Havde købt vinterdæk til vores Qashqai hos Auto...... men ventilerne ville ikke tale sammen med bilen :-( Henvendte mig til Jesper Heiden i Frederikssund og fik den mest fantastiske hjælp. Det to... Zobacz więcej
Jeg får altid min bil serviceret hos Jimmy Andersen..... Andersen Automobiler og Kan kun rose arbejdet. Selv på en søndag kan man få skiftet en pærer 😄😄 Har også købt flere brugte biler uden der h... Zobacz więcej
Utrolig dårlig service. Kom forbi to af Andersensautomobil foretninger. To steder Herlev og i Rødovre. Vi spurgte om en lakstift til vores C4 og absolut Ingen hjælp, det kunne de ikke klare, vil ikke... Zobacz więcej
Jeg var fortvivlet og ankom med en bil hvis viskere ikke fungerede ( det regnede) og en mobil uden strøm. Morten sørgede for strøm til min mobil, og efter kort tid også at min bil blev fixet, så... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Andersen Automobiler
God service.
Det er nu anden gang at jeg har købt bil hos Andersen Automobiler og det har jeg været
rigtig godt tilfreds med, god service, rimelige priser. Har også fået lavet et service der og der kan jeg kun sige det samme. Det er ikke sidste gang at jeg har brugt ham.
Køb din bil hos Andersen Automobiler.
Har købt bil hos Andersen Automobiler og har været meget tilfreds. God service og altid hjælpsom. Kan sagtens finde på og købe bil hos ham igen.
Udemærket.
Jeg har købt bil hos Andersenautomobiler, og har været fin tilfreds. Bilen køre upåklageligt, og får lavet service efter behov.
Føler mig ikke dårlig behandlet på nogen måde, så min næste bil bliver også købt her.
God Service
Jeg har fået lavet bil ved andersenautomobiler, hvor jeg har været fuld ud tilfreds. God service, meget venlig og hjælpsom, og styr på tingene. Der var god tid til en snak om hvad der var blevet lavet og hvorfor.
Rimelig pris, og god behandling, han får et plus i bogen fra mig.
Arne.
Købeloven!!!!!!!!!!!!
Har haft kontakt ang. "afhentningstilbud", hvor jeg påpegede overfor ham at købeloven er gældende. Derefter blev han formærmet og ville ikke sælge til mig. jeg havde nu heller ikke tænkt mig at købe.
Til andre: PAS PÅ - KØB IKKE BILER HOS FORHANDLERE DER HAR AFHENTNINGSTILBUD - FDM FRARÅDER DET OGSÅ!!!
Følger ikke købelovens bestemmelser
Købte en brugt bil (BMW e46 i oktober. Skrev til forhandleren ca 2 uger efter at der var en rumlen når jeg kørte. Han sagde jeg skulle skifte til vinterdæk, da det var de "store" dæk som sagde den lyd. Har vist sig dækkene havde "hæl&tå", som han ikke dækkede, "man kunne jo sagtens køre med dem" - derudover har det nu vist sig, at bremsekaliber, forhjulslejer, støddæmper, kitsæt, og slidindikator skulle skiftes, og problemet er nu løst efter jeg selv har fået skiftet delene. Han har ikke reageret på mine henvendelser, at jeg nu var nød til at skifte dette og har nævnt for mig jeg bragte dette videre til "ankenævn for biler", og reagerede heller ikke da jeg mente starteren var gået for ½ år siden. Nu spilder bilen olien, og dette skulle være udbedret, da den havde "fejlen" inden køb, men blev synsgodkendt ved mit køb, og bekræftet fra ham den ikke spildte længere - nu 11 mdr efter køb, samme problem. Alt i alt på 11mdr efter køb (problemer med dæk, bremsekaliber, forhjulslejer, støddæmper, kitsæt, og slidindikator) og olie fra motor. Og en forhandler som ikke Følger købelovens bestemmelser = meget utilfredsstillende.
Følger ikke købelovens bestemmelser
øbte en nysynet bil, som jeg efterfølgende kørte forbi FDM til et brugtvognseftersyn. Der blev påpeget forskellige mangler, bl.a. oliespild fra gearkassen. Jeg kontakter værkstedet som afviser at udbedre det på garantien, selvom jeg havde købt bilen 14 dage inden. Efter lidt tovtrækkeri frem og tilbage går han dog med til at kigge på rapporten fra FDM og se bilen. Da jeg afhenter bilen, påstår han at alle fejl er udbedret. Det var de også bortset fra oliespilden fra gearkassen, som var den mest graverende fejl. Da jeg konfronterer ham efterfølgende, siger han at han erkender fejlen, men at han vil ikke lave den på garantien. Det skal jeg betale for.
Jeg føler at jeg kar købt en ok bil til prisen, men langt fra fået den service jeg forventer og føler jeg har krav på jævnfør købelovens bestemmelser.
God bil, halvdårlig service
Vi købte en udemærket bil til en fornuftig pris, men der dryppe olie foran, såt vi fik skrevet i købsaftalen at det skulle repareres hvis det fortsatte, hvilket det gjorde. Efterfølgende har det været som at slå i en dyne at få ham til at gøre noget ved, for nu er det pludselig noget gamle biler gør.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.