Zobacz, co mówią recenzenci
Lichtsnoer op zonne-energie gekocht, ziet er erg leuk en werkt tot nu toe prima! Lampjes 2 watt dus niet heel erg fel Snel geleverd en degelijk verpakt. Helaas had ik tijdens ophangen het snoer laten... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ich bin sehr zufrieden mit a sunny day! Vorab hatte ich mich per Mail erkundigt, ob auch nach Deutschland versendet wird und habe innerhalb weniger Stunden eine sehr freundliche und präzise Antwort... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik had een tripod besteld en daar was geen afstandsbediening bijgesloten, waarvoor ik deze juist had besteld, stond ook op de doos dat deze erin zou zitten. Een mail gestuurd en binnen een paar uur an... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
a sunny day is opgericht op 1 januari 2020 door twee jonge, ambitieuze ondernemers. In juli 2024 is het overgenomen door een nieuwe generatie jonge ondernemers, die de missie: het ontwerpen van functionele woondesigns voortzetten. Want dat is waar a sunny day is ontstaan, vanuit liefde voor functioneel (woon)design. Met name kwalitatieve, maar toch betaalbare producten. Want wie zegt dat een scherpe prijs afbreuk moet doen aan de kwaliteit en het design? Wanneer je een leuk item voor in en/of rondom het huis aanschaft, wil je er natuurlijk wel zo lang mogelijk van kunnen genieten. Hoe doen we dit? Door middel van onze hoofdingrediënten: passie en functioneel design. We willen graag voor ieder wat wils aanbieden en zijn bereid om net dat extra stapje voor je te zetten. Je wilt je product natuurlijk snel in huis hebben en tips ontvangen over hoe je zo lang mogelijk plezier kunt beleven van het item. We hechten veel waarde aan de feedback en behoeftes van onze webshop gebruikers. We zijn dan ook altijd op zoek naar feedback en inspiratie, om zo constant te blijven verbeteren. Onze producten liggen al op je te wachten in ons magazijn hier in Oldenzaal, Nederland. Van daar uit kunnen we dezelfde dag nog voor je verzenden zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van onze mooie producten. Geen lange wachttijd, geen vertraging - je kunt gewoon lekker genieten. Dat is het "a sunny day" effect, het gevoel van een zonnige dag - het hele jaar door! 🌞
Dane kontaktowe
Jaartsveldstraat 5a, 7575 BP, Oldenzaal, Holandia
- info@asunnyday.nl
- asunnyday.nl
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Slingers besteld
Slingers besteld, te laat bezorgd en heb er niets meer aan. Zit nu zonder slingers, bedankt.
Komen dus de snelle levering niet na.
Slecht!!!

Bestelling reserve led-lampen
Ik bestelde reserve led-lampen maar deze waren helaas uitverkocht of niet meer leverbaar. Ik ben na enige tijd wachten toch nog op de hoogte gebracht dat ik deze opnieuw kon bestellen en zo geschiedde. Na vlekkeloze levering heb ik nu 6 extra lampen in reserve voor mijn 10m lichtsnoer. Mooie opvolging van deze medewerker zou ik zeggen. Top!
Super service!!
Vlotte afhandeling keurig verpakt, desondanks 1 lampje gesneuveld van lichtsnoer. Snel contact en lampje is vervangen.
Een lichtpuntje in deze donkere dagen
A sunny day heeft snel gereageerd en mijn nieuwe bestelling snel geleverd.
Uitstekende service
Uitstekende service. Contact liep erg vlot en fijn.
Bedankt Lotte!
Zeer correct gewerkt en snel
Zeer correct gewerkt en snel
Ook factuur zoals het moet zijn
Bedankt
Top, exact zoals in de reclame
Top, het product is zoals het gepromoot wordt: een stabiel en makkelijk te gebruiken statief (en hoog!)

Super!
Service goed, levering snel, bij vragen zeer goed en snel geholpen. Betrouwbare partij!

Odpowiedź od Helios2day B.V.
Digitaal fotolijstje van umbrion 15.6”
Digitaal fotolijstje van umbrion 15.6”
Alles correct geleverd.
Goed product.
Uiteindelijk hebben we er nog een bijbesteld.
grtz Maria en Geert

Odpowiedź od Helios2day B.V.
Heel blij met de zelfreinigende…
Heel blij met de zelfreinigende kattenbak! Werkt perfect. De gebruiksaanwijzing is duidelijk en makkelijk. Met onze 3 poezen echt een aanwinst.

Odpowiedź od Helios2day B.V.
Een digitale fotolijst gekocht via a…
Een digitale fotolijst gekocht via a sunndy day. Helaas na korte tijd is deze kapot gegaan, touchscreen werkte niet meer. Contact opnemen en in hele korte tijd een nieuwe fotolijst ontvangen. Hartelijk dank voor de goede service!

quality product
Good quality product, the stitching and chains are very solid and smooth, I am satisfied. It was also sent very quickly.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.