AA

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Gute Auswahl, klares Bestellkonzept, gratis Versand. Die Sneaker sind top und scheinen « echt » zu sein. Keine dubiosen Lieferanten, sondern solide Zustelldienste mit verlässlichem track & Trace. Ge... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

My son wanted a specific model of Jordan sneakers, but it appeared that they were no longer available. Fortunately, I found this store on Google, and they managed to find and deliver me the size I nee... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Mooie webshop, ruime collectie. Ik heb 3 paar Jordan 4 gekocht, de prijzen zijn marktconform of eronder, dus dat scheelt veel met 3 paar. De opvolging van de bestelling met emailbevestigingen is in pr... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

AA Sportingwinkel is ontstaan vanuit één duidelijke overtuiging: comfort mag nooit een compromis zijn. Wat begon als een passie voor kwalitatieve en goed ondersteunende schoenen, groeide uit tot een gespecialiseerde winkel waar comfort en prestaties samenkomen.

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 234

Napisz recenzję

Eind goed al goed

De bestelling van één paar sneakers bij ApeSociety verliep nogal moeizaam. De levertijd bedroeg ruim twee weken en tijdens het bestel- en verzendproces is onzorgvuldig gehandeld. Zo werd bij verzending een onjuist adres aan het vervoersbedrijf doorgegeven, waardoor ik zelf actie moest ondernemen en de levering veel later plaatsvond dan was toegezegd.
ApeSociety heeft uiteindelijk erkend tekort te zijn geschoten en excuses aangeboden. Ter compensatie ontving ik €30 korting, die inmiddels is uitgekeerd. Positief is dat de sneakers uiteindelijk terecht zijn gekomen bij de persoon voor wie ze als kerstgeschenk bedoeld waren. Deze is er zeer blij mee en, als kenner van authentieke sneakers, tevreden over de kwaliteit.
De webshop ApeSociety heeft naar mijn mening de potentie om uit te groeien tot een respectabele aanbieder, maar daarvoor is wel een duidelijke verbetering van het bestel- en verzendproces noodzakelijk.
De beantwoording van mijn e-mails door ApeSociety (Mark) heb ik als zeer correct ervaren, wat heeft geresulteerd in een upgrade van een 3sterren- naar een 4sterren beoordeling.

Beste Satimin,

Hartelijk dank voor je uitgebreide en eerlijke review. Dit is precies het soort feedback waar wij daadwerkelijk iets aan hebben.

We erkennen volledig dat het bestel- en verzendproces in jouw geval niet is verlopen zoals het hoort. Dat je hier zelf extra moeite voor hebt moeten doen, is niet de ervaring die wij willen bieden. Je observaties rondom levertijd, adresverwerking en communicatie nemen wij dan ook zeer serieus en gebruiken we actief om onze processen structureel te verbeteren.

Tegelijk waarderen we het dat je benoemt dat wij verantwoordelijkheid hebben genomen, excuses hebben aangeboden en dit ook concreet hebben gecompenseerd. Fijn om te lezen dat de sneakers uiteindelijk goed zijn aangekomen, op tijd voor het cadeau, en dat de ontvanger als kenner tevreden is over de authenticiteit en kwaliteit. Dat blijft voor ons een absolute kernwaarde.

Dat je onze communicatie als correct hebt ervaren en daarom je beoordeling hebt verhoogd naar 4 sterren, stellen wij zeer op prijs. Dit motiveert ons om de volgende stap te zetten: niet alleen goede service achteraf, maar een soepel en betrouwbaar proces van begin tot eind.

Dank je wel voor je aandachtige observaties, je geduld en het feit dat je de moeite hebt genomen dit zo helder te verwoorden. We nemen dit zeker mee in het verder professionaliseren van ApeSociety.

Jordan 4

De schoenen waren precies zoals verwacht.
Goede service en wordt goed op de hoogte gehouden van het proces.👍

Beste,

Hartelijk dank voor je review en het delen van je ervaring.

Fijn om te lezen dat de Jordan 4 precies was zoals verwacht en dat je onze service en communicatie als prettig hebt ervaren. We vinden het belangrijk om klanten goed op de hoogte te houden van elke stap in het proces, dus het is mooi om terug te zien dat dit ook zo wordt ontvangen.

Dit soort feedback bevestigt dat we op de juiste weg zitten en motiveert ons om dit niveau vast te houden én verder te verbeteren. Dank je wel voor het vertrouwen in ApeSociety en voor het nemen van de moeite om je ervaring te delen.

We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen.

Oceniono na 2 z 5

Goedkoop maar nep

Op Black Friday een leuke deal gescoord.
Besteld op 28 november en bezorgd op 16 december.
Dus je dient geduld te hebben. Helaas bij binnenkomst bleken de schoenen nep te zijn!
Dus ik zou iedereen aanraden de schoenen sowieso te laten controleren. Mijn geld wel weer snel terug gekregen nadat de schoenen retour had gestuurd. Ik heb opnieuw bij hen besteld. Nu in afwachting of ze echt zijn en of ze het verschil tussen de prijs van nu en black friday ook terugstorten. Op mijn mail van 22-12 nog geen reactie op 3 januari. Ook van de bestelde schoenen van 22 december nog geen bevestiging gehad. Ondertussen in overleg met hen mijn geld teruggekregen. Dit stond weer snel op mijn rekening.

16 grudnia 2025

Echte authentieke schoenen

Echte authentieke schoenen. Levering binnen 2 weken. Na vragen van mijn kant over de levering, snelle reactie van de klantenservice. Volgende schoenen bestel ik weer via Ape Society

Odpowiedź od AA

Dank je wel voor deze fijne review en het vertrouwen in ApeSociety.

Mooi om te horen dat je tevreden bent over de authenticiteit van de schoenen, de levertijd en de snelle reactie van onze klantenservice. We doen ons best om transparant te communiceren en klanten zo goed mogelijk te helpen wanneer er vragen zijn — fijn dat dit zo is ervaren.

Zou je ons even kunnen mailen op
contact@apesociety.email

Veel plezier met je sneakers en we zien je graag weer terug bij een volgende bestelling.

Oceniono na 4 z 5

Levering duurde beetje lang maar voor…

Levering duurde beetje lang maar voor de rest is alles goed gegaan.

2 listopada 2025

Odpowiedź od AA

Dank je wel voor het delen van je ervaring.

We begrijpen dat de levering iets langer heeft geduurd dan gehoopt en waarderen het dat je dit benoemt. In bepaalde periodes kan het door drukte bij onze logistieke partners inderdaad wat langer duren, maar we doen er alles aan om dit zo goed mogelijk te communiceren en waar mogelijk te versnellen.

Fijn om te horen dat alles verder goed is verlopen en dat je tevreden bent met je aankoop. Dat is uiteindelijk waar we het voor doen.

Bedankt voor je vertrouwen in ApeSociety en hopelijk tot een volgende keer.

Love my sneakers!

Love my sneakers!! Ordered here for the first time and my experience was great! I received updates about the sending proces and got them within 2 weeks in perfect condition and they are soo beautiful❤️ would definetly order here again.

Odpowiedź od AA

Thank you so much for your amazing review we truly appreciate it.

We’re really happy to hear that your first experience with ApeSociety was a great one and that you loved the updates during the shipping process. Knowing that your sneakers arrived within two weeks, in perfect condition, and that you’re so happy with them means a lot to us.

Enjoy your beautiful new sneakers, and thank you for trusting ApeSociety. We’d love to welcome you back again in the future.

Kind regards,

Doen wat ze zeggen

Doen wat ze zeggen. Het duurde wel even, zeker in periode black friday maar het allemaal keurig geregeld. Ook track&trace enz werkt prima. Wachten dubbel en dwars waard! Aanrader dus

28 listopada 2025

Odpowiedź od AA

Hartelijk dank voor deze mooie en eerlijke review.

Fijn om te lezen dat wij hebben gedaan wat we hebben beloofd, en dat alles uiteindelijk keurig is geregeld. De periode rond Black Friday is inderdaad extra druk, waardoor het soms wat langer kan duren, maar we vinden het belangrijk dat alles daarna correct verloopt inclusief duidelijke communicatie en een goed werkende track & trace.

Mooi dat je aangeeft dat het wachten dubbel en dwars waard was. Dat waarderen we enorm en geeft ons extra motivatie om dit niveau vast te houden.

Dank je wel voor het vertrouwen en de aanrader. We hopen je in de toekomst graag opnieuw te mogen verwelkomen bij ApeSociety.

Goede webshop

Fijne webshop met veel keus. Klantenservice goed bereikbaar en reageert snel. Levering duurt ongeveer 5 tot 7 dagen. Tevreden!

10 grudnia 2025

Odpowiedź od AA

Dank je wel voor het delen van je ervaring.

Mooi om te lezen dat je onze webshop als prettig ervaart en dat je tevreden bent over de keuze in het assortiment en de bereikbaarheid van onze klantenservice. We vinden het belangrijk om snel en duidelijk te reageren, dus fijn dat dit zo is overgekomen.

Ook goed om te horen dat de levering binnen een duidelijke en acceptabele termijn is verlopen. We streven ernaar om onze klanten altijd goed geïnformeerd te houden over de levertijd.

Bedankt voor je vertrouwen in ApeSociety. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen.

Oceniono na 2 z 5

Eens maar nooit weer

Het uiteindelijke product is prima, maar van klantenservice is geen sprake. Geen of slechte communicatie, tegenstrijdige berichten en geen idee wat customer service is.

12 grudnia 2025

Odpowiedź od AA

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

We vinden het oprecht jammer om te lezen dat je onze klantenservice zo hebt ervaren. Dat is niet de standaard waar wij naar streven, ook al geef je aan dat het uiteindelijke product wel in orde was. De punten die je noemt onduidelijke communicatie en tegenstrijdige berichten nemen we serieus en zien we als duidelijke verbeterpunten.

In drukke periodes is onze communicatie helaas niet altijd geweest zoals het had moeten zijn, en dat heeft in jouw geval duidelijk voor frustratie gezorgd. Daar bieden we onze oprechte excuses voor aan. We zijn intern bezig onze processen en communicatie te verbeteren, zodat klanten beter en consistenter geïnformeerd worden.

Dank voor je eerlijke feedback. Ook dit helpt ons om onze service verder aan te scherpen.

Geen originele sneakers

Ik raad iedereen sterk af om hier schoenen te bestellen.

Ik heb met black Friday 2 paar Travis Scott medium olive besteld. Toen ik de schoenen binnenkreeg kwam ik er al vrij snel achter dat deze schoenen niet origineel waren. Ik heb de schoenen ook nog in een app gezet om ze te laten controleren op authenticiteit en daar kwamen beide schoenen niet doorheen. Ik heb toen gelijk contact met apesociety opgenomen en na moeizaam mail verkeer heb ik na 6 weken nu eindelijk mijn geld terug gekregen. De prijzen zijn scherp en de website ziet er betrouwbaar uit maar kijk hier alsjeblieft voor uit want ik weet zeker dat ik niet de enige bent die neppe schoenen heeft ontvangen, alleen merkte ik het zelf gelijk op omdat ik veel verstand van schoenen heb.

28 listopada 2025

Hallo Stijn,

Dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het belangrijk om hier zorgvuldig en transparant op te reageren.

Toen je contact met ons opnam, hebben wij de situatie netjes en inhoudelijk via e-mail opgepakt. We hebben daarbij aangegeven dat we deze melding serieus nemen en dat wij een intern onderzoek zijn gestart naar het betreffende paar dat volgens jou is afgekeurd. Dat onderzoek loopt nog, omdat wij altijd eerst zelf conclusies willen trekken voordat we uitspraken doen over authenticiteit.

Wij willen benadrukken dat ApeSociety inmiddels al meer dan 6 jaar actief is in het leveren van authentieke sneakers, voornamelijk aan sneakerliefhebbers en verzamelaars. Authenticiteit is voor ons geen marketingterm, maar een kernwaarde. Juist daarom nemen wij dit soort meldingen uiterst serieus.

Het klopt dat het traject langer heeft geduurd dan wenselijk. Dat betreuren wij. Tegelijkertijd hebben wij het proces zorgvuldig afgerond en is het aankoopbedrag uiteindelijk volledig terugbetaald, ondanks dat het onderzoek nog niet was afgerond. Dat hebben we gedaan om jou als klant niet langer te laten wachten.

Wat wij jammer vinden, is dat dit incident nu wordt doorgetrokken naar onze volledige bedrijfsidentiteit, terwijl er nog geen definitieve conclusie is getrokken over de oorzaak van deze specifieke situatie. Dat neemt niet weg dat Trustpilot een platform is waar ervaringen en meningen gedeeld mogen worden — dat respecteren wij.

Mocht je alsnog openstaan voor verdere inhoudelijke afstemming of aanvullende toelichting vanuit onze kant, dan staan wij daar altijd voor open.

Oceniono na 1 z 5

Liefst geef ik geen ster, zo slecht

Liefst geef ik geen ster. Super super lange verzend tijd 12 dec besteld 31 dec aan gekomen, communicatie super slecht en heel erg langzaam zoon minimaal 1 tot 4 dagen wachten tot een berichtje. Daarnaast werd er elke x gezegd dat het zou worden ge shipped maar kreeg steeds geen track and trace daarna na 7 dagen pas verstuurd.

31 grudnia 2025

Odpowiedź od AA

Bedankt voor het delen van je ervaring. We waarderen het dat je hier de tijd voor hebt genomen dit soort feedback nemen we serieus en gebruiken we actief om onze service te verbeteren.

Het klopt dat de levertijd in jouw geval langer is geweest dan je van ons mag verwachten. December is door de feestdagen een uitzonderlijk drukke maand, zowel bij ons als bij onze logistieke partners. Hierdoor zijn zendingen soms later verwerkt en konden we helaas niet alle e-mails binnen 24 uur beantwoorden. Dat neemt niet weg dat dit voor jou frustrerend is geweest, en dat begrijpen we.

Ook de communicatie rondom de verzending had duidelijker en sneller gemoeten. Dat is een belangrijk verbeterpunt voor ons en daar zijn we intern al mee bezig.

We hopen dat je, ondanks het lange wachten, nu alsnog kunt genieten van je Travis Scott Velvet sneakers. Mocht er nog iets zijn waar we je bij kunnen helpen, dan staan we uiteraard voor je klaar.

Fijne jaarwisseling toegewenst!

Aanrader voor de sneakerliefhebbers

Super blij met mijn aankoop: Jordan 1 Retro Low OG Nigel Sylvester. Na wat reviews over ApeSociety te hebben gelezen, had ik er alle vertrouwen in en heb de sneakers 21-11 besteld. Op 3-12 contact gezocht, en de volgende dag door Mark gerustgesteld dat door de begrijpelijke Sinterklaas drukte alles iets langer duurde dan normaal. Mijn zending is 5-12 keurig afgeleverd. Zou ApeSociety zeker aanraden, komen hun afspraken na en wat nog belangrijker is, de sneakers zijn origineel.

30 grudnia 2025

Odpowiedź od AA

Dank je wel voor deze mooie review en het vertrouwen dat je ons hebt gegeven.

Heel mooi om te lezen dat je zo blij bent met je aankoop van de Jordan 1 Retro Low OG Nigel Sylvester dat is een top paar. Extra waarderen we het dat je ook benoemt hoe je vooraf reviews hebt gelezen en alsnog bewust voor ons hebt gekozen. Dat waarderen we enorm!

Ook fijn dat het contactmoment op 3–4 december je heeft gerustgesteld en dat je zending vervolgens op 5 december netjes is afgeleverd. In die periode was het inderdaad extra druk door Sinterklaas, dus des te beter dat het bij jou soepel is verlopen.

Dank je ook voor het benadrukken dat de sneakers origineel zijn. We weten hoe belangrijk dit is in de sneakerwereld en we doen er alles aan om daarin transparant en betrouwbaar te blijven.

Veel plezier met je nieuwe paar en als je ooit nog vragen hebt of hulp nodig hebt, weet je ons te vinden.

Prima webshop

top kwaliteit en originele schoenen. redelijke prijzen ook

30 grudnia 2025

Odpowiedź od AA

Dank je wel voor je fijne reactie en het delen van je ervaring.

Mooi om te horen dat je onze kwaliteit en originaliteit waardeert en dat je ook tevreden bent over de prijzen. Dat is precies waar we naar streven: betrouwbare, originele sneakers aanbieden tegen eerlijke tarieven, zonder concessies te doen aan service.

Bedankt voor je vertrouwen in ApeSociety. We hopen je in de toekomst zeker weer terug te zien en wensen je veel plezier met je sneakers. Mocht je ooit vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar.

Oceniono na 1 z 5

Hier nooit bestellen dit zijn…

Hier nooit bestellen dit zijn oplichters die onder een ander domeinnaam veder zijn gegaan, hier voor heten ze gorilla sneakers en nu snel veranderd naar dit schoenen besteld nooit ontvangen, 250, weg en op geen enkele manier contact met ze kunnen hebben

13 października 2025

Hallo Tony,

Vervelend om te lezen dat je deze ervaring zo beleeft. We willen dit graag serieus en zorgvuldig met je bekijken.

Op dit moment kunnen we je verhaal echter niet herleiden, omdat er geen bestelnummer, e-mailadres of eerdere contactgeschiedenis bij ons bekend is onder deze naam. Zonder deze gegevens kunnen we helaas niet effectief meekijken of vaststellen waar het precies is misgegaan.

We nodigen je daarom uit om contact met ons op te nemen via
contact@apesociety.email

en daarbij je bestelnummer of gebruikte e-mailadres te vermelden. Dan kijken we dit direct voor je na en zoeken we samen naar een passende oplossing.

Bestel hier niet !

.. oplichters wacht maar

29 grudnia 2025

Hallo Jasper,

We vinden het vervelend om dit te lezen en helpen je graag verder. Op dit moment kunnen we je naam echter niet terugvinden in ons bestelsysteem.

Wil je ons daarom even mailen via contact@apesociety.email
met je bestelnummer of het e-mailadres waarmee je hebt besteld? Dan kunnen we direct met je meekijken en uitzoeken wat er aan de hand is.

Zonder deze gegevens kunnen we de situatie helaas niet verifiëren of oplossen.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej