Oceniono na 5 z 5

God teori- og køreundervisning. Jeg har haft en super god oplevelse med at tage kørekort hos A+Trafikskole. Fasal var min teoriunderviser, han var forstående og tålmodig når man havde brug for yderl... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi kan kun anbefale A plus Trafikskole. Begge mine børn havde haft et længere forløb ( over 2 år ) på en anden køreskole. Så startede de hos Fasal, som simpelthen fik samlet dem op og gjort dem kla... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I had an excellent experience learning to drive with Ali at Aplus trafikskole! He was patient, thorough, and really made sure I understood everything I needed to know to be a safe driver. His calm and... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har været igennem et super lynkursus-forløb med Fasal fra A+ Trafikskole. Startede efter nytår, og har i dag onsdag den 9. marts, fået kørekortet i hånden. Super god undervisning, og tålmodig lærer, s... Zobacz więcej

1. Szkoła nauki jazdy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Tag kørekortet hos os, hvis du ønsker en seriøst undervisning med yderst høj kvalificeret service til billige penge!

5,0

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Jeg synes det har været relativt god…

Jeg synes det har været relativt god service, givet omstændighederne corona. Og de er hurtige til at finde prøver til en. Bare lidt ærgeligt at man nogengange bliver sag af og starter andre steder end skolen. Men det er en mindre ting.

8 grudnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Jeg kom fra en anden køreskole og…

Jeg kom fra en anden køreskole og skiftede til A plus trafikskole. Jeg bestod køreprøven på første forsøg med A plus trafikskole. De giver meget information og har gode priser, jeg anbefaler meget.

19 listopada 2021

Aplus

Vidunderlig køreskole, de har været hurtige og ekstremt gode under hele forløbet. God energi og fuld af glade og flinke mennesker. Kan klart anbefale A plus.

29 października 2021

Tak for denne gang!

Det har været en fantastisk oplevelse at tage kørekort her. Jeg havde ikke troet, at jeg kunne komme igennem mit kørekortforløb så hurtigt som hos A plus trafikskole, selv med lovpakken, (det kan gøres endnu hurtigere, hvis man tager lynkursuset). Jeg har venner og veninder, der er startet lang tid før mig, men alligevel er vi blevet færdig nogenlunde samtidig.
Ekstra kørelektioner er også billigere end andre steder, af hvad jeg har snakket med mine venner om.
Kørelærerne er super flinke og virkelig hjælpsomme. De er entusiastiske og følger en hele vejen igennem forløbet, så man føler sig set og hørt.
Man kan finde folk i alle aldre, og få snakket med nogen man ikke normalt vil snakke med.
Jeg er meget tilfreds med mit valg af køreskole. Tusind tak for en fantastisk oplevelse!

26 października 2021

Kan klart anbefales!

Jeg havde Fasal som kørelærer, og bestod begge mine prøver i første forsøg.
Han var super fleksibel med køretider, god til at forklare hvad der skete på vejen, og var frem for alt virkelig behagelig at køre sammen med.
Jeg startede mit kørekort efter flere af mine venner, men har til trods for det fået mit kørekort som den første - ud fra det kan man jo kun anbefale den her køreskole!

6 października 2021

God oplevelse

God oplevelse, min kørelærer Fahid havde gode justerbare tider, og var villig til at sætte en af de steder man ønskede for det meste, derudover gode vejledninger samt professionel.
Et rigtig fornuftigt valg at vælge dem! :D

20 września 2021
Oceniono na 4 z 5

Jeg bestod begge tests i ét forsøg

Jeg bestod begge tests i ét forsøg, fordi min lære var rigtig god til at klæde mig på til begge dele. Dog synes jeg, at han brugte sin telefon ret meget under kørsel. Noget er uundgåeligt, som når han blev nødt til at forsøge at booke køreprøver til elever, men mange opkald var personlige og det var forstyrrende. Det er heldigvis let at rette op på :)) Tak for et rart forløb!

25 czerwca 2021
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej