Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super service og søde medarbejdere. Jeg bestilte et Savic hamsterbur hos Anthons, som jeg hurtigt modtog med levering. Det var dog gået i stykker under forsendelsen og jeg kontaktede butikken der b... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Levering mindst 3 hverdage, det synes jeg bør kunne gøres hurtigere. Absolut billigste på markedet på kvalitetshvalpefoder! 15 kg Royal Canin Giant Puppy til kun 350 kroner, det må jeg nok sig... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte et stort kanin bur torsdag aften, og fik det allerede fredag middag! Leveret lige til døren indenfor 20 timer. Leverandøren ringede endda 10 min før han kom. Super hurtig levering, og skøn s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Havde købt et hundebur, som viste sig at være for lille. Efter en tlf.samtale med Max, blev der aftalt en returnering, - en hundeseng i stedet og han modregnede blot prisforskellen. Blev kort efter ri... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami dla zwierząt
  2. Sklep zoologiczny

Napisane przez firmę

Anthons.dk har et vel assorteret sortiment af produkter til hunde, katte, fugle, gnavere og akvarier tilbehør, og de tilbyder kvalitetsprodukter fra kendte mærker til konkurrencedygtige priser. Vores udvalg omfatter hundefoder, kattefoder, godbidder, legetøj, halsbånd, seler, transporttasker, senge, huse, bure og meget mere til kæledyrsejere, der ønsker at give deres dyr det bedste. Vi tilbyder også produkter til både erfarne og nye akvarieejere, herunder pumper, filtre, vandpleje og akvariedekorationer. Vi har alt, hvad du har brug for til smådyr som kaniner, gnavere og fugle, inklusive foder, strøelse, hø, Indendørs kaninbure og et stort udvalg af udendørs kaninbure, legetøj og andre relevante produkter. Anthons.dk integrerer tryghed ved at handle ved at tilbyde hurtig levering, fleksibel returret og gratis fragt ved køb over en bestemt pris. Vi har også en effektiv kundeservice, der kan hjælpe med spørgsmål og problemer, og mange kunder roser os for den gode service. Samlet set er Anthons.dk en pålidelig og tryg online forhandler af produkter til kæledyr med et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til fordelagtige priser. Vi afsender varer indenfor 24 timer mandag til fredag

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Virkelig god service

Bestiller et juwel Rio akvarie på 240l i påsken med stor bekymring da det både er en meget stor pakke men os da jeg faktisk kun finder denne shop på nettet med akvariet på lager.
For hurtigt en bekræftende mail om ordre er modtaget men da der er påske og hellig dage høre jeg selvfølgelig ikke mere. Siger så til min kone tirsdag at hvis ikke jeg høre fra dem ringer jeg til dem onsdag. En time efter ringer de til mig personligt for at fortælle min pakke er på vej og ankommer imorgen. Jeg er virkelig overrasket over den gode service og lavering. Du får 5 stjerner hos mig og handler helt sikkert her igen

8 kwietnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Betaler for fragt til døren - menneskelig fejl ja da men forventer da ordentlig kundeservice og ikke mistænkliggørelse og latterliggørelse

køber 9 pk kattegrus af 9-10 kg. , ikke til markedets billigste pris, flere butikker har prisgaranti, men vælger denne shop fordi jeg kan betale for fragt til døren, da jeg ikke kan slæbe ud og ind af bil selv. er ikke gratis selvom jeg køber stor portion. Efterlyser da det ikke dukker op, Ingen kontakt da det er Lørdag. Bliver ringet op af pårørende til tomt hus hvor det er placert og må så så alligevel selv slæbe mig ont i ryggen til. Får en mail med foto at det står ved mit hus, for det ligner da mit, nu er der jo mere end et hvidt hus på en stor vej og nej det er ikke mit hus. Link til track and trace virker ikke. Jeg får bare at vide at det er en menneskelig fejl, ja vel er det da det og jeg må bære over i Corona tider. Corona gør vel ikke at man ikke kan finde det rette husnummer, den kundeservice er simpelt hen nedgørende, ikke så meget som tilbud om fragten tilbage, det er sørme yderst sjældent jeg skriver en dårlig anmeldelse. Jeg har ikke fået den service jeg har betalt, jeg skal retfærdiggøre at der ikke er leveret på min bolig, det er jo bare længere nede af vejen. Jeg er nervøs for at det sugende kattegrus har suget fugt - jammen det var jo i en papkasse - magen til nedladende kundeservice skal man lede længe efter. Køb du Fastelavnsboller for min fragt - vi skal jo være gode ved hinanden i disse Corona tider. Til fragtmanden: det kan ske, men kundeservicen i det firma du kører for er ikke eksisterende så vælg et andet. TILLÆG: OG NEJ det er ikke nabo eller genbo, der er mennensker på adressen, NEJ track and trace virkede ikke NEJ jeg tog ikke telefon dagen efter da jeg ikke kendte nummer men krakkede det og svarede på mail med det samme. Det er helt ok at lave fejl men ydmyghed er så en nødvendighed, dem fremgår tydeligt i svaret at det på ingen måde er tilfældet. Det er ikke min forretnig der skal holde på kunderne. OG NEJ jeg fik ikke tilbud om at få fragt tilbage før efter denne anmeldelse, men det blev der ikke skrevet data på.

31 stycznia 2021

Kære Anne

Jeg skal bekræfte følgende
1. Du ligger en bestilling ved os tirsdag den 26 januar kl 17.01
2. Vi afsender varen til dig onsdag den 27 januar.
3. Vi afsender dig et track and trace nummer / mail hvor du kan spore pakken og hvor vi informerer dig om at pakken vil blive leveret indenfor 1 til 2 hverdage. (Jeg bliver nødt til at sige at verden er ikke den samme i disse tider som den var for 1 år siden ting tager lidt længere tid!!)
4. Pakken bliver leveret den 29 januar kl. 09:39
5. Vi modtager en mail fra dig lørdag den 30 januar kl 12:16 vedr at din pakke ikke står på den palle som du har stillet frem.
6. Jeg forsøger at ringe dig op søndag den 31 januar kl 10:55 da jeg ser din mail men ingen tager telefonen. Jeg vælger så derfor at forespørge dig på mail om din pakke evt. kan stå ved en anden indgang da jeg kan se at dine pakker er leveret ved et hvidt hus dit. Det kunne være nærliggende at tro og det sker ret ofte at det bare står et andet sted på ejendommen.
7. Du besvarer så min mail samme dag at varen er fundet ved nabo. (og det er korrekt jeg kan godt ved nærsyn se at de er kommet til at levere det til nabo / genbo)

Overordnet set vil jeg jo sige at sagen er løst da du oplyser mig om at du selv har sørget for at få varen bragt hjem. Hvis ikke dette havde været tilfældet havde vi jo naturligvis fået fragtfirmaet ud mandag og leveret pakken over til dig. Men sagen var jo løst.
Vi er jo naturligvis kede af at vi ikke levere op til din forventninger men jeg kan ikke garantere at vi eller vores samarbejdes partnere laver fejl af lignende karakter da vi har rigtig mange bestillinger igennem systemet dagligt og det er KUN mennesker der sidder bagved og hvor der er mennesker laves der fejl men en ting kan jeg garantere og det er vi retter altid op på fejl enten begået af os selv eller af vores samarbejdes partnere Coronatider eller ikke Coronatider. Derfor er vores Team også på arbejder alle ugens 7 dage.
Max Johansen.
Anthons.dk

PS: De 30 kr for at få bragt 90 kg kattegrus hjem er krediteret det kort du anvendte ved købet.

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Der manglede noget i den pakke jeg havde bestilt, så ringede derind. Det resterende blev eftersendt hurtigt og uden problemer. Super service og hurtig levering.

14 stycznia 2021

Gode priser

Gode priser, god kvalitet og mega hurtig levering. Slet ikke sidste gang jeg handler hos anthons.dk!

22 grudnia 2020

Virkelig god service!

Virkelig god service!
Jeg havde købt en super smart Trixie Berto kattebakke (forøvrigt - til en rigtig god pris), og tog den først i brug efter 1½ måned fordi den var til vores sommerhus. Der opdagede jeg at der manglede en kant øverst (et slags låg med stort hul i). Jeg skrev en mail til Anthons men tænkte at det nok var for sent at få rettet op på når nu leveringen var sket for 1½ måned siden. Men blev ringet personligt op samme dag, de undskyldte for fejlen og jeg kan nu se frem til den manglende del i min pakkeshop på mandag. Det er så fint!

7 sierpnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Fik en fantastisk overraskelse i dag…

Fik en fantastisk overraskelse i dag d.15 maj havde bestilt 2 udendørs kaninbure fra anthons.dk den 13 maj på bare 2 dag havde jeg dem på min adresse nøj det kalder kundeservice i topform 5 store stjerner herfra til jer.
kan kun anbefale at handle med Anthons.dk

15 maja 2020
Oceniono na 3 z 5

Misvisende titel

Har i dag modtaget vores Trixie cykeltrailer og løbetrailer. Men vi føler os rigtig godt og grundig snydt/vildledt da der på antons side ikke står at man skal købe det forreste hjul ved siden af for at kunne omdanne cykeltraileren til en jogger.
Antons har taget kontakt til mig og ønsker at rette op på fejlen. God service😀. Nu efter 1 1/2uge er der stadigvæk ikke rettet op på fejlen til trods for 2 mails sendt til Antons, dem har man indtil nu ignoreret. Så de sidste 2 stjerner som de så gerne vil have ser jeg ingen grund til at give.

15 maja 2020

Hej Svenningsen

Vi er sådan set enig med dig det var misvisende og vi har derfor også rettet op på det og holdt dig skadesløst og sender dig et hjul for vores regning.

Hvor der er mennesker sker der desværre fejl :-(

mistet pakke

jeg mistede min pakke da dem
Der skulle levere bare havde sat den nede i opgangen .

Fik kontakt til max fra Anthons og han gik igang med at undersøge sagen.
Jeg får nu en helt ny pakke tilsendt .

Super fin service og hurtig hjælp

10 kwietnia 2020

Kære Kamilla
Jeg skal bekræfte at du har foretaget et køb ved os den 2 april og som vi har afsendt den 6 april 2020
Jeg skal bekræfte at du skriver til os 8 april at du ikke har modtaget din pakke, som vi svarer på 9 april kl 16.00 at din pakke er blevet leveret samme dag kl 11.40. (billede er medsendt)
Jeg skal også bekræfte at du skriver en reklamation til os 9 april kl 19.37 at pakken er væk.
Jeg har også i mail oplyst dig om at i vores handelsbetingelser står at pakker bliver stillet nede i opgangen OGSÅ selv om man skriver andet
Ref fra vores handelsbetingelser. "Bemærk ved levering til etagebyggeri stilles varen nede ved opgangsdøren. Vi kan ikke tilbyde at varen bliver stillet oppe ved etage døren, OGSÅ selv om det er anført på din bestilling."
Jeg har ikke afvist ikke at ville hjælpe dig på nogen måde og sagen er ikke lukket dette har du også fået på skrift så jeg stiller mig ret uforstående overfor ovenstående men vi har rent faktisk gjort hvad aftalen indeholdte.

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service. Her handler jeg meget gerne igen. Jeg havde købt et for stort fuglebur og kassen var stor, så hvordan skulle jeg dog kunne returnere kassen? Anthons.dk var hurtige og tilbød mig en fragtseddel og ingen problemer med det. Jeg kan kun varmt anbefale at købe sikkert og trygt ved anthons.dk.

7 kwietnia 2020
Oceniono na 4 z 5

Specifikationerne af størrelser på…

Specifikationerne af størrelser på deres produkter er ikke særligt gode. Jeg bestilte en transport taske hos dem, jeg havde tjekket målene inden, men da tasken kom var den alt for lille til min hund desværre. For deres mål er åbenbart på de aller bredeste steder, hvilket de burde informere om på hjemmesiden. Jeg ville gerne have vidst det inden jeg bestilte den, for så ville jeg vide at den var alt alt for lille.

Tilgengæld var fragten hurtig.

Kundeservice skal de også have ros for. Fra jeg skrev til dem på mail at jeg gerne ville returnere tasken, til at jeg fik svar gik der 20 min og 10 min efter kom der en mail fra GLS med en returlabel, som jeg godt nok selv skal betale for, men sådan er det jo mange steder.

27 lutego 2020
Oceniono na 1 z 5

Køb ikke udendørs kaninbure her!!!

Vi har købt et udendørs kaninbur der ikke er vandtæt, ift. regn.
Trods billeddokumentation over flere omgange, er Anthons.dk ikke til at hugge og stikke i, og deres svar er: det kan vi ikke forstå...
Det kan jeg godt nok heller ikke - og derfor vil jeg gerne have mine penge tilbage.
Endnu et svar fra Anthons var at buret stod for tæt op af en mur - de mente nemlig at kunne se på billederne at buret stod helt op ad denne mur, til trods for at der reelt var minimum 30 cm. mellem bur og væg...
Anthons ville have at jeg rykkede buret væk fra denne væg, hvilket jeg har gjort, men buret er stadig drivvådt indvendigt...
Anthons.dk synes ikke at den billedlige dokumentation er tilstrækkelig (som jeg ellers har oplevet mange andre webshops godtage), og vil have buret tilbage inden de vil forholde sig til hvad der skal ske... men hvor skal vores kanin så være imens?!
Det er til stor frustration for mig at det kan være så svært for Anthons at yde en god og konstruktiv kundeservice, og at det indtil videre har taget mange mails, opkald, billeder osv. uden at have ført til noget som helst...
Jeg vil ikke en anden gang købe noget til mine dyr hos Anthons på baggrund af denne oplevelse, og kan slet ikke anbefale at købe deres udendørs bure til kaniner...

svar til anthons.dk's svar-
Jeg har selv været ansat i webshop og bl.a. varetaget kundeservice..
Jeres svar til mig og andre herinde på trustpilot, er så langt fra god kundeservice som man kan komme i min forstand.
Jeg skrev iøvrigt denne anmeldelse før i imødekom mig og dette præger anmeldelsen selvfølgelig præg af..
selvom i forsøger at skyde mig noget i skoene, holder jeg på min mening, og vil fortsat fraråde andre at handle med jer - primært pga. jeres måde at håndtere kundeservice...
Jeg har på intet tidspunkt bedt om "bare" at få pengene tilbage, men har fra start af givet udtryk for at jeg på baggrund af reklamationen ønskede pengene tilbage, og har derudover spurgt ind til hvordan jeg skulle forholde mig videre... derudover mener jeg ikke bare at buret tager vand ind, jeg kan se og mærke det og har dokumenteret dette med billeder. ja i er i jeres fulde ret til at få produktet tilbage, men en del af at drive en webshop er også at sælge convenience (det eri hvertfald gældende for de fleste) og i dette tilfælde oplever jeg ikke meget convenience. tvært i mod har det været, og vil det blive ret besværligt..
Jeg har ikke afvist noget afhjælpning som i kalder det, da jeg har fulgt jeres vejledninger, råd og forslag, ift. at rykke buret, men dette har ikke haft nogen betydning - buret er utæt og vil være det så længe det er udsat for regn.
ift. min adfærd på skrift, er det korrekt at min utilfredshed kommer til udtryk, men vil ikke mene at dette er uberettiget, eller at jeg har været grov og uanstændig i min kommunikation..

9 stycznia 2020

Kære Line
Jeg skal bekræfte at du har købt et bur ved os den 18 august 2019.
Vi har haft en dialog med dig siden den 6 januar og billeder først 8 januar dvs igår hvor du har lagt ud med om vi ikke "bare" kunne sende pengene retur for buret grundet du mente det tog vand ind.
Du har set fra vores side af afvist afhjælpning til trods for at vi mener det er den bedste løsning for alle parter og vi rent faktisk er i vores ret til dette jf. købeloven.
Vi har nu inden denne anmeldelse tilbudt dig at lade handlen gå tilbage kvit og frit på vores regning da vi ikke ønsker utilfredse kunder. Dette har du accepteret.
Men det er klart når man har en adfærd i skrift som vi har modtaget fra dig bliver det svært at gøre en kunde tilfreds.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej