Vi kom in akut med våran hund Doris, som är en staffe. Tisdagen den 5 maj, blev Doris svårt biten av en annan hund, där örat gick sv en bit som ni sytt ihop så fint. Vi fick vård direkt när vi kom in,... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vi upplevde tyvärr bemötandet som ganska avfärdande vid flera tillfällen. Som orolig djurägare vill man kunna ställa frågor utan att känna sig dum eller få svar med en nedlåtande ton. Vi reagerade... Zobacz więcej
Bra lokaler. Personalen är kompetent och tar hand om både människa och djur på ett omsorgsfullt och bra sätt. Inget trugas eller klemas bort gällande djurens mående vilket jag personligen uppskattar... Zobacz więcej
Fantastiskt fint besök på Anicura Katrineholm. Trevlig och kompetent personal, både veterinärer, skötare och reception. Mycket fina lokaler. Toppen helt enkelt!
Informacje dotyczące firmy
- Weterynarz
- Szpital dla zwierząt
- Pogotowie weterynaryjne
- Sklep zoologiczny
- Sklep z artykułami dla zwierząt
Napisane przez firmę
AniCura är en familj av framstående djursjukhus och kliniker specialiserade på sällskapsdjur. Företaget föddes ur idén att med gemensamma resurser skapa en bättre djursjukvård och grundades 2011. Idag är AniCura en förebild inom avancerad djursjukvård och en uppskattad partner till djurägare och remitterande veterinärer i Europa. Inom företaget erbjuds ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster. Detta innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi. AniCura erbjuder även rehabilitering, sjukgymnastik och kostrådgivning samt utvald djurmat och vårdprodukter. AniCura erbjuder modern och högkvalitativ djursjukvård och har 450 djurkliniker och djursjukhus i Europa och skapar trygghet för djurägare genom hög tillgänglighet och patientsäkerhet. Företagets 11 000 passionerade medarbetare tar varje år hand om över 3,6 miljoner patienter. AniCura är en erkänd utbildnings- och remissinstans. AniCuras vision är att ”tillsammans skapa framtidens djursjukvård”. Visionen är framtagen för att skapa så mycket nytta som möjligt för våra kunder och innehåller vissa nyckelord som vi anser är viktiga för din kundupplevelse.
Dane kontaktowe
Vendevägen 89, 18232, Danderyd, Szwecja
- info@anicura.se
- anicura.se
Odpowiada na 18% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Gav ut för hög dos tabletter
Veterinären som tog emot min hund är anmäld. Gå absolut ALDRIG till denna kliniken.

Vill ge minus stjärnor
Jag har två historier om två olika anicura där bägge var sämre än sämst kan börja med den första jag hade en äldre hund som hade börjat få en tumör vid benet åkte in med henne till Farsta och veterinären säger att det var normalt inget fel med henne turen så gick jag till en annan veterinär som faktiskt skickade vidare henne och där dom faktiskt operarade hon levde sedan på lånad tid men dom gjorde ett försök den i Farsta dock bör inte få vara veterinär.
Historia 2: håll i hatten denna historia är inte rolig och den e fräsch så jag gråter i skrivandes stund jag åkte in med min hund för hon hade ätit något till anicura Bagarmossen dom operarade henne såg något som dom tog prover på. Jag fick aldrig provsvaren nu blev hon sjuk igen för några veckor sedan och jag åkte in med henne igen men då var det försent. Veterinären jag åkte till gjorde allt och operarade henne det var tunntarmen som bägge hade suttit provsvaret som Bagarmossen hade varit för dumma för att kunna lyfta på en telefon för att berätta något provsvar så hade min hund levt nu och jag skulle inte vänta på att få hennes aska
Dom dödade min hund och än idag vet jag inte varför dom inte gav mig provsvaren dom borde läggas ner eller faktiskt denna veterinär bör få sparken han dödade min hund hur kunde han!!! Han e inte en veterinär dom ska bry sig!!! Veterinär utbildningen bör även ses över kanske även tilläggas ett lämplighetstest eftersom jag har träffat uppenbarligen två veterinären som inte e lämpade till att vara veterinärer. Jag vet inte vad jag ska göra jag vill ha pengarna tillbaka för den hunden där dom faktiskt orsakade hennes död

DINA PENGAR ÄR VIKTIGAST
Varnar alla för dessa bedragare och "tack" Anicura för att ni bidrog med att ta min bästa vän ifrån mig med ert bedrägliga och fula arbetssätt!
Jag var inne akut med min lilla hund då hon slutat äta och spyr ut allt. Mottagande går bra och undersökningen relativt fort, men där slutar det! Det konstateras att hon fått pyometra (livmoderinflammation) och jag får tre alternativ: 1. Operera direkt nu till en kostnad om 60 000 kr 2. Avliva min bästa vän 3. Anmälan till Länsstyrelsen. Då 60 000 kr kändes alldeles för mycket valde jag att uppsöka alternativa veterinärer och får en tid bokad nästkommande vardag för 9 000 kr. HÄR KOMMER DET VÄRSTA! Veterinären på Anicura påstår att medicinering ABSOLUT INTE är något alternativ men när jag väl kräver ut journalen står det klart och tydligt "Om djurägare inte kan ta beslut om avlivning så kan medicinsk behandling (alizin och amoxicillin) sättas in under förutsättning att djurägare ser till att OHE (operation) görs nästkommande vardag." Även om medicineringen är förknippad med en risk var det inget veterinären på Anicura meddelade mig om utan ville få mig att betala 60 000 kr då hon såg att jag var villig att göra allt för min bäste vän. Alternativet var anmäla till Länsstyrelsen som en skrämsel taktik och INTE medicinering som det klart och tydligt framgår på journalen. Riktigt duktiga på att säga något och skriva något annat på journalen.
Vill ni gå till en veterinär som bara bryr sig om deras framgång (läs bankkonto) och inte det minsta brydd om varken dig som djurägare eller din hunds bästa, välj Anicura bedragarsjukhus.
Såna som er borde skämmas. Önskar er framgången till konkurs!

100% dyrare prissättning på samma behandling
Exakt samma behandling är 100% dyrare här än hos distriktsvetrinärerna. Råder alla att se över priserna innan ni bokar. Inget fel på personalen men det eviga vinstjagandet och prishöjningarna kommer bli erat fall.

En mardröm
Gick till Bagarmossen med min hund som hade ett hornhinnesår. De tog in honom på operationssal för en undersökning som ska ta 15-30 minuter, men veterinären kom efter 1,5 timme utan min hund och inleder med att "det ser jättetråkigt ut" och att avlivning är ett "alternativ", men när jag frågar om operationsindikation så säger veterinären att det inte är aktuellt för att såret inte är så illa och kan behandlas medicinskt. Inte illa nog för operation men illa nog för avlivning? Så otroligt mycket emotionellt lidande för oss efter detta, när det lätt hade kunnat undvikas. Känns som att veterinären var en sadist som gillar att ge emotionell smärta till djurägare, för hon verkade inte vara ett dugg berörd av detta och gav mig en hånfull klapp på axeln när jag grät. Dessutom så har en bit av epitelet på hornhinnan "kommit loss" när hon debriderade hornhinnesåret, men för mig verkar det mer som att hon inte varit försiktig eller ens brytt sig och först efter att hon själv gjort något fel så kommer avlivning på tal.
Hon kunde inte förklara sjukdomen utan använda massa medicinska termer och procentsatser, och inte ens jag som pluggat till läkare i 4 år förstod vad hon försökte få sagt. Speciellt inte efter att hon inledde med att föreslå avlivning. Vid fråga om varför hon ens föreslår det så börjar hon prata om att det är jobbigt för MIG att ge hunden ögondroppar och att man kan överväga avlivning hos "kroniskt sjuka" djur och att det är något hon "absolut måste" förmedla som veterinär.
Får tillbaka hunden efter några timmar som är i ett mycket sämre skick än innan, har fruktansvärt ont och är helt dränkt i läkemedel efter alla djurskötare som försökt ge han ögondroppar med våld. De lämnade kvar oss ensamma i ett rum i 1,5 timme. Veterinären gav aldrig hemgångsråd innan vi åkte hem fast hon lovade att komma och ge det i person, då hon så starkt påpekade att behandlingen måste ges varannan timme, men sa aldrig vilken behandling och vi fick 3 flaskor läkemedel utan någon information. Hon ringde 8 timmar senare dock, efter att jag och en djurskötare försökt få tag på henne minst 2 gånger. Tack för den iallafall.
Under återbesöken har de gett honom massa sedering som hunden hade svårt att återhämta sig från. De ville inte ens försöka att ge sig på hunden utan, vilket en annan veterinär har gjort på en annan klinik och det har fungerat hur bra som helst.
Efter det här fruktansvärda bemötandet mot hundägarna och främst min hund kommer vi aldrig sätta foten på anicura igen. Ryser när jag tänker på vad vi behövde gå igenom där.

Odpowiedź od AniCura Sverige
Ricovero gatto British blu Mi sono recata di notte con il mio…
Mi sono recata di notte con il mio gatto Teo che è caduto dal 3 piano, ottima esperienza e disponibilità del centro che ha effettuato manovra all’ anca evitando l’operazione. Dopo
2 settimane il gatto si è ripreso e sta bene compatibilmente agli acciacchi dell età - 16 anni! Consiglio tutto il
Personale e soprattutto la dott.ssa
Morandi molto brava, competente e disponibile. Si fanno pagare ma
La competenza e le cure sono assicurate !
Manuela Palmieri
5 stjärnor för AniCura Högsby
AniCura i Högsby är en underbar veterinärklinik med proffsigt bemötande. Jag kan inte tänka mig att välja någon annan veterinär att åka till. Jag och min katt är supernöjda! Priserna är helt klart godkända om man jämför med andra veterinärkliniker. Varma hälsningar från mig och min katt.
Oansvarigt
Kommer aldrig mer sätta vår fot eller rekommendera Anicura i Hässleholm.
Med största sannolikhet fick vi låta våran katt somna in, efter att han antagligen blivit felmedicinerad, när han blev sämre i sitt dåvarande tillstånd, svarade inte/ringde inte upp, den för mediceneringen ansvariga veterinären.
Så mycket pengar (ca 150.000 kr), tid och energi vi lade ner hos dem, så kunde inte en enda utav dem höra av sig och beklaga sorgen eller försöka ge någon ev teori om varför det som hände, hände. Fick endast svepande svar som beskrev hans diagnos, vilket vi redan visste. Ställde frågan angående felmedicenering så att de endast kunde svara ja eller nej. Då slutar de helt att svara. Låter då tystnaden tala för sig själv. Fegt, dåligt och ytterst oseriöst att inte kunna svara oavsett.
Vi gick igenom en chockartad kris och det minsta man kunde fått, vore åtminstone ett beklagande.
Trodde genuint de brydde sig om deras patienter och kunder, men skenet bedrog.
Vi gjorde minsann allt in i det sista, för att han skulle få ett värdigt liv att leva, men fick även ta ansvar över att låta honom somna in, när det var dags.

Odpowiedź od AniCura Sverige
"Vill du boka tid? Vi ringer upp sen. På hemlig tid. Var tillgänglig 24 7."
Nu ska det sitta en mötesbokare och ringa upp mig och boka ett besök. Efter att jag ringt och bett om ett besök.
Sån här med hittepåjobb bakom skrivbord som kräver att jag ska vara tillgänglig och ha med mobilen hela tiden på min fria tid för att inte missa ett operationstillfälle GÖR MIG SÅ FRUKTANSVÄRT ARG.
Nu är det en vecka sen jag ringde och ingen har ringt upp inget missat samtal.

Ni är helt suveräna
Ni är helt suveräna. Ringde i panik i tisdagseftermiddag om att jag behövde hjälp med avmaskning och stämpel i passet. Ni räddade min helg i England och kan nu visa dem på Crufts. Tack för all hjälp ni är guld värda
Uruselt!!!
Meddela när det blir förseningar,vi gick en hel dag och var oroliga och väntade på att Läckeby Anicura skulle höra av sig! Det var heller inte dokumenterat vilka tänder som var borttagna,ska vi memorera det i huvudet?

Odpowiedź od AniCura Sverige
Sämsta service jag varit med om.
Sämsta service jag varit med om.
När jag ska returnera produkten finns ingen retursedel med men det påstår företaget att det gör det visst.
Efter ett tag får jag retursedel på mail som de menar att jag ska skriva ut. Förklarar att jag inte har skrivare så de måste skicka den på posten.
Företaget mailar tillbaka att jag får be grannar eller posten om hjälp att skriva ut den med hänvisning att de inte kan skicka retursedel på posten.
Istället ger de mig en adress till Danmark att skicka varan till. Eftersom jag då inte får någon returbekräftelse från posten nekar jag att returnera på det sättet.
Ber företaget att skicka en QR-kod via sms som är nödvändig för att post ombud ska kunna ta fram en retur sedel.
Samma svar som tidigare att det kan de inte heller hjälpa till med.
Det finns seriösa företag på nätet som säljer likvärdiga produkter och som månar om sina kunder.
Sådana här företag ska inte hålla på med online tjänster och borde försvinna från nätet.
VARNING !!!!

Odpowiedź od AniCura Sverige
Felaktig vård gjorde hunden blind, återkoppling saknas igen
Besöket gäller Kumla
Felaktig vård gjorde hunden blind
Min sambo kom till Anicura Kumla i somras då hunden plötsligt blev blind. Besöket gav hunden felaktig diagnos, hög faktura och en hund i sämre skick än när hon lämnade honom. Pga den obefintliga vården som gjorde att vår hund inte fick rätt vård i tid så förlorade han synen helt på vänster öga.
Min sambo försökte kontakta klinikens chef och framföra detta via mail och telefon, men inget svar. Efter hennes recension här på trustpilot fick hon till svar att klinikchefen skulle kontaktas för vidare dialog. Men även denna gången uteblev någon form av kommunikation eller återkoppling.
Inget ansvarstagande alls.
Vi reser nu istället 1h 15 min extra till Strömsholms djursjukhus som vi stark kan rekommendera.
Bra bemötande och vård
Bra bemötande och vård, men priserna är helt ohållbara… 100% höjning av ett besök på ett år! Nej nu är ni bojkottade och ni har gjort att vi inte kommer skaffa nya husdjur… hoppas ni går under omgående! Välj om möjligt någon annan klinik för era husdjur!
Ni köper upp alla mindre vetkliniker…
Ni köper upp alla mindre vetkliniker för att sen kunna ta sjuka priser. Kolla bara nu Ace på Bagarmossens djursjukhus, ”betala eller låt honom dö” ingen möjlighet till andra åsikt. Jag hoppas media hänger ut er ordentligt

Odpowiedź od AniCura Sverige
Vi blev bra bemötta och bra information…
Vi blev bra bemötta och bra information hur operationen av våran älskade Molly skulle bli . Rekomenderas .
Kort datum på kattmaten och inget svar på reklamation!
Beställde kattmat i från anicura.se 24 pack. Fick leveransen efter några dagar men bäst före datumet var väldigt kort, vilket gjorde att jag skrev till deras kundtjänst och klagade och bad om ett svar, men trots det nu gått tre veckor och jag skickat tre mail så har jag inte fått något svar! Uselt! Först lura på en gammal kattmat och sen inte svara på mail.

Felaktig vård gjorde hunden blind
Jag kom till Anicura Kumla i somras då min hund plötsligt blivit blind. Besöket gav min hund en felaktig diagnos, hög faktura och en hund i sämre skick än när jag lämnade honom. Pga den obefintliga vården som gjorde att min hund inte fick rätt vård i tid så förlorade han synen helt på vänster öga. Har försökt kontakta klinikens chef och framföra det jag upplevt för att förhindra att fler ska drabbas, men utan svar. Noll ansvarstagande. Kommer aldrig mer åka dit. Reser nu istället 1h 15 min extra till strömsholms djursjukhus.

så Jäkla dyrt!
Åkte dit för att min hund hade tagit sönder sin klo som hänger och blöder från tassen, det dem gjorde var att de tog bort den hängande delen av klon och rullade benet. Notan kom på 11000 kr. Jag kollar på kvittot så ser jag bandage 800 kr och skitsnack dubblade kostnader. Jag skulle ha tagit bort klon själv hemma!
Bra bemötande och stort tålamod med en…
Bra bemötande och stort tålamod med en ovillig hund.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.