Ascend Amsterdam Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Goede leer voor de volgende keer. De bestelling is ontvangen, maar doekjes verkopen tegen 20 x de prijs van de chinese webwinkel waar ze rechtstreeks vandaan kwamen geeft toch te denken. De gewe... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ontzettend slecht bedrijf. Eerst 3.5 week gewacht op de levering. Voor €135 kleding besteld. Pasvorm van de jurken slaat nergens op. Retouren wordt niet geaccepteerd. Dit omdat de retourkosten hoog zo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Goede service bij klachten en de schoenen zitten lekker. Eerst had ik 2 paar gekregen in een maat groter omdat dat geadviseerd werd, maar ze waren te groot. Ik heb deze mogen houden i.v.m. hoge r... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

1+1 werkschoenen besteld, 1 paar gekregen. Schoenen over de schutting gegooid terwijl er iemand thuis was. Actie lik mn zolen. Dik 2 weken op de levering wachten. Als antwoord volgende bestelling kan... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 37% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 47

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

De orthopedische schoenen zijn…

De orthopedische schoenen zijn geweldig, wel een maat groter bestellen. Echter, ik verwachtte niet dat de schoenen nog verzonden moesten worden vanuit China en de levering duurde bijna 3 weken. De kwaliteit van het product is top!

5 sierpnia 2025

Beste Roelant,

Hartelijk dank voor je mooie woorden over onze orthopedische schoenen – geweldig om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en het comfort!

We begrijpen dat de levertijd wat langer was dan verwacht en waarderen je geduld enorm. We werken met internationale productiepartners om hoogwaardige orthopedische schoenen toegankelijk te maken tegen een scherpe prijs. In sommige gevallen kan dit inderdaad betekenen dat de verzending iets langer duurt.

We nemen je feedback serieus en blijven werken aan snellere levering en nog betere communicatie hierover op onze website.

Dank je wel voor je vertrouwen, en we hopen je snel weer terug te zien bij Ascend!

Oceniono na 5 z 5

Ik had een klacht over de te grote…

Ik had een klacht over de te grote schoenmaat. Kreeg bericht via de mail dat dit goed opgelost zou worden. En inderdaad wij hebben vandaag de juiste maat ontvangen zonder bijkomende kosten. Bedankt voor de goede service. Mvg

5 sierpnia 2025

Beste Tineke,

Hartelijk dank voor je fijne review en je vertrouwen in onze service!

We zijn blij dat we het voor je hebben kunnen oplossen en dat je nu de juiste maat in huis hebt – zonder extra kosten, zoals beloofd. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, dus dit soort feedback waarderen we enorm.

Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, weet dan dat je altijd bij ons terecht kunt.

Nooit bestellen

2 paar schoenen besteld door hun advertenties. "Al 15 jaar levrenacier van goede werkschoenen". Een google search laat zien dat ze pas een half jaar bestaan, hier kwam ik helaas te laat achter.

Tevens kwam ik na het bestellen dezelfde schoenen tegen op aliexpress, dit verklaard ook de levertijd en retourneren.

Oik gemaild dat ik wil retourneren, duurt 3 langen en 3 korten. "Kan wel, kost je wel 40 euro".

Oplicht praktijken vsn een dropshipper 1e klas.

Nooit bestellen!!!

24 lipca 2025

Beste Henk,

Bedankt voor je bericht. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met je ervaring. Retourneren is bij ons zeker mogelijk. Omdat retourkosten naar het magazijn in sommige gevallen hoog kunnen uitvallen, denken we altijd met de klant mee om een passende en voordeligere oplossing te bieden.

We staan open voor overleg en helpen je graag verder via de mail als je dat wenst.

Oceniono na 5 z 5

Snel geleverd en de brace zit perfect

Snel geleverd en de brace zit perfect. Top service.

14 maja 2025

Odpowiedź od Ascend Amsterdam

Bedankt voor je fijne reactie!
Goed om te horen dat de levering vlot verliep en de brace goed zit. We waarderen je vertrouwen in ons.

Even wennen

De schoenen zijn oké. Moest er wel even aan wennen. Niet voor iedereen denk ik.

10 lipca 2025

Beste Mads,

Bedankt voor je eerlijke review. Het klopt dat het soms even wennen kan zijn aan schoenen met een corrigerend effect — zeker als je ze voor het eerst draagt. We hopen dat ze na verloop van tijd toch het gewenste comfort bieden. Mocht je vragen of advies nodig hebben, staan we uiteraard voor je klaar.

Ik kan weer hardlopen!

Ik ben zo blij! Door fasciitis plantaris was hardlopen onmogelijk geworden.

Ik was er echt verdrietig over.

Ik draag de schoenen nu een maand en ben langzaam weer begonnen met korte stukjes joggen.

Zonder pijn! Het voelt onwerkelijk. Het geeft me een stuk van mijn leven terug.

Dank jullie wel Ascend Amsterdam. Echt een aanrader.

14 czerwca 2025

Odpowiedź od Ascend Amsterdam

Wat een prachtig bericht, dankjewel voor het delen!
We zijn ontzettend blij dat je dankzij onze schoenen weer kunt hardlopen en zonder pijn van je herstel kunt genieten. Het is bijzonder om te horen dat je er een stukje van je leven mee hebt teruggekregen — daar doen we het voor.

Heel veel succes met verder opbouwen! 🏃‍♀️

Oceniono na 5 z 5

Het hele bestelproces was super…

Het hele bestelproces was super eenvoudig. Ik vond het fijn dat de verzending gratis was. Het pakketje was er ook heel snel via PostNL, netjes verpakt. Alles klopte gewoon. Van de website tot de levering, alles is professioneel en klantvriendelijk. Dat geeft direct vertrouwen in het product en het bedrijf. A++ service.

5 lipca 2025

Odpowiedź od Ascend Amsterdam

Wat een mooie review, dankjewel!
We zijn blij om te horen dat alles soepel en naar wens is verlopen — van bestelling tot levering. Fijn dat je ons als professioneel en klantvriendelijk hebt ervaren. Dat is precies waar we voor staan!

Oceniono na 5 z 5

Ik werk in de horeca en sta dus de hele…

Ik werk in de horeca en sta dus de hele dag op mijn voeten. Aan het eind van de dag had ik altijd xere voeten en een pijnlijke onderrug. Een collega raadde deze schoenen aan. Let me tell you, de beste investering ooit. De pijn is zoo goed als weg en ik heb meer energie na mijn werk. Ze zijn hun geld dubbel en dwars waard.

21 lipca 2025

Odpowiedź od Ascend Amsterdam

Wat geweldig om te horen!
We weten hoe zwaar werken in de horeca kan zijn, en daarom is het extra fijn dat onze schoenen zo’n groot verschil voor je maken. Meer comfort én meer energie — daar doen we het voor. Bedankt voor je mooie woorden!

Oceniono na 5 z 5

Wandelen is weer een plezier

Als fervent wandelaar was hielspoor een ramp. Ik heb van alles geprobeerd. Deze schoenen met de speciale zooltjes die ik erbij kreeg zijn een openbaring . De drukverdeling is perfect en ik voel de ondersteuning bij elke stap. Gisteren 10 km gelopen zonder die stekende pijn achteraf. Ik ben echt ontzettend dankbaar.

5 lipca 2025

Wat mooi om te lezen!
We zijn ontzettend blij dat onze schoenen en zooltjes zo’n verschil voor je maken. Hielspoor kan enorm beperkend zijn, dus het is geweldig om te horen dat je weer zonder pijn kunt genieten van lange wandelingen. Dankjewel voor je vertrouwen en je fijne review!

Oceniono na 1 z 5

Ik heb 1 paar schoenen gehad .ik ben…

Ik heb 1 paar schoenen gehad .ik ben 75jaar en niet zo handig met online bestellen voor mijn diabetes dacht ik 2paar besteld te hebben .paar keer gemaild maar krijg geen goed antwoord ik wilde nog een paar Beige maat 42 ?????

18 lipca 2025

Beste Willem,

Bedankt voor uw bericht. We hebben uw bestelling nagekeken en zien dat er duidelijk 1 paar schoenen is besteld. Wij zijn helaas niet verantwoordelijk voor keuzes die tijdens het bestelproces gemaakt worden.

Omdat we graag meedenken, hebben we u per e-mail een kortingscode van 50% toegestuurd, zodat u alsnog een tweede paar kunt bestellen tegen een extra voordelige prijs.

We vinden het jammer dat hierop direct een 1-sterrenreview is geplaatst, terwijl we juist hebben geprobeerd u tegemoet te komen.

Geweldiggg

t een is bijna verdwenen en ik voel me veel energieker. Ik wist niet dat goede schoenen zoveel konden doen. Dit zijn mijn FAVE schoenen nu. 10/10.

16 lipca 2025

Odpowiedź od Ascend Amsterdam

Dankjewel voor je enthousiaste review. We zijn blij dat onze schoenen zo’n positief effect op je comfort en energie hebben. Het is mooi om te horen dat ze je zo goed bevallen!

Oceniono na 5 z 5

Ik had al een tijdje last van mijn…

Ik had al een tijdje last van mijn enkel en knie, die niet goed uitgelijnd waren. Op aanraden van de klantenservice heb ik de schoenen gecombineerd met een enkelbrace. Dit was dé oplossing. De brace geeft stabiliteit en de schoenen corrigeren mijn houding. De pijn is merkbaar afgenomen. Geweldig advies gekregen.

5 maja 2025

Odpowiedź od Ascend Amsterdam

Wat fijn dat onze producten zo goed geholpen hebben!
We vinden het mooi om te horen dat de combinatie van schoenen en enkelbrace écht het verschil heeft gemaakt. Bedankt voor je vertrouwen en je fijne woorden over onze service!

Oceniono na 5 z 5

Mijn kniebrace is een redder in nood

Mijn kniebrace is een redder in nood! Kan weer pijnvrij de trap op.

10 lipca 2025

Odpowiedź od Ascend Amsterdam

Wat fijn om te horen dat de kniebrace zo goed helpt!
We zijn blij dat je weer pijnvrij kunt bewegen — precies waarvoor we het doen. Bedankt voor je positieve reactie!

Oceniono na 3 z 5

Ascend-Amsterdam.nl zijn gewoon oplichters

GEEN 1 STER WAARD. OPLICHTING. Op de website staat bovenaan niet goed geld terug, dus niet. Het hele verhaal van terugsturen naar ergens in de wereld is niet steekhoudend. Als je het adres van het zogenaamde magazijn vraagt, krijg je geen antwoord. Dan bieden ze een habekrats vanwege de Eco dit en eco dat. Nog nooit zoiets stom zinnigs gehoord. Dan gebruiken ze 4,5 groene sterren van trustpilot en dat is een directe leugen en misbruik. Men heeft een winkel in Amsterdam tever van mij en het is beter dat ik er NIET heenga, want dat loopt dan niet goed af. Het is kwalitatief slecht materiaal spul uit China, kijk maar op Temu.com. En dan. Ik controleer altijd eerst Trustpilot, maar door omstandigheden deze en keer niet en wordt meteen afgestraft . Weg 100,00 euro

We wachten het even af
Vernam dat het 10 dagen duurt
Ruud en Anneke Dankelman

19-07-2025 Geld retour ontvangen
Case closed

3 lipca 2025

Beste Ruud,

Bedankt voor je bericht. We begrijpen je frustratie en bieden onze oprechte excuses aan voor de gang van zaken. Er is inderdaad wat misgelopen in de communicatie, maar inmiddels is alles naar behoren opgelost en is het volledige aankoopbedrag netjes aan je terugbetaald.

Oceniono na 1 z 5

Het bedrijf werkt met dropshipping

Het bedrijf werkt met dropshipping. Meeste producten rechtstreeks uit China 1/4 of minder van prijs. Had ik maar beter moeten opletten. Maar als je een bedrijf niet kan bellen is kans groot dat je met dropshipping te maken hebt.

13 lipca 2025

Odpowiedź od Ascend Amsterdam

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het vervelend is als de ervaring niet aan je verwachtingen voldeed. We streven er altijd naar om onze communicatie zo duidelijk mogelijk te maken. Mocht er iets niet goed zijn gegaan met je bestelling, neem gerust contact met ons op – we helpen je graag verder.

Oceniono na 1 z 5

Ruilen is feitelijk niet mogelijk

Ruilen is feitelijk niet mogelijk. Ze hebben geen magazijn in Europa. Dus of je moet het duur versturen buiten Europa (op jouw kosten dus) of ze bieden je 15% teruggave van je geld aan.

Hun reactie hieronder is onzin. Ik heb zelfs die 15% nog niet terug en andere opties heb ik niet aangeboden gekregen.....

7 stycznia 2025

Odpowiedź od Ascend Amsterdam

Bedankt voor je reactie. Ruilen is bij ons zeker mogelijk. We denken graag met onze klanten mee om tot een passende oplossing te komen, en bieden in sommige gevallen ook alternatieven aan om het proces makkelijker te maken. Neem gerust contact met ons op als er iets speelt – we staan voor je klaar.

Hoe kan dat?

Hoe kan een bedrijf de ene keer een 1 (5x) krijgen met desastreuze kritiek en evenveel keer een 5 met grote waardering?
Snap ik niet !!!

25 czerwca 2025

Odpowiedź od Ascend Amsterdam

Bedankt voor je reactie. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn. Reviews verschillen sterk per individuele ervaring. We doen altijd ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Overigens is deze reviewer bij ons niet bekend, dus we kunnen de situatie helaas niet controleren of toelichten.

Oceniono na 1 z 5

Let op : zIjn oplichters! Is Drop shipping!

Ortopedische sandalen ... aan me hoela! Kijk naar de reviews en zie dat er na een negatieve er altijd een paar postiieve komen. Dit doen ze dus zelf!!!! Zegt ook wel wat over Trustpilot ....

Levereing duurt weken. Komt dus uit China en foto op site van winkel is fictief. Geen adres, geen telefoonnumer. Adres kvk is een bovenwoning

Reactie na reactie op review: als u uw klanten serieus neemt dan zorgt u dat er U op een fatsoenlijke manier bereikbaar bent voor uw klanten en niet alleen op een review reageert voor de "buitenwacht" Jullie weten dondersgoed dat hetgeen jullie aanbieden niets met orthopedisch te maken heeft en een baggerkwakilteit is die bij mij in de Kliko beland is en u andere klanten alleen tegemoet komt met een kleine financiële tegemoetkoming i.p.v. een fatsoenlijk retourbekeid. Dus nogmaals voor anderen; LAAT JE NIET OPLICHTEN DOOR DEZE LUI ( een ander woord is er niet voor heeft 0% met een bedrijf te maken). Alleen maar snel geld verdienen over de rug van goedgelovige consumenten.

24 czerwca 2025

Beste Ellen,

Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer dat je ons op deze manier ervaart. We nemen al onze reviews serieus – zowel positief als negatief – en doen er alles aan om onze service en communicatie te verbeteren. Wat betreft je opmerkingen: we leveren producten via verschillende locaties, afhankelijk van beschikbaarheid, en proberen altijd duidelijk te zijn over levertijden. Heb je vragen of problemen met je bestelling, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej