuk.
De verzend- en verwerkingskosten zijn meer dan het kledingstuk. Ze reageren ook niet snel. Geen zaken doen met dit bedrijf!

Odpowiedź od Aurora Mode
Ganz typisches Drop-Shopping Unternehmen. Rückerstattung beinahe unmöglich mit gesetzwidrigen Klauseln, die den Käufer übervorteilen sollen. Nach langem hin und her konnte der Fall endlich geklärt werden, ich rate jedem ab etwas zu bestellen.

Odpowiedź od Aurora Mode
Een vod ipv een broekpak en de maat klopt voor geen meter. Bezorging laat en gewoon voor de deur gesmeten.

Odpowiedź od Aurora Mode
Ik bestelde voor kleinkind educatief speelgoed - tractor enz. om in elkaar te knutselen. ik kreeg in een kapotte doos wat onderdelen, maar absoluut niet het hele pakket (20 van de 30 onderdelen). inmiddels stuurde ik op hun verzoek vele foto's en filmpjes. Het toont aan dat er niets van de bestelling klopt. Maar mogelijkheid om te retourneren is er niet.. terugsturen naar China voor € 30,00 en dan afwachten of je je geld terugkrijgt?? Telefoonnummer bestaat niet. Ik vind deze firma een onderwerp voor Radar.
er werd niet voor een oplossing gezorgd - zij zeiden dat ze 'onderzoek' gedaan hadden en dat alles klopte...erwordt dfus ook keihard gelogen, want een paar stukjes plastic in een doos doen waarop staat wat voor moois erin hoort te zitten... het is te erg voor woorden. Ik bestel in het vervogl alleen nog maar bij hele bekende online-bedrijven, zols bol.com, coolblue enz. en zal zeker eerst de trustpilot raadplegen.