Jeg har handlet her før å da var det noe krøll med bestillinger å buksene jeg fikk.Å det var et jævla mas å tungvint å få sendt i retur.Der får dere kun 1 ☆ a meg.Ellers så er produkter av svært god k... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Pakken kom relativt kjapt og uproblematisk, og vi fikk god service da vi hadde spørsmål i forbindelse med kjøpsprosessen. Men produktet, en bomberjakke fra Rothco, bar preg av billig produksjon (en de... Zobacz więcej
Når jeg bestilte fikk jeg en mail hvor det stod at jeg skulle få en ny mail når varene ble sendt fra dere. Nå har det gått elleve dager og jeg har enda ikke mottatt noen bekreftelse på at varen er se... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Leste anmeldelsene her og ble med en gang litt skeptisk til butikken, valgte allikevel å gi dem en sjanse. Jeg bestilte det jeg ville ha og det ble levert relativt kjapt! Esken varen lå i var ødelagt... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Her kan du finne et stort utvalg av militærklær og andre armyvarer. Kjøp slitesterke armyklær på Internett hos Army Star
Dane kontaktowe
Tagensvej 85c, 2200, København N, Dania
- +45 88 27 67 87
- service@army-star.eu
- army-star.no
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Fornøyd med produkt og håndtering
Fornøyd med produkt og håndtering. Tar litt ekstra tid i frakt, men det gjør ingenting. :)

Må bruke 600kr får å handle der
Er sikkert et grunn til det men prøvde å sjekke ut i kassa og fikk beskjed om at de ikke sender ordre under 600kr

Odpowiedź od ARMY STAR
Når jeg bestilte fikk jeg en mail hvor det bare var en bekreftelse på mottatt bestilling.
Når jeg bestilte fikk jeg en mail hvor det stod at jeg skulle få en ny mail når varene ble sendt fra dere. Nå har det gått elleve dager og jeg har enda ikke mottatt noen bekreftelse på at varen er sendt.
Jeg vet ikke om det var så lurt å bestille noe herfra...

Odpowiedź od ARMY STAR
3000003663 Har fortsatt ikke fått min…
3000003663 Har fortsatt ikke fått min vare .

Odpowiedź od ARMY STAR
Gode produkter og rask levering.
Met my expectations
Met my expectations. Didn’t have to wait long to receive it either. I’m happy.
Topp kvalitet av produkter
Topp kvalitet av produkter, hyggelig service og svarer raskt. Absolutt anbefalt!

Odpowiedź od ARMY STAR
Fast ordering and fast check out and my…
Fast ordering and fast check out and my favorite jacket
Buy from anywhere else other than this place.
Når du køber, kræver det kun ét klik, men når varen ikke passer og skal returneres, tager det flere dage, og du skal læse betingelserne grundigt og ikke begå nogen fejl – ellers mister du både penge og vare. Det giver ingen mening og er uacceptabelt. Ikke engang én stjerne værd. Jeg kan ikke anbefale nogen at handle på denne hjemmeside.

Right size on my jacket
Right size on my jacket,it fits, first time i ordered from Army Star, will Come back.
MFH Marine Sweater Summer Edition Hvit…
MFH Marine Sweater Summer Edition Hvit / Blå og MIL - TEC sailor hat, var akkurat som jeg Ville ha og hadde ønsket meg. En fornøyd kunde.😊👍

WRONG CAMO !
Bestillte 2 stk Brandit Combat MOLLE Ryggsekk (65 liter). Begge to kom i en annen kamuflasje enn det jeg hadde bestilt. Jeg bestilte Tactical Camo og Woodland, men fikk Arid MC Camo og Pantera, som ikke var avbildet på nettsiden Army-Star.
Ellers fungerte ting bra. Pakken kom raskt.

Hurtig ekspedisjon.
Rask levering
Rask levering, gode produkter.
Nyhetsbrev skulle gi 10% rabatt, men det ble bare gitt 5% ?
Kjempe fornøyd
Kjempe fornøyd. Bra produkt for turgåere som meg selv.
fast delivery
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.