Askepot & Valentino Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg har i dag fået den bedste service og vejledning i butikken til at finde min brudekjole. Det har været guld værd. Man bliver mødt helt nede på jorden af det sødeste personale, som gør det til den m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mega god oplevelse. Vi ankom lidt før vores aftalte tid. Snusede lidt rundt og kiggede på deres udvalg af konfirmationskjoler. Blev herefter mødt af en fantastisk ekspedient, der med det samme charme... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En fantastisk oplevelse med at finde brudekjole. Ekspedienten var fantastisk! Hun var så godt til at lytte til det jeg ville have. Hun var så dygtig og kompetent! Hun var god til at hjælpe med at væ... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg er mor til en datter der skal konfirmeres i 2026. Vi var igår til aftalt kjoleprøvning. Og sikke en fantastisk oplevelse. Alt var bare spoton 👌 Vi blev serviceret af Silvia - hold nu op hvo... Zobacz więcej

1. Obsługa ślubów

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Askepot & Valentino - velkommen til Tønder og Jyllands største specialbutik med brudekjoler

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

173 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 27

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Efter at have haft en dårlig oplevelse

Efter at have haft en dårlig oplevelse, da vi skulle hente en konfirmationskjole skrev jeg til butikken.
Svaret var et angreb.
Med deres egne ord har de syet kjolen fuldstændig fra hinanden og kjolens design og opbygning er gået tabt.
Man får ikke en kommende konfirmand til at stå med tårer i øjnene og føle sig til besvær - Kjolen var bestilt for 5 måneder siden med deres vejledning.
Valg af en anden kjole 3 uger før konfirmation var ikke et alternativ - der var nærmest ikke noget tilbage.
Bedre rådgivning første gang, da kjolen blev valgt ville være ønskeligt, så man ikke i 11 time skal høre, at designet går tabt ved at sy den til.

Var blevet lovet gratis tilpasning på en kjole til Kr. 3.600,-.
Det ville man ikke være ved.

Ikke nok med det, så skal man finde sig i svar, fyldt med hvad jeg betragter som flabetheder man modtager som svar.
De fejer ethvert ansvar fra sig i stedet for at lære af de fejl der begåes.

Så mit råd HOLD JER VÆK.

22 kwietnia 2018
Oceniono na 5 z 5

En stor dag i trygge hænder 👌🏻

Tusind tak til Askepot og valentino i Tønder for at skabe en perfekt dag for mig og mine da jeg skulle vælge min drømme brudekjole. ❤️
Især en tak til dig Lidia, du formådede at finde kjoler lige i min smag. Og jeg følte mig forkælet og godt tilpas.
Gør jer selv den tjeneste og und jer en oplevelse hos Askepot og valentino.
Det har HELE pakken.
Tak.

19 lutego 2018
Oceniono na 2 z 5

Købt bryllups kjole

Købt bryllups kjole

Dårlig vejledning, ringe skrædder. Måtte selv have den til skrædder efterfølgende for bare at kunne bærer den. Efterfølgende ingen form for service eller hjælp. Henvendte os og fik lovning på at deres skrædder ville kigge på den igen men vendte aldrig tilbage. Kæmpe skuffelse på den største dag. Skuffet, vred og ked af det over denne behandling.

30 stycznia 2018

WAUW!! Skal opleves

WAUW, WAUW, WAUW!!
Når man skal giftes, ønsker de fleste kvinder det perfekte bryllup, men også vejen dertil er en drømme rejse, hvis man altså ender det helt rigtige sted. For glæden til den store dag betyder også meget.
Derfor er jeg "Askepot og Valentino" evigt taknemlig for den bedste service og ærlighed. Selv de værste krav vil de kunne opfylde - alt er muligt. En tak til glade Jonna som fortryllede mit første besøg, til Christina som fangede mit ønske om de perfekte sko, til Lena som ordnede min kjole så fortryllende, så ingen kunne se, at den var ændret lidt.
Min mor, mormor og svigermor og jeg selv fandt vores kjoler ved A&V, vidt forskellige kvinder, vidt forskellige kjoler, MEN helt perfekt for alle generationer.
Anbefaler alle, at køre til Tønder

2 października 2017

FORMIDABEL OPLEVELSE

Hos Askepot og Valentino er servicen i top. De dygtige ekspedienter hjælper selv den mest forvirrede brud med at finde den mest perfekte kjole. Og de er indstillet på at finde en løsning også når man kommer og har fundet en anden kjole i deres sortiment, end den oprindeligt købte. Deres skræddere er yderst kompetente og giver gode råd i forhold til længde på slæb, slør og kan endda lave personlige udtryk i kjolen.

Er du i tvivl i forhold til brudekjole skal du tage til Tønder, det er ALLE kilometer værd.

Kærligst
Bruden fra Odense

20 września 2016

Kan varmt anbefales!

Har købt brudekjole her- fik det anbefalet af en veninde fra København - og levede fuldt op til forventningerne! Super service af Christina- der hurtigt fangede mine ønsker - og super god service i forbindelse med tilretning! Da vi kommer fra København blev det hele klaret på en dag- både min og min svigermors kjole. Mens systuen arbejdede gik vi en tur og så på butikker og fik frokost i Tønder by - derefter hentede vi kjolerne - meget flot skrædderarbejde 👍
I forhold til skiltning med tilretning - så står det i prøverum og ved kassen - samt at det blev nævnt da jeg købte kjolen. Føler ikke at de skjuler noget der.

Tusind tak for god service.

6 września 2016

Fantastisk behandling

Jeg havde en fantastisk oplevelse... God service og Jonna var meget opmærksom på mig og mine ønsker omkring min brudekjole... Købte en kjole men endte med at forelske mig i en anden og dagen efter jeg fortrød købet var pengene retur på min konto... Det er det man kender god service på... Kommer helt sikkert igen hvis jeg får brug for en gallakjole... De varmeste anbefalinger <3

21 lipca 2016

fantastisk servi8ce

Var inde og skulle finde en Galla kjole til min datter. der var super service og de gjorde alt for at hun ville komme til at ligne en smuk pige denne dag. kan kun varmt anbefale Askepot og Valentino samt deres dejlige team

12 kwietnia 2016

fremragende service

Jeg vil gerne takke Askepot og Valentino for den fremragende service, der blev givet ved min kones og mit bryllup. Specielt Jonna og deres syerske leverede service ud over det sædvanlige. Mange tak. :-)

10 kwietnia 2016

Fantastisk betjening!

Det første man blev mødt med da man trødte ind i Askepot og valentino, var meget imødekommende personale som var klar til at betjene dig, efter dine behov.
Jeg var på "jagt" efter den helt rigtige gallakjole og efter grundig vejledning og råd fra det meget kompetente personale fandt vi frem til den smukkeste kjole! Kjolen sad en anelse for løst ved brystet, så den skulle tilrettes - og resultatet blev helt perfekt! Rigtig dygtige syersker, hvor kvaliteten af deres arbejde var fornemt håndværk.

Alt i alt er min oplevelse hos Askepot og valentino upåklagelig. Kompetent og professionel rådgivning, kvalitet som er i top men som samtidig har fokus på dine behov som kunde! Og derfor får de top rating fra min side.

Har anbefalt dem kraftigt til mine venner og bekendte, og vil helt sikkert vælge dem til den dag jeg skal stå brud.

Meget positivt! Glæder mig til at komme igen 😊

21 stycznia 2016
Oceniono na 1 z 5

Rigtig dårlig oplevelse hos Askepot & Valentino

Sørg endelig for at få ALLE aftaler vedr. pris og tilretning m.m. på skrift, så der er helt klare linjer!!
Jeg købte en brudekjole og fik oplyst mundtligt, at det ville koste 1.000 kr. ekstra at få den tilrettet, hvilket jeg accepterede, selv om kjolen i forvejen var så dyr, at det ville have været rimeligt at få den rettet til uden beregning.
Ved tilretningen havde forretningen imidlertid ”glemt” vores aftale, og jeg endte med at betale ca. 3 gange så meget som aftalt.
Derudover var resultatet så ringe, at jeg i al hast var nødsaget til at få en privat syerske til at udbedre kjolen.
”Askepot & Valentino”s måde at drive forretning på er i mine øjne særdeles uanstændig, og jeg vil på det kraftigste advare andre mod deres metoder.
For mit og min families vedkommende sætter vi aldrig mere vores ben i den forretning!

15 stycznia 2016

Rigtig god betjening!

Jeg havde egentlig bestilt en kjole i en anden forretning, der var tættere på mit hjem, men da de nærmest var umulige at komme i kontakt med, kontaktede jeg Askepot & Valentino, da de også havde det mærke, som kjolen var fra. De havde ikke kjolen hjemme, men de kunne bestille den hjem, hvilket jeg var rigtig glad for. Da kjolen var kommet hjem, fik jeg en tid til tilpasning og afhentning, det hele på samme dag, så jeg kunne få kjolen med hjem senere på dagen.
Alt i alt synes jeg at de var super flinke og dygtige.

14 października 2015

Alt var perpekt

Jeg kan varmt anbefale Askepot og Valentino.
Jeg er en plus size og det er intet problem her i butikken. De har kjoler i alle størrelser. Jeg fik en god vejledning og en ærlig mening, fordi jeg bad om det.
Jeg prøvede 5 kjoler og den 5. kjole sad lige i skabet :-) Jeg startede med, at sige hvad mit budget lå på og hun fandt kjoler efter mit budget.
Det hele endte endda med, at jeg nåede 1.500 kr. under mit budget :-) Fantastisk :-)

11 maja 2015

Alletiders oplevelse!!!

Jeg er netop blevet gift, købte min skønne og smukke kjole i Askepot og Valentino og kan bare slet ikke forstå de negative vendinger, som andre her på siden har givet videre. Jeg havde en fantastisk oplevelse!

Jeg blev ekspederet af butikkens indehaver og sammen fandt vi den helt rigtige kjole til mig. Der var utrolig mange kjoler at vælge imellem og det syntes til at starte med som en umulig opgave at vælge blot én. Men jeg var heldigvis i gode gode hænder og min ekspedient var rigtig dygtig til at lytte efter mine behov og ønsker, så vi endte med at finde lige netop MIN drømmekjole.

Fra jeg trådte ind i butikken til jeg hentede min kjole op til brylluppet, blev jeg mødt af venlige og yderst professionelle mennesker, altid med et smil på læben og klar til at gøre hvad de kunne for at realisere projekt drømmekjole.

Jeg kan varmt anbefale dette sted til andre.

12 kwietnia 2015

Alt var bare perfekt

Jeg kan varmt anbefale Askepot og Valentino.
Både min mand og jeg købte vores bryllupstøj hos dem, det samme gjorde min mormor. Vi er fuldt ud tilfredse. Medarbejderne gjorde oplevelsen helt unik og man følte sig som en prinsesse. Vi blev alle behandlet virkelig godt og næste gang vi skal til stor fest, er det helt sikkert også i Tønder vi køber festtøjet.

++++++++++

30 sierpnia 2014
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej