Anodyne.no - Holdningstøy Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Både jeg og min mann er meget fornøyd med hver våre modeller. Det eneste jeg er ikke fornøyd med er at en av bestilte varen var ikke i pakken. mottatt: Herre: 1 Posture Shirt, Black + "shoul... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Heter comfort+, men utformingen av støtten er i min erfaring litt feil, vinkelen på støttene som går opp over skuldrene er for spiss, så selve støttene "ruller" over skuldrene som gjør det lite komf... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Har prøvd T-Skjorten deres i ca 3-4 uker og tror ikke det holder det dere LOVER. At man kommer til og få noe særlig medisinsk utbytte av trøyen. Men den er såpass trang at den faktisk får meg til og... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Zakupy i moda

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Anodyne® er forhandler av holdningstøy fra Alignmed. Holdningstøy er inspirert av kinesiotape metoden, en behandlingsform som ofte blir brukt av fysioterapeuter for å avlaste trykk og spenninger. Tøyet støtter og bevisstgjør hensiktsmessig muskulatur uten å frata kroppens naturlige muskelfunksjon. Tøyet hjelper spesilet i statisk stillesittende situasjoner hvor en ønsker å motarbeide uønsket trykk og spenninger. Holdningstøy passer til bruk i arbeid, på reise og ellers i fritiden. Våre produkter er laget for å motivere til videre sunn aktivitet og er å regne som et supplement til trening og tradisjonell behandling.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Lange forsinkelser på levering

Lange forsinkelser på levering, og meget seint svar på mail. Generelt dårlig oppfølging og service.

11 lipca 2018

Hei Are,

Vi beklager at du måtte vente litt ekstra på svar. Vi har sendt deg mail. Du er også hjertelig velkommen til å ringe vår kundeservice dersom responstiden per mail går sent. Tlf: 22960098.

Ønsker deg en fortsatt super dag:)

Umiddelbart bedre holdning!

22 maja 2018

Odpowiedź od Anodyne.no - Holdningstøy

Hei Anne, så bra du har godt utbytte av produktet ditt, dette gleder oss:)

Tusen takk for tilbakemeldingen, det betyr mye for oss:)

Ha en fortsatt super dag!

Oceniono na 4 z 5

Great product !!!

21 maja 2018

Hi Leah,

We're super happy that you are satisfied:) Thank you so much for you feedback.

Wish you a great day and week ahead:)

Kindest regards

Vi er veldig fornøyd

17 maja 2018

Odpowiedź od Anodyne.no - Holdningstøy

Så bra du er fornøyd David, dette gleder oss stort:)

Tusen takk for tilbakemelding:)

Rask levering

Rask levering, fine produkter.

16 maja 2018

Hei Virgi,

Så bar du er fornøyd:) Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Ha en fortsatt super dag:)

Grei hjemmeside

Grei hjemmeside. Varen kom som bestilt. For meg fungerer varen fint.

14 maja 2018

Hei Susanne.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding:) Så bra du er fornøyd.

Ønsker deg en fortsatt fin dag:)

Oceniono na 5 z 5

Perfekt på trening og i eksamensperioden.

Meget fornøyd, skorten blir brukt på trening og når jeg sitter i lengre perioder (les eksaenstiden). Føler at den hjelper meg å aktivere skuldre og rygg på trening, og hindre at jeg får vondt når jeg sitter over lengre perioder!

8 maja 2018

Hei Camilla.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det gleder oss stort at du er fornøyd:)

Ha en fortsatt super dag!

Vennlig hilsen Team Anodyne

Oceniono na 5 z 5

Ekte varer som utfører hva som blir…

Ekte varer som utfører hva som blir beskrevet. God kundebehandling med kontor i Oslo.

Kjøpte itillegg de gelsålene. Har prøvd mye tidligere da jeg går på stålgulv i jobben min. Disse var eksepsjonelle, en får veldig mykt gangeunderlag, som for min del etter en dag oppfattes som naturlig. kan vell kanskje sammenlignes med mykheten av å gå på mark. Det er de dyreste jeg har kjøpt, men også de beste. Prisen var vell verdt det.

1 maja 2018

Odpowiedź od Anodyne.no - Holdningstøy

Dette var hyggelig lesning Herman:)

Det gleder oss veldig at du har utbytte av produktene dine og ser verdien i dem. Vi tar med oss tilbakemeldingen din videre som motivasjon i vårt arbeid og takker deg igjen får tilbakemeldingen din.

Ønsker deg en fortsatt super uke:)

Fantastisk trøye

Fantastisk trøye! Anbefales på det varmeste!

30 kwietnia 2018

Odpowiedź od Anodyne.no - Holdningstøy

Svært hyggelig å se at du er fornøyd med produktet ditt Elling, dette gleder oss veldig. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding:)

Ønsker deg en fortsatt super dag:)

Oceniono na 5 z 5

Veldig god opplevelse med disse…

Veldig god opplevelse med disse produktene.

27 kwietnia 2018

Hei Torunn,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Dette setter vi veldig stor pris på. Det gleder oss at du har godt utbytte av tøyet ditt:)

Oceniono na 5 z 5

Jeg er kjempefornøyd med trøyen jeg…

Jeg er kjempefornøyd med trøyen jeg kjøpte. Jeg har stor hjelp av den i forbindelse med at jeg tidligere dovnet vekk i beina. Den hjelper meg med å strekke skuldrene bakover slik at jeg blir rettere i ryggen og får bedre føling med beina. Nervene lå tidligere i press inne i korsryggen. Vil anbefale den til alle med problemer i korsryggen.

24 kwietnia 2018

Hei Jan Erik,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det betyr mye for oss at du føler utbytte av tøyet og vi tar med oss tilbakemeldingen din videre i vårt arbeid. Målet er å nå ut til flere som skulle trenge et kvalitetsprodukt som faktisk leverer, så det er bare å spre det gode budskap:)

Vi takker deg igjen og ønsker deg en super dag videre:)

Med vennlig hilsen

Oceniono na 1 z 5

Fikk ikke varene jeg bestilt

Fikk ikke varene jeg bestilt, men ligger inne på Klarna til betaling Betalingen lyder på summen av de bestilte vare
Veldig skuffet

24 kwietnia 2018

Hei Nina,

Dette var svært uheldig. Her har det skjedd en feil i logistikken, noe vi beklager veldig. Vi har sporet din nye pakk som skal være levert ved ditt nærmeste postkontor, klar for henting. Vi har forsøkt å kontakte deg per telefon og mail, og ser frem til å høre fra deg om en kompensasjon du blir fornøyd med.

Vi beklager igjen og ønsker deg en fortsatt super dag:)

God oppfølging etter bestilling

God oppfølging etter bestilling, og fornøyd med produktet jeg fikk.

23 kwietnia 2018

Hei Frank,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det betyr mye. Det gleder oss at du er fornøyd:)

Tusen takk igjen og ha en fortsatt super dag:)

Service i toppklasse

Flott og bra produkt som faktisk fungerer.
Hadde problemer med levering av et produkt som var utenfor Anodyne sin makt til å gjøre noe med. Da jeg tok kontakt og etterlyste varen, sendte de en ny vare samme dag. Allerede dagen etter sto jeg med ny vare i hånda!

21 kwietnia 2018

Odpowiedź od Anodyne.no - Holdningstøy

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Stian, og takk for forståelsen med leveringen:)

Det gleder oss stort at du er fornøyd og vi tar med oss tilbakemeldingen som motivasjon videre i vårt arbeid.

Vi ønsker deg en fortsatt super dag og takk igjen:)

Team Andoyne

Oceniono na 3 z 5

Den passet ikke for ryggen min

17 kwietnia 2018

Hei Gro,

Har du vært i kontakt med en av våre kundebehandlere? Det kan hende at størrelsen du har ikke var helt riktig, vi ser at dette ofte er årsaken til at effekten ikke er som forutspeilet. Send oss gjerne en mail på info@anodyne.no eller ring oss på 22960098 så kan vi hjelpe deg med størrelsesvalget.

Ønsker deg en fortsatt super dag.

Skikkelig god service

Skikkelig god service. Er imponert at de tar kundene så på alvor. Beste score.

10 kwietnia 2018

Odpowiedź od Anodyne.no - Holdningstøy

Hei Elisabeth, dette var svært hyggelig for oss. Vi gjør vårt beste for at du skal bli fornøyd og setter kjempe stor pris på at du har tatt deg tid til å gi oss tilbakemelding på nettopp dette:)

Ønsker deg en super dag og uke videre og takk så mye igjen:)

Oceniono na 1 z 5

Leveringstid 1-3 dager stemte ikke for…

Leveringstid 1-3 dager stemte ikke for min del, gått 21 dager og ennå ikke sett noe til produktet, virker ikke seriøst nok.

9 kwietnia 2018

Hei Christian,

Viser til hyggelig korrespondanse. Vi er svært lei for at denne forsinkelsen oppsto grunnet glipp i logistikksystemet til Bring, og er glad for at du er fornøyd med måten dette ble løst på. Vi takker deg igjen for at du har referert oss videre til andre og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Ønsker deg en fortsatt super dag og god helg:)

Oceniono na 4 z 5

Behagelig på 😆

Mulig jeg skulle kjøpt en litt større. Men sitter greit og er veldig behagelig.kjenner ingen smerter med den på. Og kjenner at nakken slapper av når jeg tar den av (har slitasje skader) :)

30 marca 2018

Odpowiedź od Anodyne.no - Holdningstøy

Så bra Linda. Dette gleder oss. Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding, den er satt stor pris på:)

Ønsker deg en fortsatt super uke:)

Oceniono na 5 z 5

Bra tøy og rask levering.

Jeg har ofte muskelsmerter i øverste del av ryggen når jeg blir stående på jobben. Etter at jeg begynte å bruke bh fra Anodyne er smertene borte. Jeg kan fortsatt bli sliten i ryggen men ikke slike smerter som før.

23 marca 2018

Odpowiedź od Anodyne.no - Holdningstøy

Hei Alina, dette gleder oss stort:) Vi er glad for at du føler effekten av produktet og din tilbakemelding setter vi veldig stor pris på.

Tusen takk Alina og god påske:)

Oceniono na 5 z 5

Hei jeg er født med CP og har leddgikt…

Hei jeg er født med CP og har leddgikt i ryggen,etter at jeg kjøpte men/s Posture shirt har jeg gått ned fra 22.smerte stillende piller til 10.
Dette er ett fantastisk produkt.

Med vennlig hilsen
Per-Arne Remmem

28 lutego 2018

Odpowiedź od Anodyne.no - Holdningstøy

Hei Per-Arne, dette gleder oss veldig å lese. Tusen takk for tilbakemeldingen din, den er det satt stor pris på:):)

Ønsker deg en fortsatt fin uke og takk igjen:)

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej