Super service og søde medarbejdere. Jeg bestilte et Savic hamsterbur hos Anthons, som jeg hurtigt modtog med levering. Det var dog gået i stykker under forsendelsen og jeg kontaktede butikken der b... Zobacz więcej
Levering mindst 3 hverdage, det synes jeg bør kunne gøres hurtigere. Absolut billigste på markedet på kvalitetshvalpefoder! 15 kg Royal Canin Giant Puppy til kun 350 kroner, det må jeg nok sig... Zobacz więcej
Bestilte et stort kanin bur torsdag aften, og fik det allerede fredag middag! Leveret lige til døren indenfor 20 timer. Leverandøren ringede endda 10 min før han kom. Super hurtig levering, og skøn s... Zobacz więcej
Havde købt et hundebur, som viste sig at være for lille. Efter en tlf.samtale med Max, blev der aftalt en returnering, - en hundeseng i stedet og han modregnede blot prisforskellen. Blev kort efter ri... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Anthons.dk har et vel assorteret sortiment af produkter til hunde, katte, fugle, gnavere og akvarier tilbehør, og de tilbyder kvalitetsprodukter fra kendte mærker til konkurrencedygtige priser. Vores udvalg omfatter hundefoder, kattefoder, godbidder, legetøj, halsbånd, seler, transporttasker, senge, huse, bure og meget mere til kæledyrsejere, der ønsker at give deres dyr det bedste. Vi tilbyder også produkter til både erfarne og nye akvarieejere, herunder pumper, filtre, vandpleje og akvariedekorationer. Vi har alt, hvad du har brug for til smådyr som kaniner, gnavere og fugle, inklusive foder, strøelse, hø, Indendørs kaninbure og et stort udvalg af udendørs kaninbure, legetøj og andre relevante produkter. Anthons.dk integrerer tryghed ved at handle ved at tilbyde hurtig levering, fleksibel returret og gratis fragt ved køb over en bestemt pris. Vi har også en effektiv kundeservice, der kan hjælpe med spørgsmål og problemer, og mange kunder roser os for den gode service. Samlet set er Anthons.dk en pålidelig og tryg online forhandler af produkter til kæledyr med et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til fordelagtige priser. Vi afsender varer indenfor 24 timer mandag til fredag
Ole Rømers Vej 26A, 6100, Haderslev, Dania
- info@anthons.dk
- anthons.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg bestilte noget hundemad i forgårs
Jeg bestilte noget hundemad i forgårs, det blev sendt igår og modtaget idag. Fantatisk god service og de havde endda tilføjet en gratis pose af nogle godbidder eller foder. Kan varmt anbefalde dem!
God levering, dårlig kvalitet
Alt gik sådan set godt, det var bare kvaliteten af en legeplads som jeg har købt til min undulat som skulle samles, nogle af stigerne var forkert limet fast så jeg blev nød til at bruge ståltråd til at binde den sammen de fleste steder hvilket gør at den står temmelig skævt
Jeg havde aldrig prøvet anthons før men…
Jeg havde aldrig prøvet anthons før men på en google søgning var de de billigste på mit hunde foder
Så jeg tog fredag først på dagen og bestilte foder
Der kom en besked om at hvis jeg handlede for 40 kr mere var der fri fragt
Tænkte der nok ikke var noget til den pris
Men selvfølgelig var der det
Så bestilte nogle lækre godbider så selv om jeg smed 40 kr oven i min hunde foder var det stadig billigere end hvor jeg normalt handler
Forberedte mig på der nok gik noget tid inden tingene dukkede op for med den pris kunne man jo ikke forvente en masse
Men lørdag fik jeg allerede en besked om jeg kunne hente min pakke ved den lokale pakke udlevering
Så det i hvertfald ikke sidste gang jeg handler ved anthons
SUPER SERVICE
SUPER SERVICE
Pakkede min hunde transportbox ud mandag eftermiddag og finder en fejl, kontakter Anthons pr. tlf og får at vide at jeg skal sende et par billeder af fejlen.
Tirsdag formiddag ringer de til mig og fortæller at de mailer en retur seddel til mig så jeg kan sende den retur da de vil sende en ny hundebox, gør mig dog opmærksom på at jeg ikke behøves at retunere den før jeg skal hente den nye, så jeg ikke behøves at køre 2 gange til GLS pakkeshop.Igen god service.
Modtager Onsdag en ny hundetransportbox med GLS 24 timer efter jeg har snakket med anthons pr. Tlf.
Det kalder jeg for SUPER SERVICE.
Har bestilt hundemad
Har bestilt hundemad, de havde de så alligevel ikke, fik efter aftale noget andet, men først da jeg selv kontaktede dem vedr manglende levering.
Købt samtidig et stk legetøj med beskrivelsen tennisbold Ø 16.
Jeg fik et lille bitte stykke legetøj, som totalt med virkelig god vilje måler 14 cm incl ben, mens bolden i dette legetøj måler 4,5 cm. Her er der så tale om en beskrivelse fejl.
Sød og venlige via mail, men kan kun give 1 stjerne, da jeg faktisk ikke har fået noget som helst af det jeg bestilte.
Jeg anbefaler ikke denne webshop.
Hurtig levering og god kvalitet
Bestilte et stort kanin bur torsdag aften, og fik det allerede fredag middag! Leveret lige til døren indenfor 20 timer. Leverandøren ringede endda 10 min før han kom. Super hurtig levering, og skøn service!
Kvaliteten af buret er meget bedre end forventet, bestiller helt sikkert ved Anthons igen☺️
Supert bur, nederen fragt firma
Super hurtigt levering af vare ++ dog kan jeg ikke give 5 ⭐️ selv om anthons.dk fortjener det. (Har et magen til bur, og er super glad for det).
Men fragt firmaet (brink transport) havde sat buret i vores indkørelse hvor pakken kunne ses af alle forbi passerende, trods de havde fået fuldmagt til at sætte den foran hoveddøren (på den næste side af huset) hvis jeg ikke var hjemme.
Har hverken hørt bank eller ringklokke, (eller pakkemand) trods vi alle var hjemme. Opdaget først pakken 1.5 time efter den skulle være blevet leveret
Har købt et hundehus som gik i stykker…
Har købt et hundehus som gik i stykker i blæsevejr. Utrolig dårlig behandling ved deres kundeservice. De var frække og nedladende, og overhovedet ingen samarbejdsvillighed. LAD VÆRE MED AT HANDLE DEM med mindre du kun vil have tingene til at holde i 14 dage. Har kun dårligt og negativt at sige om dem.

Odpowiedź od anthons.dk
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse. Både mail frem og tilbage om varen og derefter handlen. Den kom hurtigt og var helt som forventet. 1000 tak for handlen.
Hel fantastisk service og hurtig…
Hel fantastisk service og hurtig service.
Perfekt fra A til B
Hurtig forsendelse, pakket godt ind, venlig chauffør fra Brink - han gjorde lige ens dag i bedre humør. Sikke en venlig mand. Alt spillede fra A til B. Man betaler for forsendelsen. Men det går med den fine service vi har fået. Vi kommer igen ved næste behov af kattegrus ♥️
Helt fantastisk service
Helt fantastisk service, og en rigtigt god hjemmeside hvor man kan se de varer der er til salg, vi hentede selv vores kaninbur der bare stod klar til afhentning. Det var nemt og samle og der var ekstra af skruer med.
Utrolig kundeservice!
Utrolig kundeservice!
Helt fantastisk behjælpsomme med at få fat i det rette produkt (et kæmpe hundebur) og få det frem til os i tide! Medarbejdere var meget venlig og fik fat i chefen for at hjælpe yderligere til, og han var også utrolig behagelig og hjælpsom. Det er dog en stor befrielse at kunne få fat i kyndig hjælp i disse dage med automatisered telefonsvarere og alt der foregår via nettet!
Super hurtig levering
Jeg bestilte et fuglebur til min undulat i foregårs og, vupti, den kom i dag. Super hurtigt levering må man sige. Alt er som jeg bestilte og jeg vil helt klart handle hos dem igen.
Meget lang leveringstid
Meget lang leveringstid. Vi bestilte 2 ting og blev på hjemmesiden lovet 1 - 3 dages levering, men vi ventede nærmere 14 på vores. Fik først besked på den forsinkede levering da vi selv tog kontakt til dem. Efter lang tids venten modtog vi så i dag vores ting, det ville have klædt dem med et beklager forsinkelsen i pakken, men der var ingenting desværre. Vi finder et andet sted næste gang.
God kundeservice og hurtig levering
Jeg modtog et hundebur, der skulle bruges til en flyvetur. Jeg bestilte først om aftenen og modtog buret allerede eftermiddagen efter, hvilket var hurtigere end jeg troede. Buret var desværre for lille til hunden (min fejl i målene), og har fået super god kundeservice og hjælp til at levere/sende det retur.
Jeg er så glad for den hunderygsæk jeg…
Jeg er så glad for den hunderygsæk jeg har købt. Den kan bruges til når jeg går lange ture, til cyklen og til bilen. Den er super flot og så var den rigtig billig. Dette er klart en hjemmeside jeg vil bruge igen.
Rigtig god svartid på telefon og mail…
Rigtig god svartid på telefon og mail fra Max. Jeg købte to kaninbure (Jack), og det ene var rigtig fint. Nemt at samle. Det andet var lidt skævt og havde små mindre detaljer, der var skæve. Topbjælken af taget var smadret, og afventer svar på, om jeg kan få det refunderet.
Ellers udemærket butik. Mest på grund af den gode service.
Hurtig levering og gode priser
Hurtig levering og gode priser - kan helt sikkert anbefales.
Korrekt og fantastisk hurdtig levering
Korrekt og fantastisk hurtig levering
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.