Showet i Hornslet havde magisk stemning fra start til slut! Derudover købte jeg en lys stav til min søn i pausen, som desværre gik i stykker lige efter anden del af forestillingen var gået i gang. Je... Zobacz więcej
En fuldstændig fantastisk forestilling. Havde tre børnebørn med som var helt opslugte. De plejer ellers at være svære at få til at sidde stille. Men bomstille var de! Og de har talt meget om alle de o... Zobacz więcej
Vi havde en skøn dag i Randers- jeg havde 4 børnebørn med og jeg har været afsted med børnebørn i 22 år og det er en fantastisk tradition som de har nydt både dem der nu er blevet voksne og dem som e... Zobacz więcej
Fin forestilling i Odense. Dygtige og professionelle artister. Værdsat af store og små. Forslag til forbedringer: Det var MEGET (ubehageligt) varmt på bageste rækker. Vi blev flere gange blæn... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Cirkus Arena er hele Danmarks cirkus. Spiller hvert år i 105 byer i Danmark og Grønland. Cirkus Arena er prisbelønnede verdensartister, søde dyr og duften af savsmuld - dét er rigtig cirkus.
Årslevvej 6, 4200, Slagelse, Dania
- cirkus@arena.dk
- arena.dk
Odpowiada na 93% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jeg følte mig så velkommen.
Jeg var i Cirkus Arena i Esbjerg i juni måned, og det var en fantastisk eftermiddag. Det hele spillede bare, og forestillingen var skruet så godt sammen. Orkestret spillede super godt, og Malene og Bubber var også rigtig gode sammen. Jeg blev modtaget med smil, da jeg handlede i boderne, viste min billet og blev vist på plads. Det betyder alt for man føler sig så velkommen. Tak for en skøn eftermiddag, jeg kommer igen.
Kunne intet se til billetpris på 300kr
Havde købt 2 billetter a 300 og kunne intet se pga mast. Har skrevet mail vedhæftet billede med bevis på manglende udsyn og intet svar fået. Vi gik efter 10 min

Odpowiedź od Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus
Cirkus i verdensklasse
Cirkus i verdensklasse, super gode artister. Absolut et besøg hver
Bubber og Malene var nærværende med…
Bubber og Malene var nærværende med publikum, de inviterede publikum med til en stor oplevelsesrig cirkusfest. Musikken - Malene og Bubbers sang var fantastisk.
Artisterne var fænomenale, stor respekt for deres professionalitet.
Vi fik en forrygende oplevelse i Rødvig
Cirkus Arena i Ringsted
Cirkus Arena i Ringsted. Super god oplevelse, som jeg kun kan anbefale.
Der var gys, grin og dygtige artister.
Kommer igen næste år. Tommel op for det 👍🏻
Tak for en fin forestilling
Tak for en fin forestilling. En julegave til hele familien der nu er udløst.
Fantastiske artister. Wauwwww👍🏻👍🏻👍🏻
Flot opsætning.
Beundrer det teamwork cirkus arena kan præstere👍🏻👍🏻👍🏻
Cirkus i topklasse. Arena holder sit 70-års jubilæum…
Cirkus Arena holder sit 70-års jubilæum med et brag af dygtige artister og shows, serveret af Bubber og Malene.
Cirkus Arena i Ringsted
Cirkus Arena i Ringsted. Super god oplevelse, som jeg kun kan anbefale.
Der var gys, grin og dygtige artister.
Kommer igen næste år. 😊
Intet mindre end FANTASTISK spændende…
Intet mindre end FANTASTISK spændende og meget nervepirrende sjov❤️
Masser af grin og humor 😁
Har du aldrig været i Cirkus Arena, så er det på tide❤️
Ffantastisk 70 år’s jubilæums forestilling
Tak for en helt fantastisk 70 års Jubilæums forestilling. Den var både sjov, spændende, underholdende med stor Kunstnerisk kvalitet. Best cirkusoplevelse ever. Kærlig hilsen Poul, Alis og Ida (vores barnebarn)
En hyggelig aften med god underholdning…
En hyggelig aften med god underholdning 🤩🤡🍿🤹♂️🎪🐫🎼🎤
Genial forestilling
En forestilling der var så god at man ikke ænder tid og sted
vidunderlig cirkus oplevelse
Nærvær og professionalism kendetegnede vores aften i Circus Arena.
Der var en oplevelse som åbenbart blev delte med alle medlemmer af publikum, idet vi responderet med klap og hurrah råb ved hver veludført præstation.
En aften til at mindes med glæde.
Manglende service fra personalet.
Super fin og underholdende forestilling,
men lidt øv at der kun er en´ stol i loge B / række 1, når der var købt billetter til 2 pladser. Og når man så kommer med en udvilkingshæmmet søn, der pludselig skal stå alene, da jeg selv måtte rundt for at finde en "ledig stol" og selv flytte den til "vores" pladser. Der kunne personalet godt være lidt mere hjælpsomme, og ikke bare pege hvor ens´ nummeret plads er. :o(

Odpowiedź od Cirkus Arena - Hele Danmarks Cirkus
Et meget meget flot show
Et meget meget flot show! Gode artister og gode værter!! Men klovnen? Han er ikke sjov.. han er ikke for børn, med hans samleje bevægelser på scenen, det hører ikke hjemme i en cirkus forestilling !
Super duper
Super duper, fantastiske artister, underholdning i absolut top klasse !
Festlig forestilling
Dygtige artister og underholdende numre. Smukke heste og kameler. Dejligt cirkus 👍
Hej arena.
Hej arena.
Tak for en fantastisk oplevelse, med fantastiske artister og flotte dyr.
Og vi vil komme tilbage igen til næste show og anbefale det til alle vi kender.
Cirkus med børnebørnene
Forrygende nervepirrende talentfulde artister altid en fornøjelse og stor oplevelse at være i cirkus Arena
Vi bliver blæst bagover hvergang
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.