acnr Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Oceniono na 2 z 5

Købte for 2 måneder siden et par briller til brug på kontor, men da de var for små til mit hoved forsøgte jeg mig med at returnere brillen som var nær umuligt, men efter at have fået kontakt til... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Kvaliteten mærker pænt billig, udover det sidder de rigtig behagligt. Skrev til dem over mail, da brillen var for lille omkring deres retur da jeg finder det pænt besværligt. De har så ikke svaret... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ekstremt dårlige briller der absolut ikke gør nogen forskel. Jeg vil returnere brillerne, men skal nu betale 49 kr. for returlabel, og er stadig ikke garanteret at få refunderet beløbet. Virkelig dårl... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Brillerne i sig selv er gode og gør det de skal. Jeg bruger mange timer om dagen foran min computer og kan helt klart mærke en positiv forskel efter jeg er begyndt at bruge brillerne. Det er meget m... Zobacz więcej

1. Naprawa kosiarek

Napisane przez firmę

Prøv dem selv - På jobbet og derhjemme.

Słaba

Wynik TrustScore: 2 na 5

206 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Valgte at benytte mig af Ancr.dk Black…

Valgte at benytte mig af Ancr.dk Black Friday tilbud. Har haft brugt brillerne i nogle uger nu og de er ikke til at tage fejl af! De gør netop det de lover! Formindsker blåt lys mod øjnene og dermed også giver dig en bedre nats søvn! Helt klart værd at prøve! Så derfor vil jeg anbefale alle som har hovedpine, tit føler sig trætte i øjnene, har dårlige søvnproblemer mm. Så vil brillerne helt sikkert kunne være med til at hjælpe mod dette! Vi bliver desværre dagligt udsat for meget med blåt lys foran pc'en på jobbet, derhjemme foran tv'et, ens smartphone mm. så det her er en god mulighed for at skåne øjnene!

Uden at gøre en roman ud af det. Så kan jeg også dertil kun sige at kundeservicen har været sublim og virkelig hjælpsomme ved mindste spørgsmål!

Så endnu engang tak!

9 lutego 2022

Super produkt og oplevelse

Super produkt og oplevelse. Havde en mindre fejl i de briller jeg købte, fik tilsendt nye uden noget.

Blev bedt om af min læge at bruge skærmbriller, så jeg prøvede ANCR. Fede og klassiske briller.

Bruger dem dagligt både på arbejde og privat.

8 stycznia 2022
Oceniono na 5 z 5

Fra bestilling til modtagelse, kører alt bare som det skal. Hurtig levering!

9 grudnia 2021

Odpowiedź od acnr

Tak for de fine stjerner, det er værdsat!

Oceniono na 5 z 5

God kvalitet og rigtig god…

God kvalitet og rigtig god kundeservice, som altid er der for deres kunder!

Brillerne med deres lette stel og flotte design, sidder rigtig godt og behageligt.

7 grudnia 2021

Tak Nella

Et kvalitetsprodukt og glade kunder, det er netop det vi stræber efter hver dag - igen tak!

🥳🥳🥳

Har bestilt d 2 /11 har stadig ikke hørt eller modtaget noget fra dem!!! Pengene er Selvfølgelig trukket fra kontoen.

Håber snart jeg modtager den eller må i refundere pengene

Det så fint i svare og siger der ligger der ? Men hvad hjælper det når jeg ikke har fået besked om det. ? Send gerne informationen på pakken så jeg kan hente den.

status ! Har stadig ikke hørt fra jer hverken på mail eller telefon.

Opdatering.
Problemet løst efter go samtale !!

14 listopada 2021

Hej Mike

Jeg beklager at du har haft en dårlig oplevelse hos os.
Når vi tjekker din pakke, så ligger dine briller klar til afhentning i din pakkeshop og har gjort det siden den 4/11.

Vi har forsøgt at kontakte dig, desværre uden held - men hvis du har anden information, så hører vi meget gerne fra dig, så vi kan få løst det.
---
Update: Vi beklager meget hvis vores fragtfirma GLS ikke har sendt SMS eller emails til dig vedr. pakkestatus. Jeg har personligt gensendt emailen med trackinginfo på din pakke, så du kan få hentet dine briller - håber du bliver glad for dem.
---
Update: Hej Mike, efter en behagelig dialog via telefonen, får du herme en opdateret information på din ordre. Vi har opdateret din ordre med det korrekte telefonnummer og email-adresse, således alt nu burde at være på plads. Pakken ligger fortsat til afhentning hos din lokale pakkeshop.

Oceniono na 2 z 5

Nej tak

Har nu prøvet dem af længe og synes ikke at de har den store effekt. Designet er godkendt men i skal virkelig arbejde på kvaliteten.

12 listopada 2021
Oceniono na 1 z 5

Error and no answer ..

Order two sets of glasses that come quickly but there is only one set in the package. I take a picture as documentation, write to their customer service and make them aware of the problem. It's now four days ago, they have not answered and do not pick up the phone when calling. Need I say more ??

7 października 2021

Leveret hurtigt

Leveret hurtigt, smidigt design og behageligt at have på. Refleksionen er ikke perfekt, men tilfredsstillende taget i betragtning af selve brillen ikke reflekterer det blå lys tilbage, som eventuelt kunne give gener ved brug af webcam

30 września 2021
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej