Atelierbarnhardt

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Dit is een dropship bedrijf. Via de email krijg je continue hetzelfde antwoord. Terugsturen moet naar China op eigen kosten ondanks dat de verkeerde maten gestuurd zijn. Retourkosten zijn €50,00

Oceniono na 1 z 5

1 ster is nog teveel. schoenen en kleding hier besteld. Heel anders dan op de foto. Goedkope plastic gebruiken ze. En als je retourneert, dan ontvang je je geld niet terug. TIP!:Check hun retour ad... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Koop niets, komt niet overeen met foto's. Slecht en heel dun materiaal; 2 artikelen gekocht en allebei (jurk en jumpsuit) komt niet overeen met bestelling. Dit via foto's ook laten zien aan atelier.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Ik bestelde 2 extra large colberts bij Atelier Barnhardt. De jasjes werden geadverteerd, ruim vallend. Bij ontvangst bleek dat zij ruimvallen voor maatje 36. De retourkosten 50 euro (naar China) zijn... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Dit is een dropship bedrijf

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel.
TIP!:Check hun retour adres. Wanneer niet in Nederland, dan geen zaken mee doen. Zijn oplichters uit het buitenland.

28 lipca 2025

Oplichters!!!

Oplichters!!!

Een paar weken geleden een bestelling gedaan. Bestelling is nooit geleverd! Op e-mails wordt niet gereageerd. Ik vrees dat ik mijn geld kwijt ben.
Je voelt je belazerd! Je zuur verdiende hard werkende geld, wordt je bestolen door een stel oplichters. Schandalig!!!

20 września 2025

NIETS bestellen bij Atelier Barnhardt

NIETS bestellen bij Atelier Barnhardt, sturen verkeerde bestellingen, die gestuurd worden vanuit China, terug gestuurd op 10 juli, naar China. Tot heden heb ik mijn geld niet terugontvangen.
Meermaals een mails gestuurd, maar ze reageren niet.

21 lipca 2025

HIER NIET BESTELLEN!!

HIER NIET BESTELLEN!!! W a a r d e l o o s... mijn bestelling viel tegen, moest retourneren naar China! Toch maar gedaan, pakketje kwam terug naar mij: adres onbekend! Dit gedeeld met Emma Smit (later Christine?) via info at atelierbarnhardt dot com. Eerst alle begrip, maar nu, maaaaanden later, nog steeds geen geld terug. Geld kwijt vrees ik....

30 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Retourneren niet mogelijk. Geen adres vermeld. Kwaliteit slecht. Je wordt belazerd.

Retourneren niet mogelijk terwijl was aangegeven dat binnen 30 dagen kan worden geretourneerd. Nergens adres vermeld waarnaar je kunt retourneren. Ook geen adresgegevens op de website. Met de jurk kan ik niets. Het is slechte kwaliteit. Ik heb een mail gestuurd waarin ik gegevens verzocht, maar geen reactie ontvangen. Ik voel mij dus belazerd.

13 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Niets ontvangen en geld weg

Mijn bestelling is niet aangekomen. De website van Atelier Barnhardt bestaat niet meer. Ik heb via e-mail mijn geld terug gevraagd, maar krijg geen reactie ☹️

8 sierpnia 2025

Hoi,

Het spijt ons zeer om te horen over uw ervaring. Dit is niet het serviceniveau dat wij nastreven. Stuur ons alstublieft een e-mail op info@atelierbarnhardt.com zodat we dit verder kunnen onderzoeken en het in orde kunnen maken.

Webfraude bij Atelierbarnhardt

Webfraude Atelierbarnhardt. Een bestelling gedaan, betaald maar nog steeds niets ontvangen. Kreeg na mijn 1e mail wel een reactie, men ging kijken wat het probleem was. Nu geen reactie meer en ook de website is niet meer bereikbaar. Inmiddels heb ik melding gemaakt bij Stichting Webfraudemelding. Tevens alle correspondentie van Christine (klantenservice) van Atelierbarnhardt gestuurd naar Advocatenkantoor Notermans. Dit heeft nog een staartje!!!!

7 sierpnia 2025

BESTEL HIER NIET

BESTEL HIER NIET
Ik heb 2 jasjes besteld, ze zijn niet geleverd.
Track en Trace code is niet meer te achterhalen
Website is uit de lucht.
Geen reactie op mijn mail waar pakket blijft.
Ik ben helaas opgelicht.
Heel triest

22 lutego 2025

SPIJT

Zending duurde 3 weken. Bestelde jasje viel tegen dus ik wilde het retourneren. Op de vraag welke stappen ik moest ondernemen om het product tegen terugbetaling te retourneren was het antwoord: Houd er rekening mee dat de retourkosten voor rekening van de klant zijn. We raden u ten zeerste aan een verzendmethode met track en trace te gebruiken om een ​​veilige levering te garanderen. De retourkosten kunnen ongeveer £ 50 bedragen, afhankelijk van de koerier.

Dit was het hele jasje niet waard. Nooit meer! Meteen ook wantrouwen richting andere Chinese bedrijven en praktijken.

Oceniono na 1 z 5

Lijkt totaal niet op elkaar behalve de kleur iets of wat

De jurk die ik besteld heb, lijkt niet op wat ik heb ontvangen behalve de kleur enigzins! Probeer ik op de site te achterhalen voor het retour te zenden. Is er geen website meer???

5 augustus meteen een mail gestuurd...maar nog geen reactie gehad....heel slecht vind ik dit!!

Oceniono na 1 z 5

Bedrijf bestaat niet meer, kwaliteit China

Als je bestelt en er staat gratis levering in NL en levering in 5 werkdagen lees ik de kleine letters niet verder. Producten komen uit China? In ieder geval was ik al op vakantie toen de schoenen aankwamen na een maand. Stinken naar plastic, papier waar ze in gewikkeld waren plakte aan de strass op de schoen, maten vallen klein uit en nu bestaat t bedrijf niet meer. Heel jammer dit. Goeie les.

4 sierpnia 2025

Oceniono na 1 z 5

Helaas in deze scam getrapt

Helaas in deze scam getrapt.
Kledingstuk kwam wel maar is niet eens afgewerkt.De helft ontbreekt en er zitten al gaatjes in omdat de stof goedkoop is.

2 sierpnia 2025

Pure oplichterij

Pure oplichterij. Na weken werd het bestelde eindelijk bezorgd. Het jasje leek in niets op wat ik had besteld. Ik raad iedereen aan hier niets te bestellen. Terug sturen is geen optie, want het komt uit China. Ik neem mijn verlies. Het jasje kan zo naar de kringloop of in de vuilnisbak.

2 sierpnia 2025

Oceniono na 1 z 5

Bestel hier niet – misleiding, verkeerde maten en weigering tot terugbetaling

Bestel hier niet!! Ik ontving meerdere kledingstukken in de verkeerde maat, zonder labels, en totaal niet zoals afgebeeld op de website. Retourneren zou mij €55 kosten, terwijl dit volgens het Europese consumentenrecht niet op mij hoort te worden afgewenteld bij non-conforme producten.

Mijn verzoek tot volledige terugbetaling werd herhaaldelijk genegeerd of afgewimpeld met standaardreacties en vage verwijzingen naar een “senior team”. Uiteindelijk boden ze twee opties: alles houden met een kortingscode, of op eigen kosten (€55) retourneren.

Kortom: misleidend, onbetrouwbaar en juridisch onjuist. Ik heb meldingen gedaan bij o.a. ConsuWijzer en adviseer anderen hetzelfde te doen, zodat dit gestopt wordt.

Trap er niet in, dit is géén eerlijke webshop!

@Christine, kom hier niet ook met een standaard reactie. De feiten spreken voor zich, en mensen hebben recht op de waarheid.

28 lipca 2025

Oceniono na 2 z 5

Regenjas besteld

Nou een week geleden regenjas besteld maar tot op heden geen bericht enz en kan kan ook de winkel niet meer vinden, ik hoop dat ik niet mijn geld hebt weggegooid.

1 sierpnia 2025

Lelijke jurk

Lelijke jurk, 1 maand op gewacht, zoo gekreukt dat er bijna niets meer van over was. Made in China. Maar ik lees dat mevrouw en meneer zijn gestopt met het bedrijf. Dus die zullen zich van de reviews niks meer aan trekken. Jurk ligt in de kleding container, betaal liever iets meer voor wat fatsoenlijks!!!...

1 sierpnia 2025

Oceniono na 1 z 5

Kan bestelling niet meer volgen

Heel vreemd, opeens kan ik mijn bestelling niet meer volgen. Wat er aan de hand is weet ik niet. Heb een mail gestuurd, hoop op een tegenbericht. Wordt hier toch wel een beetje nerveus van!
Update: inmiddels een keurig bericht terug ontvangen, men gaat het nakijken en zodra men iets weet krijg ik een update. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt!

31 lipca 2025

mijn advies

mijn advies: koop niet bij deze webshop. je wacht weken op je bestelling. kwaliteit valt tegen en wanneer je iets retour wilt sturen kost het meer dan €50,00 spijt dat ik niet eerst de reviews heb gelezen. er zijn genoeg betrouwbare webshops waar je met een paar dagen je bestelling hebt en zonder gedoe iets terug kunt sturen.

25 lipca 2025

Oceniono na 1 z 5

Product dat geleverd is lijkt totaal niet op versie website

Product dat geleverd is lijkt totaal niet op website versie. Na contact opgenomen te hebben met de winken krijg ik 0 compesatie.

Retour kosten zijn op eigen rekening. Kosten kunnen oplopen tot 50 euro.

Maar gelukkig krijg ik 20% korting op me volgende aankoop..

25 lipca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej