Audi - Fredericia Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Kongens Kvarter 32, 7000 Fredericia, DK

Oceniono na 1 z 5

Vi har en Audi E-tron 55, og vi har et service og reparationsabonnement hos Audi Fredericia. Vi har hidtil været tilfredse. Men det seneste værkstedsbesøg har efterladt os uforstående. Vi skulle... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Talte helt kort med Mathilde fra Audi i Fredericia, hun ringede, havde lige bilen som jeg ønskede, A6 e-tron med alt hvad der bimler og bamler, og selvfølgelig slog jeg til. En helt igennem fantastis... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Meget venlig og professionel personale. Prisen blev ikke kun overholdt, men var mindre end tilbudt. Fine dropin kontorer når man venter

Oceniono na 5 z 5

Bestilte vores Audi nr13 eller 14( kan ikke huske😆) Vi har været super tilfredse med Jeppe, & han har ydet en top service, da vi bestilte vores Q6’er Quattro. Altid god kommunikation, & besvar... Zobacz więcej

1. Warsztat samochodowy

Napisane przez firmę

• Kongens Kvarter 32, 7000, Fredericia, Dania

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1943

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

De er altid venlig og gør et flot…

De er altid venlig og gør et flot stykke arbejde

15 stycznia 2026

Hej Helle,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever, at vi altid er venlige og leverer et flot stykke arbejde.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Audi Fredericia

Audi Fredericia - super godt sted, god service.

22 stycznia 2026

Hej Carl,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du oplever Audi Fredericia som et super godt sted med god service. Det betyder meget for teamet, at deres indsats bliver bemærket og værdsat.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Audi Fredericia leverer en oplevelse

Audi Fredericia leverer en oplevelse, der matcher bilens kvalitet. Fra første kontakt har servicen været præcis, professionel og personlig.
En særlig tak til Aldin Imamovic, der sørgede for et kontor og perfekt kaffe, så jeg kunne arbejde effektivt imens – en service og opmærksomhed, jeg ikke har oplevet før, og som klart overgår niveauet hos andre forhandlere (f.eks. Odense).
Jeg kører i en A6 med så højt udstyrsniveau, at selv nyere modeller sjældent matcher det, og de mødte mig med stor respekt for min viden og forventninger. En oplevelse, der afspejler modenhed, æstetik og teknisk forståelse.

8 stycznia 2026

Hej Ibrahim,

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det glæder os meget at høre, at vi har leveret en service, der matcher både dine forventninger og bilens kvalitet.

Særligt takken til Aldin Imamovic sætter vi stor pris på – det er netop den personlige, professionelle og opmærksomme tilgang, vi stræber efter at give alle vores kunder.

Dejligt at høre, at rammerne gjorde det muligt for dig at arbejde effektivt under besøget, og at dialogen tog udgangspunkt i din viden og dine forventninger. Det betyder meget for os, at oplevelsen afspejler både faglighed, respekt og kvalitet hele vejen igennem.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og ønsker dig fortsat rigtig god fornøjelse med din Audi.

Audi - En del af Semler Mobility

Rigtig god og professionel service

Rigtig god og professionel service

15 stycznia 2026

Hej Bjarne,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi takker mange gange for besøget, hvor det glæder os, at du havde en god oplevelse med god service.

Jeg er glad for kom hos Audi Fredericia

7 stycznia 2026

Hej Rossen,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du er glad for at være kommet til Audi Fredericia. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang

Oceniono na 1 z 5

Dårlige prøvekørsel

Jeg skriver for at udtrykke min store utilfredshed med en nylig prøvekørsel hos Audi Fredericia.
Vi havde booket en prøvekørsel af en Audi Q4 e-tron online tre dage i forvejen. Desværre viste det sig, at bilen ikke var tilstrækkeligt opladet, hvilket resulterede i, at bilen gik i stå på motorvejen under prøvekørslen.
Medarbejderne informerede os blot om, at vi selv skulle kontakte vejhjælp og vente cirka 1,5 time, indtil bilen blev afhentet. Situationen var særligt belastende, da vi havde små børn med i bilen.
Jeg bad personalet om hjælp til at arrangere alternativ transport for børnene, men dette blev afvist med henvisning til manglende personale. Jeg finder dette meget utilfredsstillende, især da situationen opstod som følge af, at bilen ikke var blevet kontrolleret og klargjort korrekt inden den planlagte prøvekørsel.
Efter min opfattelse bør Audi Fredericia tage ansvar for denne hændelse. Det, som skulle have været en positiv oplevelse med Audi, udviklede sig i stedet til en meget stressende og utryg situation. Oplevelsen har desværre givet mig et meget negativt indtryk af Audi som brand.

17 stycznia 2026

Hej Soujanya,

Tak fordi du deler din oplevelse – og undskyld for den meget utilfredsstillende prøvekørsel hos os.

Det er naturligvis helt uacceptabelt, at en prøvekørselsbil ikke har været korrekt opladet og klargjort, og at det har resulteret i, at bilen gik i stå undervejs.

Vi beklager også, at I ikke oplevede den nødvendige hjælp og støtte fra vores side i situationen – her burde vi have taget et langt større ansvar og hjulpet jer videre på en ordentlig og omsorgsfuld måde.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på dette. Vi forstår fuldt ud din frustration og beklager oprigtigt, at din oplevelse med os har været negativ.

Audi Fredericia - En del af Semler Mobility

Oceniono na 5 z 5

Et perfekt forløb fra bestilling til…

Et perfekt forløb fra bestilling til levering.

13 stycznia 2026

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces. Vi ønsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye bil.

Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,

Et bilhus i top

Vi har lige afsluttet handel og afhentet vores nye Audi Q4 Det har hele vejen igennem været en super positiv oplevelse. Sælger Rasmus Poulsen har sørget for fremragende service og sørget for, at vi hele vejen har følt os godt tilpas. I det hele taget et bilhus, der oser af god atmosfære og venlige og imødekommende medarbejdere. Med venlig hilsen Dorte og Peder Larsen

14 stycznia 2026

Hej Dorte,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces. Vi ønsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye Audi Q4!

Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,

Super sælger

Super sælger

9 stycznia 2026

Hej Dorthe,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du har oplevet vores sælger som super sælger. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang!

Oceniono na 5 z 5

Fin og reel vejledning og købsoplevelse…

Fin og reel vejledning og købsoplevelse af Thomas i.f.m valg af ny bil Audi Q 4 Etron 45 S Line.

29 grudnia 2025

Hej Hanne,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du har haft en fin og reel vejledning samt en god købsoplevelse med Thomas i forbindelse med valget af din nye Audi Q4 e-tron 45 S line. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang!

Alt det bedste – og rigtig god køreglæde.

Godt bilkøb!😀

God, professionel og fair behandling til og med levering.
Fik oven i købet en ekstra rabat som vi ikke havde forventet!

9 stycznia 2026

Hej Peter,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft et godt bilkøb med god, professionel og fair behandling hele vejen frem til levering – og at du oven i købet fik en ekstra rabat, som du ikke havde forventet. Den form for positiv overraskelse er vi glade for at kunne give.

Alt det bedste – og god køreglæde.😀

Hej Helmut,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du har oplevet god og meget professionel service hos os. Det er lige præcis den standard, vi stræber efter hver dag.

Super service, Mads B ved hvad han har med at gøre 😊

31 grudnia 2025

Hej Jakob,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du har oplevet super service, og at Mads B ved, hvad han har med at gøre. Den slags feedback er både motiverende og værdifuld for os.

Oceniono na 5 z 5

En virkelig super oplevelse ved Audi…

En virkelig super oplevelse ved Audi Fredericia og sælger Jeppe som gik det extra at sørge for vi kom med i en kampagne der gik i gang efter vores underskrift på slut seddel

19 grudnia 2025

Hej Lars,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en super oplevelse hos Audi Fredericia, og at Jeppe gik det ekstra skridt for at sikre, at I kom med i kampagnen – også selvom den først startede efter underskrivelsen af slutsedlen. Det er lige præcis den form for ordentlighed og ekstra service, vi stræber efter.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen næste gang.

Alt det bedste – og god køreglæde.

Oceniono na 5 z 5

Altid god service og venlig betjening.

Altid god service og venlig betjening.

9 grudnia 2025

Hej Lars,

Opdateringer

God service og behandling

3 grudnia 2025

Hej Jørgen,

Tak for den flotte anmeldelse – det sætter vi stor pris på!

Oceniono na 5 z 5

Havde uventet fået nyt husdyr

Havde uventet fået nyt husdyr, en mår som har hygget sig med ledninger i mit motorrum. Det blev repareret imens jeg fik et par kopper kaffe en fredag, nok lige sent nok. Så flot service👌

3 stycznia 2026

Hej Holger,

Hej Lene,

Tusind tak for de flotte ord – og ikke mindst for at fremhæve Mads.

Oceniono na 5 z 5

Audi Fredericia er et rart sted at…

Audi Fredericia er et rart sted at komme, man føler sig godt taget imod hver gang man kommer, og vælger man at købe eller lease en bil hos dem, er hele processen håndteret meget professionelt med kunden i fokus.

30 grudnia 2025

Hej Henrik,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at Audi Fredericia opleves som et rart sted at komme, og at du føler dig godt taget imod hver gang. At du samtidig oplever, at både køb og leasing bliver håndteret professionelt med kunden i fokus, betyder rigtig meget for os. Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Super oplevelse at købe ny bil ved Audi…

Super oplevelse at købe ny bil ved Audi - Fredericia

23 grudnia 2025

Hej Ole,

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en super oplevelse med at købe ny bil hos Audi Fredericia. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang

Alt det bedste – og god køreglæde.

Audi – en del af Semler Mobility

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej