Jeg har brugt Aquaren til min lejlighed i 3 år nu. Jeg kan se, at de har mange dårlige anmeldelser, men min personlige oplevelse har været god. Prisen på 220 kr. hver anden måned er super skarp og kør... Zobacz więcej
Hvis man kunne give 0 stjerner så gjorde jeg det. Mage til dårlig kundeservice skal man lede længe efter. Var tilfældigvis hjemme en dag de kom for at vaske vinduer og det opdagede medarbejderen vi... Zobacz więcej
Magen til svindler firma , få aldrig et tilbud mundligt , da de sætter en hel anden pris ind det der er aftalt , og lige pludselig har den aftale aldrig fundet sted :( . Og gud noget trøste dig hvis d... Zobacz więcej
Desværre kan man ikke vælge hér at gi’ mindre end én stjerne, for jeg vil allerhelst gi’ 0 stjerner!!!👎🏻Elendig “kundeservice” hvor man prioriterer alt andet end kunderne. Hér kunne jeg så komme med... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Verdens dårligste vinduespudser
Jeg har aldrig været så skuffet og sur. De har vasket mine vinduer 3 gange. Der sidder stadig de samme fuglelorte og skidt på hver gang, selvom jeg også skulle have vaskning af karme den første gang så sad der stadig skidt rundt i kanten. Jeg er ret usikker på om de overhoved vasker vinduerne! Jeg har kun set dem vaske vinduerne 1 gang, fordi der stadig var vand på vinduerne, og der havde de endda glemt at vaske alle vinduerne på hele den ene side af bygningen. Jeg er træt af folk der ikke gider at gøre deres arbejde ordentligt. Hvor svært kan det være at vaske vinduer rene for skidt? Det er simpelthen for dårligt! Jeg har givet dem nok chancer, og jeg nægter at betale for så dårlig service.
De skriver at kvalitet er en mærkesag og de holder hvad de lover. Der er absolut ingen kvalitet i deres arbejde, og der er ikke blevet holdt et eneste ord.
Ikke et sted, jeg vil spilde mine penge igen.
"Kvalitet er en mærkesag" - garanteret, men ikke i denne virksomhed. Vi har igennem 2 måneder benyttet os af AquaRen til både at få vasket taget på vores overdækkede terrasse og carport og fået vasket vores vinduer. Begge dele var udført med utroligt ringe kvalitet. Efter endt vask af vores tag, var det stadig fyldt med alger. Vores vinduer var mere beskidte efter vask, end de var inden - de var alle fyldt med pletter over det hele.
Ud af de to gange, vi har skulle gøre brug af AquaRen, har de været nødt til at sende nogen ud for at sende en ansat ud for at gøre arbejdet om igen.
Umiddelbart tyder det ikke på, at nogen af deres ansatte kan snakke dansk (på nær folkene på kontoret), hvilket gør kommunikationen utroligt vanskelig.
Virker desuden mystisk, at alle deres 5-stjernede anmeldelser er givet af helt nye brugere på TrustPilot - og typisk i forbindelse med, at virksomheden kort tid forinden har fået utroligt dårlige anmeldelser.
Elendig firma
Elendig firma. Dårlig kvalitet af vinduespudsning og de kender ikke ordet kundeservice.
Meget ubehøvlet …
Der var fejl i regningen og da jeg påtalte det, fik jeg et meget ubehøvlet svar tilbage om, at det var for sent at klage nu og at regningen skulle betales.
Jeg sendte et billede af et af vinduerne, som nærmest ikke var pudset og fik her et svar retur, om det virkelig skulle ta’ en uge at få det billede fremkaldt.
Jeg kan slet ikke anbefale dem på nogen som helst måde.
Mega uvenlig person
Mega uvenlig person, sender en regning, inden de har udført deres arbejde, da jeg så skrev, at vores aftaler fra d. d er ophørt, jeg kan slet ikke anbefale dem.
Men svaret fra ham, var at de ville komme i dag, eller i weekenden, men regningen var ankommet, til alt held, sagde min kone, det er ikke blive vasket.
Jeg har beviset fra vores korrespondance ,hans mail, var direkte personligt og modbydelig, har beviset på min mail, så kan dokumenteres
Useriøs og skræmmende oplevelse
Dette er et uprofessionelt firma både arbejds mæssig og ordet kundeservice findes ikke, de er direkte uforskammet i både tale og mail og jeg blev beskyldt for ikke at ville betale. Alle fakturaer er betalt til tiden.
Jeg hyrede dem til at rense, algebehandle og imprægnerer mine fliser. De startede med at måle en forkert adresse op, alt slam og skidt blev smidt i mine blomsterbed (oven på blomsterne) og på græsplænen, hvilket jeg bad dem om at lade være med. Smækkede røret på, efter jeg havde talt med den mest ubehøvlede kontordame. Han kørte derefter fra ufærdig gjort arbejde. Hvilke de så sendte mig en ny faktura på. Jeg har dokumentation både på skrift og billed.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA !!
Aquaren - et useriøst firma.
Vinduespudseren kom ved et uheld til at skubbe til en stenfigur på min terrasse i forbindelse med pudsningen. Figuren blev smadret og ødelagde desuden det komposit bræt, som figuren ramte. Nu skal terrassen nedtages, for at udskifte det ødelagte bræt.
Min forsikring dækker - dog er der selvrisiko på 2000 kr.
Vil Aquaren dække dette beløb?? Nej.
Virkelig dårlig stil og ringe kundepleje!!!
Selve vinduespudsningen er middelmådig - du får ikke, hvad du betaler for. Der sjuskes.
Jeg vil klart fraråde vinduespolering af Aquaren!!
Algebehandling
Havde fået algebehandlet vores tag, fint nok arbejde, men for dyrt, så ringede og sagde at vi ikke ønskede at de skulle komme igen.
Hørte ikke mere, så ringede og spurte om de ville sende en skriftlig modtagelse på at de ikke kom mere. Hørte ikke mere.
Arbejder i udlandet, uden telefondækning, så de havde fundet min datters nr, og ringede til hende, men hun gav besked på at det kendte hun ikke noget til. Alligevel kom de en weekend og behandlede taget. Ringede og fik et møgfald at hun ikke kunne høre hvor gamle filf er, og vi ikke havde afmeldt noget.
Så totalt useriøst firma, så kommer hvad enten du vil have det eller ej.
Hold jer langt væk.
Var i starten glad for vinduespudsning
Var i starten glad for vinduespudsning, men det blev dårligere og dårligere... Observerede at der bare blev sprøjtet lidt vand på vinduet... Har derfor opsagt min aftale. Synes de sidste 3-4 gange var virkeligt dårligt, så det var ikke bare en enkelt gang.
Pas på dyr og børn, hvis du bruger Aquaren
Vi har i nogle år brugt Aquaren, men servicen er bare blevet dårligere og dårligere. Sidste uge fik vi en sms om aftenen, at de ville komme og vaske næste dag. Kl. 07.10 kom han (det var bælgmørkt). Han gik rundt med en skarp pandelygte og lyste ind i huset - jeg er da glad for, at jeg ikke har børn, som var alene hjemme. Efter han "lynhurtigt" var færdig med at sjaske noget vand på alle vinduer, havde han så travlt med at komme ind i bilen for at ryge, at han endnu engang ikke lukkede havelågen. Godt vores hund er så dygtig, at den ikke løb ud på vejen. Sendte en mail med forklaring på forløbet og opsagde abonnement. Fik et "lamt" svar tilbage.
Useriøst firma
Useriøst firma som ikke respektere et reklamer nej tak. Starten på et godt samarbejde må være at man respektere en måske kommende kundes ønske.
Find en anden vinduespudser
Vi har anvendt dette firma en del år og nu fik vi så desværre en rids på et af vores ruder. Vi henvender os naturligvis i den tro at de vil udbedre skaden, men nej. Vi kan dele halv skade – det er det "bedste vi kan tilbyde" siger de – for en skade de med al sandsynlighed har påført. Selvom de naturligvis anvender "ridefrit professionelt udstyr". De har tilsyneladende heller ingen forsikring der vil dække dem….Vi har ingen træer i nærheden af det skåvindue der er på 1. sal.
Det er en fornøjelse at komme hjem når…
Det er en fornøjelse at komme hjem når vinduespudseren har været her. AQUAREN har nu i 3år sørget for rene vinduer hos mig
Charlataner og uhøflige medarbejdere
Blev tilbudt rensning af fliser af alger og mos i foråret 2020. Jeg understregede at mos var det vigtigste at fjerne, og at jeg ikke havde de store problemer med alger. Blev fortalt at det skulle de sagtens kunne klare. Efter de havde sprøjtet, forsvandt algerne rigtigt nok, men mosset blev bare brunt og der gik ikke mere end et par uger før mosset blev grønt igen. Jeg ringede og klagede og syntes det ikke var godt nok. Blev fortalt at sådan var det bare. Jeg betalte (under protest) og fortalte de skulle lade være med at kontakte mig i fremtiden. Jeg bliver så ringet op i efteråret hvor de fortæller mig de kommer forbi igen - jeg fortæller jeg ikke har brug for deres service og at jeg var ikke tilfreds første gang. En ekstrem uhøflig medarbejder fortæller mig "Det kunne du godt have fortalt mig før, nu har jeg booket dig ind". Charlataner med deres produkt, og så oven i købet uhøflig og fuldstændig ubevidst omkring forståelse af kundeservice. Hold jer langt væk fra dem.
Jeg har fået pudset vinduer og de er…
Jeg har fået pudset vinduer og de er slet ikke blevet rene kan slet ikke anbefale dette firma til nogen som helst. Sådan nogen klamphuggere og så vil han have betaling for et ikke ordentlig udført arbejde.....
Jeg har fået pudset mine vinduer så nu…
Jeg har fået pudset mine vinduer og nu Ser jeg mine tag render og nedløb bulet og ridset Samt mine vinduer er ikke rene. !!! Hva er det dog for en service kan i se og komme væk fra den branche det dur i ikke til
Kvalitet til diskussion
Var ikke tilfreds med vinduesvask. Der var tydeligt løbet vand ned af ruden, som var tørret ind og havde lavet grå områder på glasset. Dette skete også gangen før.
Aquaren blev ved med at argumentere imod og bad om bedre fotos sendt pr mail osv. Gad ikke komme ud og kigge.
Deres varemærke er kvalitet - jeg har ikke lyst til at diskutere kvaliteten med dem. Det havde kostet dem så lidt at komme og lave det om - og så havde de beholdt en kunde.
Jeg benytter ikke Aquaren mere!
Virkelig dårlig service
Da jeg ringede ind med spørgsmål til regninger efter min nyligt afdøde far, fik jeg en ualmindelig nedværdigende og uhøflig medarbejder i røret.
Og da jeg senere skrev ind på mail, var der heller ingen empati eller noget serviceniveau at komme efter.
En virkelig dårlig oplevelse.