En sublim oplevelse med fantastiske tjenere, sommelier og maden var meget gennemført og helt klart på 1 stjernes michelin niveau…de gjorde det så godt. ( de fortjener en rød stjerne! ) Vi boede i m... Zobacz więcej
Fantastisk ophold i skønne omgivelser Jeg havde et helt igennem skønt ophold på Molskroen. Stedet er meget flot og ligger helt perfekt ned til vandet med en fantastisk udsigt. Beliggenheden er idee... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Molskroen tilbyder gastronomi af høj klasse, miniferier, selskaber og konferencer, alt sammen i skønne omgivelser.
Hovedgaden 16, 8400, Ebeltoft, Dania
- www.molskroen.dk
Odpowiada na 83% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk oplevelse på Molskroen
Fantastisk oplevelse på Molskroen! Afternoon tea’en bød på de lækreste små serveringer, hvor alt var smukt anrettet og smagte fantastisk. Servicen var helt i top – super dygtigt og sødt personale, som virkelig fik os til at føle os godt tilpas hele vejen igennem. En oplevelse der varmt kan anbefales!
Virkeligt en ærgelig oplevelse
Virkeligt en ærgelig oplevelse. Havde friet til min madglade kæreste og bestilt mad på kroen som kronen på værket. De glemte vores bestilling flere gange, servede vin 50 minutter før retterne ankom, spurgte os om bestillings navn flere gange og prissatte den alkohol frie drinks menu til min kæreste 250kr dyrere end jeg havde bestilt den på på deres hjemmeside. Gav 1200kr for vinmenu mens de penge kunne købe alle flakser jeg fik et glas af. Sad og ventede på en ret i en time og fik i tilgift et elendigt glas dansk produceret hvidvin at sutte i. Fik at vide at den havde vundet priser i Frankrig. Den koster 175kr flasken og jeg gav det samme for et halvt glas.
Fesen, fesen, ikke i nærheden af Michelin udover på pris.
5500 kr for kvaliteters niveau ala Le Croq i Aarhus midtby (-10x pris)
Heldigvis returnerede de 250kr som så blev brugt på at stille både mig og kærestens sult på mc Donalds 15
Minutter efter. Tak for det.
En sublim oplevelse!
Vi boede i mastersuite som var så skøn med balkon med udsigt til vandet og den dejlige have og masser af plads. Der lugtede lidt at klorak, men det handlede de lyn hurtig på og skyllede ud i badet og væk var lugten. Vi fik endda afslag på værelset, så professionelt håndteret!
Kan godt anbefales og kom tidlig da der er afternoon tee kl 13…dette er en meget positiv oplevelse
Når både mad, service og stemning spiller
Vi var til firmajulefrokost på Molskroen, og det var helt ærligt en af de bedste, jeg har været til. Fra det øjeblik vi trådte ind ad døren, følte man sig velkommen. Personalet var imødekommende, rolige og meget opmærksomme uden at være påtrængende – og det gjorde bare, at aftenen flød helt naturligt.
Maden var noget helt særligt. Hver servering var gennemtænkt, smagte fantastisk og blev præsenteret med stor respekt for råvarerne.
Omgivelserne sætter prikken over i’et. Der er en ro og en atmosfære på Molskroen, som gør, at man automatisk slapper af og bare nyder øjeblikket. Man mærker tydeligt, at der er styr på detaljerne, og at kvalitet betyder noget her.
Alt i alt en fuldstændig gennemført oplevelse og et oplagt valg til firmaarrangementer, hvis man gerne vil give sine medarbejdere noget, der føles særligt og veludført.
Hyggeligt og fint sted
Hyggeligt og fint sted, lidt for stilrent for vores vedkommende til juleaften 🎄manglede julen.. men meget lækkert mad, flinke tjenere og lækkert værelse
Har lige været på den årlige tur til…
Har lige været på den årlige tur til Molskroen og fået Afternoon Tea .
Og i år var det ekstra fantastisk hold da op nogle fantastiske lækkerier vi fik og ikke som det var før med buffet ,og det synes vi er helt fantastisk da vi ikke synes Molskroen er et buffet sted.
Og sikker nogle søde OG smilende tjener der var der hele tiden og gjorde det bedste man kan ønske af service
TAK for den oplevelse ❤️ til de nye ejer det er en god start 🙏🏽

Odpowiedź od Molskroen
Vi havde et fantastisk ophold på…
Vi havde et fantastisk ophold på Molskroen.
3-retters menuen om aftenen var virkelig lækker – flot sammensat, velsmagende og tydeligt lavet med fokus på kvalitet. Morgenmadsbuffeten var intet mindre end fantastisk med stort udvalg og høj standard hele vejen igennem.
Vi boede i et stort og rummeligt værelse i den nærliggende bygning Strandhotellet, som var både komfortabelt og indbydende. Alt i alt en oplevelse, der levede fuldt op til forventningerne – vi kommer meget gerne igen.
Molskroen, en perle på Djursland
Molskroen dannede de perfekte rammer om årets firmajulefrokost. Fra første øjeblik blev vi mødt af et yderst professionelt, imødekommende og nærværende personale, som med stor venlighed og overskud sikrede et serviceniveau i absolut topklasse hele aftenen. Alt fungerede gnidningsfrit, stemningen var afslappet og samtidig elegant, og man mærker tydeligt den stolthed og faglighed, der præger stedet.
Vi overnattede desuden på Molskroen, hvilket kun forstærkede oplevelsen. Værelserne var indbydende og komfortable, og morgenmaden dagen efter var ganske enkelt udsøgt, et niveau, der matcher husets høje standard og sætter et perfekt punktum for opholdet.
Molskroen er ganske enkelt en perle på Djursland, et sted hvor kvalitet, atmosfære og menneskelig varme går op i en højere enhed. Vi kan på det varmeste anbefale Molskroen til både private og erhvervsmæssige arrangementer.
Holde min 70 års fødselsdag
Holde min 70 års fødselsdag, 20 gode drenge til herre frokost
Super mad👌👍fantastisk service i en nyrenoveret molskro

Odpowiedź od Molskroen
Velsmagende, gennemført og hjerteligt.
Hele oplevelsen på Molskroen lige fra varm velkomst, afternoon tea, overdådig signaturmenu, overnatning og rolig morgenmad var i sin helhed en oplevelse der virkelig kan anbefales ! ALT var taget hånd om eller holdt øje med af det opmærksomme, professionelle og hjertevarme personale. Mad og vin var af højeste klasse og nøje afstemt. De lyse, smukke og stilfulde stuer satte perfekte rammer for en uovertruffen oplevelse !

Odpowiedź od Molskroen
En gastronomisk oplevelse med service i…
En gastronomisk oplevelse med service i topklasse!
Dejligt sted med rigtig fine værelser.

Skønne Molskroen
Rigtig god oplevelse med meget lækker mad i skønne omgivelser. Fantastisk serviceminded personale, dejlige værelser. Kan kun varmt anbefale et besøg

Odpowiedź od Molskroen
Perfekt aften med god mad, vin og overnatning!
Jeg var til julefrokost med arbejdet og fik den dejligste 3-retters menu! Mad, vin, de ansatte og efterfølgende overnatning var helt perfekt! Morgenmadsbuffet dagen efter var også rigtig lækker! Jeg kommer helt sikkert igen og sender mine varmeste anbefalinger.

Odpowiedź od Molskroen
Rigtig lækker mad til julefrokost med…
Rigtig lækker mad til julefrokost med mine kolleger. Smukke rammer og fantastisk venligt personale.
Kommer helt sikkert igen. Har hørt meget godt om afternoon tea konceptet

Fantastisk ophold i skønne omgivelser
Fantastisk ophold i skønne omgivelser
Jeg havde et helt igennem skønt ophold på Molskroen. Stedet er meget flot og ligger helt perfekt ned til vandet med en fantastisk udsigt. Beliggenheden er ideel, hvis man holder af natur og ro, og der er nem adgang til mange skønne vandreruter i Mols Bjerge samt kort afstand til Ebeltoft by.
Omgivelserne er smukke, og hele oplevelsen emmer af kvalitet og afslapning. Et sted jeg varmt kan anbefale og meget gerne vender tilbage til.

Odpowiedź od Molskroen
Molskroen forkælede os fra første…
Molskroen forkælede os fra første øjeblik. Fra fredag til lørdag nød vi en fuldstændig vidunderlig afternoon tea med både salte og søde sager, der nærede alle sanser – ledsaget af skønne bobler, både lokale perler og de klassiske franske.
Vi var fire veninder af sted og boede sammen i en virkelig smuk suite, hvor æstetik, ro og komfort gik op i en højere enhed. At kunne sove sammen i samme suite, i fantastiske senge og inspirerende, afslappende rammer, bandt en perfekt sløjfe om opholdet.
Om aftenen fik vi Molskroens klassiske signaturmenu – helt igennem udsøgt – med nøje udvalgte vine, hvor alt var afstemt til perfektion. Stemningen på kroen er jordnær, passioneret og klassisk på den fineste måde. Et sted hvor der er plads til både stiveste puds og afdæmpet hverdagstøj.
Betjeningen var intet mindre end fremragende – kompetent, nærværende og båret af en tydelig passion for råvarer, håndværk og gæsteoplevelsen. Molskroen er et sted, der sætter sig i kroppen og bliver i hjertet. 💛

Et magisk ophold ✨
Havde en uforglemmelig eftermiddag, aften og overnatning på Molskroen ✨ Alt var magisk - lige fra den hyggelige afternoon tea, til den sanselige og smukke middag og den lækre overnatning! Rammer, mad, betjening og værtsskabet var helt i top!

Skøn oplevelse på Molskroen
Besøgte Molskroen med min kæreste den 12 december 2025 og fik signaturmenuen.
Fantastisk lækker mad og rigtig god betjening af kompetent og sød personale. Vi kan varmt anbefale det.

Fredag aften!
Vi havde booket bord en fredag kl. 18. Vi havde på forhånd bestilt signatur menu. Vi ankom og blev taget godt imod. Vi bestilte et glas Champagne til start, samt vinmenu til menuen og kaffe samt whisky til petit Four. Så alt i alt en ca. 6000 kroners oplevelse.
Vores ene tjener var meget nervøs, og lavede mange fejl undervejs, og jeg synes det var rigtig synd for personen. Der var mange “ups” i løbet af aftenen, -med timing og tjeneren præsenterede vores snack med trøffel som lever. Pyt! -hvis det havde været det eneste, -det er mennesker, og der sker fejl.
Jeg oplevede en masse “teknikker”i spil i maden, men mangel på velsmag og wow oplevelse.
Kl. 9.45 var vores aften slut, og vi tog en taxa hjem.
Det hele blev jappet igennem og vi havde fornemmelsen af at det kun var fredag. Alt i alt havde vi en hyggelig aften med søde mennesker omkring, men pris, oplevelse og kvalitet hænger desværre ikke sammen.

Odpowiedź od Molskroen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.