Dårlig forretning. Har været kunde der i flere år men nu har de minimumspriser, der er højere end deres vare koster online. Ved deres underskud dropper men direkte snyde deres kunder for at... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte noget fotoudstyr, som lige skal tjekkes efter, når jeg har fået med en lader til at lade batteriet op. Alt udstyret ser fint ud og til at virke. God måde at købe på og god, venlig service ved af... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Auktionshuset Sønderjylland er et professionelt og nærværende auktionshus med et stort lokalt og internationalt netværk
Vinumvej 3, 6240, Løgumkloster, Dania
- auktionshusetsonderjylland.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 14% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Siden virkede godt og afviklingen var…
Siden virkede godt og afviklingen var fin.
Super god service
Super god service, og god hjælp ved udlevering af varekøb
10 STJERNER
Jeg har nu vundet 39 auktioner. Det har ALTID været en fornøjelse at møde personalet som er meget hjælpsomme og imødekommende. Ofte også nogle spændende auktioner med mulighed for at gøre nogle rigtig gode indkøb. Kunne godt savne nogle leveringstilbud når det drejer sig om lidt større ting. Giver hermed min bedste anbefaling.
Altid super venlige medarbejdere
Altid super venlige medarbejdere når man henter sine ting. Nem og overskuelig hjemmeside. Handler der altid gerne igen.
Købte noget fotoudstyr
Købte noget fotoudstyr, som lige skal tjekkes efter, når jeg har fået med en lader til at lade batteriet op. Alt udstyret ser fint ud og til at virke. God måde at købe på og god, venlig service ved afhentning.
Altid en fantastisk oplevelse!
Jeg har handlet ved Auktionshuset Sdj. siden den spæde start, og har aldrig været andet end yderst tilfreds. Varerne er pænt fotograferet, godt beskrevet og skulle der vise sig at være fejl/mangler, hvilket kun er sket et absolut fåtal ud af adskillige handler, er det blevet håndteret efter bedste evne.
Så længe I ikke byder på de varer jeg vil have, kan jeg kun anbefale alle at handler her 😉
Hej med jer
Hej
Vi har vundet flere aktioner og har kun positive oplevelser, med jer
Alt godt te jer 🙂
Tyveri af betalte effekter
Tyveri af betalte effekter.
Auktionshuset er dybt uprofessionel i deres omgang med de vare der auktioneres.
Ved afhentelse af de vunde og betalte varer, kan auktionshuset ikke finde varen. De begrunder det med, at der få timer forinden har været indbrud og varende derfor er blevet stjålet!? Der var flere ved auktionen som ligeledes manglede deres varer..
Auktionshuset har ikke formået at varetage deres ansvar for de købte og betalte egendele, der var ligeledes ikke styr på alle de købere som rente på ejendommen, hvor de auktionerede effekter befandt sig.
Jeg kan på baggrund af dette forløb ikke anbefale virksomheden, og jeg ville ikke anbefale at man sælger sine egendele via auktionshuset, idet virksomheden ikke kan varetage sikkerheden for, at varer ikke bliver stjålet, ødelagte eller er mangelfulde ved ankomst, efter endt handel/hammerslag.
Som altid en god oplevelse og en god…
Som altid en god oplevelse og en god kundeservice.
Venligst
Thomas
Elendig forretningsmoral og etik
Skrev en anmeldelse på baggrund af en dårlig oplevelse og blev efterfølgende BLOKERET på deres hjemmeside.
Det vil sige, at P’’ som driver virksomheden for det første er ekstremt nærtagende, ikke vil indse egne fejl og ikke mindst forvalter retningslinjer for deltagelse i handler på hjemmesiden efter forgodtbefindende. Det er om noget et udtryk for decideret elendig forretningsmoral og etik.
Har vundet auktioner flere gange
Har vundet auktioner flere gange - alt tip top

Imødekommenhed
Jeg kom og blev hurtig betjent, jeg var dårlig gående med rollator og sedlen med mit køb gik medarbejder ind og fandt, så jeg var fri for at gå ind på kontoret og op ad trapper.

Odpowiedź od Auktionshuset Sønderjylland
Hurtig handel og kvik udlevering.
Hurtig handel, dernæst en meget imødekommende
modtagelse og hurtig og kvik udlevering af produktet.
Tak for det. Mvh. Kunden

Odpowiedź od Auktionshuset Sønderjylland
Fik hammerslag på en samling modelbiler…
Fik hammerslag på en samling modelbiler mandag aften, tirsdag ringede jeg til dem og spurgte om det var i orden, at jeg først betalte fredag samtidig med afhentning, det var intet problem, og ved afhentningen var de flinke til at hjælpe med at putte alle bilerne i plasticblister og papæsker. Det var hele køreturen værd fra Sjælland, og så er det en fantastisk smuk natur. Kan varmt anbefales.
De bedste hilsner : Kim. 👍

Kan varmt anbefales.
Det var første gang jeg handlede ved Auktionshuset Sønderjylland, og det var en fantastisk god oplevelse. Super service, hurtige svar og alt forløb efter aftale.

Venligt og imødekommende personale
Var i går nede og hente en vunden auktion ved Sønderborg . Blev mødt af en venlig ansat fra jer . Han var hjælpsom og havde god humor . Det var en god oplevelse

Altid søde og rare
Altid søde og rare. Hjælper gerne med at bære, hvis det er for tungt for mig

Odpowiedź od Auktionshuset Sønderjylland
perfekt og meget imødekommende og…
perfekt og meget imødekommende og venlig betjening.

Odpowiedź od Auktionshuset Sønderjylland
super nemt at finde rundt på web siden…
super nemt at finde rundt på web siden og de er så søde til at hjælpe en hvis der er noget du ikke kan finde ud af angående hvor og hvordan det forgå.
Jeg bruge den næsten hver dag, da jeg lige skal se om der er kommet noget nyt
Mikela B.

Kan kun anbefales 🌟🌟🌟🌟🌟
Kan kun anbefales 🌟🌟🌟🌟🌟
Let og overskuelig hjemmeside. Inden man byder på varen få man oplyst slutpris/ totalpris ved feks et bud på 50 kr.
Serviceminded og hjælpsomme medarbejder😊

Odpowiedź od Auktionshuset Sønderjylland
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.