Oceniono na 5 z 5

Fin service til en god pris....et værksted der rent faktisk går op i at have tilfredse kunder, der gerne kommer igen..kan varmt anbefales

Oceniono na 5 z 5

Købte bil hos Apexauto for 3 mdr. siden. Solid og meget imødekommende rådgivning, uden at "oversælge". Skulle have lavet et par småting i garantiperioden. Intet problem, hurtig respons og fint arbejd... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den bedste bilkøbs-oplevelse til dags dato. Kan varmt anbefale ApexAuto, med søde og imødekomne Medarbejdere. Købte en fin bil til gode penge og de leverede en nysynet vogn med komplet service, underv... Zobacz więcej

1. Dealer pojazdów mechanicznych

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

I can’t recommend them 👎

The last two years I was servicing my Van by them, at the beginning they were good with price and service,but the last Three times in few months not good anymore. 1-Motor oil change 2x in 2months time? because after the first time I had to refill oil every week because the motor was leaking. when I asked after second time oil change why was leaking?he said we cleaned and you come back in one week to check. I mean when you look to the engine you can easily see why and from where it’s leaking? Guess his employee had not tidied the carter bolt good enough the first time.He said it’s not only the engine but also gearbox is leaking oil and I had to replace the carter and gearbox oil . Asked why was gearbox leaking? I don’t know it’s plastic or maybe the washer ring 🤗2-They changed the wheel bearing which was defect and directly after that I felt the Van doesn’t have 100% it’s power anymore and was dancing while driving because the wheel balance was not good anymore, so I had to balance it somewhere else and in one week was a brake caliper defect! Which explains the less power feeling directly after reparation because the caliper engages all the time the brake pads like you push on brakes. 3- I bought a caliper and he said it’s better to change both of them which 1peace costs 2000dk. I know Brake discs and pads you have to change both sides but caliper? really not necessary!
And it’s not nice to hear when he said I only calculated you 2hours okay? which I was 9:30 and when finished and was paying him the time was 11.15! He said it on a way that I should be thankfull to him that he only calculated me 2 hours working time and it’s not yet 2h from my arriving to them 👎 🤗. At all Bad experience when you believe them and pay them and tipped the employees every time and they give you the feeling like they are clever and don’t need to explain and be accountable when they messed up!and give you the feeling like you are stupid!😤 because you can’t prove that they messed up. I can’t recommend Apex auto to anyone!!!!👎

2 maja 2025

Hej Javad
Kan du venligst oplyse os din faktura nummer så vi kan finde frem til din sag eller ringe til os da din historie ikke helt hænger sammen.

Vi stræber os hver dag på at finde de bedste løsninger til vores kunder og vi er meget uforstående overfor din historie.

Suveræn mekaniker

Jeg har brugt Apex Auto igennem en håndfuld år nu og jeg har altid haft en suveræn oplevelse - der bliver taget hånd om opgaven og ydet en glimrende service!

19 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Det er lidt en af en jungle at købe…

Det er lidt en af en jungle at købe brugt bil, da mange forhandlere glemmer deres ansvar, når bilen er kørt ud af butikken - men havde en rigtig god oplevelse med Apex Auto og Samet.
Købte en brugt BMW X5 og efter et par måneder syntes jeg der var lidt med gearkassen. Apex Auto tog den ind og fik hele gearkassen gået igennem for fejl, de skiftede olie og filter i den - så den i dag kører helt perfekt.
De leverer en fremragende kundeservice som man skal lede længe efter - kan på det varmeste anbefale at købe en brugt bil af dem, da det er en god og tryg oplevelse.

18 listopada 2024

Super god service

Super god service. Super flink sælger. Har købt en skoda octavia hos dem. Jeg har haft lidt problemer med at den hoppede meget når jeg kørte. Så har været nede og få 4 nye dæk uden beregning. Og lyset var gået i den ene side som de også lige fik fikset med det samme👍

27 marca 2024
Oceniono na 5 z 5

Havde et akut problem med et dæksel…

Havde et akut problem med et dæksel v/oliefilteret, som ikke var lukket efter service - og kunne ikke selv nå ind til det. Kørte til Apex uden tidsbestilling, og de smed den med det samme på liften og lukkede "klappen" igen!
En meget lille ting, men stor hjælp for mig!

27 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

Super service - selv når man står med et akut problem!

Jeg blev anbefalet af en anden mekaniker at møde op hos Apex, eftersom at jeg stod med et akut problem med bilbatteriet som skulle udskiftes. Ingen andre steder kunne de diske op med et nyt bilbatteri samme dag! Jeg forklarede over for Apex at vores batteri var stået af og at jeg var bange for slukke for bilen, da den så ikke ville starte igen. Ejeren fik hurtigt fat i sine kontakter og fik hurtigt bestilt et nyt batteri som de kunne hente til mig senere samme dag! Jeg fik også en super hyggelig snak med ejer imens at jeg ventede på at de hentede batteriet. Montering af batteriet skete så hurtigt at jeg ikke nåede at bemærke det.

8 stycznia 2024

Fineste service

Et værksted med sans for service, venlighed og godt håndværk.
Det bedste jeg er stødt på i mine snart 50 år som bilejer.
Tak

27 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

Virkeligt hurtigt svar på forespørgsel

Virkeligt hurtigt svar på forespørgsel. Desværre var det hvad jeg vil kalde et skambud. Deres priser for brugte biler synes ok, men hvad de vil byder er skambud. Det virker desværre som i altid prøver at undskylde jeres handlinger. I havde en bil som var fair prissat og jeg prøvede at lave en handel

mvh/Lasse

Du virker ikke til at kunne tåle den mindste kritik. Håber potentielle kunder læser dette .

31 października 2023

Hej Lasse
Tænker ikke at du er en særlig seriøs person. Du kaster dig over trustpilot, uden at du har været her forbi værkstedet.

Vi har ikke engang set bilen, alt kontakt med dig har været på mail. Hvis du var kommet forbi så vi kunne se bilen, er det muligt, at prisen havde været en anden - kunne også være, at vi slet ikke ønskede at købe den - hvilket vi ikke ved, før end, at vi har set bilen.
Så det er sgu meget fladt 2 stjerner.

D. 3/11 2023

Hej Lasse
Det er lidt mærkværdigt, at du synes vi udstiller dig – det er en mening du selv står for, men du synes ikke, at det er et problem, at du udstiller os, uden at havde været forbi os. Der er ikke noget unormalt i, at man som ejer af en bil, synes forhandlerne underbyder hvad man selv mener ens bil er værd. Derfor køre man forbi og viser bilen frem fysisk. Det er for os kun et ”bud” når det er baseret på baggrund af billeder, da disse ikke altid viser det rigtige billede af varen. Dermed ikke sagt, at din bil ikke står lige så flot i virkeligheden, men vi har også mange erfaringer for det modsatte. Vi tænker heller ikke, at du selv bare på baggrund af nogle billeder handler.

I forhold til kritik synes vi det er en god ting. Det er kritik der gør os bedre, men denne kritik skal gives konstruktivt hvilket din ikke falder ind under. Det er vigtigt for os som værksted/forhandler, at folk får et klart billede af dine og vores grunde til dette skriveri.
Selvom vi ikke er enige - betyder det jo ikke, at vi ikke ønsker dig det bedste. Derfor

Mange hilsner

Apex Auto

Virkelig frygtelig service

Virkelig frygtelig service. De har skiftet tandrem på vores Ford, hvilket resulterede i at motoren blev ødelagt, og nu vil de ikke vedkende sig at de har lavet en fejl. De skylder os lige nu en ny bil og erstatning. Vi er målløse.

19 października 2023

Hej Amalie
Når du nu så gerne vil udstille os, er det i og for sig okay, men synes dog, at vi fortjener ærlighed fra din/jeres side. Det er rigtigt at vi tog opgave fra autobutler vedrørende udskiftning af tandremmen samt bremser, men ikke noget med service hvor tændrørene tjekkes/evt. udskiftes. De to ting hænger ikke sammen - den del med tændrørene skulle du bede Ford (hvor du jo har en serviceaftale) om at efterse. Du havde endda været til service hos Ford ca. en uge før end du kommer til os - her skulle tændrørene været blevet tjekket og i dit/jeres tilfælde skiftet, da de allerede på det tidspunkt måtte være færdige. Vi kan jo se ud fra de billeder af serviceskemaer du sendte til os, at tændrørene sidst var skiftet for ca. 4 år siden. Det kan godt være at Ford fortæller dig, at tændrørene kan holde 60.000 km, men dine/jeres holdte kun 40.000 km.
Derfor må vi have lavet en fejl - hvilket er helt væk, da det vi har lavet intet har med tændrørene at gør. Som tidligere skrevet til dig, synes vi, at du burde gå hårde til dit Ford værksted, da der burde være noget garanti omkring tændrørene. Når Du/i føler som du her giver udtryk for her i jeres skriv, vil vi anbefale dig, at gå til FDM.

Mange hilsner
Apex auto

Oceniono na 5 z 5

Min søn firat har haft sin bil inde hos…

Min søn firat har haft sin bil inde hos jer takker for hjertet så flinke og god service priser der er så billige for det i laver tusind tak det ikke sidste gang han er hos jer de penge man betaler jer er fuldt fortjent takker til hele holdet

30 września 2023
Oceniono na 5 z 5

Kompetent og venlig behandling ved køb af bil.

Købte for ca 2 uger siden en brugt bil til en god pris. Gav min tidligere bil i bytte.
Meget fin og venlig behandling af personalet i hele forløbet, især af Samet.
Der var et problem med den ene tågelygte, som straks blev udskiftet.
En meget positiv oplevelse at handle med Apex Auto.

13 marca 2023

Altid god service

Har efterhånden brugt Apexauto en del gange, og er altid tilfreds. De er altid meget hjælpsomme, uanset om det er en mandag eller lørdag. Står man med et akut problem, så er de altid klar. God service og fine priser.

20 marca 2022
Oceniono na 1 z 5

Fået lavet service inkl skift af…

Fået lavet service inkl skift af kabinefilter der. Et år senere skifter jeg selv kabinefiltet igen. Det filter de har sat i passer slet ikke til bilen, er alt for stort. De har bare mast det sammen, så det er slet ikke slutter tæt. Desuden er plastikrammen rundt om filtret knækket grundet trykket. Har de så overhovedet gjort de andre ting ordentligt, fx har min Saab måske kørt rundt i et år uden nyt oliefilter fx?
Bad ved anden lejlighed om at få skiftet en pære, der gav ejeren mig bare sit private mobilepay nr, som jeg skulle overføre til. Til grin virksomhed.

9 marca 2022

Hej Jakob
Vi er ked af at høre, at du har haft sådanne oplevelser. Men for at være oprigtig tror vi, at du har taget fejl af os og et andet værksted, da du på vores kontor ikke er i tvivl om hvilken mobilepay nr der skal bruges, da det står flere steder rundt om i kontoret. Det ville være rart hvis du oplyste dit reg, nr. på bilen, så vi kan tjekke om du har været her og hvad der så har været lavet/sket.

På forhånd tak

Oceniono na 5 z 5

Professionelt værksted fra start til…

Professionelt værksted fra start til slut.
Imødekommende ejer, fik en kop kaffe imens jeg ventede på bilen, imens den blev serviceret. De gennemgik også hele bilen gratis, for at tjekke den for fejl/mangler.

Jeg kommer helt sikkert igen!

4 listopada 2021

fremragende god service

fremragende god service, jeg har nu brugt værkstedet for 2.gang, begge gange blev alt ordnet og hurtigt, til og med til en fornuftig pris. Jeg kan kun anbefale værkstedet! Soliman

20 października 2021
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej