Aurora Mode Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Niet doen! malafide bedrijf. Western laarzen besteld maat 41. Bij de bevestigingsmail stond maat 46. Schijnt dat dit vaker voorkomt. Dus direct gereageerd, krijg je automatisch gegenereerd antwoo... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Baby draagdoek (sling) besteld, wel gekregen, maar kwaliteit is slecht. Helaas niet gezocht op Google voordat ik bestelde. Deze site is volledig met AI gemaakt en gebruikt een neppe foto van een Amst... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Alles gaat mis , broek 3xl veel te klein, retour gestuurd maar volgens Aurora nooit aangekomen, dus beste mensen BESTEL NOOIT BIJ AURORA, oplichters eerste klas. Ook nog €5.25 verzendkosten moeten bet... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik sluit me aan bij aan bij alle andere reviews. Misleidende foto’s op site; je ontvangt Chinese troep, je moet het zelf terugsturen naar China ad 60 euro! Komt nooit aan, aankoopbedrag en verzendkos... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 8% z negatywnych recenzji

Napisz recenzję

Bestel er aub niets

Bestel er aub niets.
Het is misleidend.
Het komt niet van Nederland maar van de Filippijnen of China.
Je betaald wel de prijs van hier .
Dus veel te veel voor wat het is .
Dit is eigenlijk oplichting.
2 broeken besteld .
Samen 100 euro
10 x teveel zodus .
Echt schandalig. Pure oplichting

24 marca 2026
Oceniono na 4 z 5

Het kan ook wel goed gaan hier!

Ik zal na het bestellen van een zwembroek de slechte reviews en had al een andere zwembroek gekocht....Echter na 2 weken kwa de bestelde zwembroek keurig, was prima, net zoals op t plaatje. Kwaliteit weet ik nog niet maar toont goed. Dus niet altijd slecht hier....

21 marca 2026

Buy somewhere else

Bestelling geplaatst op 19 februari 2026 bij Aurora Mode NL. Volgens de website zou verzending binnen 1–2 werkdagen plaatsvinden en levering 6–12 werkdagen duren. Uiteindelijk duurde het veel langer voordat het pakket überhaupt werd verzonden en ontving ik mijn bestelling pas weken later.

Daarnaast viel de kwaliteit van het product erg tegen. De stof en afwerking voelen erg goedkoop aan.

Het artikel is bovendien te groot, dus ik wil het retourneren. Op de website staat dat je hiervoor op hun e-mail kunt reageren. Dat heb ik gedaan om een retouradres te krijgen, maar ik krijg geen reactie en er is ook geen telefoonnummer of duidelijk retouradres te vinden. Dus retourneren wordt hierdoor onmogelijk gemaakt. Ik zou hier nooit meer opnieuw een bestelling plaatsen.

Als dit netjes wordt opgelost en ik het artikel kan retourneren, ben ik uiteraard bereid mijn review aan te passen.

15 marca 2026
Oceniono na 4 z 5

Duurt een weekje maar bestelling wel ontvangen

Ik had een paar jacks besteld via de webshop van Hofmalen. Daarna kreeg ik updates van over de bestelling van zowel Hofmalen als Aurora mode. Zijn kennelijk één. 5 maart besteld, 14 maart eerste deel van de bestelling ontvangen. Kwaliteit prima. Hoe het zit met retour sturen weet ik nog niet, maar daar had ik zelf vooraf ook beter naar moeten kijken. Maar wilde toch even melden dat dit niet perse een nep-shop is.

14 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Zeer teleurstellende kwaliteit en communicatie

De geleverde truien zijn ruim 3 weken onderweg geweest. Het zouden comfortabele truien zijn met rolkraag maten XXL. Ik draag XL maar vindt oversized fijn.
Zeer teleurstellend. Truien zijn flinterdun, veel te klein, naar ik vermoed maat S en hebben helemaal geen rolkraag. De truien lijken bij lange na niet op de afbeeldingen die bij online verkoop worden getoond en zijn veel te duur gezien de ontbrekende. Ik heb me zo verheugd. Wat een aanfluiting. Nu moet ik de truien terug sturen, geen contact te krijgen met Aurora Mode en of Hofmalen, over retourbeleid. Kan dus fluiten naar mijn geld. Een gewaarschuwd mens telt voor 2! Verwijder mijn review niet aub. U mag mij bellen of mailen om te checken. Ik heb bewijs van wat ik hier schrijf!

11 marca 2026

Bestelling #20362

Bestelling #20362
Ten eerste het betaalde bedrag klopt helemaal niet met de factuur, factuurbedrag €37,99 - betaald €41,98 geen reactie na klacht hierover,
Artikel wordt niet geleverd, blijft volgens track&trace maar onderweg! Het probleem : deze shop(?) Gaat in China bestellingen pas plaatsen nadat een klant een bestelling boekt/betaald. Dit is je reinste bedrog, deze firma zou moeten verboden worden. Koop hier niet, doe je dit toch dan ben je gegarandeerd je geld kwijt. Werken onder de naam Aurora-mode.nl en Hofmalen! Twee namen, hier was dus al stronk aan de knikker!
Wees gewaarschuwd.

9 marca 2026

Oplichters - niet kopen!

Oplichters zijn het. Pakket ontvangen. Kwaliteit slecht en komt niet overeen met wat ze schrijven op de website. Retourneren lukt niet omdat adres niet bekend is. Dus geld ben je kwijt. Reageren ook niet op mails. Waardeloos bedrijf.

6 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Oplichter zijn het..en ik ben er…

Oplichter zijn het..en ik ben er ingetrapt via Hofmalen naar Aurora zo gemeen ik kan fluiten naar mijn bestelling dat weet ik bijna zeker,had gewoon eerst de resencies moeten lezen..hier veel van geleerd..bahbah

20 lutego 2026
Oceniono na 4 z 5

Alles prima in orde , zeer tevreden.

Aanvankelijk was ik geschrokken van de negatieve reviews. Echter, mijn bestelling is in prima conditie aangekomen, binnen de tijd die daarvoor genoemd was. Het artikel (blotevoeten schoenen) klopte helemaal: maat, pasvorm, kleur, helemaal goed.Ik heb dus geheel geen klachten.

6 marca 2026

Niet doen! AURORA EN HOFMALEN OPLICHTERS

Pure oplichting! Via Hofmalen wat besteld en je wordt automatisch verbonden met deze firma. Tot de dag van vandaag niks ontvangen ook geen geld terug. Ik ben bang dat ik man fluiten naar mn centen en jassen.. Bestel niks bij Hofmalen & Aurora OPLICHTING

25 lutego 2026

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar. Site bestaat ineens niet meer. Retourbeleid bestaat niet. Doen zich voor als een keurige winkel incl. dito winkelpand.

3 marca 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej