Niet wat beloofd wordt. Vuile plekken in de oven of andere pannen gaan slecht voor 10% weg.. Gebruikt wat dreft en het doekje, teleurstellend Resultaat.
Zobacz, co mówią recenzenci
Het is voor mij de beste aankoop geweest die ik de afgelopen tijd heb gedaan ik ga nu met plezier mijn ramen zemen geen strepen en vlekken meer het zelfde geldt voor mijn spiegels, eigenlijk voor al... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Niet wat beloofd wordt
Superslechte doekjes......het krast…
Superslechte doekjes......het krast zeker niet en dat is logisch.....het doet ook niets.
Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen…
Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen en er wordt ook niet gereageerd op mails etc. Heel spijtig.
Niets ontvangen, wel betaald
Ik heb niets ontvangen en op mijn mail waar mijn bestelling blijft geen reactie gekregen.
Slecht! volgens mij bestaat het bedrijf niet meer!
Je kunt een bestelling plaatsen, maar krijgt geen contact met hen. Niet per mail en telefonisch ook niet!
Bestelling blijkt in Klara geannuleerd te zijn, maar ik heb niets gehoord!
Besteld maar niet gekregen
Ik had de doekjes besteld en kreeg na een tijdje een mail dat mijn geld was terug gestort en heb op de zelfde mail gevraagd wat de reden was waar om de doekjes niet zijn opgestuurde en het geld is terug gestort.
Daarop heb ik nooit antwoord gekregen .
Niets gehoord of gekregen!!! Na de bestelling en betaling heb ik wel…
Na de bestelling en betaling heb ik wel een bevestiging van de aankoop gekregen, met een factuur, maar daarna heb ik niets meer vernomen. Ik ben gaan bellen naar het telefoonnr dat op de factuur staat en dan krijg je Vuursfeerhaard aan de telefoon. Die schijnen in hetzelfde gezamenlijke kantoorgebouw te zitten. Na 5 dagen heb ik nog niets gehoord of gekregen!!!
Super
Bestellen ging makkelijk en snel geleverd
Het zijn fijne doekjes om mee te werken
De doekjes zijn gewoon weg super fijn…
De doekjes zijn gewoon weg super fijn ik raad ze iedereen aan ik gebruik ze dagelijks
Waanzinnig resultaat
Waanzinnig resultaat. Met 1 handomdraai is je raam streeploos en schoon
Schoon in weinig tijd
Ik heb al voor diverse vrienden en…
Ik heb al voor diverse vrienden en familieleden doekjes besteld omdat ik laaiend enthousiast bent over die doekjes
Ze zijn erfgoed
Een hele vlotte levering.
Een hele vlotte levering.
En hele fijne doekjes om mee te werken
Ik kan het weten ben een poets.
Super product
Eerste easydoekje gekregen van vriendin. Wat een fantastische doekjes voor zowat alles. Streeploos schoonmaken en zonder al die dure schoonmaak producten. Snel zelf een pakket doekjes besteld. Van bestelling tot bezorging was maar 1 dagje. Echt zo snel. Ben er heel blij mee. Nu voor ieder karwei een doekje.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.