Oceniono na 5 z 5

Fin service til en god pris....et værksted der rent faktisk går op i at have tilfredse kunder, der gerne kommer igen..kan varmt anbefales

Oceniono na 5 z 5

Købte bil hos Apexauto for 3 mdr. siden. Solid og meget imødekommende rådgivning, uden at "oversælge". Skulle have lavet et par småting i garantiperioden. Intet problem, hurtig respons og fint arbejd... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg blev anbefalet af en anden mekaniker at møde op hos Apex, eftersom at jeg stod med et akut problem med bilbatteriet som skulle udskiftes. Ingen andre steder kunne de diske op med et nyt bilbatter... Zobacz więcej

1. Dealer pojazdów mechanicznych

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Super professionelt værksted

Super professionelt værksted. Da der blev ringet for at spørge til, om jeg evt kunne rykke min først bookede tid, blev jeg tilbudt både lånebil og at de kom og hentede min bil på adressen, da den nye forslået tid ikke passede mig så godt. Vi fandt en fælles løsning og det er bestemt ikke sidste gang, jeg får lavet bil der. Venligt og smilende personale

23 czerwca 2021
Oceniono na 5 z 5

En fornøjelse - hver gang.

Vi har fået udført flere reparationer, samt service af flere forskellige biler. Der har aldrig været nogen problemer, og prisen er meget fornuftig. Personalet er altid rare og imødekommende, og man føler sig i trygge hænder. Vi kan varmt anbefale dette værksted...

8 czerwca 2021

Super god service

Super god service. Meget dygtige og bruger god tid på kunder jeg fik lavet min Mercedes til en rimelig pris og fik en gratis låne bil.

20 maja 2021
Oceniono na 1 z 5

Apexauto truer dårlig anmeldere!

Apexauto..
Stop jer selv!!.. stop med at lyve. I prøver på at slette min anmeldelse.
Ja jeg har været forbi vw service. Vw kom med en meget dyrt løsning. Jeg kom med bilen fordi de krævede at skifte alt ud.. jeg spurgte om vi kunne finde en billigerr løsning.. om I kunne henbruge materialet eller købe dem brugt. I sagde I vil kigge på det. Jeg havde betalt vw for at de gjorde syre resterne rent.. så min bil var uden syrer.. mit batteri var hul i. I gik en seddel med alt det der var ætset. I skulle tage den batteri ud. Men I lod den stå.!.. hvilken mekaniker lade batteriet med hul i sidde i en bil, som lige er renset af syre. Du sagde du ville tjekke bilen. Samt sige hvad det ville koste dernæst gå i gang. Du fik en seddel med alle de fejl vw fandt så I kunne lave den. Du behøvede ikke engang tjekke jeg havde en liste med fejl i forvejen. I en uge har jeg ikke hørt fra jer. Jeg så via min app at I flyttede min bil og kom forbi jer. da jeg så finder ud af efter en uge I intet har gjort tog jeg videre til et andet værksted som løste problemet på 2 dage.. hvordan skulle jeg parkere og gå fra min bil når I har den?? Og ja jeg har en app som viser hvornår den tændes.. jeg måtte undvære min bil i hele 2 uger. Hvorfor skulle jeg lade ddn stå der. Hvis I fra start af sagde at I ikke kunne lave den.

Der jeg lavede min anmeldelse tog I fat i en bekendt som sagde jeg skulle slette min anmeldese og jeg ville få servicene gratis fremadrettet.. dernæst kontakter i MK, og sagde I ville betale min værksteds regning samt give mig erstatnings penge, det var hvad MK sagde.. Da jeg afslog dette blev jeg truet af MK på vejne af jer. Om at jeg aldrig ville kunne få min bil lavet hos andre mekaniker. At I ville sørge for ingen lavede min bil fremadrettet.
- først vil I bestikke mig.
- dernæst truer I mig.
- deler mine oplysninger med 3. Personer.
Hvad bliver det næste ?? Og du taler om du var en ærsfuld mekanikker. Ja det kan man tydelig se.. du skal være glad for at jeg ikke melder dig for at dele mit navn og information med en tredje part.

13 maja 2021
Logo ApexAuto

Odpowiedź od ApexAuto

Hej Hayri

Vi vælger at stoppe samtalen her. Vi kan godt se, at dette ingen ende har og alt bliver misfortolkede og fremlagt som en løgn fra din side. Det kan vi desværre ikke spilde vores tid på. Vi har rigtigt mange glade og tilfredse kunder, og dit udsagn er på historien er helt forskruet og forkert.

Vi er et værksted som har været her i mange år og kommet for at blive og yder vores bedste for vores kunder. Vi kunne aldrig finde på at true vores kunder eller dele oplysninger til tredjepart, så kunne vi lige så godt lukke værkstedet ned.

Men du må have det godt fremadrettet og pøj pøj med din bil.

Mvh ApexAuto

Super god service

Super god service, meget imødekommende og smilene medarbejdere, og ikke mindst rigtig godt arbejde!
5 ud af 5 stjerne! Kan helt sikkert anbefale dette sted til andre.

13 marca 2021

Købte bil hos Apexauto for 3 mdr

Købte bil hos Apexauto for 3 mdr. siden. Solid og meget imødekommende rådgivning, uden at "oversælge". Skulle have lavet et par småting i garantiperioden. Intet problem, hurtig respons og fint arbejde.
Kan klart anbefale dette værksted. Har kun mødt ærlighed, imødekommenhed - fokus på god service.

2 lutego 2021

Rigtig god oplevelse

Jeg har lige købt en bil af apex auto, jeg fik en god pris samt rigtig god service.

Meget service mindet personale, man forlader stedet i en skinnende ren bil, med god service overholdt.

Overordnet god oplevelse, god pris og er rigtig glad for min nye bil.

17 grudnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Den bedste bilkøbs-oplevelse til dags…

Den bedste bilkøbs-oplevelse til dags dato. Kan varmt anbefale ApexAuto, med søde og imødekomne Medarbejdere. Købte en fin bil til gode penge og de leverede en nysynet vogn med komplet service, undervogsbehandling og lovede 30% rabat ved næste service dagen efter jeg takkede ja til bilen! Vi købte bilen med vores gamle bil i bytte og fik en formidabel pris. SUPER!

15 grudnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Har haft min bil til service og…

Har haft min bil til service og reparation i to omgange. Begge gange blev jeg positiv overrasket. 60 000 km service på min Ford Focus kostede halv så meget som andre udbyder. Og det hele var med stempel i servicebogen. Apex Auto var ikke kun billigst, men de er smadresøde. Jeg var heldig i det de arbejdede på bilen uden den store ventetid, så at jeg kunne komme af sted til en længere bilrejse med en ny serviceret bil. 1000 tak.

Apex Auto lever op til FDMs kvalitetskriterier. Det giver tillid, og da jeg fejlede noget med elektronikken, kørte jeg uden aftale forbi hvor mekanikerne slåede hoveder sammen og fik løst mit problem med fejladvarsler. Og det hele var ganske gratis.

Jeg har indtil videre ikke oplevet en så venlig og imødekommende bilbutik, hvor håndværk og servicemindedness er i højsæde.
Kan varmt anbefales!

10 grudnia 2020
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej