Gute Auswahl, klares Bestellkonzept, gratis Versand. Die Sneaker sind top und scheinen « echt » zu sein. Keine dubiosen Lieferanten, sondern solide Zustelldienste mit verlässlichem track & Trace. Ge... Zobacz więcej
AA
Zobacz, co mówią recenzenci
Reakcja na opinię
My son wanted a specific model of Jordan sneakers, but it appeared that they were no longer available. Fortunately, I found this store on Google, and they managed to find and deliver me the size I nee... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mooie webshop, ruime collectie. Ik heb 3 paar Jordan 4 gekocht, de prijzen zijn marktconform of eronder, dus dat scheelt veel met 3 paar. De opvolging van de bestelling met emailbevestigingen is in pr... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
AA Sportingwinkel is ontstaan vanuit één duidelijke overtuiging: comfort mag nooit een compromis zijn. Wat begon als een passie voor kwalitatieve en goed ondersteunende schoenen, groeide uit tot een gespecialiseerde winkel waar comfort en prestaties samenkomen.
Dane kontaktowe
Holandia
- apesociety.eu
Am comandat o pereche de adidași mi-au…
Am comandat o pereche de adidași mi-au ajuns în aproximativ 2 săptămâni ,adidași sunt superbi ,am putut urmări tot parcursul și actualizarea trimiteri coletului ! Minunați ❤️❤️❤️
Eind goed al goed
De bestelling van één paar sneakers bij ApeSociety verliep nogal moeizaam. De levertijd bedroeg ruim twee weken en tijdens het bestel- en verzendproces is onzorgvuldig gehandeld. Zo werd bij verzending een onjuist adres aan het vervoersbedrijf doorgegeven, waardoor ik zelf actie moest ondernemen en de levering veel later plaatsvond dan was toegezegd.
ApeSociety heeft uiteindelijk erkend tekort te zijn geschoten en excuses aangeboden. Ter compensatie ontving ik €30 korting, die inmiddels is uitgekeerd. Positief is dat de sneakers uiteindelijk terecht zijn gekomen bij de persoon voor wie ze als kerstgeschenk bedoeld waren. Deze is er zeer blij mee en, als kenner van authentieke sneakers, tevreden over de kwaliteit.
De webshop ApeSociety heeft naar mijn mening de potentie om uit te groeien tot een respectabele aanbieder, maar daarvoor is wel een duidelijke verbetering van het bestel- en verzendproces noodzakelijk.
De beantwoording van mijn e-mails door ApeSociety (Mark) heb ik als zeer correct ervaren, wat heeft geresulteerd in een upgrade van een 3sterren- naar een 4sterren beoordeling.

Jordan 4
De schoenen waren precies zoals verwacht.
Goede service en wordt goed op de hoogte gehouden van het proces.👍

Goedkoop maar nep
Op Black Friday een leuke deal gescoord.
Besteld op 28 november en bezorgd op 16 december.
Dus je dient geduld te hebben. Helaas bij binnenkomst bleken de schoenen nep te zijn!
Dus ik zou iedereen aanraden de schoenen sowieso te laten controleren. Mijn geld wel weer snel terug gekregen nadat de schoenen retour had gestuurd. Ik heb opnieuw bij hen besteld. Nu in afwachting of ze echt zijn en of ze het verschil tussen de prijs van nu en black friday ook terugstorten. Op mijn mail van 22-12 nog geen reactie op 3 januari. Ook van de bestelde schoenen van 22 december nog geen bevestiging gehad. Ondertussen in overleg met hen mijn geld teruggekregen. Dit stond weer snel op mijn rekening.
Echte authentieke schoenen
Echte authentieke schoenen. Levering binnen 2 weken. Na vragen van mijn kant over de levering, snelle reactie van de klantenservice. Volgende schoenen bestel ik weer via Ape Society

Odpowiedź od AA
Levering duurde beetje lang maar voor…
Levering duurde beetje lang maar voor de rest is alles goed gegaan.

Love my sneakers!
Love my sneakers!! Ordered here for the first time and my experience was great! I received updates about the sending proces and got them within 2 weeks in perfect condition and they are soo beautiful❤️ would definetly order here again.

Doen wat ze zeggen
Doen wat ze zeggen. Het duurde wel even, zeker in periode black friday maar het allemaal keurig geregeld. Ook track&trace enz werkt prima. Wachten dubbel en dwars waard! Aanrader dus

Goede webshop
Fijne webshop met veel keus. Klantenservice goed bereikbaar en reageert snel. Levering duurt ongeveer 5 tot 7 dagen. Tevreden!

Eens maar nooit weer
Het uiteindelijke product is prima, maar van klantenservice is geen sprake. Geen of slechte communicatie, tegenstrijdige berichten en geen idee wat customer service is.

Geen originele sneakers
Ik raad iedereen sterk af om hier schoenen te bestellen.
Ik heb met black Friday 2 paar Travis Scott medium olive besteld. Toen ik de schoenen binnenkreeg kwam ik er al vrij snel achter dat deze schoenen niet origineel waren. Ik heb de schoenen ook nog in een app gezet om ze te laten controleren op authenticiteit en daar kwamen beide schoenen niet doorheen. Ik heb toen gelijk contact met apesociety opgenomen en na moeizaam mail verkeer heb ik na 6 weken nu eindelijk mijn geld terug gekregen. De prijzen zijn scherp en de website ziet er betrouwbaar uit maar kijk hier alsjeblieft voor uit want ik weet zeker dat ik niet de enige bent die neppe schoenen heeft ontvangen, alleen merkte ik het zelf gelijk op omdat ik veel verstand van schoenen heb.

Odpowiedź od AA
Liefst geef ik geen ster, zo slecht
Liefst geef ik geen ster. Super super lange verzend tijd 12 dec besteld 31 dec aan gekomen, communicatie super slecht en heel erg langzaam zoon minimaal 1 tot 4 dagen wachten tot een berichtje. Daarnaast werd er elke x gezegd dat het zou worden ge shipped maar kreeg steeds geen track and trace daarna na 7 dagen pas verstuurd.

Aanrader voor de sneakerliefhebbers
Super blij met mijn aankoop: Jordan 1 Retro Low OG Nigel Sylvester. Na wat reviews over ApeSociety te hebben gelezen, had ik er alle vertrouwen in en heb de sneakers 21-11 besteld. Op 3-12 contact gezocht, en de volgende dag door Mark gerustgesteld dat door de begrijpelijke Sinterklaas drukte alles iets langer duurde dan normaal. Mijn zending is 5-12 keurig afgeleverd. Zou ApeSociety zeker aanraden, komen hun afspraken na en wat nog belangrijker is, de sneakers zijn origineel.

Prima webshop
top kwaliteit en originele schoenen. redelijke prijzen ook

Odpowiedź od AA
Hier nooit bestellen dit zijn…
Hier nooit bestellen dit zijn oplichters die onder een ander domeinnaam veder zijn gegaan, hier voor heten ze gorilla sneakers en nu snel veranderd naar dit schoenen besteld nooit ontvangen, 250, weg en op geen enkele manier contact met ze kunnen hebben

Betrouwbare webshop!
Goede service en snelle reactie
Goede service en snelle reactie, levering was iets vertraagd maar het was het waard.
Loved everything
Loved everything, great customer service. Question answer quick and delivered like asked. Great shoes. You see me again to order
Doświadczenie Trustpilot