Jeg har i dag fået den bedste service og vejledning i butikken til at finde min brudekjole. Det har været guld værd. Man bliver mødt helt nede på jorden af det sødeste personale, som gør det til den m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mega god oplevelse. Vi ankom lidt før vores aftalte tid. Snusede lidt rundt og kiggede på deres udvalg af konfirmationskjoler. Blev herefter mødt af en fantastisk ekspedient, der med det samme charme... Zobacz więcej
En fantastisk oplevelse med at finde brudekjole. Ekspedienten var fantastisk! Hun var så godt til at lytte til det jeg ville have. Hun var så dygtig og kompetent! Hun var god til at hjælpe med at væ... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg er mor til en datter der skal konfirmeres i 2026. Vi var igår til aftalt kjoleprøvning. Og sikke en fantastisk oplevelse. Alt var bare spoton 👌 Vi blev serviceret af Silvia - hold nu op hvo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Askepot & Valentino - velkommen til Tønder og Jyllands største specialbutik med brudekjoler
Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Det er simpelthen der mest fantastiske sted at finde sin brudekjole. Jeg har haft den bedste oplevelse og har fundet min drømmekjole. Servicen var helt i top og der manglede intet. Jeg kan ikke andet end at sige tusind tak Askepot og Valentino. I var køreturen værd!
Jeg kan kun på det varmeste anbefale dette sted, når det drejer sig om indkøb af brudekjoler. Og tro mig, jeg ved det fordi jeg var mange andre steder før det og fik meget dårlig behandling, så var grædefærdig, da jeg kom ned til Askepot og Valentino.
Men de lyttede og forstod. De turde være med mig og forstod det look, om jeg gik efter selvom jeg selv famlede i det store bryllupsvivar.
Da jeg valgte kjolen (som for øvrigt blev valgt ved første prøvning) var de super søde til at høre på mig under usikkerheden med corona. Og da jeg skulle have den rettet til og syet om, som jeg havde ønsket, fik jeg to dejlige skræddere til opgaven, som simpelthen syede den smukkeste kjole om til endnu en smuk kjole og den kom til at ligne præcis det, som jeg forestillede mig.
De så seriøst alle detaljer - lige fra tyl, der ikke skulle kunne ses til længde på sløret for at kunne matche slæbet.
Alle de roser og komplimenter, som jeg fik i løbet af dagen for looket og især kjolen - kan jeg kun give videre til de sødeste og dygtigste mennesker hos Askepot og Valentino.
I er det bedste i Danmark til bryllup. Ingen tvivl om det. Tak for jer.
Absolut alle fem stjerner værd og mere til! Jonna er helt fantastisk og vi har fået den absolut bedste service og vejledning både mht. valg af kjoler og kjoletilretninger til en gravid brud. Køb af kjole og Efterfølgende tilpasning hos skrædder var service til topkarakter ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Uha det var bare så godt.. hun ramte bare plet. Så er helt i tvivl ku om jeg burde skifte min kjole. Bryllup udsat 1 år pga corona. Bedste betjening jeg har fået
En fantastisk oplevelse!
Hele personalet har igennem hele forløbet været top profesionelle.
Vi blev mødt af en sød ekspedient, som præsenterede sig selv og hun skulle hjælpe min forlovede og at Jonna ville komme og hjælpe mig. Jonna er så rar, rolig, smilende og hun får en til at føle sig speciel og lyttede virkelig til mine behov og sammen fandt vi den mest perfekte kjole. Samme dag, betalte vi for kjole og jakkesæt. Der blev aftalt en dato til tilretningen af min kjole, og dette gik forrygende. Skrædderen Lene er den sødeste og mest forstående! Hun er ekstrem dygtig til hendes arbejde! Jeg fik kjolen med hjem samme dag tilretningen fandt sted.
Jeg kan varmt anbefale Askepot & Valentino!
Jeg kunne ikke have ønsket med bedre kundeservice.
Jeg har i dag haft en fantastisk oplevelse hos Askepot & Valentino. Jeg blev hjulpet af Jonna, som var utrolig sød og rolig. Hun har en dejlig evne til at afkode, hvad man ønsker og har desuden et skarpt øje for hvad der klæder en. Man føler sig virkelig godt tilpas og udvalget er kæmpestort og præsenteres overskueligt i flotte, lyse og indbydende lokaler. Kan virkelig anbefales.
Jeg har i dag haft den bedste oplevelse, da jeg skulle finde min brudekjole. Utrolig venligt, professionelt og nærværende personale og vi følte os meget velkomne. Stort udvalg af de smukkeste kjoler og gode råd og vejledning undervejs.
Det var hele køreturen værd og kan kun anbefales til alle kommende brudepar!
Var i Askepot og Valentino for at skulle finde min drømme kjole til vores bryllup. Og da jeg så hele 1 sal med kjoler var jeg slet ikke i tvivl om jeg nok skulle finde den. Fandt den Aller smukkeste kjole og bonus var at personale var alle smilene, ærlige og venlige hele vejen igennem! Fantastisk oplevelse. Helt sikkert et sted vi kommer ned igen <3
Jeg har haft en super god oplevelse hos Askepot og Valentino. Super god service og fik den helt rette hjælp til at finde den perfekte kjole. Kan virkelig anbefale at komme her 😍
Personalet talte meget nedladende til min søster og jeg, hvilket gjorde at jeg valgte at gå min vej.
Jeg går meget ind for at købe lokalt, og har også tidligere været kunde i butikken. Jeg kommer i hvert fald ALDRIG tilbage..
Personalet var rigtig flinke i forbindelse med kjoleprøvning, men efter kjolen var købt og betalt dalede servicen. Skædderarbejdet var sjusket lavet - båndet var skævt, dansestroppen skæv, oplægningen sjusket, der var mange løse tråde osv. Kjolen blev desværre ikke helt som skrædderen havde lovet til kjoleprøvning. Jeg fik kjolen dampet inden jeg fik den med, da det skulle hjælpe på kanten, men det gjorde det desværre ikke. Alt i alt en middel oplevelse.
Jeg har lige haft en fantastisk oplevelse i Askepot & Valentino som helt bestemt fortjener en masse stjerner <3
Lige fra jeg ringede og bookede den første tid til da jeg gik ud af døren med den færdig tilrettede kjole, har jeg følt mig som blommen i et æg ved jer, altid glade og smilende personale, som kun ønsker sine kunder det bedste :)
Vil anbefale alle at tage turen til Tønder og opleve og købe deres kjole i disse hyggelige omgivelser :)
Tak for denne gang - kommer helt sikkert igen når jeg skal til fest og skal bruge en kjole :)
Havde en fantastisk oplevelse! Er meget imponeret over butikspersonalet! Fandt min drømmebrudekjole efter min aller første prøve-brudekjole-tid. Udvalget er rigtig stort og fik bekræftet og afkræftet en masse efter at have prøvet en masse forskellige kjoler.
Mens mit entourage fik champagne, svømmede jeg i de smukkeste kjoler fra mit yndlingsmærke Pronovias. Har fundet ud af at jeg er en meget kræsen og til tider en snobbet brud, så er meget overvældet over at jeg efter min aller første tid fandt drømmekjolen!
Fantastisk service og god vejledning. De er simpelthen så søde og gode til at vejlede. De gør oplevelsen rigtig rar for både brud og dem der er med derude. Der er god tid - de fokuserer kun på dig, når du er der.
Kan kun anbefale andre brude at købe deres kjole hos Askepot og Valentino. Udvalget er så kæmpe stort, at der er noget for enhver smag i forskellige prisklasser.
Jeg var i dag på besøg hos jer for at finde Brudekjolen. Og jeg fandt DEN!
Helt fantastisk service og SÅ sødt personale, hvor man virkelig kan mærke de lever og ånder for at give kommende brude både en fantastisk oplevelse men også at finde den helt rigtige kjole.
Jeg havde prøvet en del kjoler hvor jeg ikke turde sige det er den, og til slut finder de PRÆCIS den kjole jeg har beskrevet h jeg havde i tankerne, den var på udsalg, men stadigvæk over mit budget, og den søde ekspedient siger at hvis det lige er den kjole, så vil hun gerne sætte den længere ned for mig, da de havde snakket om den muligvis skulle længere ned. Men HOLD nu op jeg har sparet gode penge og fået fantastisk service! Bestemt ikke sidste jeg besøger Askepot og Valentino. Sløret skal bestemt også købes der!
Bestemt et besøg værd
Mvh
Tøj til Bryllup, Galla og Fest
Askepot & Valention's service er bedst.
Står jeg og mangler en kjole, til en særlig lejlighed, kigger jeg gerne forbi Askepot og Valentino i Tønder. Her bliver man altid mødt med et smil (selvom jeg nok ikke er den nemmeste kunde), af et altid hjælpsom personale. Jeg har flere gange oplevet at jeg, har været næsten alle kjoler i butikken igennem før jeg beslutter mig, men de søde piger smiler stadig og finder flere kjoler frem. Vi snakker om hvad der godt og skidt ved pasformen i forhold til min korpsbygning, og vi ender gerne med af finde frem til den perfektekjole til mig og lejligheden.
Derfor var det heller ikke et svært valg for mig, hvor brudekjolen skulle købes og endnu engang kom jeg hjem med en fantastisk flot kjole. Det var et vild svært valg, der er jo så mange fantastisk flotte kjoler at vælge mellem, men med super god vejledning og søvnløse nætter (om jeg nu valgte rigtig), fik jeg den helt rigtig kjole til den helt igennem mest dejlige dag i mit liv.
Manden min Købte også hans tøj til dagen her og hvor var han bare handsome and good looking.
Anbefaler helt klart alle at ligge vejen forbi Askepot & Valentino i Tønder
3 måneder inden brylluppet besøgte jeg første gang Askepot og Valentino. Jeg oplevede at personalet pressede på i fht at kjolen til i alt knap 14.000,- skulle købes og betales med det samme, hvis det hele skulle nå at blive klar til brylluppet. Så jeg købte og betalte. Jeg blev samme dag usikker på købet og tog kontakt til butikken for at skifte til en anden kjole (jeg var blevet lovet fuld returret da jeg købte og betalte kjolen). Jeg fortalte den ellers tidligere søde medarbejder samme dag, at jeg nok hellere ville ud i noget andet og efterspurgte muligheden for at få pengene retur. Det afviste hun blankt og sagde at jeg måtte finde noget andet i deres butik.
Dumt af mig at betale kjolen med det samme, men jeg blev blændet af den udmærkede salgssnak.
Da jeg kommer op for at hente den, prøver jeg den på og der er nogle små rettelser, som bliver udført. Efter at rettelserne er blevet udbedret, damper damen den og jeg får den med hjem. Kjolen bliver i tøjposen (som anbefalet). Om lørdagen inden brylluppet prøver jeg kjolen på hjemme hos mine forældre hvor jeg opdager et stort skjold omkring halsen på kjolen.
Jeg tager naturligvis omgående kontakt til Askepot og Valentino, men på frækkeste vis får jeg at vide, at jeg formentligt selv har lavet pletten og at det aldrig er sket for dem før. Efterfølgende kan jeg så læse mig frem til, at det er noget som sker af og til. Jeg forsøger at finde en ordning med damen, men hun er fræk og afviser at skulle tage ansvar for noget som helst. Da jeg bor en times kørsel fra Tønder og tiden til at køre til Tønder og tilbage igen 2 gange ikke var der, tilbød jeg at kontakte et renseri i Sønderborg, men det afviste hun blankt.
Langt om længe og først da min far ringer til dem, kører min far fra Sønderborg til Tønder, hvor damen godt kan se, at skjoldet stammer fra dampningen. Nu er damen knap så flabet længere og giver lyset i systuen skylden. Nu får vi pludselig et sysæt og en pletfjerner med. Min far kvitterer tilgengæld med råd om et bedre lys i systuen :)
Elendig service og håndtering af kunden når varen er betalt.
Jeg endte heldigvis med at få en meget smuk kjole, men grundet dårlig service og kommunikation når pengene er lagt, vil jeg anbefale andre, at finde drømmekjolen andetsteds.
SUPER BUTIK :)
Helt igennem en skøn butik at komme i :) Man bliver altid mødt med smil og service er i top :) Vil helt bestemt anbefale enhver at tage turen til Tønder - uanset om det er for at kigge brudetøj eller festtøj :)
Jeg skriver med forbehold om at jeg også har været med en veninde til at købe brudekjole hvor det hele var meget mere vellykket. Så jeg ved det godt kan variere, men føler alligevel jeg vil dele min oplevelse.
Jeg havde aldrig en følelse af at blive forstået da jeg skulle købe min brudekjole. Jeg har i forvejen svært ved at “sige til” om hvad jeg vil, og gjorde meget ud af fra start at sige hvad jeg ønsket og hvad jeg ikke kunne lide ved kjolerne så vi kunne komme det nærmere. Det endte med jeg efter 3 kjoler får at vide at jeg skal være klar over jeg nok aldrig finder lige hvad jeg vil have. Jeg prøvede videre, nok 10 kjoler i alt, hvor det sidste ikke er hvad jeg drømmer om, men er den første der sidder godt og får mig til at føle mig ok i alle fald. Jeg får så at vide at det er den sidste og eneste og der ikke bliver lavet flere, hvorfor jeg efter en lang og nok mislykket dag ikke tør andet end at købe den, da jeg lige der ikke havde nogen som helst lyst til at prøve flere kjoler.
Heldigvis tog jeg senere - efter to måneders betænkningstid - ud til et nyt sted for at prøve kjoler, hvor jeg gav de samme ønsker. Her var oplevelsen en helt anden. Jeg prøvede 5 kjoler der var mere mig end nogle af dem jeg prøvede i Tønder, og fandt også drømmekjolen �
Efter min første oplevelse havde jeg ingen lyst til at tilbage til Tønder for at prøve flere kjoler det nede. Jeg hentede den jeg havde købt (da man jo ikke kan få hverken tilgodebevis eller pengene tilbage, til trods for kjolen ikke har forladt butikken - jeg vidste det godt i forvejen, men synes stadig det er en dårlig service) og kørte lykkelig tilbage hjem, vel vidende om jeg ikke behøvede at stå der nede og føle mig dårlig gennem en ny prøvning.
Det er som sagt subjektivt, men jeg havde ikke selv en oplevelse der gør jeg vil tilbage eller kommer til at anbefale dem videre, desværre.